- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Laraxior #26493 üzenetére
Ha jól emlékszem Stweaks tudja..
Yeffy: Ez nem lesz kifejezetten egyszerű, mert elvileg nem tartozna a garanciába hivatalosan, biztosítás nélkül. Ez teljes mértékben a szervizfutáron fog múlni. Lehet,hogy "érdekeltté kell tenned" kicsit, de lehet,hogy nem, mert voltaképpen neki tökmindegy,hogy kicseréli neked vagy sem..
-
Koczó93
őstag
válasz
Laraxior #26493 üzenetére
Régen ezt használtam akkor még csak skálázódni tudott a status baron. Talán már tud írni konkrét órajelet is.
Quick system info pro -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Laraxior #26190 üzenetére
valahol olvastam, hogy a samsung felhagy az amoleddel, es azt is, hogy teljesen uj alapokra helyezi a dizajnt..... no majd meglatjuk.
inkubator:
gyari fuggetlen samsung garanciasat kell venni!
mondjuk az nem 88, hanem inkabb 108, de megeri.
nincs riziko, es a garanciad is tokeletes.
ami dragabb, az jelen esetben jobb is!az s2 egy jo telefon, de az s3 jobb, minden szempontbol.
a kulalak viszont izles kerdese.... -
Gizmo94
veterán
válasz
Laraxior #25954 üzenetére
Siyah kernelt te is tudod rendszeresen frissíteni a Gokhanmoral-ról, ez a rom meg egy totál Turkbey lopás, az összes eleme megtalálható szinte, ahogy nézem..
Szerintem próbáld ki Turkbey 4.1.2 romját élőben, az eredeti csak jobb lehet, mint a remake... Nemhiába írta ki újabban, hogy lehetőleg mellőzzék lopkodni a cuccait.. Csinálta ezt a lenyúlkálást Turkbey-től anno más "rommer" is, kicsit szétkapta-szétnyúlta Turkbey romját, alakítgatott rajta, változtatott (nem sokat) , megskinezgette itt-ott, utána meg kidobta,hogy hú, itt az új romom.. Kicsit ugyan átlátszó volt a történet, de sokan megették..
Tehát szvsz ha lesz időd, próbáld ki az eredeti 4.1.2 Turkbey romot.. Komoly.. -
toto0569
addikt
válasz
Laraxior #25473 üzenetére
Mondom,engem csak kijelző tartott vissza(beégés),pedig olyan a képe mintha oda hegesztették volna.Gyönyörű
A Note 2 más, már nem igazán a telefon kategóriába tartozik nekem mert nagy.De elfogadnák egyet.
A többieknek annyiban igazuk volt,hogy a támogatás nem olyan színvonalú mint a Samunál,de hát ez van...Jövő első negyedévre ígérték a JB.-t -
Sógi
addikt
válasz
Laraxior #25328 üzenetére
Ez nem működik 4.1.1-el
Van ötlet az ellenőrzésre?
(#25329) Varszegig: Tudom, hogy hihetetlen, de én téptem fel a samsung matricát és azonnal tettem bele a telenoros kártyám...Még frissített is 4.1.1-re a telefon...
Vodánál is volt ilyen anno, h független volt a vodás I9300, ha jól emlékszem...
De lehet, h a német T már nem foglalkozik függőséggel, hagyja élni a felhasználót(#25326) lajki7: Pedig kajakra, még hawer is megnézte és semmi, csak egy szürkés fekete háttér, amit kukk sötétben látsz..
(#25332) rankesz: Egyetértek!
(#25333) Varszegig: Nem hinném, h tiltanák...Van áfás számlám és bolti garanciám, akkor majd érvényesíteni fogom a jogaimat
-
törölt tag
válasz
Laraxior #24905 üzenetére
Ja hogy így értetted. Hát, azért egyelőre megtartom a gyárit, sosem lehet tudni, hátha annyira eszméletlen az S4-es, hogy nem bírom ki.
De az tény, hogy 2 hét babusgatva tárolás után már hajszálkarcos lett. Nekem is muszáj aszztalra tenni, ezért is lett a fém hátlap.
-
törölt tag
válasz
Laraxior #24890 üzenetére
Aham, fehér. Szerinted, ha már ennyit dicsértem?
Gondoltam már rá, hogy nyitok valami online boltot, mint azok a vaterás fickók, ők is tuti ebay-ről szerzik a hátlapokat. De valaki itt a fórumon segít ebayes rendeléssel, álljatok össze azt nosza
Lehet, hogy ő tudja, hogy kell úgy rendelni, hogy meg is érkezzen. Lehet, hogy csak magánszemélyekét nyúlják le.
(#24892) zozyk
Szerintem is -
lajki7
senior tag
válasz
Laraxior #24681 üzenetére
Ezt irta
leirom eloszor h mit kerdeztem!
Lajki7- Azt nem ertem,hogy ha oda adom a 125kt akkor minek torlesztoreszlet??? kifizetjuk ott egyben
Xy- Kedves lajki
Már van ilyen szerződésmintám, elküldöm, megnézed és ha tetszik, akkor nem kell újat írni.A kamatmentes törlesztő nekem jó, mert nem kell a teljes összeget odaadnom azonnal a szolgáltatónak, hanem egy év alatt kell majd csak befizetnem a T-Mobilnak, így egy nagyobb, úgymond hitelhez jutok Karácsony előtt.Üdv
Ez kamu gyanus! Ha 5ember vasarol ettol az okortol akkor fixxen havonta 50ezer ftot kell ki csengetnie a tnek.....ez gyanus! Megkerdezem mst h,nekem akkor 4keszulek kellene! Mit ir erre
-
Sógi
addikt
válasz
Laraxior #24530 üzenetére
Rosszul emlékeztem, jó az ülésfűtés, meg a kormányfűtés is tuti tud lenni
Akkor inkább mázlista vagy!
Erre és gizmo egészségére iszom is egy kis forraltbortAztán kap az S3 egy repartos odinos tisztítást
Ha már a memkari szépen le lett formázva, ez dukál mellé
(#24533) Laraxior: Mondtam, h mázlista vagy
-
Robertoq
őstag
válasz
Laraxior #24303 üzenetére
Megvilágosodtam
Szóval az imei kell a product kód ellenőrzéséhez és módosításához, azt hittem, hogy külön dolog és semmi köze egymáshoz. Köszi nektek!
Viszont beírtam a *#272*imei# kódot az imei számmal, de a végén a # megnyomásakor nem történt semmi mint pl 06 kódnál, hogy felugrik az info. Ez normális? Mondjuk az első hozzászólásban írva van
Ha a kód nem működne, akkor ITT egy alternatív megoldás rá.
Letöltöttem, meg is mutatja hogy PAN, de csak BHT kínál fel. Van ennek jelentősége? -
lajki7
senior tag
válasz
Laraxior #24071 üzenetére
Csak 3an vagy most mar lehet 4en csinaljak ezt Magyarorszagon...nem egyszeru. Orszag vegebol masik vegebe menni
tudom mert nalam voltak mar3x is lehet 4szer
szoval tudom h kapkodnak levegoert...adok egy szamot irj ram privatban amit felhivsz es a kozponti Telamaxos csaj veszi fel,aki vezeti ezt az egeszet,o irja kinek hova kell mennie
-
Sógi
addikt
válasz
Laraxior #24071 üzenetére
Elég gáz az egész ügy, de nézd el nekik, biztos sok a munkájuk, ők is csak emberek és létszámhiány van
(itt a nyakunkon a karácsony, légy türelmesebb az embertársaiddal)
Eléggé megszívtad ezzel a telefonnal én meg csak kopogok itt, h milyen szerencsém van
Azon kívül, hogy lenyugszol, nem tudsz mást tenni...Max fogyivédelem...De nem hinném, h ér annyit az egész...
Az unott, telefonos, tele a nunija kislányra fogadnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest