Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz szente #13452 üzenetére
Itt az a lényeg,hogy elvileg azt kellett volna kiírnia a gépnek,hogy a telepítés sikerült blabla. Nem azt,hogy hibás blabla. De eszembe nem jutott,hogy a PCC-vel próbáljak meg csatlakozni először,bár egyáltalán nem használom.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
e-newsee
addikt
válasz szente #13364 üzenetére
Nem mondtam,. hogy nem megy, mert még nem érkezett meg a kábelem. Szerintem hétfő, kedd környékén.
Csak nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy mini pro képernyőjén megjelenik egy egér kurzor. De végülis előfordulhat. A droid az droid.
A videókat pedig köszi mindenkinek, de majd csak otthonról tudom megnézi majd, mert itt a cégnél az tiltva vagyon."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ko9
addikt
válasz szente #13138 üzenetére
Ha az anyaghasználatra gondolsz szerintem nagyon egybevan a kütyü, a hátlapot alig bírtam lefejteni, hogy belerakjam a SIM és memóriakártyám. Nem nyekereg, nem recseg nyomkodáskor. Az elején is valami masszív plexi van, nem hiszem hogy Gorilla Glass, de nem is a vékonyabb/gyengébb fajta. Ráadásul hol kapsz ennyiért ilyen hardverrel és IPS kijezővel másik készüléket?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dobobazsy
őstag
válasz szente #12831 üzenetére
milyen romod van? zárt a bl? real ics r6 van az enyémen, eleinte gyorsnak tűnt, de mostanába sűrűn újra kell indítani, mert belassul
meg az opera mobil meg szokott rajta őrülni. van, hogy egy érintéssel előbbire reagál.
még azt hozzá teszem az ez előtti real icst imádtam, szupigyors volt[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
válasz szente #12746 üzenetére
Nem kötözködésképp, inkább !tudásom bővítéseként kérdezem!: nem kell BL nyitás a kernel cseréléséhez? Mert azt hiszem, másik kernel kell JB-hez, kernelt meg úgy tudom, hogy nyitott BL-rel tudsz cserélni. Ha nem így van, kérlek javítsatok ki.
Tényleg nem kötözködni szeretnék.(#12744) pepe091: Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
-
fatal`
titán
válasz szente #12645 üzenetére
Nem csak ez, nagyon sok helyen rosszul van fordítva, vagy köze nincs a fordításnak ahhoz aminek kéne lennie. Például az appearance settings helyén esőben vigyél esernyőt és hasonló baromságok. Érdemes angolul használni
(#12647) e-newsee.: Egyszerre kell nyomni hosszan.
(#12649) szente: Dehogynem, sajnos evvel a fordítással van fent a marketen. A felhős idő helyén írja ezt. Valahol a menüben még warezra is buzdít.
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz szente #12566 üzenetére
max itt nem de azért spanokkal udvaron, szobába, ház előtt elő szokott villanni a telefonom zenehallgatás céljából
#12567 tipuka: headsethez egy jó equalizeres zenelejátszót ajánlok vagy pl nálam Real ICS-ben lévő Walkman lejátszó is megteszi, van benne clear bass amivel azért másképp szól egy ilyen agybadugós füles szerintem.
a külső hangszóróhoz pedig semmit sem kell romolni, egy teljesen gyári telefonon is elő tudom idézni azt a "bugot" hogy erőteljesebben szóljon
röviden leírva annyi, hogy ki-be lépkedek felváltva a rádió és a gyári lejátszó közt. kb így szoktam:zenelejátszó indít, zene indít 1 mp-re majd megállít aztán home gomb
rádióba belépsz hagyd 1-2 másodpercig a semmit (ha biztosra akarsz menni ennél a pontnál dugj be fülest, hogy elinduljon a rádió, majd húzd ki)
home gomb megint aztán zenelejátszóban megint 1 mp-re zene indít
home gomb utána indítsd megint a zenét és voila.
nálam innestől fogva egészen addig üvölt a hangszóró ameddig újra nem indítom a telefont. konkrétan MINDEN hangosabb lesz ami a külső hangszórón szólal meg, beleértve a youtube-ot, játékokat, stb.ezt egy videóban láttam anno amikor meglett a minipro-m, úgy nevezték: xLOUD bug
tudom ez nagy hülyeségnek hangzik, de ha betanulod a folyamatot fél perc és utána napokig hangosabb a telefon, MÉG A CSÖRGÉS IS
[ Szerkesztve ]
-
-
dobobazsy
őstag
válasz szente #12226 üzenetére
tudom nem tőlem kérdezted, de az ébresztő nálam se szól, csak rezeg. feltettem playről egy ébresztőt és az működik. bejövő hívásnál viszont nincs bug. ami még említésre méltó az az, hogy ha kinyitott billel akarom feloldani a telót az esélytelen, össze kell tolni előtte és úgy feloldani. nálatok?
-
ko9
addikt
válasz szente #12132 üzenetére
Küldjek egy fekete témát? Kb mindent módosít egy téma...
Zoli133
A több ram a Security rendszer miatt van, eddig nem volt benne.[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
papg79
tag
válasz szente #12092 üzenetére
Csatlakozik, úgy töltöttem le..Mármint úgy érted, hogy végig fenn kell, hogy legyen a neten? Mert miután letöltöm és telepítem, már nincs a neten. Elég gyenge itt a wifi jel
Mostz megint megpróbáltam..Kiírja a cwm telepítésnél, hogy install complete, elindítom recocery módban az xparts-ból, és rendesen indul.
[ Szerkesztve ]
-
papg79
tag
válasz szente #12090 üzenetére
Hát én el vagyok átkozva...Most már az xparts-ot is újratettem, telepítettem a cwm-et, recovery-ben indítottam újra, de csak simán indul...Hagyom a francba az egészet, és visszafrissítem olyanra mint volt. Csak a felesleges szarokat jó lett volna leszedni, mint a pofakönyv, mert azt rühellem és nem is használom, csak a helyet foglalja.
-
papg79
tag
válasz szente #12090 üzenetére
A GB amit feltettem sikerült root-olni, mert a programok között ott van a superuser progi. Az x-parts-ot feltettem, és telepítettem a cwm-et is, ami hiba lehet, hogy sima újraindítást csináltam, de legelőször elértem a recovery-t, csak most nem megy. Most megpróbáltam újra feltenni az xparts-ból a cwm-et, de csak azt írja install és nem történik semmi.
-
Zoli133
addikt
-
ko9
addikt
válasz szente #11664 üzenetére
Tényleg? Rémlik valami, innen is elnézést
Annyi a lényeg, hogy GBn 2 app kellett a használatához - a LiveWare Manager (ez benne van alapból minden gyári ROMban) és a LiveView application. LiveWare felvette a kapcsolatot, és átadta a LiveView appnak. Mint gondolom tudod, Play Storeról számos plugint lehet letölteni, amit telepítés után felismer a LiveView app, majd a szükséges részét átküldi a kütyünek, így lehet használni.
A probléma az, hogy ICS nem szinkronizál össze a LiveWare app és a LiveView app (régebbi verzióban még látták egymást, már nem), és a LiveView appban nem lehet elérni a pluginok beállításait. Mivel a LiveWare kezelné a BT kapcsolat ébrentartását, ezért elég sűrűn megszakad a kapocs. A pluginok elérése megoldható egy QuickShortcutMaker nevű appal.Van egy app (ez) ami elvileg fixál minden hibát. Hogy jó-e, nemtudom.
Egyéb megoldások: [link]
Most nézem, hogy frissült a LiveWare Manager, Smart Connect lett a neve. Holnap kipróbálom, és elmondom mi a helyzet.
-
ko9
addikt
válasz szente #11651 üzenetére
Heh, nekem már van Sokat érek vele, ICSn még mindig nem megy normálisan csak a gyári programokkal
-
janes1976
őstag
válasz szente #11489 üzenetére
Ezt én is írtam annó, nincs rá megoldás, ez ilyen. Viszont nyomd oda pontosan a füledhez, ne csak oda tartsd és mindjárt jobb lesz.
Meg annyi "hiba" van még nálam (is), hogy ICS alatt az üzenetjelző LED kilőve. Bár gondolom és legalábbis nagyon remélem, hogy javítják, mert durva hogy nyomkodni kell a telót ahhoz, hogy lássam, jött-e sms, miközben annyi lenne, hogy rápillantanék és már látnám ezt. Érdekes hogy elmulasztott hibánál ez a LED műkszik. Nem is értem, hogy a Sony hogy adhatta ki az ICS-t ezzel az óriási hibával.
Másnál mennyit bír ki az akksi? Mert nekem elég hamar lemerül. Ez gondolom minden okostelefonnál így van, úgyhogy ezt nem rovom fel nekik, csak érdeklődöm.
Viszont nekem eddig többnyire SAMU telefonom volt, úgyhogy nem is hittem, hogy egy Sony telefon lehet ilyen jó. De hát mint tudjátok, a puding próbája az evés.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
ko9
addikt
válasz szente #10864 üzenetére
WR841ND-m van DD-WRT FW-vel, sose dobja a jelet, és megy frankón N-es szabvánnyal is. Nem tudom mi a hiba
-
Pistakiss
őstag
válasz szente #10864 üzenetére
Háát!
Nekem is ez a routerem van és nálam is meg szokott szakadni a net, igaz nem 10 percenként, "csak" naponta kb. 2-3x, nem a telefon dobja el a jelet, hanem a router. Ezt azért is mondhatom, mert ilyenkor minden telefon, tablet és laptop jel nélkül marad, amelyiknél van mobil net, az átáll arra.[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Brutális eb
addikt
válasz szente #10856 üzenetére
Szerintem simán elég ha te veszel normális routert.
Milyen routered van?
Frissítve van rajta a firmware?
Biztos jól van konfigurálva?
Tudom GB alatt nem dobja....Persze lehet nekem van szerencsém.
Amiota droidos okostelefont használok (2008 android G1)
Soha nem volt problémám a hálozattal kopp-kopp.Egyébként írtam már,hogy sok embernél hogyan lett jó az ICS
Probáld meg ezt
Ha ezután is dobálja szervíz.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Regiee
aktív tag
válasz szente #10699 üzenetére
Köszönöm szépen! Még egy utolsó kérésem lenne!
A 2.3.4-hez is kérhetnék egy linket a Flashtoolshoz, kerestem itt a fórumban de nem találom!
Illetve Ennél csak letöltöm az alternate download linket és azt telepítem? kernelt nem kell ugye?
(#10697) Mozzarella: Mindjárt utánaolvasok annak is!
[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
-
qpidomx
tag
Gyári rom van rajta és nem butykoltem meg semmit. Nem érték ám sem az ilyen dolgokhoz:-D ám pl nem használtam telefont most de vagy 3% öt merült....felléptem pl most netre eltelt kb 2p és megint merült 3%ot.....kb 1napot birki olyan 2_3 telefon hívás és fogadás és olyan 1ora netezes pár program telepites nemtudom mi lehet a gond ha ez gondnak nevezhető. Úgy h nem nyulok jó formán hozzá kibirna szerintem2napot
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
qpidomx
tag
processnél: os monitor 11-20% mozog az android rendszer 2% többi 20 felsorolt dolog 0% "megy"
system 56.5% used, total 409 600k, used: 231 324k availabe: 178 276 k
data: 38% used
scaling range nél középen a current :245760 zöld de pirosra ugrik vált 1024000re
[ Szerkesztve ]
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
ko9
addikt
Nekem még sose fagyott, nem szakadt meg. A szíj ilyen gumis, de nem a gagyi fajtából. Gondolkodtam rajta, hogy asszonnyal csináltatok (bőrműves), de azzal elvesztené azt a laza jellegét, így maradt ez.
A keret atomkemény, kiszedni egy izzasztó feladat
A telefon "menetidején" nem sokat változtat, ezeknél már nem eszik sokat a kékfog.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Azon menni fog jól. Szerintem nagyon megérte, csak kicsit szokni kell a használatát. Van MBW-150-em is, helyzetfüggő melyiket használom. Én még semmilyen problémát nem tapsztaltam vele, azon kívűl, hogy ICSn nem mennek a pluginok, de ez nem készülék hibája.
-
ko9
addikt
Szvsz ha jól rémlik február óta van LiveViewem. ICS-n nem fogod tudni használni külön mókolás nélkül...
sambuce
Ezt a problémát senki nem jelezte még Melyik verziót raktad fel?[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Na baszki anno lecseréltem a routerem, mert nem szerette a telefonomat. Most kipróbáltam egy ZTE routerrel, 2 órán keresztül, ment rajta a netes rádió, meg böngésztem, és végig stabil volt.
Most akkor cserélhetek megint routert?!
Amúgy nálam az állapot jelző led normálisan működik.
[ Szerkesztve ]
-
Istvan89
tag
hali én ezt használom és nincs problémám:
ROM: MiniCMSandwich Lite AOSP
Kernel: kamarush@krsh #k5Bulit72
és nincs vele bajom, akksi 1.5 napot bír sűrűbb használat mellett (telózás, némi net, "töfködés/játék", és elég sok zene hallgatással), minden megy ahogy mennie kell
[ Szerkesztve ]
-
domedee
senior tag
Nem, Flashtool volt, az adatokat megtartva. A rom-ot innen szedtem le.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest