- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Ugyan azt csinálta mint ha simán a villámjelre kattintottam volna...semmivel se másabb. Azaz igy se megy, igy se aktív a jobboldali 2 ablak.
Ha valaki linkelne be gyári GB romot ...akkor azt megköszönném. és hogy 42est vagy 62est tegyek fel rá nemtudom mik a különbség közöttük. -
Sakab
senior tag
Ugyan azt csinálta mint ha simán a villámjelre kattintottam volna...semmivel se másabb. Azaz igy se megy, igy se aktív a jobboldali 2 ablak.
Ha valaki linkelne be gyári GB romot ...akkor azt megköszönném. és hogy 42est vagy 62est tegyek fel rá nemtudom mik a különbség közöttük. köszönöm -
Midway
senior tag
Azért kéne másolni,mert a szerviz idejére egy samu lesz.
Akkor hogyan fogok bárkit is felhívni addig?
Ráadásul csak letörlök róla mindent mielött beadom a szervízbe.(#4121) petya1495 Elírás Gb akart lenni.Tudom, hogy nincs rá JB az IC meg elég xar.
Nekem is állandóan elzabálja a memóriát. Állandó taskill van.A kérdés akkor fenáll: Hogyan tudom a sim kártyára másolni a kapcsolatokat??
-
petya1495
tag
az egy dolog ha nyitva van a bootloader, de ki is kell függetleni
íteni a telefont, mert különben nincs fastbootod szóval szart se ér mert nem tudsz kernelt cserélni és amivel függetlenitesz az is
igen is az akksi alatt lévő kis folia vagy mi alatt található, ezt nem helyesen írtam, igaz..asszem bootloader nyitásnál a sim kártya alatt lévő kis valamit kell levenni és az azalatt lévő dolgot kell összeerinteni.
Esetleg ha értesz hozzá leírhatnad, hogy működik ez egy kártyafüggő telefonnál -
csampei
senior tag
Ezt én se tudtam,nekem erre a képre ez jött válaszba!
Szerk: a Flashtool ezt írta ki nekem is,de utána jött a piros szöveg,miszerint nyitott a bootloader,és valamit nem tud!Ha visszakeresel azokra a hsz-re amiket linkeltem tán egy oldallal viszább ott lesz a másik kép is ami hibát dobott!
-
csampei
senior tag
Két három feltölt-lemerít ciklus azért kell neki,hogy tudja hol a helye.Én déltől fosom a szót+fénykép hegyek (meló) és most járok 26%-on,és idő hiányában csak 60%-ról indultam!Tehát fel se töltöttem,lásd a képet:
A grafikon végén a "töltés" csak annyi amíg a képeket leszedtem.Tehát nekem annyira ez nem rossz fogyasztás,így elsőre
Arról nem is szólva,hogy olyan a fényképező része (mint ált a 2.3.x-eken) hogy rosszabbnál rosszabb pózokban,remegő kézzel olyan képeket lő (hála a képstabilizátornak) hogy hihetetlen!Mert ugyebár se az ICS,se a JB vonalon ez a funkció nincs benne!
De ime: [link] Nem rég,sötétben,remegő kéz,kicsavart testhelyzet (szakmai fotó)
-
csampei
senior tag
Élből hülyeség amit leírt a csávó!Mert ha spec ICS,vagy JB-ről ezt a módszer bevetet a büdös életbe nem fog talpraállni a teló,mert a kernelt nem teszi fel semmi,a 2.3.7 meg az ICS,vagy JB kernellel aligha indul be!Elírás!!!!Úgy tedd fel ahogy írtam!Úgy biztosan megy!Csak minden adatod megy a levesbe!A második leírás az helytálló,ami az UPDATE-re vonatkozik,de az sem teljes:
1. Boot to CWM
2. Install Zip from Sdcard ---> Choose From Sdcard ---> AtoMic Gb Rom, Then Install device patch
3. Reboot and Enjoy Your Updated AtoMic Gb RomMert ilyenkor azért egy WIPE CACHE,és WIPE DALVIK CACHE szinte KÖTELEZŐ!!!!
(#3541) viewdetails
Én felkínoztam a 42-est>>>factory reset>>>frissítés>>>letölt>>>újraindul>>>egy pötty>>>két pötty>>>újraindul,és közli hogy nem sikerült a frissítés!!!Elvileg root-ot meg nem is követelhetne hozzá,mert a mezei user ugyebár nem is rootolhatja a telót?! Tehát csak arra tudok gondolni,hogy mint nekem is csúnyán lett nyitva a bootloader,és ezért nem csinálja azt amit!Tehát nekem a Flashtools-os leírás az első HSZ-ben élből elvérzett!
-
csabi10
senior tag
Installation Instruction
This ROM works on Locked and Unlocked Bootloaders. Its a Flashable ROM.
0. Charge Phone 100% (optional)
1. Flash Kernel for ICS ROMS (e.x. arcknight)
2. Boot to CWM
3. Factory Reset
4. Mounts & Storage ---> Format System
5. Advanced ----> Wipe Battery Stats (optional)
6. Install Zip from sd card ----> Choose Zip from sd card ----> Xperia Ice Bean 4.X
7. Reboot, wait for booting, than reboot again (optional) -
-
-
gretzky77
veterán
A helyzet,hogy nem neked szántam a hozzászólást hanem viewdetails kollégának csak véletlenül félre nyomtam arra értettem a szájbarágosabbat amit ő írt nekem ami nem teljesen ugyanaz mint amit te linkeltél-persze az is teljesen korrekt leírás- de sajna tegnap éjjel azzal nem jött össze amit lehet a fáradtság számlájára írok! Viszont kéretik a személyeskedést mellőzni mivel szerintem én normálisan beszéltem és kértem mindenkit a segítségre! Téma lezárva este vagy holnap megpróbálom aztán vagy megy vagy nem,ennyi de ha jól sejtem én nem beszéltem veled sértő módon! Köszöntem!
-
gretzky77
veterán
Igen ezt olvastam is sajnos a flashtool progit nem tudom letölteni mert telefonról nem akarja elindítani a letöltést na majd este otthon!
Következő gondom viszont hogy az én telefonom t mobilos amire ott a fórumban azt írják zárt bootloaderes tehát nem lehet kernelt cserélni! -
gretzky77
veterán
Jól értem,hogy nekem az elsö lépés nem kell mert 4.0.4 van fent,majd flashtoollal felrakom a 4.0.3as kernelt azt rootolom ezután a 4.0.4es kernel vissza és minden ok? flashtoolt még keresem ha megvan akkor tudni fogom ott mit kell csinálnom hogy csak a kernelt tegyem fel? köszönöm és bocs ha nyűgös vagyok de még nem csináltam ilyet!
-
gretzky77
veterán
-
-
logarithm
őstag
Hm, hol is kezdjem.
Smooth nagyon, eleinte lehetnek lassulások, de be kell állnia a rendszernek.
A gyári launcher nekem nem tetszik, sokan ezt szeretik benne, de bármire cserélhető hiszen ez is egy android.Hihetetlenül jól konfigurálható, sok 3rd app benne van, tehát nem kell külön ezért utána járni, funkcionalitás ezért 5*-os. Ezt nem úgy kell érteni, hogy pl: bele van főzve go sms meg ilyenek, hanem jól megírt és jól funkcionális megoldások nekem csak könnyíti az életem és én így szeretem.
De persze azzal tunningolod amivel akarod ezen felül.
Nem beszélve arról, hogy a témázhatóság a legjobb benne, olyanná alakítod amilyenné akarod, rengeteg téma van hozzá.
Nektek sonysoknak végre lenne feladatkezelő, mert valahogy a gyáriban ez kimaradt, vagy nem valami jó fajta....szerintem. Meg plus jó kis statusbar, vagy redőny, ami szintén sonynál valamiért kimaradt.
Össze ollóztam pár idegen véleményét:
"Nos mert egészen más a színvilága. Sokkal jobban testreszabbhatóbb. Lockscreenre sem kell 3-4 alkalmazás. Duplatapi az órára, már ott a zenelejátszó. Nem kell Missed It, hogy jelezze a nemfogadott hvásokat, smseket…Akksit beállíthatod, hogy a statusbar felett legyen egy csíkban. Nekem számos érv szól a MIUI mellett."
"Nekem MIUI fut, ami nagyon tetszik benne:
- egyszerű, de jól használható felület
- a kényelmes kapcsolók wifire, adatforgalomra, fényerőre
- telefon beszélgetések rögzítése
- beépített adatforgalom figyelő, firewall
- hívások blokkolása"Saját homescreenem frozzyZTE-enek csináltam, meg mutatásképpen a nevét meg csak oda írtam [link]
Hirtelen több nem jut eszembe.
-
logarithm
őstag
Nehéz megfogalmazni, más koncepció ki kell próbálni én már egy éve azt használom.....gyári esélytelen mellette
Ha meg nem tetszik, vissza rakod seusal a gyárit gondolom én.
Nem vagyok sony-s ezt nem tudom pontosan
A miui-t viszont tudom ajánlani.Nézegess róla videót, vagy olvasgass utána, talán azzal többet elér az ember
-
mycso
veterán
No, ez az érdekes, mert nálam sem ugyan az...elvileg ugyan annak kell lennie, viszont ha nem "gyári" rom kerül rá, akkor a bulid.prop-ban átíródhat ez az azonosító szám (amit egyébként rootolt készüléknél, bármikor módosíthatunk).
Nos, a nálam lévő telefon, szűz telenoros, és pc companionnal lett a GB-re ráfrissítve a 4.0.3, tehát igazából itt én sem értem, hogy mitől lehet ez a problem.
A neo topikban láttam, hogy a napokban is ezen csodálkoztak/gondolkoztak, hogy ez hogyan lehetséges, ha nem lett belenyúlva a telóba és csak is gyári úton lett frissítve.
No, miközben ezt írom, meg is van: [link]
(mondjuk ezzel az okfejtéssel ott nem értek egyet, hogy különböznie KELL, viszont, hogy miért változnak egymáshoz képest, azt nem vágom)
Ebből annyi következik, hogy a sony-s oldalon helytelenül az SI számra hivatkoznak, hol ott a build.prop-ban lévő CDA szám szerint fog frissülni.Az SI szám, pedig ezek szerint a szoftverfrissítésekkel változik/változhat.
Egyébként, hogy ne kelljen a system mappában túrkálni:
tárcsázóba: *#*#7378423#*#*service info>software info>Customization Version:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest