- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Inkább 80-85e Ft lesz az, illetve ha Net csomagra is vállalsz hűséget, akkor talán 70e.
Plantronics gyárt jó BT füleseket, érdemes megvizslatni őket.
Egy 100 perc körüli beszéd + 20-30 SMS és 3 GB net máris 7e Ft normál díjcsomagokkal, ehhez képest az ikon400 ugye 400 perc beszélgetést tartalmaz 10e-ért... -
Greg-77
aktív tag
Én használtam sokáig bt fülest és az anyém nagyon jól szól és nem kell a drótokkal szarozni, egy dolog ami miatt nem használom az pedig az, hogy elég sokat rádiózom és ugye bt fülessel ez nem megoldható! Amúgy nekem egy Nokia volt uh gondlom a Sony-é jobb lehet sőt náluk mintha olyat is láttam volna, hogy 3.5-ös kimenet van a bt tetején szal bármilyen fülest bele lehet dugni, azt viszont én úgy tudom, hogy a bt átviteli képesség úgymond lekonvertálja kb olyan: 160-körülire(nem tudom pontosan) az MP3 akat! Nem sok esélyt látok rá, hogy külön tarifacsomagban árulják az Omniát! Ez a csak a hypefon kiváltsága (legalább is reméljük, hogy így van) A Voda pl a Diamondot sem árulja külön csomagba bár az ő kereskedelmi szokásaikat nem ismerem (régóta T-s vagyok)! Én is nagyon várom milyen konstrukcióban lesz kapható!
-
Kobe
veterán
mért ez a szőrszálhasogatás ? 2008at írunk, miért kell egy csúcskategóriás készülékkel és jó 2 méternyi kábellel rohangálnia az embernek ? Embert tudtunk küldeni a holdra, de egy ergonómiai gondot már nehéz emgoldanunk ?
Írták, hogy a gyári füles se nem ergonomikus, se nem jó hangzásra, akkor miért veszik el a lehetőséget, hogy a sajátodat normális keretek között használd ? Sztem ez sokkal fontosabb lett volna, mint a tv kimenet. Mert ha azt nézem, most milyen lehetőségeid vannak?
1, gyári headset, low quality
2, saját füles, telepített lejátszó program, high quality, jó hosszú kábel.
Harmadik lehetőségnek nem írom az átalakítót, mert az ugye a headset funkciót kiüti.És itt az aggályom persze 2 irányú, egyik odlalon a fülhallgató gyártók, miért nem képesek rövidített kábelűt kiadni, másik oldalon a telefongyártók.
Lehet, hogy én nagy fasz vagyok azok alapján, ahogy írtad, de egy 120 ezres telefonhoz akkor sem tudok olyan megoldást elképzelni amivel többek között a zacskós kenyér zárását rögzítik. Mert az valahogy nem high tech....de mégcsak nem is low, ha élhetek egy szóviccel.
-
-
dzsega
csendes tag
Az a probléma, hogy az átalakító nem egy sima csati hanem az is egy kábel (mondjuk fél méter), a fülesnek is van kábele (legyen ez 1 m) és így a megszokott 1m helyett 1,5 m a kábel hossz. (csak a hasamra csaptam a méreteket illetően de az arány kb jó)
Ezen voltak kiakadva, hogy ez most mennyire gáz mert az a plusz kábel nagyon de nagyon nagy gáz!Egyébként ha a gatyóm zsebébe rakom a telót akkor a sima samu nem ér fel rendesen a fülemhez, kicsit jobban elfordulok akkor kiugrik. Szal nekem pl nem hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest