Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz #72042496 #497 üzenetére

legalább 5x leírtam, hogy 4 alkalommal beszéltem a samsung ügyfélszolgálatával, ebből 3 alkalommal került említésre az ár (az első érdeklődés során nem, mert az még augusztus végére esett és akkor még semmi infójuk nem volt) , és mindhárman bruttó 130 ezres árat mondtak, nem szószerinti idézet szerint, de az volt a beszélgetés lényege mindhárom alkalommal, hogy "bár a megjelenés dátuma nem pontos mert várják a szállítmányt, és annak van 2-3 nap átfutási ideje (furcsamód tenap is hívam őket és akkor is azt mondták h még egy deka i900 nem jött hozzájuk, még tesztdarab se, és különben is ha jön akkor még legalbbá 2-3 nap, erre másnap délelőtt elkezdik forgalmazni...) és bár így sajnálatára nem tud tájékoztatást adni a pontos megjelenésről, annyit megerősíthet, hogy a telefon bruttó 130 ezer forintos áron fog megjelenni a márkaboltokban, és gsm boltokban, ez bizonyos, kérem kísérje figyelemmel a honlapunkat stbs tb stb"

én sem azt írtam, hogy Bocháék verték át a népet, hanem azt hogy nem lennék a helyében, hónapokig közreműködik a fejlesztéésben, kapja az infókat amit a gyártó engedélyével tovább is adhat, és volt olyan infó, amit 3x is megerősített - gondolom a samu külön felhívta erre a kecsegtető opcióra az ő figyelmét is valahogy, hogy érdemes legyen cikkezni róla. Ezekt meg is írja egy nívós honlapon, aminek nem kis látogatottsága van, és akkor kiderül hogy ígérgetés volt minden amit csak mondtak....ha én lette volna a cikksorozat szerzője, én igencsak meglepődtem volna

• Kobe

veterán

válasz #72042496 #495 üzenetére

én nem hittem semmit, csak azt, amit 3 samsung munkatárs biztosra mondott, 130 ezer forintot fognak kérni a telefonért. Ennél alacosnyabb árra nem számítottam. Igaz, magasabbra sem :)

Új hozzászólás Aktív témák