-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
Kamikazeman #1176 üzenetére
Én mindenképp megmutatnám,legfeljebb azt mondják,hogy nem csinálják meg.
-
istnag
addikt
válasz
kenu man03 #936 üzenetére
Nekem 2 nap volt a max,akkor nem nagyon használtam semmire...Ezek ilyenek, el kell fogadni és,ahol lehet tölteni kell. Átlagban nekem,olyan 1-1,5 napot megy el...
-
istnag
addikt
válasz
kenu man03 #928 üzenetére
Milyen rendszer GB vagy ICS? Milyen programokat tettél fel? Nézd meg a beállítosáknál mi fogyaszt a legtöbbet!
-
istnag
addikt
válasz
r.zozoka #905 üzenetére
Filmre:
[link]
Én most próbáltam ki egy 1,5 gigás avi-t tökéletesen vitt.Státusz bár: (ha rootolt a telód)
[link],ha nem akkor is van valami alkalmazás a Marketen,de annak nem jut eszembe a neve,majd valaki megmondja...Melegedik persze,mindegyik melegszik kérdés milyen mértékben,a Net-es multitaskingos felvetésedet sem értem...
Ha bekpacsolod a netet,de nem indítod el???Mi:S
Mindegy remélem kicsi tudtam segíteni...
-
istnag
addikt
Igen 1-1,5 nap, ha játszol ,akkor kevesebb..nem tudsz mit tenni,max. nem használod. nekem is melegszik,de nem extrém mértékben,viszont nem is csak simán langyos lesz...
.
Mindegyik ilyen megszoksz, vagy megszökszAmikor tudod dugd töltőre,usb-re ahová sikerül és kész. Nekem mondjuk, ment már el, 2 napot is,de akkor nem használtam.
ICS -ről megoszlanak a vélemények,valakinek bejön,valakinek nemTegyél vele egy próbát,de ments le mindent és "szűz" telepítést csinálj. APK fájlokat ne állíts vissza,csak sms-eket,névjegyeket,naptár bejegyzéseket,ilyeneket.
-
istnag
addikt
válasz
viewdetails #854 üzenetére
A maps nem indul el...!!!! Letiltottam kikapcsoltam, majd kivettem az akksit. Indulás után már a maps nem indult
-
istnag
addikt
válasz
viewdetails #854 üzenetére
(majdnem)Jó ez az ICS, a hibáival együtt is jobban szeretem,mint a GB-t
Egyszer volt eddig redraw,de nem cserélek launchert,mert annyira tetszik az időjárás widgetje...
. Viszont nem értem a Sony -nál, miért nem tették bele a memóriában tartás funkciót,mert nyilván ezért van a redraw
. Az is fura még,hogy a 2D hardvergyorsítást nem kapcsoltam be és a Animációkat nem kapcsoltam ki és mégis valahogy folyamatosabbnak hat a rendszer,mint előtte ezen értékek fordítottjával. A fene se érti...
A kapcsolat képek is helyreálltak,most már a majdnem teljesképernyős van.Köszönöm az "ötleted" egyelőre elégedetten használom.
-
istnag
addikt
válasz
cassius.clay #851 üzenetére
.nomedia nevü fájlt kell abba a könyvtárba tenni,ami nem szeretnél látni a galériában
Jgyzettöel azt hiszem tudsz i kreálni egyet,csak amikor mented el a *.txt részt állítsd át minden fájlra.
Miért nem használsz egyébként Quickpic -et,sokkal gyrsabb,mint a gyári és alapból van benne HIDE funkcióIngyenes a marketen
-
istnag
addikt
Köszönöm szépen,ha szükség lesz rá,megpróbálom ezt
Jelenleg azonban két dologra kellene,az egyik bemásolni egy csengőhangot a többi mellé,a másik pedig kitörölni a mapsot. ezt megcsinálom ADB-vel,bár az az érzésem,hogy az sem fogla látni a telómat,ahogy a runme sem lááta,tehát előtte be kell iktatnom valamiféle usb driver takarítást is
-
istnag
addikt
Visszatértem ICS -re..,hogy miért fogalmam sincs.
Követtem viewdetails fórumtársat,azaz nem rootoltam és csak letiltogattam az appokat. Mondjuk rootolni akartam,de nem ment,úgy akartam csinálni,ahogy frozzyzte blogjában olvasható,de valamiért a DoomLord os runme batch fájl nem találja a telómat,pedig fent vannak az adb-s driverek,mindegy,ha így marad nem is kell root.
A 2D -s hardvergyorsítást is kikapcsoltam,ill. nem kapcsoltam be. Redraw még eddig nem volt,persze ez semmit nem jelent...,mindesetre örülök neki.
Viszont a Maps-ot hiába tiltom le, újraindítás után elindul...(
pedig,hogy utálom azt a progit).
Elvileg a hivatalos T-mobile -s van fent. -
istnag
addikt
A Facebook appban menj az ismerősökhöz és gorgesd végig,míg. ott is meg nem jelenik az összes ké p. Nézd meg így mi történik...Következő lehetőség,ha a Kpcsolatokban beállítod,hogy mutassa a Facebook neveket is. Egyikre ramesz,majd menü gomb es lesz valahol olyan,hogy osszekapcsolas. Azt válaszd es keresd ki akivel szeretnéd összekapcsolni. Pl. Facen x.s nak hívják,de a telefonodon csak y nak van beírva,akkor így össze tudod őket párosítani. Remélem erthetően írtam le,kicsit nehéz megfogalmazni...
de.marha egyszerű...ha az osszekapcsolast nem talalod,akkor.először menj arra,hogy szerkesztés vagy módositas es ott nyomj menú gombot...
-
istnag
addikt
válasz
cassius.clay #811 üzenetére
Ha innen szeded,akkor igen:
[link] -
istnag
addikt
válasz
cassius.clay #809 üzenetére
A 4.0.4 romokat keresd..
-
istnag
addikt
válasz
cassius.clay #801 üzenetére
-
istnag
addikt
válasz
cassius.clay #793 üzenetére
Ne ijedj meg,csak elsőre tűnik bonyolultnak:
[link] -
istnag
addikt
kis segítségre lenne szükségem
Szóval beállítok névhez egy képet,amelyet eddig ICS alatt fél képernyőn mutatott így és GB alatt is így mutatja,de csak egy darabig:Most, ugyanezt megcsinálom és egy kis idő után lecseréli,ilyen kicsire:
Szóval ha valakinek van javaslata,szívesen fogadom
-
istnag
addikt
válasz
cassius.clay #790 üzenetére
Én most tértem vissza GB-re,tehát személyes tapasztalat alapján,azt mondom nem. viewdetails és Rick4 szerint, viszont, semmi gond nincs vele. Tegyél egy próbát,ha bejön, nagyon jól jársz,mert sokat ad a GB-hez képest.
-
istnag
addikt
válasz
cassius.clay #788 üzenetére
Én így csináltam:
[link] -
istnag
addikt
válasz
viewdetails #785 üzenetére
Láttam és köszönöm is,viszont tanácstalan vagyok,az összes többi "bug"-al kapcsolatban,mert szeretném használni az ICS-t,de így nem gyere be...
-
istnag
addikt
válasz
Cobalt14 #774 üzenetére
Én tegnap este 23:45 kor...
Amennyire jó az ICS,annyira rossz is. Én nagyon mellette voltam,de tegnap eljutottam oda,hogy akarom vissza azt a telefont amit vettem....most meg kell,hogy kövezzem magam.
Kisérleteztem is egy kicsit éjjel,gondolom sokaknak nem lesz újdonság amit írok,de másnak talán igen..
Tehát nekem t-mobile-s arc s -em van,aminek ugye xxx-4281 R4D a CDF száma elvileg. Flasheltem fel egy .42 romot,ami rootolható, rootoltam is és átírtam a build.prop fájlban,amit kell. Gondoltam én,hogy majd OTA -n meg rányomatom a T-s 62 -est és kész is a gyári telefonom rootal. Persze nem így lett,ugyanis,ahogy átírtam a CDF számokat a Szoftverfrissítő közölte velem,hogy tök friss a telefonom. javítást már nem tudsz eszközölni,mert az ICS-t,viszont felajánlja egyből PCC -n. Mondom,akkor máshogy közelítek. .42 root,majd kreáltam egy .62 T-s romból .ftf romot. Gondoltam én balga,hogy majd flashtoolal felteszem úgy,hogy a wipe cache és a wipe user data elől kiveszem a pipát és készen is leszek egy gyári rootolt 62-vel. Gondolom kitaláltátok így sem ment. Jelenleg rootolt .62 -n vagyok a build.propban azért átírtam a CDF számokat. Ha valami gebasz lesz rányomom a t-s ICS -t vagy flashtoolal a .62 -s T-s és úgy viszem be a szervízbe. -
istnag
addikt
válasz
aimettirlz #752 üzenetére
Ha csak az ICS után raktad fel a marketről a spacet,akkor.az játék bugja lesz.Ha úgy frissítettél ICS re,hogy minden adatod megmaradt,vagy Titanium hoz hasonló programmal allítottad vissza a appjaidat,akkor lehet még ettől is,de szerintem ez inkább játék bug lesz.
-
istnag
addikt
válasz
LordVader80 #746 üzenetére
-
istnag
addikt
válasz
aimettirlz #745 üzenetére
ICS- t használtok? Hogy tettétek fel az AB mentésből vagy új telepítéssel? Ez az AB hibája lesz,ha mentésből tettétek vissza, akkor meg az lesz a gond.
-
istnag
addikt
válasz
LordVader80 #742 üzenetére
A Teljesítmény segédlet résznél kapcsold ki az FB integrációt. A jelzésekkel mi lesz azt nem tudom,de,ha kipróbálod megtudjuk majd...
-
istnag
addikt
válasz
LordVader80 #737 üzenetére
"facebook calendarsync "
Facebook=facebook/arckönyv
calendar=naptár
sync=syncronization=szinkronizációMagyarul a facebook naptárat szinkronizálja a telefonod naptárával. A teljesítménysegéd -ben kikpcsolható/letiltható a Facebook az Xperia telefonon résznél
-
istnag
addikt
válasz
mrbikerider #703 üzenetére
Szia,
Az aut.fényerő mindig működik,csak a beállított fényerőnél egy bizonyos tartományban. Nekem is fura volt,de működik és jó is...kb 25%-ra van beállítva és minden ok vele. -
istnag
addikt
válasz
LordVader80 #683 üzenetére
Jó, akkor nem megy el 1,5 csak egyet. Valamikor meg csak 4 órát....:S
-
istnag
addikt
válasz
LordVader80 #678 üzenetére
Nekem az jól bírja 1,5
-
istnag
addikt
Valaki segítsen,ezt az időjárás widgetet szeretném használni Nova/Apex launcheren,de nem megy,mert nem találom a widgetek közt és sehol sem..
[link]
Ha bárkinek van ötelete,szívesen hallgatom,olvasom -
istnag
addikt
"Van valamilyen játék, ami kifog rajta"
-biztos vagyok benne,hogy igen, hisz egy magos CPU, Adreno 205."ICS alapú MIUI-val minden rendben"
-mindjárt jön frozzyZTE és megírja,de úgy tudom korrekt romGyári ICS -en nem megy a LED jelzés sms-nél..
Itt leírtam mik "bosszantanak":
[link]"Optimus 2x váltanátok erre"
Nem ismerem az O2x- et erről nem tudok nyilatkozni,formára szebb az ARC S SZVSZ. ICS is van rá,viszont 1 magos -
istnag
addikt
válasz
LordVader80 #639 üzenetére
Ebben van egy csomó féle feloldó:
LockbotHa jól tudom Honeycomb-os is
-
istnag
addikt
Nem találkoztam még ilyen hibával. Kell csinálni egy "Javítást" PC Companionnal és szinte biztosra veszem,hogy a hiba megszűnik. Gondolom úgy frissítettél,hogy az adatok megmaradtak,javítás után elvesznek,ezért csinálj mentést, viszont a progikat javaslom telepítsd újra és ne tedd azokat mentésből vissza.
-
istnag
addikt
válasz
LordVader80 #626 üzenetére
Remélem sikerül,mert én nem használom,de erre alapozva jó lehet:
"★ Instant real time notifications (much faster than any other Facebook app)"
... -
istnag
addikt
válasz
LordVader80 #624 üzenetére
Ezt próbáld ki hátha segít...
-
istnag
addikt
válasz
LordVader80 #622 üzenetére
az FB -s appban is be kell állítani,hogy jelezzen...
-
istnag
addikt
Tapasztalat,vélemény...Szívesen olvasnék egy "tesztet"..
Más:
Szeretném megkérdezni,hogy Nova/Apex launcheren megoldahtó,hogy használjam az időjárás widgetet,mert én nem találom,gondolom a SE launcherhez van valahogy kötve. Nem az időjárás-hírek nevűt,hanem a másikat!
Köszönöm előre is. -
istnag
addikt
válasz
mrbikerider #585 üzenetére
Egy-két dolog "idegesít" benne:
-a wifi ható távolsága lehetne nagyobb
-a jelző led az oldalán van,ahol kb sosem nézem...
-a menü gombom nyikorog,de ez vszínű az én hibámból.
-a hátlap nem egy acélos valami,hajlamos "hangokat" kiadni erősebb szorításraAmúgy eléggé megkedveltem,most sem vennék másikat...
esetleg,ha az Xperia S -t megkapnám kb ilyen áron.
-
istnag
addikt
válasz
viewdetails #566 üzenetére
Csak a hatótávolsággal van bajom...
Nem sok,biztosra veszem,hogy lehetne sokkal jobb is. Egyébként úgy működik,ahogy kell,vagy nem...
ICS-en használom nem vettem észre semmilyen rendellenességet...
-
istnag
addikt
válasz
viewdetails #564 üzenetére
Nincs gondom az üzemidővel a sebességgel sem,egyedül a wifi lehetne kicsit jobb. Ezen szeretnék javítani valamelyik kernelel,de úgy láttam az ARC topikban is erről megy a vita és csak nyitott bootloaderel megy a kernel csere. Szóval felejtős,a root meg volt már...
-
istnag
addikt
válasz
viewdetails #562 üzenetére
Köszi ismét..
-
istnag
addikt
Lenne egy kérdéesem,ha csak kernelt akarok cserélni,annak mik a feltételei,vagy hogy vannak ezek dolgok. Gondolok itt ilyenekre,hogy nyitott/zárt bootloader,flashtool kell/nem kell,adb kell/nem kell...Ha van valahol egy how to szívesen fogadnám,köszönöm szépen!
-
istnag
addikt
válasz
viewdetails #552 üzenetére
-
istnag
addikt
válasz
viewdetails #550 üzenetére
Ezt,hogy lehet megoldani?,mert letiltani Nekem pl csak az ANT,FAcebook kiegészítők és a Mcafee-t engedi...
mondjuk én uninstalláltam mindet,csak kiváncsi vagyok,hátha vmi elkerülte a figyelmem...
-
istnag
addikt
Én alapból csak a névjegyeket és az sms-eket tettem vissza,na meg az AB mentéseket.
Névjegyek nálam a gmail fiókomba vannak így azokkal nincs gond.
Sms eket ezzel a progival mentettem le és állítottam vissza:
[link]
angry Birdset pedig ezzel:[link]Mást én nem tettem vissza.
Frissítést a SEUS al csináltam [link]
Itt is azt választottam,hogy "Gyári beállítások visszaállítása+frissítés" így teljesen szűz rendszered lesz.Cheesy: ha gyári cuccokat akarsz eltávolítani,ahhoz rootolni kell...
-
istnag
addikt
aha,bár én nem ajánlom egyik rendszerről a másikra való átállást,úgy,hogy meghagyod az összes progit,mert ebből lesznek a rejtélyes fagyások,újraindulások és merülések...
hisz egy program, más GB-n és ICS-en,sok még nem is kompatibilis ICS-el...Jobb teljesen szűz rendszerre felpakolni a cuccokat,úgysem mindennap váltasz az android verziók közt.
-
istnag
addikt
Nem baj,hogy leírtad örülök neki,csak ez itt sokkal egyszerűbb:
[link]
Ugyanis,ha valaki eleve rootolt rommal áll neki,akkor semmit nem kell tenni csak lfuttatni két batch fájlt,egyet frissítés előtt másikat frissítés után.
Ha valaki már frissített,akkor fogja visszateszi a .42-est romot rootolja lefuttatja az 1. bat fájlt,frissít és lefuttatja a 2. bat fájlt.Ennyi -
istnag
addikt
Hát az nem olyan egyszerű xda n, vagy az arc topikban találsz leírást. Én még nem mertem nekiállni...:-S Fel kell flashelni egy firmware t amiben a 4.0.3 kernele van, ezt rootolod amivel kell, majd visszakell flashelni a 4.0.4 kernelt,de csak azt...szóval alaposan nézz utánna...
-
istnag
addikt
nem még mindig nem értesz.nem nektek akartam bizonyítani,hogy van ICS,hanem azoknak akik az előző oldalon nem hitték el...
Pocok kolléga kérdezte,hogy van -e ICS t-mobile re,én modntad,hogy van olvasson vissza. Erre mindenki nekem esik,hogy a képből Neki nem derül ki,hogy T-mobile s vagyok,meg te is elkezded. Én nem írtam,hogy a képből kellene tudni,hanem 3-szor írtam le,hogy a 393 hozzászólást kellene elovasni,amiben leírom,hogy t-mobile-s és,hogy van ICS... -
istnag
addikt
értelmezed is amiket írok,vagy csak a hülyeségeket hajtod..???????????????????
OLVASSÁTOK EL A 393 SZÁMÚ HOZZÁSZÓLÁST, EZT LINKELTEM A "KATT" FELIRAT ALATT!!! A 434 SZÁMÚ HOZZÁSZÓLÁSOMBAN,AHOL LEÍROM,HOGY T-MOBILE-S A TELEFON A KÉP PEDIG CSAK BIZONYÍTOK A HITETLENKEDŐKNEK. ÉN AMÚGY SEHOL SEM ÍRTAM,HOGY KÉPEKET NÉZEGESSETEK,HANEM AZT ÍRTAM OLVASSATOK VISSZA, MINDÖSSZE 1 OLDALT KELLETT VOLNA...!!!! Itt lezártam,ha nem értitek,sajnálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest