- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
ácsi, nem is kértem hogy teszteljétek le gyorsan úgy. Csak ha már leírtad, hogy ti igen húde tapasztaltak vagytok, gondoltam akkor egy saccperkb közlést tudtok mondani arról hogy bizonyos funkciók kikapcsolása mennyivel hosszabbíthatja meg. Pl ha a hsdpa és 3g ki van kapcsolva, és ilyen feltételeket mellett átlagosan használják, 2x annyit bír mint más esetben, amikor be van kapcsolva minden? vagy valami hasonló összevetést
-
Kobe
veterán
az egy dolog, mert az "így kb mennyi akksi idővel lehet számolni ?" kérdésre választ nem kaptam. Ha az lett volna a kérdés, hogy mennyi tapasztalatotok van vele, arra kielégítő válasz, de az enyémre.... csak az érdekelt volna hogy 2 hónap alatt lett-e tesztelve úgy hogy minden akksizabáló dologgal kilőve meddig bírja. Ezek szerint nem volt.
"Átlagos használat mellett 2 napig képes meghajtani a masinát, ha viszont navigálunk és zenét is hallgatunk, akkor egészen biztos, hogy naponta kell majd töltenünk."
Itt persze kérdéses, kinek mi az átlagos. Nekem a 3G kilőve, BT kilőve, HSDPA kilőve, stb, navigáció eseti használattal, naponta kb 5 perc hívás és napi 1 óra mp3. Ha az átlagos jelzőt részletezni lehetne hogy milyen funkciókkal futott ennyit, mi volt mi nem volt bekapcsolva, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest