- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspale
csendes tag
válasz
Weeman1 #79547 üzenetére
Megtörtént az unroot.
Továbbra is független a telefon, de még mindig nem lehet frissíteni mert azt írja, hogy "módosított az eszköz".
Szeretném kérni a segítségeteket.
Elvileg független a telefon 4.1.1-es android van rajta és frissíteni szeretném 4.3-ra.
A kérdésem az volna, hogy mit kéne és hogyan elmenteni hogy vissza lehessen állítani a telót erre a használható állapotra. Kicsit tartok tőle, hogy nem független és egy esetleges rom cserénél lezár a teló.
Nem feltétlenül ragaszkodom egyébként gyári rom-hoz, lényeg, hogy gyors maradjon a teló.
Nagyon megköszönném a segítségeteket!
Üdv! -
voyi
aktív tag
válasz
Weeman1 #79479 üzenetére
Kicsit fura,hogy 8 hónap után pont most blokkolják emiatt? Az előző tulaj akkor eddig 8 hónapon keresztül(vagy akár kevesebb), úgy fizette a törlesztőrészletet,hogy nem is volt tulajdonában a teló?
Amúgy még arra is gondoltam,hogy lehetséges-e,hogy egy másik telefont úgy kódolnak ki és a sajátomét próbálják rátenni,emiatt az ütközés miatt meg blokkolva lesz az IMEI számom?
-
kovicska
aktív tag
válasz
Weeman1 #79479 üzenetére
Nemrég Törökbálinton jártam, ha már ott voltam bementem a Telenor központjába, és ott kérdeztem letiltással kapcsolatban : Ha valaki nem részletre veszi a telefont, eladja, és később nem fizeti a számlát, letiltják a készüléket ?
A válasz : Csak abban az esetben tiltanak, ha részletre vásárolták, és azt nem fizetik, vagy ha bejelentik a telefon elveszését, vagy lopását, de azt igazolni kell hogy az ő tulajdonában van a készülék. -
szunyi777
őstag
válasz
Weeman1 #79003 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de nekem megy!
Nem küldi a kódot, bagy mi a gond?
Birod már ébreszteni hangerővel, mert most nek is csak akkor ébreszt, ha lezárás után egyből nyomom a hangerőt, utánna nem?Nekem 1 gondom van eddig vele..
Van az energiamegtakaritás az akksinál, és elvileg ki lehet vele kapcsoltatni a wifit, mobilnetet, ha a képernyő ki van kapcsolva. Na most ezt nem teszi -
szunyi777
őstag
válasz
Weeman1 #78983 üzenetére
Működik, de akkor ha tiltva van a locksreen, vagy az active display.. Nem tudom hirtelen..
Most jelenleg nekem mind a 2 tiltva van, és ébred hangerore..Sid87 és hogy hívod elő a multiviewet? Ha tiltod a HALO, Akkor a multiview is tiltva van, nem?!
Feltöltök egy másik energia takarékos beállítást később...
Iszonyú sokat számít, ha egy jó működő rendszert elkezdek romolni...
Pár napja próbáltam, Slim, paranoidandroid, stb és azóta nekem is rosszabb volt.. Ezért is tettem ma fel kipucolt alapokra a romot...
Valahogy sokkal jobban, smooth abban megy, vagy csak most még... Majd kiderul...Gurl várj egy kicsit, hátha beneznek a szakik is!
Én nem downgradeeltem még S3 at, pont ezek miatt.. -
-
szunyi777
őstag
válasz
Weeman1 #78938 üzenetére
Töltőről is lehet ám flashelni .zip-et !
Semmi gubancot nem okoz...Szerk.: Én már szinte mindenféle romot kipróbáltam, kivéve a Miui!
Nem tudom miért, de ellenszenves nekem, már csak ránézésre is!zho-lee Valamit javitottak a screenschot-ot is a chanclelog szerint, de lehet, hogy rontottak
Én mindenesetre löttem már vele, de semmi gubanc...Én mindenesetre ezt a verziót Megawipe-al tettem fel, mert már ráfért egy kis tisztogatás, és tiszta telepités...
Észrevettem, hogy romoltam 1-2 alkalommal, és nem úgy futott már a rendszer Nandroid visszaállitás után! -
GtCaT
tag
válasz
Weeman1 #78586 üzenetére
Sztem meg a CWM MINDÍG hozza az EFS mappát is, a baj az, hogy nem ez a lényeg az IMEI vesztésnél!
EFS mappa visszamásolással csak akkor javul meg, ha valami belerondított a tartalmába és SEMMI más gond nem lenne egyébként.
A teljes EFS partíció mentése (visszaállítása) a megoldás, illetve az, hogy a megfelelő EFS és MODEM verzió EGYÜTTESEN meglegyen.
Tökmindegy, hogy melyik - a v1 vagy a v2.
A MODEM megfelelő verzióra történő visszaállítása legtöbb esetben segíthet - ha nincs v1 EFS partíció mentése. Nekem ez jött be - 3-4 napja szívtam ezzel. -
SteveJobs
őstag
válasz
Weeman1 #78491 üzenetére
Teljes kudarc!Ugyanaz a szitu.4.2.17 hozzá 4.2.2 gaps.Azt írja a play áruház alkalmazás leállt.A gmail fiókba nem tudok bejelentkezni.Ha valamit be akarok írni mondjuk bejelentkezni a mobilarénába mintha mellé ütném a betüt meg a számot.Totál káosz.Most vissza raktam a vk romot.
Nem értem!!! -
SteveJobs
őstag
-
zho-lee
addikt
válasz
Weeman1 #77625 üzenetére
+1
letöltve
Meg is csináltam, de hoppssz..a szolgáltató
Szóval, a wifi jelszó titkos, mert műtötték a kezem ősszel, ez 5 hét betegácsi, és a kolléga bosszúból átvariáltatta a jelszót..
Az adatforgalom miatt meg megnyílt egy böngésző ablak, hogy elfogyott a mobilnetem (legalábbis az, ami az előfizuban van). Eddig nem volt gond, mert ilyenkor lelassították, de most azt közölte az ablakocska, hogy nincs és kész, elfogyott, kikapcsolva, meg amúgy is hagyjam őket békén.. (Vodafone)Marad estére, otthonra a belakás, és a tapasztalatok, hogy milyen jó is ez a megawipe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest