- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bmt50
senior tag
válasz
GalaxyS9 #41339 üzenetére
Márcsak az a kérdés, hogy akar-e az ember Samsung Pay-jel fizetni.. Mit veszel???
- Play Áruháznál 1,5x drágábban ugyanazt, hogy Szhamszhung Papa zsebét tömjed?
- Témákat, háttérképeket a Theme Store-ban(már ha gyári lancsert használsz, és nem Nova, stb)? Mellesleg hasonlót vagy ugyanazt a képet ingyen megkapod a Zedge vagy egyéb alkalmazásban, némi reklámért cserébe.
Health: okoskarórák nélkül is tudom, mikor nyomják fel a vérnyomásom. Mellesleg ha meglátom mennyibe kerül egy normális, attól még talán szívritmus zavarom is lesz. Futni meg futottak már 1000 éve mindenféle okosóra nélkül, még olimpiát is nyertek. Véroxigén mérés? Hát nemis tudom.. akkreditált labor kalibráció?? Nincs! Anélkül meg max tájékoztató jellegű. Szóval szerintem az emberek jó része megvan Health nélkül.
Pass? Kényelmes a jelszavak miatt, de lehet élni nélküle. -
ArthurShelby
addikt
válasz
GalaxyS9 #41336 üzenetére
Várj. Magisk Hide-dal mindent el tudok rejteni? (Samsung pay, google pay, s health?
Más a root és más a knox (tudom h tudod, csak most valahogy összefolyt), mert ugye a knox-ot nem tudod elrejteni (nem is nézi sok app), míg a root-ot el tudod rejteni (és sok app nézi).
Szóval az előbb felsorolt apok mit néznek: root vagy knox?Melyik appal fizettél rootolt telón?
Gondolom emiatt is használtál Magisk Hide-ot.
-
bmt50
senior tag
válasz
GalaxyS9 #41330 üzenetére
Galaxy S9-hez nem értek, de általánosságban azért van némi fogalmam:
1. Akinek a mobilfizetés fontos, az nyilván nem fogja rootolni. Bár azért kíváncsi vagyok, hogy aki merészen lemondja a banknál a kártyát, mert spórolna vele 4-5e Ft kártyadíjat, az mit csinál amikor a telefon lemerül vagy bekrepál
2. Ez a Knox ugrás nem olyan, mint amikor a kocsiban a vezérlés ugrik egyet.2018-2019-es telefonokra 90százalék, hogy már nem él a garancia. Akkor mit vesztesz?
3. XDA-n portolt stock 12-es romokat lehet találni, amiket nem 12 éves kínai programozógyerekek írtak. Elég stabilak, apró kompromisszumokkal lazán vállalható szerintem.
4. A többire ottvan a Magisk. Az a progi látja a rootot, amelyiknek megmutatod.
Tévedek? -
jeni
félisten
válasz
GalaxyS9 #41311 üzenetére
Sajnos azokra már nincs garancia.hacsak a GSM boltban veszed meg. Így nem is erőltetném egy olyan beszerzését.
Mondhatnám,hogy az enyém (S9+) makulátlan,apró pénzért már nem is adnám el.
Inkább az S10+ vagy a S10e mobilt venném meg.
Ha nagyon kell egy új mobil lehet más márka esetében jobbat kapsz és garival is. -
Pistiboy88
aktív tag
válasz
GalaxyS9 #41306 üzenetére
Fain.
Én is csodásan jártam. Tavaly kényszerből vettem egy használt S9-et. Telefonos boltbol, Telekomos volt. Ujszerű allapot, minden szép és jó, egészen tegnapig. IMEI alapján letiltották. Annyit mondtak a Telekom ügyfélsuolgálatán, hohy egy cégé volt, amit felszámoltak és a sok tartozás miatt az összes telónle lett tiltva ami a nevükre lett kihozva. Azt mondták , hogy vigyem be az adásvételit, amin a cég neve szerepel, es feloldják a tiltást. De a cég nevét sem mondták meg. Fasza a helyzet.
-
ACE-
addikt
válasz
GalaxyS9 #41306 üzenetére
Én megpróbáltam volna egy fogyvédelmet, mert az elállás tudtommal vonatkozik a használt cuccokra is, de tény hogy ilyen dolgot használtan sosem szabad úgy venni, hogy nem nézed meg. Ennek ellenére később is kijöhet rajta olyan hiba, amiről lehet tudott az eredeti tulaj is, de sosem fogod bebizonyítani. Ezért szoktam én azt mondani, hogy a használt dolog lehet néha olcsóbb, de lehet drágább is...
-
csorbajeno
veterán
válasz
GalaxyS9 #41142 üzenetére
A DBT a német független ROM kódja és a telefon alapból arra áll be, ha nincs benne SIM-kártya. Amint belekerül a SIM-kártya, akkor csinál egy SIM-resetet és beáll a SIM-kártya szerinti régióra, jelen esetben XEH-ra. Anita gondja viszont az, hogy ő a izraeli régióra szeretett volna átváltani izraeli SIM-kártya nélkül, ami működött egy kód beírásával. Sajnos az most nem működik. A te esetedben viszont minden rendben ment, sőt, ha nem veszed ki a SIM-kártyát a ROM-cserekor, akkor nem is DBT-re állt volna be, hanem egyből csinál SIM-resetet és XEH-ra áll be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest