Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
Lajmund #2941 üzenetére
Én 2021 novemberében vettem, 2023 augusztusában biztosításban az alaplapon és a kamerákon kívül mindent cseréltek. A javítás előtt közel egy év után jött fel a fólia, leszedtem, az utg a hajtásnál három hónap múlva megrepedt.
A javítás óta viszont minden rendben van, igaz azóta minél többet hagyom nyitva. Most kezd el megint feljönni a fólia, de most már előrelátó voltam és rendeltem Kínából cserefóliát. Szóval, ha már nagyon gány azonnal tudom cserélni. -
F40
csendes tag
válasz
Lajmund #2941 üzenetére
Szia!
2021. decemberében, 37 hónapja vettem a Z Fold 3 telefonomat, azóta hibamentes. A belső fóliát kétszer kellet cserélni: mihelyt elkezdett elválni középen a széli részeknél, azonnal intéztem a cserét. Az elsőt az Oktogon szerviz végezte el, közepes minőségben, a másodikat én tettem fel, ez jobb lett, mint a gyári.
Az akkumulátort 40-80% között használom, így az üzemidő semmit nem változott a kezdetekhez képest. Szoftveresen is ugyanolyan a tempó, mint új korában, folyamatos frissítésekkel.Üdv,
F40
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma IPX8-as vízállóság, S-Pen támogatás, elöl-hátul Gorilla Glass Victus, két Dynamic AMOLED 2X kijelző: a Samsung tudta, hol kell hozzányúlni a legproduktívabb hajlítható modellhez.
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest