- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Te tokot én appot vettem !
Én valószínűleg még hagyom! Félre teszem,és veszek egy másik telefonhoz valót ami olcsóbb és jobb!
A feleségem HUAWEI ASCEND G300 as töltője tök jól tölti! Na gondoltam olyant veszek ehhez is! Aztán mielőtt lejár a gari,cseréltetem! Onnantólaz új alkatrésznek újra indul a garanciás ideje!
-
apaszka
veterán
-
maxim01
aktív tag
Nekem is Skate volt (van) előtte. Sokkal jobb az S3 zenelejátszója, pont tegnap hallgattam meg egy számot S3 kontra Skate-n óriási különbség volt. A fiam örökölte meg a ZTE-t Ő is ledöbbent a különbségen pedig csak 12 éves.
Ja és mindegyik Poweramp és ugyan azzal a fülessel.
-
CHIPman
nagyúr
Most komolyan beszélsz? Siyah kernel -> Stweaks, és máris ott van ~+15dB hangerőnövelés, részletesség javítás, szájízre való hangolás kb százféleképpen, akár többszörösen. Ilyen hol van a Skate-ben?
Mondjuk engem aztán nem érdekel ki mit gondol, nekem elég az, hogy a fülesemből semmi más nem tud kihozni annyit, mint egy S1 vagy egy S3. -
apaszka
veterán
Szerintem nem kötelező,mert elvan a gyárival is!
De,,,ha jobbat akarsz kihozni belőle,érdemes kipróbálni belőle párat!
Viszont a ROOT ,az kell! Nem is értem a Samut,hogy miért zárkózik el ettől,hogy legalizálja!
Egy nyílt forráskódú rendszernél ezen szarozni?Ja és ilyen hülye számlálót integrálni ????
-
szucsi
őstag
Szia, az enyém gyári rommal és exdialer tárcsázóval panelcsere után is vacakol a kimenő hívásokkal. A hívások egy része csak második-harmadik indításra jut el a kapcsolásig. Nem tudom hogy ez típushiba-e vagy csak én szívok vele másodszor is , de full térerő mellett baromi irritáló hogy csak pittyeg nekem elsőre ahelyett, hogy hívná akit szeretnék.
-
Gizmo94
veterán
S2-nek kifogástalan kamerája volt, az S3-é még jobb.. Igaz, hogy brick bugos, és 200 nap után automatikusan bedöglik, (ha nem akkor a 201-edik napon neked kell szétverned)
de vedd meg nyugodtan. Amúgy egy szar telefon, hulladék anyagokból, csak ez egy igénytelen topik azért van itt mindenkinek.
Egyébként vedd meg nyugodtan, nem fogsz csalódni benne. Amint írtad, hibátlan telefon nyilván nincs, de ez a készülék bőven megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest