- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aimettirlz
tag
Üdv.
Indítok egy angry birdsöt (pl space verzió) és random egyszercsak nm érzékel a touch semmit sem ... csak a játéknál vettem észre... ez mi lehet?
-
aimettirlz
tag
válasz
norberto212 #288 üzenetére
Köszi akkor benevezek egyre sztem
-
aimettirlz
tag
válasz
norberto212 #279 üzenetére
az fajin jó ötlet erre nem is gondoltam? miért is gondoltam volna hiszen egy teefont csak arra szeretnék használni végülis amire hivatott de mind1...
köszi megpróbálom
mycso
(PH! addikt)mentsek le mindent SDről? vagy majd playről letöltöm újra? és úgy resetteljem?
esetleg egy CLASS 10es SD jó választás lenne? képek betöltése és újratöltése problémára például... -
aimettirlz
tag
Üdvözlet, a következő problémák vannak az Xperia Arc Semmel és nem feltétlenül a frissítés miatt... (4.0.3)
- lassú a telefon kifejezetten a tárcsázás, híváslista megjelenítéskor... BRUTÁLISAN van hogy 15 másodperc mire bejön... ez sztem nem normális...
- bejövő híváskor sokszor nem ismeri fel a kapcsolatot, pedig be van írva telefonkönyvbe, tehát csak egy számot ír ki... és csak jóval később vagy hívás végén látom csak... hogy kivel beszéltem...
- galéria megnyitása és képek pörgetése után egyszercsak villan egyet és újra kezdi tölteni az egészet tehát elveszik a kép amin éppen vagyok és az elejére ugrik többször is...
- fogadott hívásokkor ( T ) főleg 10 másodpercen belül vonalrecsegés és kapcsolatbontás... (nyilván ez lehet hálózat is) de előfordul sokszor... Aszódon Gödöllőn is... Havernak Telenor is ilyet csinál egyetemen Gödöllőn... hívják és kicsörög és utána kapcsolatbontás... ezmiez? többszöru próbálkozás után tudja felvenni a telefont...
köszi a segítséget ha tudtok valamit ezekre, esetleg ha kell valami info még akkor leírom természetesen! -
aimettirlz
tag
válasz
petipetya #169 üzenetére
hát nekem pl 110 alkalmazás van felrakva és eléggé telivan
be is lassulgat picit... nekem jó lenne már optimalizálgatni egy kiscit minek kellene futnia meg minek nem... dehát ehhez idő meg egy kis utána járás kellene.. max akkor fognék bele ha valaki ért hozzá és együtt megnéznénk...
-
aimettirlz
tag
válasz
Merula Alba #134 üzenetére
én is fontolgatom egy ilyen 2500as akksi beszerzését mert 5eHUF alatt hozzá lehet jutni... Vettem én is egy ilyen ARC S-t és pár nap alatt full testreszabtam mindent és használtam rendesen.. nm tudnék nagyon negatívumokat mondani... Talán csak a szokásosat amiket leírtak már több helyen is:
-picit ropog a hátsó fedlap (elenyésző)
-akksi szépen tud merülni ha használod (még úgyis hogy be lett optimalizálva amennyira csak tudtam tehát nm max fényerő, a mobil forgalmat ki tom kapcsolni kezdőképernyőről stbstb...)NEM BÁNTAM MEG!
-
aimettirlz
tag
válasz
jarvasadam2 #131 üzenetére
Üdv mi a gond vele?
Merula Alba: valami battery upgrade-re emlékszem keress rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest