- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
válasz
zetecR #42648 üzenetére
Igen, ahogy írják megszűnt a további fejlesztés, de a meglévő telepített verziók még sokáig működőképesek maradnak. Nyilván ez annak a függvénye, hogy mikor alkalmaznak újabb megoldást a Google fejlesztői a reklámmentességre.
Vígasztaljon mindenkit a tény, hogy vannak és mindig lesznek alternatívák. A "3. világ"-ként emlegetett országokban inkább kódolnak, programokat írnak, mint 3-4 dollárokat fizessenek a reklám mentességre. Ez nagyon sok pénz, pláne ha számolunk 12 hónapra, vagy hosszabb időkre.
Aktuálisan a Newpipe és a Puretuber alkalmazások léphetnek a Vanced helyébe. -
bmt50
senior tag
válasz
zetecR #42551 üzenetére
A home gomb alatt a kijelző nyomásérzékeny az S9/S9+ modellekben. Ha picit rányomsz, akkor a vibra motor megrezzen és pl. bekapcsol a kijelző, ha ki volt kapcsolva.
Én pár hónap alatt annyira megszerettem, hogy mindig nagy csalódás, mikor egy másik telefon ott nem rezzen meg, ha nyomom. -
csorbajeno
veterán
válasz
zetecR #42078 üzenetére
Az OBDII-vel nem BT-on kommunikál?
Egyébként a WiFi-t akkor is kilövi a rendszer, ha Hotspotként üzemel a telefon. Szóval, ez a része ilyen. De hogy az esetedben miért nem vált át mobilnetre, azt nem tudom.Azt tudod még beállítani, hogy adott alkalmazásokhoz beállítod, hogy alapértelmezetten mobilnetet használjon, igaz ez akkor is mobilnetről fog menni, ha rendesen WiFi-n vagy.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
zetecR #41356 üzenetére
Nyissuk meg a telefonunk Beállítások menüjét.
A Rendszer részben nyissuk meg Az eszköz névjegye sort.
Keressük meg a Build száma sort és érintsük meg gyorsan, egymás után hétszer.
Amennyiben jól csináltuk, feltűnik a Fejlesztői üzemmód engedélyezve üzenet.
Ekkor visszatérve a Beállítások menübe, láthatjuk hogy az Eszköz névjegye sor felett megjelent a Fejlesztői beállítások menüpont -
csorbajeno
veterán
-
válasz
zetecR #38833 üzenetére
Nem csak kínaiak vannak, itt van pl. egy Kenwood. Jellemzően azért persze a kínai gyártmányok dominálnak ebben az ársávban.
-
Silenzio
addikt
válasz
zetecR #22953 üzenetére
Hejhó! Nekem azzal nem volt bajom soha, a super slow mo is mindig aktiválódott a megfelelő pillanatban, igaz, azt csak 2-3x próbáltam, Oreo alatt.
Amazfit okosórát használok. Mióta újraraktam a rendszert, csak azt írja ki, hogy üzenetet kaptam (pl. SMS, Messenger). Nem tudjátok, merre vannak az értesítések adatvédelmi beállításai, hogy megkapjam a tényleges üziket is az órára? Előre is kösz.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
zetecR #22953 üzenetére
Hát, ha beállítom automatikus észlelésre akkor még a 8 éves öcsém is tudja kezelni
Nem sértés, csak ennyire egyszerű ha automatikus észleléssel használod. 1x megkértem vegye fel azt ahogyan dobálom ki a lapokat (francia kártya). Pitching-et gyakoroltam a minap és jól jött látni 960fps-ben hogyan is végzem el a mozdulatot. A 240fps meg mégegyszerűbb, felveszed ami kell és utólag beállítod hol legyen lassítva a videó, mivel ott minden másodpercet 240fps-ben vesz fel, nem csak 0.2-0.4mp-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest