- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
Lajmund #2941 üzenetére
Én 2021 novemberében vettem, 2023 augusztusában biztosításban az alaplapon és a kamerákon kívül mindent cseréltek. A javítás előtt közel egy év után jött fel a fólia, leszedtem, az utg a hajtásnál három hónap múlva megrepedt.
A javítás óta viszont minden rendben van, igaz azóta minél többet hagyom nyitva. Most kezd el megint feljönni a fólia, de most már előrelátó voltam és rendeltem Kínából cserefóliát. Szóval, ha már nagyon gány azonnal tudom cserélni. -
helixP
nagyúr
válasz
Lajmund #2944 üzenetére
Szia,
Egy év után feljött a fólia, aztán elkezdett repedni a kijelző, 2024 tavasszal gariban cserélték, most már jön fel a fólia.
Akksi elég tré, pedig azt is cserélték tavasszal. Nagyjából reggel 7 és 5 között lemerül, tehát naponta legalább még egyszer rá kell töltenem, pedig nem nyomkodom ész nélkül.Amúgy szeretem, valszeg a következő is Fold lesz.
-
F40
csendes tag
válasz
Lajmund #2941 üzenetére
Szia!
2021. decemberében, 37 hónapja vettem a Z Fold 3 telefonomat, azóta hibamentes. A belső fóliát kétszer kellet cserélni: mihelyt elkezdett elválni középen a széli részeknél, azonnal intéztem a cserét. Az elsőt az Oktogon szerviz végezte el, közepes minőségben, a másodikat én tettem fel, ez jobb lett, mint a gyári.
Az akkumulátort 40-80% között használom, így az üzemidő semmit nem változott a kezdetekhez képest. Szoftveresen is ugyanolyan a tempó, mint új korában, folyamatos frissítésekkel.Üdv,
F40
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged