-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tinkata
csendes tag
Köszönöm!
És azzal nem ártok az akksijának, ha naponta fél-fél órákat rádugom, és éjjel töltöm végig? Ha nem tetszik az ICS, akkor visszafrissíthetem a régi verziót? Neked melyik van? És hogy tetszik? Igazán csak a névjegyeket menteném le, azt meg felteszem gmail-re, és majd onnan visszateszem.
-
viewdetails
addikt
istnag
Gyári T-s ROM, ICS 4.0.4, rootolatlan.
Letiltva a Teljesítménysegéddel: ANT+, Facebook Inside Xperia
Letiltva a listában: Állapotváltás, ANT Radio Service, ANT Wireless State Notifier, AntHalService, Beállítási útmutató, Digitális óra, Facebook CalendarSync, FBIX Music Likes, Fun&Downloads, Google Csevegő, Hírek és időjárás, Időjárás alkalmazásfelület, Ismerősök játékai és alkalmazásai, Ismerősök zenéi és videói, Kínai billentyűzet, Let's Golf, Retail Demo, Sakura, TalkBack, Twitter bővítmény, Woody, Xperia SyncAmi fut:
2 postaláda IMAP K9Mail, google névjegyzék/naptár szink, Notification Widget, Swiftkey3Maps nekem is megy háttérben, nem nagyon izgat, amíg nincs akadás.
-
csabi10
senior tag
Ha rootolt lenne akkor es file explorer megoldja, szerintem root nélkül nem fog menni. Én a "fércbukot" töröltem ki azonnal, annak nincs értelme. Sajnos mindenhol ezzel jönnek.
Viszont lenne egy kérdésem CWM recovery -t hogyan lehet rá varázsolni?Már meg is vanXperia CWM Auto-Installer
-
Rick4
félisten
Érdekes, ugyanis nálam ezekkel nem volt gond, pedig a gyári launcher helyett adw launchert és fancy widget-et használok. Most is megnyitom, 110MB szabad memó, minden megy ahogy kell... Még újraindítanom se kell ahhoz hogy rendben legyen.
Nem tudom, nálad mi lehet a gubanc.... -
LordVader80
őstag
a facebook az Xperia telefonon menüben három dolog engedélyezhető szinkronizálásra:
-galéria
-kapcsolatok
-naptárNekem a naptár nincs engedélyezve, csak az első kettő, mégis a calendarsync teszi ki az adatforgalmam 99%-át
konkrétan a júliusi 400 megámból jelenleg 392-t
Ha az egész fb integrációt letiltom, akkor attól még pl fb értesítések továbbra is megjelennek, ha a fb app-ban beállítom mondjuk a 30 perces frissítést?
-
-
Gabbo
aktív tag
-
Frozzy
őstag
nekem tökéletes rendszer. nagyon rég ki akartam már próbálni. és nem is csalódtam benne. pont anyit tud nyújtani amire nekem van szükségem(mindent) és amit el várok egy ilyen nagy múltú és valóban komoly rendszertől. felesleges lenne itt most e-penis mérő programokkal értékeket írosgatni mert úgyse az adja vissza a valós képet.
én azt ajánlom, hogy mindenki próbálja ki veszteni valója úgy sincs mert akármilyen másikat felrakhat helyette. És döntse el az a valaki, hogy kell-e ez neki
-
viewdetails
addikt
Hát igen, azt reméljük javítja majd a Sony. Egyesek szerint a Blade WifiFix megoldást hozhat a problémára.
-
viewdetails
addikt
Kernelcseréhez kell flashtool. Keress egy szimpatikus kernel-t (figyelj oda, hogy GB vagy ICS verzió, gyári ROM-hoz vagy egyébhez), és kövesd az első hsz-ben szereplő telepítési utasításokat.
-
viewdetails
addikt
-
-
logarithm
őstag
Egyszerűbb lenne ha valamelyikőtök felrakna egy miuiv4-et
S vissza jelezne, hogy milyen stb.Mivel nekem nem ilyen készülékem van csak ismimnek és még én is ismerkedem vele, meg ő is, ezért aki bátrabb és jobban ért hozzá, feltehetné
Akkor ilyen lenne, a redőny
(de úgy alakítanátok ahogy akarjátok, témázni is lehet stb..)
-
istnag
addikt
Hát nem nagyon pörög ez a topik...
Mindegy azt hiszem megtaláltam,hogy mi kell hozzá...
Cheesy (#295):
Én ezt használtam: InoMail Lite egyszerűen,nagyszerű. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest