- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
Jobb lett az akkuhasználat. Még nem volt alkalmazás összeomlás.
Gps 5 sec alatt működik.
Böngészőt sohasem használok telefonon, mert már nem nagyon látom az apró betüketAzért kipróbáltam a földbömböt. Vacak!
A legjobban az zavar, hogy ebben a romban nem találom a google search kikapcsolását. A legacyban volt menüpont. Ha a systemből kiveszem a Gkereső apk.-t a háttér keret akkor is ott marad mindegyik oldalon.
Az ART-ot kipróbáltam, de tényleg karcsú ehhez a belső tárhely. Azért elképesztő, hogy mire (lenne) képes a telefon, ha nem JIT fordítóval erőlködne. Mint a régi Symbianos Nokia sebessége.
-
Ablakos
őstag
Előszőr a stabil CM10.2-vel próbálkoztam, de akkuidő katasztrófa, szabad ram többször előfordult 0,0 MB volt
5 napja feltettem a CM11-et pont a KitKat miatt. Akkuidő tényleg nem valami fényes, 3G-vel nagyon vacak. Viszont nagyon gördülékeny a felhasználói élmény. KB100MB szabad ram. 160MB belső tárhelyem van. Persze nagyobb appok (sygic, skype) sd kártyán vannak.
Egyetértek, hogy van ICS rom sokkal jobb üzemidővel, de nekem mindig lassú "nehézkes" volt a felület. A GB biztos gyorsabb lenne, de néhány alkalmazás igényli a legalább 14 API-t.Ezt az ART környezetet nem értem
Hol kell ezt változtatni, Dalvikra cserélni?
-
gipsztigris
addikt
Érdekes, a napokban még fent volt a link. Onnan szedtem le.
Gugliban keress rá ezekre:
X-GamerV2.0.zipÉs erre:
PatchLT18iV2.0.zipEz a patch és ROM kell a zárt bootloaderes telefonokhoz. Ha nyitott a BL, akkor nem tudom a linket.
De lehet mások tudnak segíteni.
Igen! Rakd vissza a .042-es GB ROM-ot, majd root, CWM és CWM-ből full vipe után telepítsd először a romot majd a patch-t.
Megkerestem neked:
ROM -
kutitomi73
aktív tag
Szia! Abban szeretném kérni a segítségedet hogy ennek a romnak a felrakását hol találom? Maga a romot hol találom? Milyen programok kellenek a felrakásához? Eltudnád küldeni privátban nekem.?
Bocsánat még új vagyok és nem jött be a gyári ICS mert nagyon akad, a telefontól meg nem akarok megválni de idegesítő 5-10 mp-ket kell várnom hogy megnyissa a telefon könyvet.
Előre is köszönöm -
szekra
addikt
Nem tudom te hol cserélted, én T-hez adtam be, ott kijelzőt + előlapot cserélik egyben. Én vadonatúj szervizfóliás kijelzővel kaptam vissza a telefonom. Ha nincs nekik készleten továbbítják a hivatalos Sony szervizbe. Ha mégsem cserélnék, csak egy új előlapot kapnál mehetsz reklamálni, mert akkor csak félmunkát végeztek, tákolmányt kapsz vissza. (Hivatalosan az előlapot csak a kijelzővel együtt lehet cserélni, szervizben mondták).
-
Cheesy
őstag
Ehhez van valami leírás? Én úgy frissítettem, hogy egyszer a telefon jelezte, hogy rendszerfrissítés érhető el.
Így most v4.0.4-es ICS 4.1.B.0.587-es build van rajta.
Viszont a szoftver lassúsága már nem egyszer küldött eladásközeli állapotba. Nem hiszem el, hogy a telefonkönyvet vagy a híváslitát 6-7mp alatt kel előhoznia egy ilyen telefonnak. És nincs rátelepítve sok felesleges app, csak Imo, Skype, AndFTP, K-9 Mail.
Ha lehetséges, úgy feltelepíteném a gyorsabb szoftvert. -
G4bi89
senior tag
Feldobtam gyorsan ezt a Xperia Ultimate HD 2.0 és nem rossz elsőre tetszett is de bluetooth nem mükődik. Készülék látszik fájlt viszont nem tud fogadni :S
Illetve a google alkalmazások rendesen ki lettek herélve. Azért az gáz, hogy nincs gmail illetve g-talk (amit én baromi sokat használok.
-
CortezX
aktív tag
Na ezt még lehet bepróbálom a hétvégén. Nálam se a Jelly Sandwich se az Ice Bean nem ment normálisan, pedig az XDA fórumon leírtak alapján raktam fel. Sőt ami poén, hogy a PCC által telepített 4.0.4-n sem ment a mobil adatforgalom
Most frozzyZTE által linkelt ICS+Apex launcher van fent, a fölös appok kipucolva, eddig megy szépen minden. Várom a további tapasztalatokat az Ultimate HD-ről
-
wattafaka
senior tag
Hát nem tudom, én benyomtam készletértesítőre még szeptember 24-én, mert akkor nem volt raktáron. És jött az e-mail szeptember 27-én, hogy örömmel értesítjük, hogy az Ön által kért készülék már kapható. Persze ezen az ótvaros e-mail-en sikeresen átnéztem, és csak október 4-én vettem észre. Akkor meg már megint nem volt. Szóval lehet, hogy csak lemaradtam róla, vagy csak simán szívat a webshop. Mindenesetre tegnap megint felraktam készletértesítőre, és 5-ször akkora odafigyeléssel böngészgetem az e-mail-jeimet, hátha...
-
szekra
addikt
Nem csak a feketek repednek. Szerintem ez szeriahiba, aki korabban vasarolta pl. 2011 szerintem azoknal gyakrabb a repedes, nem hiszem h nem javitotta volna ezt mar az SE es az ujabb modellek is repednenek. En is voltam csereltetni, es gaz lenne ha megint elrepedne, szerintem mar ezt orvosoltak. Nekem feher arc S-em van 2011 decemberben vettem es most augusztusban jelentkezett a repedes.
-
Tomacko
senior tag
És nagyon igaza van, ha együtt tud vele élni. Már pedig szerintem se lehet egy olyan hűde nagy dolog az a ropogás, gondolom ez nem alap kézevételkor van nálatok hanem ha kicsit szrongatjátok nem ? Passzolom amúgy, mert olyan telefonom nem volt még ami recsegjen meg berepedt volna a ház valahol is.
-
bandi0000
nagyúr
Ezek ilyenek nemrég vittem be a hátlappal (azt mondta nem cserélik ki szerinte) na mind1 is és mutogatja hogy neki is ropog meg mit tom én
Amikor megvettem 3 pixelhiba volt 2 nap mulva visszavittem és pampogott h a sonynál mi számít pixelhibának de kicseréltettemLényeg a lényeg h okoskodni szeretnek
-
viewdetails
addikt
"De csak ha nem probléma,mert nem akarok szemtelen lenni és nem célom indulatot kelteni senkiben.előre is köszönöm."
Engem most nagyon felidegeltél!
Itt egy T-Mobile GB, rakd fel, és SEUS-al update ICS-re. -
bigdady
nagyúr
Engem is ez érdekelne éppen, most állnék neki, mert lassúnak találom az 587-es ics-t és fel akarom rakni szűz rendszerként, majd rootolni. Merre találunk pöpec leírást? köszi
Illetve root mistt most hogy érdemes ezt csinálnom? 2.3.4, root majd frissités vagy egyből 587 és arra root?
-
Tomacko
senior tag
-
logarithm
őstag
Az nem a Te illetve az ics hibája, hanem az opera bug
reméljük javítják.
Más:
Valaki leírná nekem a rootolás menetét? Kell-e bootloadert nyitni, vagy nem?
Próbált már valaki miui-t feltenni pl ezt: Sony Ericsson LT18i miuiscotland.Costum romokat esetleg?
Valamilyen kisebb fajta leírást erről valaki tudna írni, mondjuk ha gyári állapotba akarnám majd vissza tenni meg ilyesmi vagy oda vissza.
Köszi előre is.
Egyik ismimnek akarok segíteni. -
istnag
addikt
Aha T-mobile nál vettem, másfél hete....
de még nem tettem fel,mert nincs időm újra beállítgatni mindent,az ilyen Titanium backup féle cuccok, meg nagy szívást tudnak okozni így azoktól tartózkodom..
csak úgy frissítek,ha mindent újra csinálok. még ismerkedem is a készülékkel,leginkább a kamera részével,ami sokkal több annál,mint aminek elsőre látszik...
-
mycso
veterán
Hát szerintem bármilyen felbontásban és bármilyen beállítás mellett elég gyenge képet csinál...picit olyan fátyolos, túl zajos.
Egy napot rászántam kültéren és beltéren is, mindenféle állítgatással és nem sikerült olyan képet lőnöm, amire azt tudnám mondani, hogy jó.Még a telefon saját kijelzőjén nézve sem tudom azt mondani, hogy jó. (bár nekem eleve a kijelző színei sem tetszenek...)
Most így hirtelen:
ICS témához: bár a GB romot talán egy fél napig használtam, nekem használhatóbbnak, gyorsabbnak tűnik az ICS.
Asszem GB-en is voltak videolejátszási problémák, most hirtelen megnéztem egy 720p mkv-t és egy 1080p mp4-et (h264, mpeg4AVC).Valóban siralmas, természetesen a gyári lejátszó meg sem nyitja, a BS Player az mp4-et elindítja, de kockás, az mkv-t meg sem nyitja. Az MX video playert néztem még, ott az mkv-t szépen játssza, viszont az mp4 itt is néha meg-meg akad, kockás.
Igazából én ezt az 1 "problémát" találtam, aminek nem is tulajdonítok jelentőséget, hiszen ekkora kijelzőn az égvilágon semmi értelme nem hogy 1080p, de még 720p videók nézésének sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest