Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberiellb
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, végre sikerült feltenni azt a romot amit szerettem volna: ics clean n tweaked. Nagyon szép nagyon jó, eddig ez a második napja hogy fent van eddig nem volt semmi baj, mondjuk nekem eddig se volt bajom a sebességel de így testreszabhatobb. Ajánlom mindenkinek, amit próbáltam: Xperia pureness: ez se rossz, de nekem ez jobb, optimax1.1: iszonyatosan testreszabható, aroma installernek köszönhetően, viszont sok a bug : vagy 20-szor telepítettem volt olyan hogy a widgetek leálltak, tárcsázónál csak a 0-ás gomb volt elérhető
. És folyamat sony.sosicalnetwork.process.com leáll, ez nagyon gyakori volt, akármelyik raktam fel ez a hiba maradt, úgyhogy ezt nem ajánlom. 
-
Gaberiellb
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült rootolni legalábbis a su apk-megjelent. Viszont szeretnék feltenni egy új kernelt, de a flashtools azt írja először rootolnom kell! Device must be rooted first! Félig rootoltam vagy mi a...

-
Gaberiellb
senior tag
Üdv, próbáltam rootolni a telómat az 1 hsz alapján, de nem megy! .587-es ics-m van nyílt bootloaderrel, és ha felteszem azt a kernelt amit írnak nem csinál semmit a teló, annyi. A root program meg azt írja bekapcsolva kell lenni a telefonnak, viszont nem kapcsol be. Az egyik gombja világít és ennyi! Mit cseszek el?
Köszi -
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! ICS gyári romom van fent, a legfrissebb, és rootoltam a leírás alapján. SU apk-megvan, viszont a flashtool meg a fastboot is azt mondja először rootolni kell, real ics6-ot szeretnék felrakni vsizont így nemfog menni, mit csesztem el? köszi
-
Gaberiellb
senior tag
Valaki esetleg a 6223-ra?

-
Gaberiellb
senior tag
Üdv. Nos vissza tettem a agyári 58-as szoftvert 62-ről, mivel azt hittem ez miatt kapcsolgatja a wifi-t állandóan, sajna nem ez volt a hiba. 58-as szoftverrel is csinálja, valamilyen programra gyanakszok, meg mondom őszintén használok applanet-et és az alkalmazásait egyaránt. Lehetséges, hogy ez kavar be? Mert ha ez akkor inkább hagyom a francba annyit nem ér az egész, viszont anno spicán, és defy-on is használtam ott nem volt semmi ilyesmi. Valakinek erről van tapasztalata, lehet hogy applanet kavar be? Üdv

-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok, gyári 62-es rom van fent nekem (sajnos) amióta ez van random mód kapcsolgatja nekem a wifi-t és mászkál mindenféle hálózatokra ami azért elég izé felállító
! Ezért nem értettem anno, hogy a csába kapok emailt ha se mobilnet, se wifim nincs bekapcsolva, hát így hogy kapcsolgatja magától néha pont lebukik
Csináltam már fr-t, programok szinte csak a mrkt-ről vannak, nem tudom mi lehet a baj, régebbi romokkal nem volt ilyen bajom, fura hogy egy új rom sz@rabb mint egy régebbi....
Valaki tudna nekem adni 1-2 tanácsot, mivel kéne próbálkozni? Üdv -
Gaberiellb
senior tag
válasz
killer1203
üzenetére
FB inside fjűcsör, nekem is ott vannak, megoldás: nemtom

-
Gaberiellb
senior tag
Hello, a legújabb frissítés van fent a telómon, és azóta érdekes módon (én csak wifivel használom) amikor nincs csatlakoztatva a hálózathoz, akkor is megkapom a mailjeimet, ez hogy van? Természetesen a kártyáról le van tiltva alapból mindenféle net meg a telórol is. Valaki találkozott már ilyennel?

-
Gaberiellb
senior tag
Hogy tudom beállítani, hogy szinkronizálni tudjam a freemail acc-omat? K9-et próbáltam, de csak fogadni tudok küldeni nem.
-
Gaberiellb
senior tag
valaki 5449-re?
-
Gaberiellb
senior tag
hát ennyiért biztos nem erdeti, probáld ki, nem hiszem, hogy lesz baja, viszont ebayen multkor egy srác hirdetett, bőrtokot tépőzárasba csak mire én rendeltem volna pont elfogyott, keményen 1200-ft volt védőfoliával eggyütt.
más: valaki nemtudja, hogy go keyboardnál, hogy lehet bekapcsólni hogy ha hosszan nyomom a fizikai billentyűzeten mondjuk az a betűt akkor á legyen belőlle? folyamat irogatja nekem az a betűket. üdv
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Gaberiellb
üzenetére
közbe meglett...

-
Gaberiellb
senior tag
Üdv. Már 1 idelye észre vettem, hogy telefonálás közben kb 1 másodperces sistergések halhatóak, persze nem folyamatosan, mintha megszűnne a jel, elég nehéz leírni viszont iszonyat idegesítő, mintha mondjuk zene halgatás közben kihúznád a jack-et és hirtelen vissza dugnád.
Valaki tapasztalt ilyet, a zajszűrés be van kapcsolva, de nemhiszem hogy köze van hozzá. Üdv 
-
Gaberiellb
senior tag
1 kis okosság
nemtom, hogy volt-e már) [link] 
-
Gaberiellb
senior tag
jah oké
, akkor átírom a szótáramba, nem nagy angolos lévén nekem stabilt jelent, persze ez tényleg nem azt jelenti, hogy minden stabilon megy a gyárihoz képest, csak bekavart az experimental menüpont, ami ha jól fordítom kísérleti vagy ilyesmi...áhh magas 
Isten ments hogy ne higgyem el neki, csak kérdezősködök egy pötyit..
nobodyAtall? -
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Ha már így a custom romok-nál tartunk lassan, valaki próbálta már a cyanogen mod-ot? Elég prof a srác jó romokat kreál nagyon, anno spicára is volt egy átirat azt is gyorsította, de azt sajna nem az eredeti csapat csinálta, de úgy ahogy jó volt, viszont Defy-on már ők csinálták és mit ne mondjak profi volt!
Pont most néztem az oldalukat és a miénk is fent van, sőt van 3 stable mod is.Aki gondolja:[link] A kép ne tévesszen meg senkit 
-
Gaberiellb
senior tag
tyűű, ez tényleg nem jooo. factory reset volt már? Frissítés 2.3.4-re? Mondjuk a frissítés nemhiszem, hogy játszik bár lehet. Ha fr-se segít mindenképp szervíz és addig nyomkodd amíg nem produkálja, addig haza se menj
Vannak kötsög szervízesek, megfogdossa: ahh ez jóó hát működik, azt visszaadja téged meg hazaküld. Jó nyomkodást, ez sztem hw hiba lesz. Üdv

-
Gaberiellb
senior tag
-
Gaberiellb
senior tag
Hát akkor biztos én vagyok a szűklátokörű, de mind1. kb olyat kérdeztél, mintha egy autos forumon megkérdezted volna mi szól egy 4 kerekű kocsi mellett. (mert ugye van 3 kerekű is) ha irtál volna néhány konkrétumot jobb lett volna, de sztem megkaptad a pro kontra érveidet. Ha 2 hete rágódsz rajta sztem neked nem ilyen telefon kell, ez amolyan szerelem első látásra dolog, legalábbis nállunk.

-
Gaberiellb
senior tag
Figyu én szívesen írok neked pro-kontra érveket, csak ezzel az a baj hogy fogalmam sincs, hogy neked mik az igényeid, illetve mivel hasonlítsam össze. Milyen telefonod van? Elég lényeges dolog, dió héjban írtam a googlet mert nincs viszonyítási alapom. Ezért érdemes megnézni a technikai adatait a telefonnak ( meg ezt kell hogy mondjam: sok helyen le van írva) és ez alapján ha kérdezel biztos szívesen segítek) PL: ha azt kérdezed hogy mondjuk (ez csak 1 példa) nem-e rosszabb a kijelzője, mondjuk egy montorola defy-hoz képest, akkor leírom, hogy a defy-nak jobb a felbontása, ami sztem nem hátránynak minősül, mert nagyon szép kijelzője van a mini pro-nak. Én kb 2 napot szántam rá, hogy szét nézzek milyen telefont szeretnék, és a mini pro mellett döntöttem, mert qwerty-s, kompakt, 1ghz snapdragon proci, teljesen korrekt külső-belső. Nekem ezek voltak az igényeim, ezért nyert. U.I.: Biztos mindenki dühös rám, ami miatt nem tudtam számodra kielégítő választ adni, sztem az volt, kicsit olvasgatni kéne. Üdv

-Valinas-: Nékem 41 heti van, és nem cirippel, bár itt van olyan akinek igen. Én konkrétan t-pontos helyet tudok ahol a kiscsaj készségesen kinyitotta nekünk, mikor haver vett 1 ilyet, bent tetykóba rókusiba. Neked meg vodás kéne, hát bróbáld meg szintén a tetykóba hátha...van egy szimpi kis csaj ott aztán hátha....
Sok sikert 
-
Gaberiellb
senior tag
Huu, sajna ezt én nem vágom, nincs tapasztalatom frissítéssel kapcsolatban, én még mindig 2.3.3-on vagyok, nekem is egyfolytában jelzi a dolgot, lassan rászánom magam a dologra. Ha 2.3.4-ed van akkor az a legfrissebb tudtommal, de valaki biztos kijavít ha nem így van. Üdv.

-
Gaberiellb
senior tag
válasz
ggabor89
üzenetére
Igen sajna aki a fedelet tervezte nagyon részeg lehetett vagy hölgy az illető hatalmas műkarmokkal. Annyit szenvedtem vele hogy a fölső része deformálodott, jegyzem meg halkan, sötétben némi alkoholos tartalmú ital elfogyasztása után...
de azóta használok egy mini csavarhúzot hogy letudjam szedni normálisan, nekem a fogpiszkáló nem vált be, engem mostanában a hátlap nyöszörgése vág agyon 2 hét használat után, fölleg hogy 2x vettem le....dehát...

-
Gaberiellb
senior tag
válasz
ggabor89
üzenetére
jujj ez elég érdekes... A telefonban a csatlakozás beállításoknál van olyan menüpont, hogy automatikusan telepítse a progit ami neki jó, nekem ez 2.0-verzíót telepített fel automatikusan, és nem is volt vele semmi baj. Milyen op-rendszert használsz? Nekem winfos7-van 32-bites. Nembiztos hogy köze van hozzá, de ha az alap progi nem jó guglizd meg hátha van valami újabb verzió ami talán jó lesz. Mindenesetre furcsa.... biztos valami tök alap hiba
Üdv -
Gaberiellb
senior tag
válasz
ggabor89
üzenetére
Sztem menny be a t-hez és mond meg nekik, hogy te szeretnél 1 ilyen telefont, csak ezt meg azt halottad, és csak ez tart vissza attól hogy azonnal megvedd, én haverral voltam bent pénteken szegeden az egyik üzletükbe, és a kis csaj nagyon készségesen megmutatta hogy mikori gyártmányú, 40.heti volt és nem cirippel, nekik is érdekük hogy eladják a telefont, mond azt megszeretnéd nézni milyen azt csá, nem hiszem hogy nem fogja megengedni csak keress kisebb boltokat sztem, de nyilván helyzet meg eladó függő a dolog. Sok sikert üdv

-
Gaberiellb
senior tag
valaki 4487? Ha valakinek van ebben tapasztalata, akkor írja már le mert akkor beszerzek 1 ilyet

-
Gaberiellb
senior tag
[link] erről valakinek van tapasztalata, működhetne?

-
Gaberiellb
senior tag
válasz
malcolm007
üzenetére
A normál használat elég relatív, de kb 1,5-2 nap max.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Predator2
üzenetére
Nem, nemkértem tücsökmenteset, csak mákom volt. Mikor megrendeltem nem is tudtam a tücskökről, csak hétvégén szembesültem a cirippel, hétfőn meg jött a futár, átvettem, megnéztem azonnal a belsejét 41._heti volt, örültem mint állat. Ezt megteheted te is, ha régebbit kapsz és nem akarsz kockáztatni azonnal küldöd vissza. Biztos vagyok benne minden sufnis tud a cirippről, mindenhol ezt olvasni csak valahogy el kell adniuk a sz@rt is, havernak egy szervizes mondta hogy nem tudja ellenőrizni mikori kiadás a teló. Mi van?
Elég röhely az egész, de itt azt mondják együtt lehet élni ezzel a kis hibával, csakhát... 
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
-Valinas-
üzenetére
Figyu. Nézz utánna a vip phon-nál sztem nagyon korrektek, én kb egy hete vettem töllük és 41.-hetit kaptam. Mindenképp érdeklődj telefono a srácok nagyon segítőkéeszek, korrektek. Kérdezz rá, segíteni fognak. Én nekem 5o-volt szálítással eggyütt pestről szegedre igaz bolti garis, dehát.... Gyártoival ha jól emlékszem 63 de még telefont is bebírsz számoltatni csak legyél meggyöző. Korrektek, sok sikert, üdv.

-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Bambusznád
üzenetére
Jaja, vágom csak látod, hogy másnak nem egyértelmű...

-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Isten88
üzenetére
Köszönöm a segíséget, sikerült beleépni. Az értékeim jók sötétségben nulla fénybe érve pedig az érték növekszik, a max 255. Gondolom ez a jo. De akkor alapbol miért nem mükszik? Alapbol nincs is ilyen mint pl a defy-be hogy automatára litom a fényerőt. Csak százalékot tudok megadni. Érdekes mindenesetre. Töprengek egy kicsit...

-
Gaberiellb
senior tag
Nekem semmire se reagál. Érdekes... Viszont a beálításoknál se találok automata lehetőséget csak fix százalékosat a megjelenités menüpontnál. Csajom x10 mini proja viszont reagál a letakarásra meg ott van olyan opció, de nállam sehol se találok. Valaki tudna segiteni ebben a problémában? Köszönöm. Üdv.
-
Gaberiellb
senior tag
Hello. Valaki megmondaná, miért nem működik a light sensor?
-
Gaberiellb
senior tag
valaki a 4311-re?

-
Gaberiellb
senior tag
Hello. Észrevettem 1 kis hibát ami elég bosszantó. 2.3.3.-ról van szó, mp3 streamelés közben egyszercsak kikapcsól a kijelző, pont olvasnám a lyrics-et, erre fogja magát és kikapcsol. Egyszer már volt hasonló (tegnap
) gyári böngészőbe néztem flash-tartalmat és ugyanígy kikapcsolt. Valaki találkozott már ilyennel? Üdv. -
Gaberiellb
senior tag
válasz
Isten88
üzenetére
Hát azért sztem annyira nem vészes, legalábbis nekem, de egy probát megér ami aszervizelést illeti, lehetséges magyarázatnak gondolom (egy műszakis haver mondta) igy akarják kiküszöbölni a késöbbi durva kopást, deformálódást, nemtudom ez is lehet, elméletileg a fém küszöb valóban tömör fém, ami nekem eggyenlő a minőséggel. Szerintem ez igy jo ahogy van, bár biztos akadnak kivételek ahol valoban nemstimmel az összeszerelés.(fölleg a trehány szervizesek miatt) üdv.

-
Gaberiellb
senior tag
válasz
-Valinas-
üzenetére
Nézd, én azt mondom az eggyik legjobb telo ár érték arányban, és úgy általában (nekem) mindenben. A mechanikának összecsukva van egy kis holtjátéka ami kicsit fura, párom x10- lassan egy év után nincs, viszont kinyitva atom stabil. Sztem belefér nekem 41.-ik hetes a telo a videonál már nincs ciripp javaslom ha ilyet rendelnél mindenképp kérdezd meg a gyártási időt, én is miután megrendeltem utánna kapcsoltam, csak mázlim volt. Én egy kicsit nem bántam meg, sztem nagyon jo, sztem te se fogod megbánni. Üdv.

-
Gaberiellb
senior tag
Èn a hallotak alapján, nem fogok frisíteni 2.3.4.-re, elég bugos nekem. 2.3.3-al sztem semmi baj. Legalábbis eddig.

-
Gaberiellb
senior tag
Köszi. Hát nagyon remélem, nagyon szép kis telefon, idegbetegkedtem reggel, hogy régebbit kapok a sufnitól, de szerencsére 41.-hét, azonnal megnéztem, mondtam is a futárnak: itt maradsz 1 kicsikét!
A térerő tényleg érdekes, néha 1-et mutat, de nem vettem észre hogy rossz lenne a hang telefonáláskor szóval sztem csak rossz a térerő kijelzője. Bár még 2.3.3 van rajta lehet hogy a frissítés megoldja, bár őszintén le....-om. Ez legyen a legnagyobb baja. Üdv. 
-
Gaberiellb
senior tag
Na ma megérkezett a kicsi 41.-heti és nincs ciripp, legalábbis én nemhallom, majd nyomok 1 vidit.

-
Gaberiellb
senior tag
Mármint úgy gondolom, hogyha 0 percesként visszajuttatom, vagy az nem számít? Holnap érkezik elvileg, várom is meg nem is....
Mert ha kipróbálom és stimmel minden akkor happység, viszont ha nem na akkor nemtom mit csináljak, ha felküldöm néhány hétig nista telefon, ráadásul a postázás futárszolgálattal 2500 ft, és ebből 2 van. Para 1000-rel 
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Sajna elkövettem azt az alapvető hibát, hogy megrendeltem és most hétvégén kezdtem utána olvasni a dolgoknak. Pénteken rendeltem Pestről, nem tudom mikori szériát kapok, ha tudtam volna erről a hibáról biztos megkérdeztem volna srácot mikori gyártás....
Attól parázok valami régebbi széria és pont kifogom, bár anno Defy-nél is volt hangszóró probléma, nálam meg pont nem. Hátha megmarad a szerencsém. Egyébként iszonyat bejövős kis teló, hétfőn érkezik de ha nem akkor mindenképp megkérdezem a srácot mikori. Üdv.
hunfatal: Nekem nem úgy tűnik mintha minden okés lenne a pro-nál, nézd meg a videókat hallani fogod, egy sima mezei laptop hangszórón hallani a pattogást. -
Gaberiellb
senior tag
2 telefon között vacilláltam, az egyik az a xperia pro a másik pedig mini pro. Végül ma megrendeltem a mini pro-t, nagyon bejön kis mindent tudó, nekem a sima nagy kijelző dizájn ami manapság megy hát kiráz tőle a hideg, ez viszont bejön meg a pro-is ritka szép csak kicsit gagyi az anyaghasználata. Viszont ez a cirippelés elég gáz remélem tényleg szoftveres a dolog, szegedi vagyok pest-ről rendeltem bolti garival......... remélem nem 3-4-hetes szerviz pihivel fog kezdeni a kicsi, egyébként egy kis valami: [link]
Nem csak ennél néztek be valamit se-ék, de pró-nál is, Üdv Lehet nézegetni a többi videót is, sajna sztem a pró-verziónál játszik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen routert?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. És folyamat sony.sosicalnetwork.process.com leáll, ez nagyon gyakori volt, akármelyik raktam fel ez a hiba maradt, úgyhogy ezt nem ajánlom. 
service menübe bootloader unlock allowed: yes van. Nemértem

, csak jófej ez a google, mindent lát fölleg a válságot itthon, csak nemakarok lepődni hó elején....
nemtom, hogy volt-e már)