- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5339 üzenetére
Hali!
Akkor csak működik ez a plusz 2 hónap gari! -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5338 üzenetére
Na most mégegyszer beregisztráltam a mobilt. Most ki is írta, hogy +2 hónap garancia.
Nahát... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5333 üzenetére
Köszi szépen!
Mindenestre beregisztrálok én is, veszteni úgy sem fogok vele. Valami egyéb különleges dolgot nem kap az ember a regisztrációért? -
Hadi
tag
válasz
Quasi_modo #5312 üzenetére
igen
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5305 üzenetére
Köszönöm hogy idéztél.
-
válasz
Quasi_modo #5247 üzenetére
köszi, hogy egyetértesz velem
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5225 üzenetére
Értem már
Bocsi!
ocean drive:
A képek visszanézegetése gyárilag két féle program segítségével oldaható meg:
MediaBrowser: nagyon gyors, nagyon szép
Galéria: gyári magyar szoftverrel bűnlassú, de ezt már külföldi szoftverekben javították (és természetesen a gyári magyarnál jóval frissebb bulgárban és lengyelben is) -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5223 üzenetére
A magyaron kívül a bulgár és a lengyel is tartalmaz magyar nyelvet
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Quasi_modo #5212 üzenetére
Köszi!
Akkor jól emlékeztem h valami ilyesmi, de nem tudtam pontosan. Viszont: mit kéne észrevenni így bekapcsolt készüléken? Mert nálam max annyi a különbség h lassabb a készülék, de a legtöbb process nálam ugyanúgy fut...
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #5180 üzenetére
leszedtem az 1.35-öt és van hozzá egy leírás is,azt írják,hogy szignózni kell,ezt hogy kell csinálni vagy mi kell hozzá,van valahol valami leírás,hogy kell szignózni?
Köszi! -
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #5171 üzenetére
Magamra értettem, nekem mindegy hogy milyen nyelv van a telón amíg megértem
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #5135 üzenetére
a gépen keresztül töröljön vagy a telefonból is tudom,mert a telefonban néztem és ott nem találtam ilyet
bocsánat,hogy ilyen "suta" vagyok hozzá de ilyen téren nem sokat értek hozzá
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5125 üzenetére
Így igaz... Ha még utána is meglesznek a képek, akkor töröld ki a következő mappákat:
C:\101f8857\Cache és E:\101f8857\Cache -
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5092 üzenetére
persze, az segit. de sajnos a samsung erre ugy tunik nem fordit tul sok energiat. nem is ertem hogy miert... es nem csak a mi nyelvunkon, azert a tobbiek sincsenek elkenyeztetve... de meg igy is nekunk van a legjobb telonk
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5086 üzenetére
azert ne feledjuk el hogy a szolgaltatos fw-k honapokat csuszva, vagy soha nem jonnek ki a nokiabol... szal sztem nem ezen mulik a dolog.
azon tul a lengyel play (aki vszinuleg azert eladott onmaga tobbet mint az egesz magyar piac) is csak egy fw-vel van beljebb hivatalosan mint mi
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #5084 üzenetére
Igazából szerintem nem szükséges még új csúcs symbian, hiszen a mai napig nincs igazi ellenfele. csak az nem veszi ezt, akinek fontos a qwerty és/vagy nagyon hűséges a nokiához (ők ezután se térnek meg). Minden más esetben ezt kel venni. (elvi esélye a sationak lett volna de az meg milyen lett)
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #5088 üzenetére
Igen
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #5086 üzenetére
Lengyeleknél van szolgáltatónál ~4-szer nagyobb lakosság mellett is kaptak 1 frissítést
(vagy csak nem rakta senki fel a többit? )
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5078 üzenetére
Veled tökéletesen egyetértek,az enyém is jó,de ha lehetne jobb is akkor mértne.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5059 üzenetére
Nem romlott semminek sem a minősége....
Azt pedig, hogy kombináljuk a ROM fájlokat, nem tarom jó megoldásnak.
Nem véletlen, hogy külföldi fórumon sehol sem ajánlják, és az, hogy minden egyes firmware-nek saját CSC fájlja van.... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5056 üzenetére
Videó az kb olyan, mint volt. A fényképek minősége talán javult kicsit beltérben is.
Zenehallgatásnál nem éreztem különbséget...HX 1.7-től kezdve már szvsz nem nagyon amatőrmunka, ez a 2.0 pedig igencsak stabil. Sőt, a kinetikus görgetés még jobb is lett, mint az IL5 UK-ban.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5056 üzenetére
A gyári uk kineticet lehet magyarosítani azzal a módszerrel amit feljebb írtak? A billentyűzet is tudni fogja az ékezeteket?
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5052 üzenetére
nem vagyok muveszur, de sztem a UK rom tokeletes, bug mentes. legalabbis felhasznaloi szinten. lehet hogy nagyon komolyan tesztelok talalnak tizedmasodperces keseseket benne, vagy hasonlo dolgokat, de egy nagyon jol hasznalhato, nagyon kellemes kis rom lett. eddig a legjobb es legstabilabb.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5045 üzenetére
van ott más helyesírási hiba issss... de ez is már helyesírás ellenőrző topic? no offense, csak kérdezem..
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5045 üzenetére
Én már nem tudom mit gondoljak hiszen a külföldi fórumokon a tőlem okosabbak sem értik a Samu hozzáállását.Vagy nagyot fog szólni,vagy ennyire képesek.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5032 üzenetére
Elvileg február 5-én lesz elérhető PC Studion keresztül az angol és az olasz.
A teljes Európához pedig február - márciust mondanak. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4990 üzenetére
De jó Neked
Mindig annyi időm elmegy, míg visszapakolok mindent.
-
válasz
Quasi_modo #4921 üzenetére
A Milestone az volt, és hasonló lázongás és ellenlázongás volt a Motorola Facebook oldalán, fórumain, és mindenhol.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4930 üzenetére
Továbbra sem értem, mi ez a nagy frissítési láz... Ha elkészül, akkor elérhető lesz. Olyan firmwarek alapján mondanak egyesek véleményt, amit a Samsung nem tett elérhetővé a felhasználóknak!
A frissítés pedig jönni fog, az összes régióra. Senki sem mondta, hogy most azonnal jönni fog. Ha egészen jól emlékszem, talán február környéke szivárgott ki az átfogó frissítésre.
Mindenki várja ki a végleges verziót, aztán jöhet a magyar is.
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4926 üzenetére
Ahogy irtad.ezért háborgok.Minimálisan a telefon nyelvén én is elboldogulok az angol nyelvvel,de itt vettem e telefont magyar forintért magyar nyelvvel,És mivel ez a nyelv áll legközelebb hozzám ezért szeretném a továbbiakban is úgy használni.De ezzel kapcsolatban azt hiszem teljesen egyet értünk.
-
fairi
őstag
válasz
Quasi_modo #4921 üzenetére
úgy tűnik az i8000 jobban frissít a samu..minden hónapban kijön két nem hivatalos gyári rom a modacon egy usernek köszönhetően(benfentes?),és gyorsan kényelmesen lehet frissíteni(csináltak egy jó kis progit rá)..
minden létező nyelv benne van,megfelelő nyelvi rész be és magyar is...
pc studiós rémálmot csak egyszer aktiváltam h megnézzem mi,azóta el is felejtettem..
minden romban javít vmit a samus progikat bővíti,optimalizál,javítja az érzékenységet....
sajnálatos h i8910-nél ilyen zűrős ez a dolog... -
törölt tag
válasz
Quasi_modo #4923 üzenetére
aki ragaszkodik a magyarhoz, annak is megvan a lehetősége
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4919 üzenetére
Arról van szó hogy más régiók már a3-4 uj firmwarét kapják,addig mink a nagy semmit.Nekem tökéletesen megfelel a XXII2 szoft,de ha a készülékben vannak lehetöségek azt a kibocsátónak illene javitani közzé tenni.Mennyivel különbek az Olaszok mind mink,semmivel.Csak ők már 3-4 szer frissitettek hivatalosan.Engem ez bosszant de nagyon.
-
válasz
Quasi_modo #4919 üzenetére
Ebből csak a második kérdés jogos.
Ha az ember vesz drága pénzért egy bugos, retek telefont, teljesen jogos, ha háborog miatta. Főleg, ha early adopter volt, mint sokan a Milestone-nal mi
A Samu nyaljon SÜNt, ha nem frissíti a kiadott telefonjait legalább bugfix szintjén. Ebből a szempontból a magyar régió különösen rossz, fejlesztőeszköznek se lehet használni gyári állapotban.
-
szmayer1
senior tag
válasz
Quasi_modo #4860 üzenetére
Szia
Köszönöm a gyors választ és a linkeket és a segítséget
Üdv szmayer -
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4895 üzenetére
Ha lessz is ettől régebbi lessz csak.Ez 1000%.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4873 üzenetére
Nem Rád gondoltam, tudom, hogy Te a magyart szereted! Csak kicsit gondolkodtam, ami erről jutott eszembe
Bdany: Semmi hír...Majd
Egyébként küldtem PÜ-t már elég régen, de már megoldódott... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4871 üzenetére
Én holnap így is úgy is flashelni fogok... Vagy a hivatalos angolt, vagy az oroszt. Hálistennek mindegyik tartalmaz angol nyelvet.
De jó lenne, ha Magyarországon 8 általánost csak úgy lehetne elvégezni, hogy egy alapfokú nyelvvizsgával rendelkezne az ember. Középsulit meg csak középfokúval lehetne elvégezni
Na de most biztos sokak nemzeti érzéseibe belegázoltam
Vagy milyen jó lenne, ha az anyanyelvünk világnyelv lennemod: Szinte kivétel nélkül csak pozitív vélemények érkeznek az új oroszról! Kamera, kinetikus görgetés, és a gyorsaság ami változott az IL5 UK-hez képest.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4869 üzenetére
Állítólag pont a beltéri képek javultak! Ami nagyon nagyon jó lenne...
grippen53: Ma már sztem alig lesz ember, aki felrakja, kivéve ha kóros flashelési betegségben szenved. Holnap jön a hivatalos... Arra nagyon kiváncsi leszek.
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4846 üzenetére
Sziasztok!
Hardreset megtörtént de a problémám eszkalálodott mostmár 2 csikom van és a 3. is készülöben szoval ez szervizes menet lesz.
-
pocakhontas
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4863 üzenetére
mert kéne a pénz!!!
amúgy nincs semmi baja telefonnak hiszen nics 4 hónapos!! -
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #4860 üzenetére
Engem az zavar nagyon, hogy recseg borzalmasan a hang ha bármi hangosabb történik
Maga a hang nem lenne rossz, ha ezt le tudná kezelni, de ez nagyon zavaró
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #4853 üzenetére
ahogy nézem ez sem végleges még...
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4828 üzenetére
Sziasztok!
Senser87: 2 program volt fenn az opera mini és a fringe ezeket letöröltem tegnap még.
Quasi_modo: kiprobáltma egy játékkal és ugyan az a helyzet sajnos látszik egy csik.
Viszont reggel egy olyan jelenséget tapasztaltam hogy miután a képernyöt lezárom majd feloldom egy kicsit villog a csik majd abbahagya a villogást, ezután folyamatosan ott van a csik a képernyön.
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4824 üzenetére
Bekapcsolás után egyböl megjelenik sajnos.
Viszont lejárt a munkaidöm és ma már nem leszek neten de holnap benézek és válaszolok a kérdésekre.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4769 üzenetére
Ez lesz belőle...
Ma Pesten voltam, úgyhogy most látok neki a dolgoknak.
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4769 üzenetére
Teljesen egyet értek,mert én sajna 1-linket képtelen vagyok bemásolni a megfelelő helyre.
-
zola-
őstag
válasz
Quasi_modo #4733 üzenetére
Ezeket a játékokat honnan tudom leszedni? Googlizzak, vagy valahol össze vannak szedve?
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #4738 üzenetére
szted kb mennyi? 10? 20? 100?
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #4733 üzenetére
amugy is, ha jatekgepet akarok akkor veszek egy PSP-t...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Quasi_modo #4731 üzenetére
Az biztos azért nem is oda írom, nekem fontosabb a gyönyörű kijelző, jó kamera stb mint a játékok ennyi
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #4695 üzenetére
na jó, csak szeretem érteni a dolgokat. ezt meg nem értem
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4702 üzenetére
Passz...De én kisebb véteknek tartom, mint hogy bizonyos ár helyett ingyen jussunk hozzá.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #4678 üzenetére
nálam is gyári magyar
-
válasz
Quasi_modo #4688 üzenetére
Nem. Az a baj, hogy belülről így néz ki:
maps_installer-...-.sis
--> maps.sisx
-->share location.sis
-->share location agent.sis
-->share location data.sisTehát a nagy SIS-en belül a lényeg egy másik nagy SIS-ben van, amin belül van még három beágyazott SIS is, melyek közül mindet alá kell írni. Ezzel kísérleteztem sikertelenül napközben.
muveszur: Szedd le innen. Középütt "Or download without...", sajnos a közvetlen linket Chrome-mal nem sikerült kimásolnom.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #4666 üzenetére
én is pannonos vagyok, és nekem sem megy
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #4670 üzenetére
én sem használom, mert nekem meg a céges időhöz van állítva a telefon, csak jeleztem, hogy mennie kellene vodánál is
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4662 üzenetére
Kiírja, hogy az összes kapcsolat bontva lesz, ezt leokzom, majd kiírja, hogy a helyi idő lekérése, majd nem történik semmi :S, marad az elállított óra.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4660 üzenetére
akkor nálam tényleg nem megy :S
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4637 üzenetére
Nem.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4635 üzenetére
Reggel húztam le a töltőről, 4 csíkom van most. Elég sokat nyomkodtam, Resco Bubblessel nyomtam egy fél órát, meg sok nyomkodás. Ebből azt szűröm le, hogy nincs semmi gond. Természetesen USB-n is volt.
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4604 üzenetére
Erre mondják azt hogy a jó isten szólna belöled.Különben szerintem is lessz csak sajna mi az utolsók közt fogjuk megkapni,ami febr.vége marc.eleje.De ne legyen igazam.
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4602 üzenetére
Az igy természetes,a gyárinak az 1-gyik legjobb akku üzem ideje van( ha nem a legjobb).
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4589 üzenetére
Akku idő:XXIL5:gyenge használat 1.5 nap XXII1:kb.ugyanennyi XXIG4 3nap erős használat ebből napi 1óra wifi,ami köztudottan rendesen szivja,zene, fényképezés,rádio.
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4587 üzenetére
Kérlek szépen a szokásos dolgokat az elejétől kezdve alkalmaztam.AXXII1 poland rom is ilyen,mondjuk ezt emlitette is művészúr.De itt nem tudom mi okozhatja.
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4585 üzenetére
Sajnos úgy néz ki,hogy igen.Már többen jelezték tehát nem egyedi hiba.Vissza is tettem a gyári XXIG4 romot,nekem eddig ez vált be a legjobban.Csak szignózott programokat használok,de nincs is semmilyen problémám.Hackkelt nél nekem 1 pár hiba elöjött.Pl. ritkan a kezdő képernyő érzéketlen maradt,csak újra inditás segitett.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4579 üzenetére
Hátha...Viszont egyik új régión sem támogatja az HD-t.
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #4577 üzenetére
ebben a korban Draga Baratom... Heti eccer max...
-
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #4568 üzenetére
Nincs, viszont halkan hallani lehet hogy dolgozik?????
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4557 üzenetére
Jah...a gyümölcs
Itt viszont nem jött ki új telefon Samsung i8910 HDKS (mint Kinetik Scrolling) néven
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4555 üzenetére
És hol is láttál ilyet konkrétan?
Van egy-két tippem, de nem tudom, mire gondolsz
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4553 üzenetére
Én is úgy gondolom. Ez nem egy apróbb frissítés, nem egy kis eldugott bug javítása. Ez merőben meghatározza a telefon kezelését.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4551 üzenetére
Komolyan nagyon jó... Nekem is egy kis hiányérzetem van a magyar menüért, de a programok nagy része is angol, amit én használok. Legalább így egységes
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4506 üzenetére
Szerintem a cseheknek, és mostmár a lengyeleknek van új szoftverük.
Egyre jobban erősödik bennem egy olyan érzés, hogy magyar, hivatalos, gyári, kinetikus görgetéses szoftvert szeretnék rátenni a telefonra. Tőlem lehet bulgár, lengyel, vagy magyar régiójú, csak legyen.
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #4489 üzenetére
[link]
Hmm. Itt már van egy egyes.
Feldobom a pc studiot. (vagyis először a windows pistát) -
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #4486 üzenetére
Tekerj lefelé, a színe piros, a végén van magyarázat a Csillagos a béta a piros az Új!!!
Művészúr-nak igaza van, nem tudni hogy hiteles-e?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4486 üzenetére
Csak regisztáción után tudod megnézni...
A lényeg az, hogy nem tudni, mennyire hiteles az infó.
-
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #4483 üzenetére
Azt írják hogy új rom az XXIL5 nem béta!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4483 üzenetére
Elvileg január végefelé...
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo #4454 üzenetére
Akkor várok egy végleges verzát..
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Quasi_modo #4396 üzenetére
szívesen. :-)
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Quasi_modo #4381 üzenetére
a mobiltv linkeket eddig mindenkinek mailben küldtem, nézz már utána légyszi mégis kinek köszönhető a mobiltv megoldás a készülékünkre mielőtt kóstolgatni kezdesz... Köszönöm.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4372 üzenetére
A januárit nemsokára látni fogjuk.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4370 üzenetére
Így igaz, ez nem a következő, januári frissítésről szól. Ez az után fog érkezni
Viszont rossz hír, hogy van benne FM Transmitter hardveresen, de nem fogja engedélyezni a Samung...Jó lenne egy hackkel elérhetővé tenni.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4340 üzenetére
Igen, a főzött ROM-kra gondoltam, mivel kolléga az 1.7-es ROM-ot írta, ezért jegyeztem meg.
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #4331 üzenetére
Nem. Ez egy Orange-es csomagban volt. 8gigás.
(Az egyik hazai netes mobilbolt árulta "akciós áron". [laza 20%-kal volt olcsóbb]) -
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #4308 üzenetére
hát meg pláne így,hogy mehet egy kártya így minuszba mikor nem is szabadna neki?most írtam oda a topicba amit linkeltél,hátha mondanak valami okosat,de ezt a kártyámat ami most van mellőzöm,vettem egy másikat helyette,csak nem szeretnék ezzel sem bele esni ilyen hibába...
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #4306 üzenetére
de feltöltő kártya,azt mondta,hogy a wapnál mehet minuszban,csak azt nem tudom hogy a francba és pláne így,tudtommal egy felöltő kártyának nem szabadna minuszba mennie
Ha Offline módban netezek vele akkor ilyen gond nem lehet vele,hogy a wapot vagy valami mást használ ugye? -
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #4302 üzenetére
ezt a wapot nem lehet valahogy letiltíni róla meg ezt a mobilvideot?mert tudtommal a mobilvideo is pénzbe kerül
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #4299 üzenetére
na írom mik vannak benne:
van a sajátom wifi hálózatom
priorítás:1mobilvideo
prioitás:2pannon data
pioritás:3ez a 3 db van benne.
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #4254 üzenetére
kiszedett kártyáról fogyhat,mert kártyás nem előfizetéses szóval nem izgat,tiltsák le aztán örüljenek neki.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4279 üzenetére
IQ-tesztnél, ha beírom valaki másnak a számát akkor is levonja neki a pénzt? Met akkor eléggé lehetne szopatni a másikat...
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4274 üzenetére
Feltenném a levelet, de nemtom hova, mert nem annyira rövid, megosztanám Veletek!
Csak mondd meg hogyan -
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #4226 üzenetére
hát köszi,de ez nagyon szomorú,de most komolyan kérdezem,nincs olyan program vagy valami ami eheti a kártyáról a pénzt?vagy a wifi eszi a káryáról?ilyenről hallottatok már?mert én nem tudok mást elképzelni.
amúgy a gyári softver rajta,semmi progarmot nem telepítettem rá,csak a gyáriak vannak rajta. -
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #4222 üzenetére
nincs semmi az írja,hogy 0
a nokiámmal is ugyan így neteztem azzal semmi ilyen problémám nem volt,ennél a telefonnál meg ilyen minuszokba megy kártya,eddig nem fordult ez elő csak ennél a telefonnál. -
ako001
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4211 üzenetére
A szervizes dolgot jól gondolod. A többiről ott kellene érdeklődnöd, hogy azt ottani szoftver nyelvi csomagjával mi újság. Illetve, hogy van-e lehetőség FW cserére (akár szervizben).
Köszi,akkor majd felhívom őket.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4197 üzenetére
Remélem...Bár nekem nem fontos, mert nekem ugyanmindegy, hogy gyári vagy nem gyári szoftver van rajta, de azért a Közösség szempontjából sokkal jobb lenne, ha mi is kapnánk belőle.
-
Ateesh
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4192 üzenetére
Igen, megjeleniti ott is a zeneszámokat, de amikor el akarom inditani a lejátszást akk kiirja, h nem támogatott formátum, v vmi ilyesmi.
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4130 üzenetére
Én is olyan user vagyok, aki nem hónapokra tervezi egy-egy teló megtartását. Eddig nekem is csak Nokiám volt, de mivel nem volt túl sok cash a kasszámban, így az olcsóbb, alacsony-középkategóriás 6-os sorozatú készülékeim voltak (6110 - 6150 - 6210 - 6310i - 6101 - 6131). Ezeken nem a megunás, sokkal inkább a tönkremenés miatt adtam túl (pl. a 6101-esemből az 1 éves lányom perpetuum mobile-t csinált: úgy telenyálazta az adatkábel és töltőbemenetnél a telót, hogy akkor is világítottak a számlap-gombjai mögötti ledek, amikor a teló csutkára lemerült). A 6131-esemről meg olyan szinten lejött a krómhatású festék körbe, hogy valami elképszető. Kőkorszaki megjelenése lett a telónak.
Ez az első váltásom Samsungra. Az asszonynak Samsung-ot vettünk 3 éve, ő azóta azt használja. Hol káromkodik, mert hamar lemerül, vagy csipog, mint a félőrült, hol szereti, mert viszonylag könnyen kezelhető.
Amikor kinéztem a HD-t, meg se mertem neki mondani, mert gondoltam, hogy a fejem leharapja, ha meghallja, hogy 110-ért veszek egy telefont kp-re ráadásul. Aztán felhomályosítottom, hogy 2,5 éve a 6131-esem vettem 50 ezerért újonnan, az övét meg 44-ért, szintén. Ez majdnem együttesen ez az ár, de ha a két teló tudását összeadom, 5. hatványra emelem, akkor sem ér fel a HD-vel. Ez a telefon - ha valaki nem profi körülmények között csinálja - kiváltja a fényképezőt, a videókamerát és a GPS-t. Hogy csak a legnagyobb dolgokat említsem.
Egyik ismerősöm most kapott egy N97-et ajándékba, majd vele hasonlítgatom össze a tudást. De az eddig olvasottak, hallottak alapján meglepne, ha az övé bármiben is jobbnak bizonyulna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest