- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
Dottore #1764 üzenetére
A Cyanogenmod (és ezáltal minden ráépülő ROM, pl. MIUI
) alapvetően az úgynevezett vanilla sourceból dolgozik, ez a "tiszta forrás". Később a fejlesztőik - akárcsak a gyártók -, megpatchelik, kivesznek, hozzáadnak funkciókat a szájuk íze szerint, ezért lehetséges amit tapasztalsz.
-
viewdetails
addikt
válasz
Dottore #1762 üzenetére
A kernel és az operációs rendszer egymásra épül ugyan, de nincs olyan, hogy ICS kernel, vagy GB kernel, hiszen a 2.6-os kernel már a 2.1-es Eclair android alatt is futott. A 3.x.x kernelre pedig pusztán praktikusságból váltanak, mert mostanra ért össze az android és a linux kernel fejlesztési ága, ami eddig elkülönült egymástól a PC és smartphone különböző felhasználásából eredő igények miatt, illetve mert a legújabb készüléket illik mindig az aktuális verziójú kernellel kiadni. Technikai szempontból - mivel minden fontos backportolható - nem rosszabb a 2.6-os a 3-asnál.
-
viewdetails
addikt
-
r.zozoka
aktív tag
Udv koszonom az alkalmazasokat a filmeim ezzel a lejatszoval mennek es a tekeres is nagyon gyors...
A status barra a progi. Jonak tunik de meg nincs hozamosabban tesztelve..
A szamologet mar probaltam koszonom okos program en is hasznaltam meg anno a suliban de kinezetre nem fogott meg...Szal a telefon az androidnak es nektek koszonhetoen sokat nott a szememben, koszi szepen!
-
r.zozoka
aktív tag
Igen igazad van, ez velemeny es mint irtam mas ezzel konnyen eggyutt tud elni!
A film tenyleg nem megy, nem ma kezdtem androidot ...de ha tudtok ra megoldast orommel meghallgatnam...
A szamologep precizsege ugy ertendo, hogy tul letisztitott es hianyos szerintem...Bocs a sok hiba ert...
Amugy jo tapasztalni hogy nem csak a hurrogas megy hanem normalis eszme csere...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest