- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizgyec
csendes tag
Halam orokke uldozni fog. Annyira szeretnek mar egy romot amit hasznalni is lehet... Remelem a Tied lesz az.
Kérdés: Hol tudom megnézni hogy milyen modem verzió van a telefonomon?
Kérdés2: Valaki tudna mutatni képet hogy mi a különbség a "Alap ikonos" a "AttisX ikonos" illetve a "Liamstears ikonos" között?
Kérdés3: V47-et nem találtam, csak V4-et. Azt hol keressem?
-
Pizgyec
csendes tag
Szuper vagy, köszönöm szépen. Mert szlovákiában élek és spanyolban dolgozom. Így használom a magyart, az angolt, a szlovákot, a spanyolt. A haverom meg a románt is... Szal teljes a bábeli zűrzavar.... De szeretem ha a telefon nyelve magyar. Mégiscsak az az anyanyelvem...
-
tzatzikiii
tag
Sejtettem, ogy elobb vagy utobb kenytelen leszek megszokni.
En a menuben azert nem latom orommel a KS-t, mert nekem oda spec epp nem kell (minden ikonom kifer egy lapra), illetve azert, mert en szeretem a Samu 4 kis ikonjat a lenti toolbaron, es sajnalom, hogy eltunnek. Mi tobb, tegnap ota a fokepernyorol is eltuntek, mert Orange Tsu-t hasznalok, ahol mas ikonokkal es mas sorrendben, bar persze ugyanaz a negy funkcio foglalja el az also savot. De ez nem igazi problema, szoval nem nyafogok rajta.
-
tzatzikiii
tag
Bar nem leszek tul nepszeru itt a fozott romok kommentelesevel ( ezuton is bocs...
), de sokkal jobban tetszenek a romjaid, mint az uj Bukest-fele. Hetvegen szerintem fel is teszem... egy kerdes: van KS a fomenuben? Ha igen, azt en valami kesobbi moddal ki tudom szedni, vagy szokjam meg, hogy eltunt a Samsung toolbar?
@varszegig: RoadSync-kel az a bajom, hogy allandoan hibauzenetet ir ki szinkronizalaskor. Talan en vagyok a bena, nem tudom (t-online-os postafiokomra akartam beallitani), majd a vizsgak utan kiserletezgetek vele.
-
tzatzikiii
tag
@ TokLac: Igen-igen, akkor egyrol beszelunk.
en altalaban nem szeretem, ha egy szolgaltato szoftvert gyart (ld. itthon a voda regi sajat rendszereit, amit egy idoben minden vodas keszulekre raeroszakoltak, vagy a tremobil sajat temajat, ami undorito rozsaszinne varazsolta a telefonomat - igaz, az legalabb kikapcsolhato volt, ellentetben az emlitett voda rendszerrel), de az Orange ezt most nagyon eltatalta.
@Peti567: nekem csak akkor szinkronizal, ha van aktiv kapcsolatom, de magatol nem hozza letre ill. szakitja meg a kapcsolatot, legyen az net vagy wlan.
Probaltam most az emoze-t, mint push klienst, a 2.02-es verzio megy a mi telefonunkon is, de azzal meg az a bajom, hogy ha a wlan az elso a netkapcsolat prioritasi listajaban, akkor nem csatlakozik fel automatice, ill. ha nincs wlan a kozelben, nem tolt le levelet. Ha a mobilnet az elsoszamu netkapcsolatom, akkor remekul mukodik, de az meg mas, internetet hasznalo alkalmazasok eseten jelent szamomra gondot, mert elso korben jobb szeretem a wlant hasznalni (ki nem?). Tudtok valami jo kis push klienst?
-
Peti567
aktív tag
Köszi
Annyi ujdonság van mostanság hogy azt se tudom mit használjak.... ez, shell...tzatzikiii: Nekem működik az email automatikus letöltés, 5 percenként szépen frissít. E-mail értesítéseket le kell tiltani, de erre figyelmeztet is a program amikor beállítod az automatikus letöltést!
-
tzatzikiii
tag
TokLac, a Parom kerdi, hogy van-e ennek 5800-val kompatibilis verzioja is, tudsz errol valamit?
@Zoli: akkor sok sikert kivanok hozza!
nezd meg majd mindenkepp, hogy a garilevelben tenyleg a keszuleked imei szama szerepel-e, szoval olyan parametereket ellenorizz, ahol a csalok csalni tudnak. Mondjuk en az ominozus becsapasi ugyemben kezhez se kaptam a telefont, de errol jobb nem is beszelni, hulye voltam.
-
Peti567
aktív tag
Én meg Debrecenbe tanulok, + a szomszéd városban lakom! :-)
Van olyan időjárás progi ami a főoldalon mindig mutatja nekem az előrejelzést?
Widgeteket nem használok, Főképernyőtéma - ujj használata (hogy lássam naptár eseményeimet)!
Az nincs még megoldva hogy widgeteket hasznáva is kiírja a eseményeket?Muveszur a iphone billentyűzeted miért nem fordul el email íráskor????
-
muveszur
addikt
A gyári ROM-ot szánalmasnak nevezni szerintem öreg hiba. Tudod az a baj, mikor még a Mi gyári ROM-ot használtunk, és még nagyon az elején jártunk a dolgokkal, Te még nem voltál sehol. Az első tulajok messze messze meg voltak elégedve a "szánalmas" gyári ROM-mal.
Nem nagyon tudnál mondani mégegy olyan telefont, ahol ilyen stabil, illetve meglehetősen kevés buggal rendelkezik az első szoftver. Főleg nincs ilyen a Nokiánál. Amikor az N97 éppen kezdte magát kiforrni a sokadik frissítéssel, addig az HD az első firmwarrel is versenyezni tudott.
Nem tudom, miért kell leszólni azokat, akik nem akarnak főzött ROM-ot használni. Mert hát mi a garancia arra, hogy a terméked messzemenőleg tökéletes lesz. Ha nem, megint ROM-frissítés. A gyári ROM legalább megbízható minden téren. (Ez nem a te munkádnak szólt.)
Engem hadérdekeljen már egy olyan embernek a véleménye, aki már ősidők óta húzza a telefont, és használja is. Mert hogy az nem használás sajnos, amikor az ember naponta, két naponta, hetente ROM-ot cserél. Ez nem Android, ahol az összes beállítá pikk-pakk visszatölthető.
-
muveszur
addikt
Mondom, ha gyári ROM-nál is előfordult ilyen hiba, akkor nem lehet a ROM-főzők nyakába varni a dolgot!
Érdemes lenne megnézned, hogy jelenleg milyen MODEM van a telefonon, illetve milyen volt akkor, amikor a hiba fenállt.
Külföldi fórumokon pedig nem találok hasonló hibákat egy gyors olvasás után, talán akár a hálózatokhoz is lehet köze.
-
muveszur
addikt
JB1-es lengyel ROM-ot is használtam, de mégsem tapasztaltam ilyet.
Viszont ha azt mondod, hogy a gyári JB1-es lengyelnél, az n202, n2o3, V4-nél is előfordul, akkor ez ellentmond azzal, hogy az néhány megváltoztatott audioérték miatt van, mivel a JB1 lengyel érintetlen.
A gondolatmenetet tovább folytatva, ha nem a ROM-főzők hibája van a dolog mögött a következőkre jutottam:
Felettéb érdekes lenne, ha a hiba ROM-függő lenne, mert akkor a JC1 Taiwan, JD1 orosz, JB1 lengyel alappal rendelkező ROM-oknál is baj van.Illetve elvileg lehetséges, hogy a MODEM-hez van köze a hibának.
"Közben megtaláltam. De mit is válaszolhatnék rá? Nálam nem az a módszer hogy agyon módosítom a romot. A gyárihoz közeli, csicsa mentes rom a cél nálam és mindig is ez lesz."
Mintha ilyesmit írtam volna én is. A gond az, hogy egyre nehezebb lesz labdába rúgnod, mivel a nagy, olykor túlfőző (pl HyperX) mesterek egyre jobban a stabilitásra törekszenek, ezzel elvéve a ROM-od legnagyobb előnyét. -
muveszur
addikt
Nem kezellek le, neked már üldözési mániád van!
Tudod, ha valaki állít valamit, azt illik tényekkel alátámasztani. Ha ezt nem tudod, akkor levegőbe beszélés az egész, és saját magad járatod le.Ugyanakkor nagyon szeretném, ha reagálnál arra, amit egy másik fórumon írtam neked. Én megtiszteltelek azzal, hogy felvázoltam a kommentedre az álláspontomat, kérlek Te is tegyél így.
-
-
Obolony
senior tag
ezen a fórumon amúgy is TILOS a warez. a telefon szoftverének modolása warez tevékenység. többször szóltak, szóltunk hogy ne legyen ez az állandó téma. mert senkit nem érdekel. ha ezért vagyok elmebeteg, hát az vagyok. szerencse hogy te nem vagy az.
nem érdekel hogy hogyan warezolsz, az sem hogy hogyan kérkedsz vele. kérlek hogy hagyjál minket ezzel a warez témával békén a barátaiddal együtt. -
muveszur
addikt
Mármint Te magad akarsz csinálni hozzá főzött ROM-ot?
Quasi_modo:
Egy Twitter bejegyzés van róla a SamsungFirmware-től
''Samsung STOP with Symbian OS.'' Focus of Samsung: 1 Bada , 2 Andoid , 3 WM and 4 Limo OS.
12:14 PM Apr 5th via webErősen kétlem a dolgot, egyik külföldi telefonos oldal sem írt róla. A SamsungFirmware oldalnak pedig semmi köze nincs a Samsunghoz, így nem hiteles a forrás.
Ennek ellenére már van olyan magyar oldal, ami tényként közölteTovábbá egy érv ellene: A Samsung legalább 2010 végéig támogatja az i8910 HD-t.
-
phaet0n
tag
Ja, de egy főzött rommal flashelt készülékkel át lehet kúrni a fejét.
A magyar szoftveres dolgot arra írtam, hogy úgy állítottad, mintha nem létezne ilyen. Igen is volt magyar gyári garis, csak hát arra lemaradtál. Ettől még nem kell úgy beállítani, hogy sosem volt.Itt befejezem.
#6931: (Nem kezdek el személyeskedni, de azóta lejött, hogy hülye vagy, amióta megjelentél itt.. További jó szórakozást.)
-
Obolony
senior tag
HX rom-al? esetleg telefonalj vissza nekik hogy ez azert pofatlansag...
amugy gratula, hasznald egeszseggel
Illetve megkérlek ne linkelj fájlmegosztókról noname programokat közvetlenül, mert elhisszük hogy az frankó meg minden, de nemigen etikus errefelé... meg amúgy sem...
-
-
TokLac
senior tag
-
Bdanyy
addikt
Nekem ajhsonlóm van, csak a másik oldalra hajtogatós. Behajthatod a telefon alá, és akkor használni lehet benne. N95--nél tökéletesen bevált, de samsungnak karcolja a kijelzőjét az a téglalap alakú nemtommi ami felül látható ezen is. Úgyhogy most fóliával inkább tok nélkül használom lehet veszek inkább invisible shieldet.
-
muveszur
addikt
Szia! 2 év gyári garanciával sehol sem fogsz kapni, mert a Samsung csak 1 évet válal sajnos.
További rossz hír, hogy már nagyon régen nem lehet gyári garanciás telefonhoz jutni Magyarországon, csak ha maradt még a nagyobb multikban csillagászati áron.Egyetlen lehetőség az EU-s garival GSM boltokból.
-
Obolony
senior tag
bocsáss meg, de engem nem érdekel hogy ki vagy. pont lesz@rom. fórumozz kulturáltan, ne fenyegetőzz burkoltan, azt nem szeretjük, szeretem. tartsd be a szabályokat. ennyi. és azt is lesz@rom hogy haragszol-e... ha ezeket képes vagy betartani, akkor írogass ide. ha nem, akkor boldogítsál más topicot. és ezt a fórumtársaim nevében is írom.
#6713 Quasi_modo: így van... az is eltünt szerencsére
-
Obolony
senior tag
Figyuka! nem hiányoztál, nem unatkoztunk a uzeneteid nelkul sem. vagy forumozzal a szabalyok szerint, vagy menj mashova. köszi.
Sokan a Brandóra esküsznek fóliából. Nekem is az van, a szupervékony. Egyáltalán nem látszik, és nem zavar. És nyugodtan "alszom" hogy nem karcolodik össze... Azt a párszáz forintot megéri...
-
Obolony
senior tag
Figyuka, senior tagként 1 percen belül 3 hozzászólást generálni azért eléggé meleg... Esetleg próbáld meg a "Szerkesztés" gomb készségszintű elsajátítását gyakorolni...
Amúgy meg nyomkodj meg egy ilyen telót, és elfelejted a béna cerkádat... Teljesen felesleges. Ameddig a kapacitív cerkás bénaságok voltak én nem is használtam ilyen készülékeket mert idegesítettek. Most ezt imádom, mert tudom tapicskolni bárhol bármikor a beépített cerkával
Szal először tapasztalj, utána vélekedj! És Szerkesztés gomb
-
Peti567
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest