-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
Hali,
Miui-nál hogyan lehet előhozni a recovery-t és a download módot? -
logarithm
őstag
Hm, hol is kezdjem.
Smooth nagyon, eleinte lehetnek lassulások, de be kell állnia a rendszernek.
A gyári launcher nekem nem tetszik, sokan ezt szeretik benne, de bármire cserélhető hiszen ez is egy android.Hihetetlenül jól konfigurálható, sok 3rd app benne van, tehát nem kell külön ezért utána járni, funkcionalitás ezért 5*-os. Ezt nem úgy kell érteni, hogy pl: bele van főzve go sms meg ilyenek, hanem jól megírt és jól funkcionális megoldások nekem csak könnyíti az életem és én így szeretem.
De persze azzal tunningolod amivel akarod ezen felül.
Nem beszélve arról, hogy a témázhatóság a legjobb benne, olyanná alakítod amilyenné akarod, rengeteg téma van hozzá.
Nektek sonysoknak végre lenne feladatkezelő, mert valahogy a gyáriban ez kimaradt, vagy nem valami jó fajta....szerintem. Meg plus jó kis statusbar, vagy redőny, ami szintén sonynál valamiért kimaradt.
Össze ollóztam pár idegen véleményét:
"Nos mert egészen más a színvilága. Sokkal jobban testreszabbhatóbb. Lockscreenre sem kell 3-4 alkalmazás. Duplatapi az órára, már ott a zenelejátszó. Nem kell Missed It, hogy jelezze a nemfogadott hvásokat, smseket…Akksit beállíthatod, hogy a statusbar felett legyen egy csíkban. Nekem számos érv szól a MIUI mellett."
"Nekem MIUI fut, ami nagyon tetszik benne:
- egyszerű, de jól használható felület
- a kényelmes kapcsolók wifire, adatforgalomra, fényerőre
- telefon beszélgetések rögzítése
- beépített adatforgalom figyelő, firewall
- hívások blokkolása"Saját homescreenem frozzyZTE-enek csináltam, meg mutatásképpen a nevét meg csak oda írtam [link]
Hirtelen több nem jut eszembe.
-
logarithm
őstag
Nehéz megfogalmazni, más koncepció ki kell próbálni én már egy éve azt használom.....gyári esélytelen mellette
Ha meg nem tetszik, vissza rakod seusal a gyárit gondolom én.
Nem vagyok sony-s ezt nem tudom pontosan
A miui-t viszont tudom ajánlani.Nézegess róla videót, vagy olvasgass utána, talán azzal többet elér az ember
-
logarithm
őstag
Rakjatok fel egy miui romot, és abban tetszőlegesen lehet témázgatni/váltogatni amit csak akartok
-
logarithm
őstag
Egyébként miért nem ezt raktad fel?
miuiscotland"Our roms are packaged to allow easy flashing, simply copy across the zip file to your phone and flash via recovery. You Must be rooted to flash these roms."
Szóval csak root kell ennek is, és mehet cwm-be.
-
-
logarithm
őstag
válasz
viewdetails #557 üzenetére
Erre gondol [link]
-
logarithm
őstag
válasz
davetiesto02 #554 üzenetére
Hi,
Megjelent és seus-al. -
logarithm
őstag
Alternatíva gochat pro
Ne aggódj mindenre van app, és szerintem ez jobb mint ami benne volt
Akkor facebook appban állítsd be, hogy ne legyél elérhető, ez külön app nem épül be.
Csak a chat élményét növeli de külön álló. -
logarithm
őstag
Egyszerűbb lenne ha valamelyikőtök felrakna egy miuiv4-et
S vissza jelezne, hogy milyen stb.Mivel nekem nem ilyen készülékem van csak ismimnek és még én is ismerkedem vele, meg ő is, ezért aki bátrabb és jobban ért hozzá, feltehetné
Akkor ilyen lenne, a redőny
(de úgy alakítanátok ahogy akarjátok, témázni is lehet stb..)
-
logarithm
őstag
válasz
logarithm #495 üzenetére
Végül is megtaláltam
Hát ha valakinek segít rootolás [link] miuiv4 telepítés [link]
Amit sajnálok fel kell nyitni a bootloadert, na ebben nem vagyok még tapasztalt, valaki aki már jártas könnyen vissza lehet zárni illetve gyári állapotot vissza rakni?Tegyük fel csak seussal vissza flashelem a gyári romot?
-
logarithm
őstag
Az nem a Te illetve az ics hibája, hanem az opera bug
reméljük javítják.
Más:
Valaki leírná nekem a rootolás menetét? Kell-e bootloadert nyitni, vagy nem?
Próbált már valaki miui-t feltenni pl ezt: Sony Ericsson LT18i miuiscotland.Costum romokat esetleg?
Valamilyen kisebb fajta leírást erről valaki tudna írni, mondjuk ha gyári állapotba akarnám majd vissza tenni meg ilyesmi vagy oda vissza.
Köszi előre is.
Egyik ismimnek akarok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest