-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Tegnap mérgemben majdnem odavágtam a telot a földnek, úgy felhúzott. 1 fényképet nem tudtam vele lőni 1-re. Wifinél is folyton megszakadt.
Újra raktam rajta az Andoid 4.03-at.Most nincs rajta hálózat. Valami hibát ír.Másnak is ilyen hibás a 4.03??
Újraindítom.
Szerk: Már van hálózat. De ez nekem akkor is gáz hogy nem ment a rendes rendszer felállás 1-re.Mikor lesz Telenoros Arc S-re elérhető az Android 4.04?
Ha elérhető lesz, kérem valaki írja már ki. -
Gabi 8906
senior tag
Ez az igazság. Az LG 1 szer fagyott 1 hónap alatt összesen. Arc S rendszeresen akad a menüben, és van egy mappa(az ahova a bluetooth-on bejövő file-ok kerülnek) amibe ha bele lépek elkezd vibrálni és kilép. Pedig máshonnan meg tudom nyitni a tartalmát.
GB-t én sem ismerem Arc S esetén.(Nekem is Telenoros) Mihelyst a boltból haza hoztam ment is fel rá az ICS.
Akkut ha nem bántom elég jól bírja az előző töltéshez képest. GSM hálózaton használom, mobilnet csak akkor van ha külön bekapcsolom. Most így áll:
1 nap 1 óra 51 perc 34 másodpercet ment.
2 óra 47 perc 38 másodperc kijelző használat.
Zenénél: (Power AMP) Teljes CPU: 7 perc 34 másodperc.
CPU előtér: 1 perc 47 másodperc.
Ébren tartás: 5 perc 27 másodperc.
Hanghívás: 3 perc 37 másodperc.
És az akku 31%-on áll.
Neked hogy áll az akku? Elégedett vagy vele, hogy teljesít? -
istnag
addikt
A fàtyolossàg én úgy gondolom szoftveres eredetű,hiszen a fényérték valtoztatásával a jelenség jelentősen csökken. Hol lehetne ezt jelezni a sonynak,hogy javítson rajt?, mert biztos tudna...
az alapbeàllítás 0 elég félresikerült,vqgy valaki nem tudja,hogy az apk fájl,hol tárolja az alapbeàllításait?, mert akkor simán lehetne módosítani...
-
carlsson74
csendes tag
Természetesen nem tökéletesek a képek.De ha azt nézzük, hogy telefonnal készültek, szerintem jók.De ez csak az én véleményem.Videot én is MX playerrel nézem,eddig nem szaggatott nálam. A készített képeket,videot én O!Mediashare programmal nézem vissza 116-os HD tv-n. Nekem megfelel. Persze ha jó fotókat akar csinálni az ember akkor fényképező kell hozzá. Mondjuk, Canon EOS 1D Mark IV, vagy, Hasselblad 39 megapixeles. Na ezekkel lehet jó képet csinálni. Igaz ezeknek az ára kissé magas...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest