- Milyen GPS-t vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz Zsolaf #19386 üzenetére
Köszi, fejlesztoiben van. Elsem hiszem sikerült megcsinálni, hogy mostmár ha hívnak mind a 2 hangszóró szól 😁
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Sungoo
addikt
válasz Zsolaf #18944 üzenetére
Nagyjából minden. Képet készíteni lehetetlen. A nyitás-csukás az agyamra megy. Egyszerűen mindkét kezed kell, hogy használni tudd a telefont. Arról nem is beszélve, hogy e bazári féltégla lesz tőle. Nem vagyok már fiatal, de úgy érzem, ezt nem tudnám megszokni.
(#18946) zsolez76: Rákerestem. Ilyen az enyém is, csak fekete.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz Zsolaf #18909 üzenetére
Ez lényegében úgy működik, hogy USB-C csatlakozón keresztül adok neki tápot, HDMI-n rákötök egy monitort, vagy TV-t, A két USB-A csatira egy klaviatúra és egy egér, és rádugom a telefont a helyére azonnal működnie kell mindennek? Hogy néz ki ez pontosan? Azért kérdezem, mert a napokban tervezek rendelni egy DeX padot. A kimeneti feszültségnek és áramerősségnek mennyinek kell lennie a DeX táp esetében? 5V/?A, vagy 9V/?A ?
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
csorbajeno
veterán
válasz Zsolaf #16670 üzenetére
Szerintem ő arra gondol, ami még az S6 környékén az 5.0 vahy 6.0-val jött. Ugyanúgy mint most a névjegyképet egy keretes körrel jelölted ki. Ha kerested a névjegyet, akkor kicsiben a kört láttad, ha hívtak, akkor viszont a négyzet játszott és a fél kijelzőt kitöltötte. És nem a felbontás miatt van, mert ha belépsz egy fotós kontaktba ész a fotót lehúzod, akkor teljes méretben, és élesen látod a képet, mint korábban híváskor.
-
T0mcs
tag
válasz Zsolaf #16063 üzenetére
Na még ez is...
Már így is kivagyok tőle megfogni sem merem mert mindig felold a képernyő zár! Vagy azért mert belenyúlok a új lenyomat érzékelőbe. "túl kézre esik sajnos" Vagy a biztonságos hely miatt. Vagy egyszerűen csak az arcfelismerés miatt. Most meg megmozdulásra is felold??? Minek rá bill zár akkor ? Legalább a felébredést nem kell könnyebbé tenni az azonosítás az oké. Az AOD -t is azért fogom kikapcsolni mert mindig belenyúlok a megjelenő ikonokba...Tényleg jó hogy ilyen patent módon vill. gyorsan működik rajta minden De már bosszant is.
-
BogyóBP
addikt
válasz Zsolaf #16063 üzenetére
Ez hol a fenébe van a telóban? Nekem még oreo van.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
válasz Zsolaf #13307 üzenetére
Minden független S9 dual sim-es, ha nem azt akarnak neked eladni, akkor biztos, hogy valami szolgáltatós készülékről van szó. Persze lehet, hogy függetlenítették, de ha nem hivatalos módon, akkor könnyen meglepetés érhet, ha letiltja a készüléket a szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsolaf #13307 üzenetére
Az akku jobb a plus-ban. (Szerintem a kamera modul is es a 6 gb ram miatt is erdemes lehet valtani.)
Hogy mennyi a hasznalt ar?
1 sim-esek elvileg csak a vodasok es a telenorosok.
A szolgaltatosok eleve olcsobbak, mint pl. a media marktban vasaroltak.
Szoval ezek fuggvenyeben kaphatoak kb. 160-190e kozott.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
jksx
senior tag
válasz Zsolaf #10367 üzenetére
Köszi.
Nekem gyári "ütésálló" tokom van. Elég vastag a hátlap felőli rész (na meg a többi része).
Ezért kérdeztem, hogy a DEX-re csatlakoztatva nem fog-e feszülni a csatlakozó a tok miatt.
Ezt a tokot nem lehet csak egy mozdulattal leszedni a telefonról, tok nélkül meg nem szívesen használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest