- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz roti86 #30780 üzenetére
Köszönöm a gratulációkat!
Nem dobálja Attól, hogy egy valakinek volt ilyen problémája, nem típushiba Amúgy meg remélem nem fogod falhoz vágni a spicádat azért, mert úgy egyáltalán szar
Amúgy ég és föld (kétszer), Trabantból Mercedesbe feeling (a Ferrari meg a desire HD).[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Srácok, ma boldog tulajdonosa lettem egy LG Optimus One-nak, úgyhogy elhagyom a topikot (na jó, lehet néha még beírok). Remélem továbbra is mindenkinek sok öröme telik a kis Spicában!
-
picur220
veterán
Srácok, segítségre lenne szükségem!
Beszart a telon a szoftver, úgyhogy úgy gondoltam, újrarakom a kezdetektől odinnal, elvileg minden jó, de sárga felkiáltójel van... tipp a megoldásra van vkinek?! Megköszönném...
Most egy PDA formatot próbálok, hátha segít...[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz syler123 #30609 üzenetére
Én most nem szemezgetek a felsőkategóriás cuccokkal, soká lesz még annyi zsetonom...(max egy használt Defy, de még annyi sem lesz) Egyelőre az Optimus One-t néztem ki.
zseko: Nekem még volt 1.5 is a spicámon, és állítom azzal jobban tetszett... de lehet, hogy csak az újdonság varázsa volt
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz rutyika68 #30501 üzenetére
CM ultimate 8.3-ra, (Lukiqq v8 tetejére), recoveryben wipe dalvik, majd apply zip, ahogy írja. De a bootlogo-csík bemegy félig és restart, megint bootlogocsík, megint restart...akku ki-be, billkombóval recoverybe belép, bejön a felirat meg h please wait, de az első pontsornál nem jut tovább. Úgyhogy feltoltam a Luki v2-est odinnal, aztán a v8-ast az ekkorra már működő recoverymben.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Az OC kernel nem bootol, valamint felrakása utáb a recoveryben sem enged be, megáll a pontoknál. Megy odinnal fel egy másik
-
picur220
veterán
Nekem most a CM a8.3 Ultimate van fenn, elég jónak tűnik, újrahúztam az egészet, úgyhogy egyelőre RFS alatt van, lehet megcsinálom az EXT-konverziót, de elég jó így is, most meg már nincs kedvem vele kínlódni...
-
picur220
veterán
válasz person #30237 üzenetére
Nem tudom, de nekem valahogy a CM nem akar normálisan működni, mindig van vmi gixer, tudnál mondani egy jó kombinációt, amivel stabil lesz teljesen? Mert akkor úgy csinálom, hogy gyári odinnal+LK2.08 és utána felraknám azt. Ami eddig viszonylag jó volt, az a CM8.3+ckmod.cfs.011, de a BFS-es se volt rossz
-
picur220
veterán
OC kernelt használ valaki? Milyen?
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Huhh, srácok, majdnem tégla lett a teloból... legalábbis én azt hittem... feltoltam rá a v6-os lukiqq kernelt, bootproblémák, akkor CM tweak remove scriptet, wpie dalvik, wipe cache, újra fel a kernelt, bootol, egyszer megáll, meghal, mondom fasza, akku ki-be, nyomnám recoverybe, semmi, akku ki 1 percre, akku be, recoverys billentyűkombináció megint, megint semmi, mondom fasza, meghalt a telo, viszem gariba, előkotrom a garipapírt, és mit látok?! Vásárlás időpontja 12.17., +2 hó garim az ugye van, az 2.17. Hanyadika van ma? 02.18.
És nem találjátok ki mi volt a probléma... (de megoldottam!)
Amúgy megy nektek a V6-os kernel?!
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Tesztelo.hu #30004 üzenetére
Nem azért, de miért használod azt a szutyok gyári förmedvényt? Gyakorlatilag mindegyik főzött ROM jobb...
-
picur220
veterán
A spica kamerája jó, tudtam használható képeket csinálni a tavaly szeptemberi Ferrari Racing Days-en, viszonylag mind jó lett.
Kijelző: A képmegjelenítéssel semmi bajom, viszont az érintésérzékelés kapacitívhoz képest nem jó, rezisztívhez mérve tökély, de én még nem találkoztam olyan kapacitív kijelzővel, ami ne lett volna jobb ennél. Leteszed az asztalra/bárhova, már alig érzékel, plusz a kezedben is milliószor jobb egy iPhone, vagy akár egy ZTE Blade is.
A belső memória nekem elég. Most is van igoval mindennel együtt 50MB helyem. -
picur220
veterán
válasz bigsee #29943 üzenetére
Nagyon idegesít, amikor valami napi aktivitás közben nyolcszor kell elhúzni az ujjam a képernyőn, hogy fogadjak egy hívást
Szerinted minek vannak a fizikai híváskezelő gombok??!!
És biza egy idő után minden, ismétlem minden ROM ezt csinálja, és SZVSZ ez nem a ROM-ok hibája,
A ROM-ok jók, a telod szar, ennyi. Mindenki másnak tökéletesen megy a CM, a Samdroidmod2, a Frozenginger, meg minden.
egy 800 Mhz-es csodának nem így kéne működnie
Akkor most mondok valamit, csak hogy érzékeltessem, mennyit számítanak a MHz-ek:
Vegyünk egy Intel Core2Quad Q8400-ast, és egy Intel Core i7 920-at. Mindkettő négymagos, 2,66GHz-es, és valami csoda folytán a teljesítményük nem igazán mérhető össze, mondhatni az i7 fényévekkel gyorsabb (még jó, hogy a sebességet távolságban mértem, értsd jól). Teloban is ugyanúgy mikroprocesszorok dolgoznak, uganez a helyzet. Ennyit a MHz-ekről... -
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz Aranygyerek #29904 üzenetére
Odinnal JH1, aztán LK2.08, majd recoveryben CyanogenMod6.1.1 alpha8.3, majd erre FrozenGinger v3.1, aztán EXT-fájlrendszerkonverzió recoveryből, majd a v4-es BFS-es Lukiqq-féle kernel, aztán az videopatch_v3 (nem biztos, hogy kell, lehet kerneltartozék). Ajánlom a Spica segédletet.
-
picur220
veterán
Ez akkora hülyeség, mondtam már, hogy maradj csendben, ha valamihez nem értesz, jobb az úgy!
IO scheduler az IO műveletekben csinál valamit, szerintem még a procihoz sincs sok köze, alulfeszelni meg nem szokás mindenhol, de IO schedulert használni azért szoktak...I/O schedulers can have many purposes depending on the goal of the I/O scheduler, some common goals are:
To minimize time wasted by hard disk seeks.
To prioritize a certain processes' I/O requests.
To give a share of the disk bandwidth to each running process.
To guarantee that certain requests will be issued before a particular deadline.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Ha csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.
V4 BFS Mirrors: (EXT2 only? I'm not sure if it's working with old and dusty RFS, you tell me.)
A BFS az a Brain Fucking Scheduler (komolyan ennek a rövidítése, nem vicc), ez egy IO scheduler, hogy mire jó, azt nem tudom, vmi rendszercucc, lényeg, hogy csak EXT2-n megy, az RFS-t nagyon nem csipázza. A másik a CFS, a Completely Fair Scheduler, ez stabilabb, de lassabb. (Amúgy BFS-sel sincs semmi gond, stabil.) -
picur220
veterán
válasz Barney42 #29599 üzenetére
Először inkább recoveryből próbáld feltenni a CM-et, és ha így nem lesz az igazi, akkor odinozz, de akkor mindent előlről, gyári ROM-LK2.08-CM-FG(rec.)-fájlrendszerkonverzió (rec.)+modok (dalvik to cache pl.) sorrendben.
A recoveryset recoveryből telepítsd, az odinosat meg odinból. Meg lehet különböztetni, a recos .zip, az odinos meg .tar fájl. -
picur220
veterán
válasz privatposta #29466 üzenetére
Van android SDK-ban egy DDMS.bat fájl, ha csatlakoztatva van a telo debug módban, akkor könnyen lehet vele screenshotot csinálni.
-
picur220
veterán
FG3-ra rá lehet tenni még az interceptet? A 3.1 nem megy nálam sehogy, úgyhogy azt hagytam, jó lesz nekem a sima v3-as.
-
picur220
veterán
válasz Tesztelo.hu #29388 üzenetére
De olyat is hallottam, hogy valaki megvette az előfizetéses készüléket, az előfizetéses sim kártyát meg odaadta másnak, aki kihasználta, de nem akart új készüléket. Ekkor sem biztos, hogy jár jól a szolgáltató...
De ez megengedett... Amúgy meg rosszabbul sem jár, a pénz attól még folyik befelé, az meg, hogy honnan, nem izgatja őket.Frozenginger v3.1 hol van fenn? Most csak v3-at találtam.
Szerk ottvan alatta...[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Tesztelo.hu #29336 üzenetére
Miért akadályozom a rendszer működését azzal, hogy függetlenítek? Mert aki haszonszerzés céljából csinálja, az kárt okoz a szolgáltatónak, nyilván, meg te is, ha csinálod, de ezért még nem ítéltek el senkit...
Garanciavesztéssel csak elméletileg jár, amúgy a kutya nem nézi, ha beviszed...A töredékár nem azért van, mert a készülék éppen függő, hanem mert fizetni fogod 2évig a havi 10k-t.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Tesztelo.hu #29292 üzenetére
Szerintem nem warez, függetleníthetsz, ha akarsz, senki sem tiltja meg, csak max a garid ugrik.
-
picur220
veterán
válasz f1alonso #29014 üzenetére
Sok mindent nem tudsz elrontani, a sorrend egyértelmű, esetleg ha teljesen tiszta rendszert akarsz, akkor fogsz egy olyan ROM-ot, amiben 4 külön fájl van, odinba PDA kivételével betallózod a dolgokat, debug only pipa, és az ott megjelenő PDA format pipa, start, amikor bejön a telon a bootlogo, akkor akku ki-be, csak az előbbi ROM PDA-ja betallóz, start, évgigmegy, megint DL-mód, LK2.08 feltol, aztán mehetsz recoverybe, és tolhatod a frozen gingert.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Gariban már több embernek is megcsinálták a teloját főzött ROM-mal beküldve is.
Amúgy meg:
1. Ha fel tudod tenni a főzöttet, vissza is tudod tenni a gyárit.
2. Ha nem tudod visszatenni a gyárit, mert nem indul a telo, ők sem fogják tudni elindítani, szóval megintcsak tökmindegy. -
picur220
veterán
válasz holinorby #28937 üzenetére
Az a csávó nagyon nem értett ehhez, a spica kijelzője kapacitív, szóval érinteni kell, nem nyomni.
A Galaxy 3 kijelzője szerintem már zavaróan pixeles.
ROM-frissítéssel sehol sem megoldható a függetlenítés, az mélyebben tárolódik.Viszont ha van rá több pénzed, semmiképp se vegyél spicát, sokkal jobb egy drágább androidos telo, pl a Defy is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti