- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
neemtudomka #413 üzenetére
Úgy látszik bizonyos kor kell, hogy az ember megtanuljon várni.
-
válasz
neemtudomka #390 üzenetére
Minekután még nem jelent meg hivatalosan, csak szürkeimportos lehet.
-
matiz
csendes tag
válasz
neemtudomka #248 üzenetére
A másik fórumon meg ezt mondták Most beszéltem a Samsung Magyarország képviselőjével. Szeptemberben fog hivatalosan megjelenni az Samsung Omnia. Ez lehet akár szemtember vége is.
-
Kobe
veterán
válasz
neemtudomka #217 üzenetére
nem tudod beszerezni, mivel írták, hogy spéci, erre telóra portolt iGo kell, gondolom ezzel a virágbolti verziónak lőttek.
Családot meg nem viszem át, mivel külföldről érdekes lenne üzemeltetni. Voda egyszer már eljátszotta régen, hogy kedvező előfizetést hirdettek, aztán kértek 40 ezer kauciót, most emg a kezembe akadt egy készüléklistájuk, elég húzósak a telefonárak így, hogy nincs kezdőrészlet náluk -
<NewL>
addikt
válasz
Akkor most,hogy is van.
Én úgy szeretném ,hogy leszurkolok egy összeget olyan 60-70K-ra gondolok és utánna nekem csak a számlámon a beszélt dolgok legyenek,én nem akarok havonta még évekig fizetni egy telefont. ilyen van?Zsolesz : azt én is remélem ,hogy nem raknak bele livos cuccot,bár szerintem nem is mernek hozzá nyulni. remélem,mert akkor tuti nem veszek egy szolgáltatótól se,megvárom amig egy használt lesz jó árban
-
Zolesz007
őstag
válasz
Sztem ennek nincs köze a szolgáltatóhoz! A szolgáltató csak olcsóbban adja a készüléket ha te vállalod hogy 2 évig ottmaradsz és hogy a telót csak az ő SIM-ével használhatod! Ettől függetlenül te egy alap gyári Samsungot vettél miértne lehetnél jogosult a Házimozira?! (legalábbis ez nekem logiskus érvelésnek tűnik de lehet nincs igazam
Remélem azért mégse
)
És azt is remélem hogy a vodafone nem tolja tele ilyen live-os cuccokkal a telefont mert akkor
-
Kobe
veterán
válasz
neemtudomka #203 üzenetére
mennék én mert 27 ft os percdíj minden hálózatba, lebeszélhető, erre most én sokkal rosszabb csomagban vagyok a T nél, de mivel mindenki T-s így akár maradhatnék is.....meg hát ugye ott van aranykártyám, amin gyűlnek a pontok, most lemondtam pár telszámot, csökkent a számlám ott, így még 12 havi részlettel is emgérné nekem a T s teló....ha vodánál lenne ilyen akció, repülnék rá, de nincs, 50-60 K m meg nincs hogy kicsengessem nekik előfizus készülékre, pláne így tandíj meg egyebek előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest