Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JanoXP

    aktív tag

    válasz Quasi_modo #4130 üzenetére

    Én is olyan user vagyok, aki nem hónapokra tervezi egy-egy teló megtartását. Eddig nekem is csak Nokiám volt, de mivel nem volt túl sok cash a kasszámban, így az olcsóbb, alacsony-középkategóriás 6-os sorozatú készülékeim voltak (6110 - 6150 - 6210 - 6310i - 6101 - 6131). Ezeken nem a megunás, sokkal inkább a tönkremenés miatt adtam túl (pl. a 6101-esemből az 1 éves lányom perpetuum mobile-t csinált: úgy telenyálazta az adatkábel és töltőbemenetnél a telót, hogy akkor is világítottak a számlap-gombjai mögötti ledek, amikor a teló csutkára lemerült). A 6131-esemről meg olyan szinten lejött a krómhatású festék körbe, hogy valami elképszető. Kőkorszaki megjelenése lett a telónak.
    Ez az első váltásom Samsungra. Az asszonynak Samsung-ot vettünk 3 éve, ő azóta azt használja. Hol káromkodik, mert hamar lemerül, vagy csipog, mint a félőrült, hol szereti, mert viszonylag könnyen kezelhető.
    Amikor kinéztem a HD-t, meg se mertem neki mondani, mert gondoltam, hogy a fejem leharapja, ha meghallja, hogy 110-ért veszek egy telefont kp-re ráadásul. Aztán felhomályosítottom, hogy 2,5 éve a 6131-esem vettem 50 ezerért újonnan, az övét meg 44-ért, szintén. Ez majdnem együttesen ez az ár, de ha a két teló tudását összeadom, 5. hatványra emelem, akkor sem ér fel a HD-vel. Ez a telefon - ha valaki nem profi körülmények között csinálja - kiváltja a fényképezőt, a videókamerát és a GPS-t. Hogy csak a legnagyobb dolgokat említsem.
    Egyik ismerősöm most kapott egy N97-et ajándékba, majd vele hasonlítgatom össze a tudást. De az eddig olvasottak, hallottak alapján meglepne, ha az övé bármiben is jobbnak bizonyulna... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák