-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
norbertlaszl fórumtársunk ugyan privátban már megkapta, de mindenki okulásaként, aki még nem látott ilyet, ide is berakom a képet.
(Tieteken is ilyen a repedés?)Rámakrózva, Photoshopban a szinteket felhúzva, expozíciót növelve, hogy látszódjon valami. Itt 1mm-ről beszélünk, az arányokat úgy nézzétek.
-
Cheesy
őstag
válasz
norbertlaszl #3495 üzenetére
Wifi, 3G mindig bekapcsolva. Leveleket 3 fiókkal szinkronizálja, IMO (msn, skype) mindig ON.
Így amellett, hogy naponta 1-2x használom (céges teló powa), 3-4 naponta töltöm.
-
Cheesy
őstag
válasz
norbertlaszl #3483 üzenetére
Nem a kijelző, hanem a kijelző feletii fényérzékelő feletti 1mm-es keretrész hajlandó elrepedni. (Visszább olvasol, többen találkoztak ezzel a problémával.) Elvileg ez garanciális, én is cseréltetni fogom az előlapot emiatt... Az enyém ez.
-
Cheesy
őstag
válasz
norbertlaszl #3479 üzenetére
Először is szép, kecses, szinte törékeny(nek ható) telefon, nekem emiatt tetszett meg. Az 1,4Ghz procitól gyorsaságot várna el az ember, de az ICS miatt ez közel sem valósul meg. Lehet rootolni, főzött romot rakni rá, aki szeret kockáztatni, vagy ért hozzá.
Nem bánatm meg, hogy mint érintőset ezt választottam, de magát a tapogatós-simogatós-huzogatós telefonokat nem tudom megszokni, így részemről leváltós. Nem kell egy alig használt? -
Cheesy
őstag
válasz
Vangelis #3457 üzenetére
Na majd jövő héten benézek a szolnoki üzletükbe (Tmobile), hogy mit lehet tenni ezügyben, mert észrevettem, hogy a 0km-es állapota óta tokban tartott telefonomon (2012. május 17-én vettem) a mozgzás (vagy fény) érzékelőnél elrepedt az előlap. Roppant bosszantó, tekintettel a telefon egyébként makulátlan állapotára.
Nagyon szemezek a rootolással, de félek elrontani. Vegye már meg tőlem valaki végre, hogy vehessek egy nyomógombosat
-
Cheesy
őstag
válasz
kutitomi73 #3286 üzenetére
"3D Digital Weather Clock" a neve. Jó, mert kb azonnal frissít ha feloldod a telefont és van adatkapcsolat. (Nálam a 3G mindig be van kapcsolva, de elhanyagolható az adatforgalma ennek az appnak.)
-
Cheesy
őstag
Ha már topicja is van, csak felajánlom, hátha érdekel valamelyikőtöket.
-
Cheesy
őstag
Ehhez van valami leírás? Én úgy frissítettem, hogy egyszer a telefon jelezte, hogy rendszerfrissítés érhető el.
Így most v4.0.4-es ICS 4.1.B.0.587-es build van rajta.
Viszont a szoftver lassúsága már nem egyszer küldött eladásközeli állapotba. Nem hiszem el, hogy a telefonkönyvet vagy a híváslitát 6-7mp alatt kel előhoznia egy ilyen telefonnak. És nincs rátelepítve sok felesleges app, csak Imo, Skype, AndFTP, K-9 Mail.
Ha lehetséges, úgy feltelepíteném a gyorsabb szoftvert. -
Cheesy
őstag
Erről hallott már valaki? Root + unlock..
http://omnius-server.com/ -
Cheesy
őstag
válasz
Cobalt14 #774 üzenetére
Tudom, hogyl áma kérdés, de sajnos nem gyakran nyúlok hozzá a telefon szoftveréhez...
Milyen módszerrel tudom visszaállítani ICS-ről 2.3-ra? Nem lett annyival jobb, mint vártam, ráadásul néhol még rosszabb a helyzet. Az sms-ek, névjegyek (van vagy kb. 130db...), híváselőzmények megnyitásánál az a 3-4 mp gondolkodási idő nagyon bosszant. -
Cheesy
őstag
Kb. 2 hónapja használom az Arc S-emet, alapvetően elégedett vagyok vele, bosszantó pillanatok mégis a legalapabb funkció, a telefonálás esetében jelentkeznek:
nem egyszer fordul elő, hogy ha nem fogadott hívásom van, vagy a híváselőzményekbe váltok át a telefonkönyvből, kb. 5mp-et kell várni mire hajlandó betölteni. Ez bosszantó. -
-
Cheesy
őstag
Tapasztaltatok olyat, hogy facebook app, mindig csak másodjára tud feltölteni egy képet? Akár mobilnet, akár wifi. Másodjára idáig mindig feltöltötte, de hátha nálam a hiba. ICS van a telefonon.
-
Cheesy
őstag
válasz
viewdetails #548 üzenetére
Megtörtént, feltett valami UEFA hülyeséget is, szerencsére törölhető volt. Lehet, hogy a későbbiekben rootolom a telefont mert azt szeretem ha csak a szükséges dolgok és amiket én telepítettem futnak. Köszönöm a segítséget!
-
Cheesy
őstag
válasz
viewdetails #539 üzenetére
Vagy lehet én értelmeztem rosszul és szolgáltató függő telefont csak a szolgáltató tud frissíteni? SEUS-al nem csak független teló frissíthető? Mert minta azt olvastam volna, hogy "insert correct sim card" hiba lesz a végeredmény...
-
-
Cheesy
őstag
Lementésre és általános menedzselésre: MobileGO (nálam nem akarja regisztráltatni magát, de mindenhol csak trialt látok... v1.1.10 van nekem)
Én is frissíteni akarom T-függő arc s-emet. Telepítettem a Sony PC Companiont. Most még töltöm a telót, mert le volt merülve 14%-ra az akksija, csak teljesen feltöltve kezdek bele.
Van alapból jópár bloatware cucc a telefonon amit uninstallálni sem lehet. Én benne lennék egy "clean" installban, hogy később majd én szedegessem össze ami kell. Ilyen lehetséges? Mert azt irja, hogy az adatokhoz nem nyúl a frissítés után...
-
Cheesy
őstag
Hogy milyen képeket készít? Szerintem telefonhoz képest elég jókat. A panoráma funkció is tetszik benne, szépen összefűzi, de a minősége azokanak a képeknek kicsit zajosabb.
És ami a legjobb, hogy bitang gyorsan el is menti a képeket, nem kell várni. Kb. 1/5 mp alatt már lőheted az újat. Persze a kb. 1/2 mp-es fókuszálás utánRakok fel ma majd mintaképeket.
-
Cheesy
őstag
1. nálam 3G mindig be van kapcsolva, ha wifi közelében van, átvált arra, mert Imo fut (tehát mindig online skype és msn), bluetooth a bt füles miatt mindig ON, napi átlag fél óra beszélgetés, egy kis net mellett 1-2 naponta tölteni kell, de a töltés ideje nem több egy óránál kb.
2. Nekem a sebességével idáig nincs gondom.
3. ujjlenyomatokat kifejezetten gyűjti, filigrán készülék, tokot kíván, én még nem találtam neki megfelelőt.
-
Cheesy
őstag
válasz
Agent4789 #298 üzenetére
Én a MobileGO! pc szoftverét raktam fel, meghökkentően könnyű vele kezelni a Xperia-t. Ezen keresztül írtam be a neveket a telefonkönyvbe, gyorsabb volt, mint telón bepötyögni. De lehet vele smst küldeni, filmet konvertálni (nem kell, mert simán viszi a scene xvidet), még screenshotot is tud csinálni, nagyon korrekt.
Régi SE telefonodat milyen szoftverrel kezelted? Mert ha tud exportálni .vcf-be akkor imprtálhatod az újra MobileGO-val... -
-
Cheesy
őstag
Esetleg valami megoldás arra, hogy kamaránál az elsutogombot használni lehessen? Mert csak fókusz és a képernyőre bokve tudok csak fotózni...
Elég gyors félő, ezt is róla irom :-) -
Cheesy
őstag
Ma délutántól én is csatlakozom a klubhoz
E mellett döntöttem, nem a Galaxy S Plus mellett, arról tegnap néztem egy tesztvideot és első indításnál lefagyott... :S Plusz a SE gyorsabbnak tűnik nekem.
Szép, nagy, vékony, a kamerája csodás.
Egyetlen negatívum, hogy a vezeték- és keresztnevet nem lehet felcserélni benne a telefonkönyvben, de megoldottam, fordtva írtam be a neveket. A MobileGo pc szoftvert bátran merem ajánlani, nagyon kényelmes vele kezelni a telefont.Szolnokon a nagy T-Mobile-ban már elfogyott, a buszpályaudvariban még volt egy fehér és egy fekete, utóbbit elhoztam. Bár egy kicsit elgondolkodtam a fehéren is, annyira nem néz ki rosszul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest