- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
visionbp
tag
válasz
dobobazsy #55333 üzenetére
A csomag 35 MB, tömörítetlenül. Négyfájlos, új pit van benne, azzal tudsz rotolni. De el ne felejtsd bepipálni Odinban a repartitiont, mert különben 1,6 GB-ra csökken a RAM, de ha pipa van mellette, akkor 2 GB helyett 2,6 GB RAM-ot csinál az LTE-re.
adammkaa-nak OTA frissítésként jött, de már kimentette, és privátban küldi szét...
Good luck!
-
roberto211
őstag
válasz
dobobazsy #55333 üzenetére
Komolyan kijött. Ádámfiam kérdezd biztos ad élménybeszámolót.
De irhatna egy logoutot is.
Ráadásul LTE készüléken van olyab lehetőség, hogy megketszerezi a ramot igy 4gb lesz. Olyan mibt a virtuális memória csak itt fizikai lesz mivel egy gomkombinaciot megnyomsz es mellé nő egy nap alatt +2gb.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dobobazsy #54531 üzenetére
Bocs, magas labda volt, néha 1-1 hülyeséget én is eleresztek.
A lényeg, hogy poénra vetted, és a többieknek is tetszett.
Viszont komolyra fordítva, nem lehet hogy elengedett a ragasztó?
Ahogy felettem is mondták, ezt valószínűleg garanciában cserélhetik.
Kérj háznál javítást, vagy garifutárt, ha jól tudom 3 nap alatt megfordul a készülék utóbbi esetben.
-
blck1
tag
válasz
dobobazsy #54374 üzenetére
azt persze elfelejtettem mondani, hogy akinek nem inge...
az meg erős és vicces túlzás volt részemről, hogy "kamera és kijelző, és ennyi"
de az életemet rátenném, hogy az átlaguser, akinek "okos" telefonja van
tényleg csak ennyit venne észre rövid időn belül, nyílván nem egy 2.3.6os galaxy s1-ről beszélek
és ezt tapasztalatból mondom
persze, aki már erre a fórumra eljut, az legalább 3-4x többet tud a telefonokról, mint az átlaguser
tehát itt fölöslegesen picsogoksokszor eljut a gondolat az agyamig, miszerint okostelefont lehet cserélni, de sajna magát az embert nem lehet okosabbra cserélni
ráadásul aki meg kihasználná az s3-omját, és full gyári állapotban nyomogatja, azt már tényleg megsajnálom -
peter_27
aktív tag
válasz
dobobazsy #54194 üzenetére
Szerintem nem kéne piszkálni. A Li akku kényes darab, főleg túltöltésre. Az hogy mekkora árammal töltöd azt a telefon szabályozza (ha van miből) de az akkuban is van védelem túltöltés ellen.
Ha valakit érdekel a téma itt mindent elmagyaráznak részletesen:
Akkumulátor akadémia - amit az akksikról tudni érdemes -
válasz
dobobazsy #53731 üzenetére
letilthatják, és le is fogják, fordítva igaz; a telefon részletével történő tartozása miatt nem függeszthetik fel az előfizetést, illetve az ahhoz tartozó hívószámot.
ezért is nem adnak már bárkinek - új és/vagy problémás ügyfél - részletre telefont, csak mobil előleg befizetése mellett! -
havri1
félisten
válasz
dobobazsy #53450 üzenetére
Mármint, hogy a telefonnal rögzítenél kamerán keresztül 1080p-ben?
A kártya írása 4mbyte/sec, azaz 32mbit/sec. Ez egy igen erős bitrátájú 1080p-s mkvnek is elég. Kizártnak tartom, hogy az S3 ennél magasabb bitrátával dolgozzon, és írjon egy memkártyára.
Mindez a saját véleményem, érdeklődd meg a memóriás topic -ban is, ott biztosan kapsz szakmailag alátámasztott választ is.
Én azt mondom, elég a class4-es kártya bele. -
havri1
félisten
válasz
dobobazsy #53445 üzenetére
class 6 elvileg 6mbyte/sec írás, a class4 pedig 4mybyte/sec írás.
Telefonra felmásoláskor lenne csökkenés abban az esetben, ha most gyorsabban tudsz rá írni, mint a fent említett sebesség. Mivel gyanítom nem, így semmit nem vennél észre. Ha igen, akkor igen.Olvasásban sokkal gyorsabbak, ezek az írási képességüket jelölik.
-
válasz
dobobazsy #53398 üzenetére
magától beolvassa a megfelelő hozzáférési pontot, ha a firmware (csc, product code...stb) alkalmas rá.
a hálózati mód úgy legyen baállítva, hogy az lte is adott legyen, és átkapcsol majd, ha lefedett területen leszel.
a bővítés törthavi számlázású, tehát most csak bő egy hetet fizetsz ki a hónap végéig, viszont a teljes adatmennyiséget megkapod a fordulónapig, mivel az nem részarányos.gyuri81; nem kell, mint írtam, nekem is csak az alacsonyabb csomag van, bő 20 megabit/sec körüli sebességgel, csak példának tettem be, hogy nem lassú az lte, de akinek van egy 30 gigabyte adatmennyiséges net, ott akár már nagyon érdemben is profitálhat a 60 megabit/sec sebességű csomagból is.
-
válasz
dobobazsy #53394 üzenetére
igen, nekem is megérte már csak azért is, de mivel szinte állandóan budapesten vagyok, így még az lte is adott.
azt majd nézd meg, hogy a régi web'n'walk hozzáférési pont nem lte képes, internet.telekom kell, azt nem tudom, hogy az s3 lte mit állít be alapban, meg ugye firmware verzió kérédse is. -
válasz
dobobazsy #53353 üzenetére
nekem s4 lte (i9505) van, azon lte kiírás szerepel, mondom letöltöm az s3 lte (i9305) kézikönyvét, irány a samsung.hu, i9305 megkeres, klikk a kézikönyvre, letöltöm, erre bedobja, hogy i9505, abban 4g jelölés szerepel, de nem, nekem lte kiírás van, szóval nálad is vagy lte lesz kiírva, vagy 4g, de látni fogod, ha nem h+, h, 3g...stb hálón lóg a telefon.
-
válasz
dobobazsy #53350 üzenetére
így igaz, akkor is adott az 1.2 gigabyte adatforgalom, használd is bármilyen hálózaton, és ha engedélyezve van az lte háló is a telefonon, akkor automatikusan átkapcsol, ha lte hálós területre érsz.
semmi hártánya, nem merül jobban a telefon, viszont gyorsabb a sebesség és jobb a ping.
nézem a t-mobile lte térképét, de konkrétan tudom, hogy több városban is van már lte háló, pedig aszolgáltató még nem jelzi, szóval az nem mérvadó, viszont makó passz...
van sima net&roll 1gb bővítés is, az is 1000 ft, azzal a h+ 21 megabit/sec sebesség a maximum, de ha néha mozogsz lte területen, akkor - szerintem - érdemesebb azonos áron az 1gb lte bővítés, ha már s3 lte telefonod van. -
-
válasz
dobobazsy #53346 üzenetére
régebben eco + go!net l csomagom volt, így 2020 ft + 203 ft hívószámkijelzés + 2000 e ft go!net l = 4223 ft és ebben csak 500 megabyte mobilinternet volt.
a go!net xl már 1 gigabyte, de az 2490 ft, és még mindig nem lte, viszont drágábban jönnék ki, kevesebb adatforgalommal, mint most!
jelenleg; mozaik xs van ez 3200 ft, ebben csak 200 megabyte adatforgalom adott, de rányomtam a net&roll 1gb lte bővítést 1000 ft-ért, így 3200 ft + 1000 ft = 4200 ft, és 1.2 gigabyte lte adatforgalmam van. -
kelzsoca
félisten
válasz
dobobazsy #52473 üzenetére
Felteszed, és használod, ha vissza akarod tenni a gyárit, akkor odin-al visszaflasheled a boot.img-t (lehetne csak magát a kernelt is, de az bonyolultabb) amit ki kell szedni a gyári szoftverből, majd tar-ba csomagolni, és így mehet odin-al felfelé.
Amennyiben nagyon megakadsz, töltsd fel valahová a gyári boot.img-t, és megcsinálom.
(#52472) Magga
Itthon egy picit drágábbak az eredeti alkatrészek.
-
zozyk
addikt
válasz
dobobazsy #52383 üzenetére
Itt nézelődj : Galaxy S III I9305 (4G LTE + 2GB RAM) Android Development
-
kelzsoca
félisten
válasz
dobobazsy #52183 üzenetére
Vannak ugye a .apk fájlok, ezekkel semmi gond sincs, mindenki tudja, hogy mire jók. Tulajdonképpen a .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma).Az odexek árnyoldala, hogy pont emiatt nehézkes ezeket a fájlokat módosítani - ugyanis egy .apk-hoz egy (vagy akár több) egyedi, meghatározott .odex is tartozik, ami ugye egy elengedhetetlen részét képezi a fő APK-nak, de mivel előre betöltődnek egy meghatározz helyre, még a fájl elindítása előtt, hiába írjuk át vagy módosítjuk magát a .apk-t, az eredeti .odex-szel vagy odex-ekkel sajnos nem fog elindulni.
Itt jön képbe az deodex - ez tulajdonképpen az APK-k "újracsomagolása", magyarán egyesítése a megfelelő .odex-ekkel úgy, hogy minden apró kicsi részlet egy helyen legyen. Ez történhet egy sima fájllal, de akár egy ROM-mal is: egy ROM is lehet deodexelt, ami annyit tesz, hogy az összes ROM-fájl egyesítve, összesítve van, így nyugodtan lehet azokat - hozzáértéssel - módosítani.
-
w333
félisten
válasz
dobobazsy #51916 üzenetére
Google kereső / Menü gomb / Google Asszisztens engedélyezés
Van egy beállítás varázsló majd a végén "Igen szeretnék kártyát " aztán majd előjönnek ilyen kis kártyák pl. időjárás, tömegközlekedés (hol vagy és mikor indulnak a buszok) , Vendéglők stb. nagyon jó és hasznos kis program -
w333
félisten
válasz
dobobazsy #51909 üzenetére
Nem tudom de szerintem valami köze van a "Google Now" -hoz
Mióta bekapcsoltam ezt a "Google Asszisztenst" készenlétben óránként 1-2% merülez normális dolog ? és az "Ébrenlét" is megnőtt
Vagy még esetleg a Facebook-ra tudok gondolni, hogy a mostani frissítés miatt ? -
Amos17
tag
válasz
dobobazsy #51857 üzenetére
A forrás (SamMobiles) nem hivatalos forrás de általában jól értesültek. Jó kapcsolatuk néhány samus fejlesztővel akik néha meglepik őket kiszivárgott romokkal, képekkel stb... Az, hogy nem mondták ki, hogy pl +1 hónap vagy valami az már a samu genyósága (amellett, hogy nem hivatalosan jelentették be, hanem így kiszivárgott). Benne van a pakliban, hogy pl a tervezett június 20-hoz képest késik 2 hetet mivel nincs nagy különbség a mi TW-nk és az S4 TW-je között de az is lehet, hogy bedobták a fiókba és most a Nóta 3-ra vagy már a S5-re fejlesztenek.Szóval semmi biztos nincs, de ha történik valami akkor a Sammobiles twitterén biztos fent lesz. Napi 1X fel lehet nézni és reménykedni, ahogy mi is
-
roberto211
őstag
válasz
dobobazsy #51853 üzenetére
2 nap múlva helyi idő szerint 11:25-kor és rá 5 percre tehát 11:30 -kor már sammobileon letölthető lesz...
(#51857) dobobazsy: semmi gond, de komolyra terelve a szót ezt senki nem tudja.
Talán 1-2 hónap de legalább a jelek szerint nem olyan tw lesz rajta mint most. Ez már egy előrelépés.
-
borsodika
őstag
válasz
dobobazsy #51080 üzenetére
Sajnos nem. És tudomásom szerint nem is megoldható, hogy ez valaha is 100%-san teljesértékű legyen mint az s4 esetében hacsak a végleges 4.2-be a Samsung nem építi bele.
F1DO: Amennyiben hosszútávra tervezel telefont venni és tényleg 33.000Ft-al kerül többe az S4 akkor én a helyedbe inkább azt választanám.
-
mgTerminator
veterán
válasz
dobobazsy #50559 üzenetére
Szuper, örülök
Egyébként az EFS-t csak menteni kell, visszaállítani csak akkor ha gáz van. Hogy ne forduljon elő többet ilyen, ezentúl a memóriakártyára (már ha van) csináld a mentést, ott tuti nem fog elkavarodni!
DjBlero: Nem kell megsértődni, nem vagyunk egyformák. Nálam pl a DJ és a zene itt kezdődik: Armin van Buuren - A State of Trance
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dobobazsy #50548 üzenetére
vedd a telefont a PC-ről, majd nézd meg a telefonon a restore lehetőségeket.
mgTerminator segít, így én ebből akkor ki is szállnék...(#50551) mgTerminator!
nekem van cm mentésem, és közel 1 giga!
nyilván a backup mérete függ az elmentett alkalmazások adataitól, Pl.:esetleges navi, és más dolgoktól! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dobobazsy #50544 üzenetére
sajna nem ismerem ezt a TWRP-t.
egyébként te most hol nézed a mentésedet?
valamilyen fájlkezelőben?
mert az nem jó!
recoveryben nézd.
a sima cwm-esben ki tudod választani, hogy hova mentsen és onnan is tudom kiválasztani a visszaállítást is.
lehet valaki tud segíteni, aki ezt a másik recovery-t ismeri. -
-
mgTerminator
veterán
válasz
dobobazsy #50519 üzenetére
Nm kell beszarni, ez ugyan az mint a cwm csak picivel jobb, picivel több, és picivel átláthatóbb
Mentésnél az alapokat használd, system, data, boot. A EFSről is csinálhatsz egy mentést, én mostmár minden mentésem mellé csinálok arról is, de visszaállításnál nem állítom vissza. Ja meg ott alul még a 2 négyzetbe tegyél Xet. A wipe szerintem egyértelmű
Ja és mégvalami, totál fölösleges előtte is és utána is wipeolgatni, mert amíg a recoveryben vagy, úgysem használja semmi azokat a partíciókat. Viszont ha systemet wipeolsz akkor egyértelmű hogy csak előtte kell... -
mgTerminator
veterán
válasz
dobobazsy #50514 üzenetére
Nem, toljad felfelé
gyuri81: Én hárdkor táblán torrentezek, és abban volt a samu c10es 32es kártyám több mint 1 évig, ami most van a telóban, és semmi baja! A samu amúgyis 5évet ad a kártyára, utána meg amúgyis eldobod...
MunezXBK: De ha beállítod hogy csak tölrőn fprgalmazzon akkor nem
trobi28: Dehogynem seedel
én már pár 100gigát fel is toltam vele
Egyébként jó rég nem használhattad, mert már hónapok óta tud seedelni!
-
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #50485 üzenetére
mindegy, belekezdek a ROM-olásba. felteszem a tegnapi CM10.1 nightly-t
gondolom nem kell akkor az efs mappát visszahelyezni a telepítés után
mégse kezdek bele. CWM azt írja Can't mount backup path. nem enged backup-ot készíteni.
így nem igazán kezdek bele.
mi lehet ennek az oka? kellene memóriakártya a telefonba? mert az nincs jelenleg benne(#50489) trobi28: ne haragudj, nem láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest