- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
#72042496 #497 üzenetére
legalább 5x leírtam, hogy 4 alkalommal beszéltem a samsung ügyfélszolgálatával, ebből 3 alkalommal került említésre az ár (az első érdeklődés során nem, mert az még augusztus végére esett és akkor még semmi infójuk nem volt) , és mindhárman bruttó 130 ezres árat mondtak, nem szószerinti idézet szerint, de az volt a beszélgetés lényege mindhárom alkalommal, hogy "bár a megjelenés dátuma nem pontos mert várják a szállítmányt, és annak van 2-3 nap átfutási ideje (furcsamód tenap is hívam őket és akkor is azt mondták h még egy deka i900 nem jött hozzájuk, még tesztdarab se, és különben is ha jön akkor még legalbbá 2-3 nap, erre másnap délelőtt elkezdik forgalmazni...) és bár így sajnálatára nem tud tájékoztatást adni a pontos megjelenésről, annyit megerősíthet, hogy a telefon bruttó 130 ezer forintos áron fog megjelenni a márkaboltokban, és gsm boltokban, ez bizonyos, kérem kísérje figyelemmel a honlapunkat stbs tb stb"
én sem azt írtam, hogy Bocháék verték át a népet, hanem azt hogy nem lennék a helyében, hónapokig közreműködik a fejlesztéésben, kapja az infókat amit a gyártó engedélyével tovább is adhat, és volt olyan infó, amit 3x is megerősített - gondolom a samu külön felhívta erre a kecsegtető opcióra az ő figyelmét is valahogy, hogy érdemes legyen cikkezni róla. Ezekt meg is írja egy nívós honlapon, aminek nem kis látogatottsága van, és akkor kiderül hogy ígérgetés volt minden amit csak mondtak....ha én lette volna a cikksorozat szerzője, én igencsak meglepődtem volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest