- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #43613 üzenetére
Pont a TMH az egyetlen kód, amit nem tudsz megváltoztatni, mert az a telefon eredetét jelöli.
-
Indiant
addikt
válasz
ArthurShelby #43603 üzenetére
Na ezt majd én is megmérem. Mert az S9+ még mindig olyan szép, ..és vékony, hogy az S23 nem akaródzik használódva lenni. Mert az olyan bumszli.
-
szemy94
senior tag
válasz
ArthurShelby #43598 üzenetére
Azóta máshogy mérik
S9 8.5mm állítólag, S23 pedig 7.6
Fogásra még mindig S9 a legjobb, imádom, igaz nekem az akku már új korában is kevés volt, ezért kellett váltanom, de másodtelefonnak azóta is megvan, öröm kézbe venni. -
vezeralmos2
senior tag
válasz
ArthurShelby #43600 üzenetére
Fontos a stabil akku, persze. Az S7 gyári akkuját én addig nyúztam míg már csak 50% volt meg a gyári kapacitásból, és terhelésre néha ki is kapcsolt mert beesett a feszültség.
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
ArthurShelby #43598 üzenetére
Régebbi samsung mobiloknál az akku állapothoz semmi köze a processzor teljesítménynek, ez az Apple átverése volt.
Az S7 et újonnan vettem, és 5 évesen cseréltem benne akkut. Gyárilag nem voltak lehúzva a hővezető padokról a műanyag fóliák, de azért kifizettem érte 200 ezret anno.😆😆 Amúgy nem vettem észre a teljesítményén akkor.
Szóval megkentem pasztával akku csere alkalmával. Már csak ettől begyorsult mert le bírja adni a hőt a fém keretre, egyébként 72 fokon throttlingol a processzor. -
vezeralmos2
senior tag
válasz
ArthurShelby #43591 üzenetére
Lassú az S9? Vicces😁 Egy telefon sem lassul be, max annak érzed mert tele van rakva bloatwareval, amiket az auto frissítésekkel fel is hízlalnak.
Elsődleges telónak egy Galaxy S8-at használok gyári akksival, csak én vagy 40db bloatware appot tiltottam belőle ADB shellel, amit amúgy a telefon nem engedne tiltani. Ezek az appok időnként mind fogják a memóriát, processzort.
Nyilván nem olyan villám mint egy 15 Pro Max, de nem lassú és kibír egy napot gyári akkuval.
Amúgy az S9 szériát szerintem direkt tette tönkre a samsung, ez a széria volt a Samsung mobilok csúcsa. Innen már csak lefele mennek
A Note 9 emet sosem frissítettem android 10-re, és nincs is semmi baja.
a kommentet meg S7 ről írtam 🎃🎃 -
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #43595 üzenetére
Bizony, nagyon jó ez a társaság.
Én is a tiszta alkalmazástelepítés és beállítás híve vagyok.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Én már túl vagyok egy akku cserén, majd bővebben leírom egyszer a tapasztalataimat. Jövő januárban lesz 6 éve hogy S9+ használok, sose gondoltam volna hogy eddig megtartok majd egy telefont.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Használd megelégedéssel az S23-at. Hamar meg fogod szokni/szeretni szerintem.
-
ACE-
addikt
válasz
Haptikus (alulról felfele húzod az ujjad) tökéletesen leváltja... meg kell szokni de menni fog hamar.
-
RandomName
senior tag
válasz
ArthurShelby #43510 üzenetére
Vagy: [link]
-
zelos
aktív tag
válasz
ArthurShelby #43505 üzenetére
Ha nem akarsz wifihez csatlakozni töröld a wifi jelszót.🤷♂️
-
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43505 üzenetére
Akkor marad a fapados megoldás: kézzel kell ki és bekapcsolni.
Egyébként én mindig így csinálom, és most vettem észre, hogy nálam is megmarad a mobilnet, ha a wifi aktív. -
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43500 üzenetére
Én ezeket ellenőrizném:
-
RandomName
senior tag
válasz
ArthurShelby #43492 üzenetére
Good things vagy mi. Telepíthető a Samsung apps-ból. Kb majdnem mindent be tudsz scriptelni neki.
Pl.:
Első szabály:
Ha rendelkezésre áll az XY wifi, akkor
Második szabály:
Mobilnet off. -
Evo50
tag
válasz
ArthurShelby #43492 üzenetére
Fejlesztői beállításokban.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #43488 üzenetére
Nekem is tetszenek az Nothing telefonok, de azért a samsungot nem hagynám itt.
Most megérkezett az s23-ra a One Ui 6.1 és hát szerintem olyan nagyon nagy dolgot nem hozott ez az AI. Érdekes ezt a pár dolgot kipróbálni rajta ami van, de azért tudnék nélküle élni.
Jobban örülnék ha a kamerán javítanának mert most nem valami jó.... valahogy nem sikerült nekik a software.
Nyilván ha azt nézem, hogy 240 ezerért vettem és egy iPhone meg van 400+ akkor nem rossz, de azért ez a kamera nagy csalódás. -
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #43484 üzenetére
Szerintem az s23 egy jó vétel nagyon sok szempontból.
Én az s22-t váltottam s23-ra mert az s24 szerintem egy csalódás... pedig nagyon vártam az s24-et.
Viszont sajnálatos módon csak az S24Ultra kapott Snapdragon processzort ami meg is látszódik... eleve már az gyanús, hogy az Ultra miért is kapott Snapdragont a többi pedig Exynost? -persze mindenki pontosan tudja a választ.- S23 mellet szól, hogy már jóval olcsóbban meg tudod venni, ráadásul a 256gb modellt is jó áron lehet beszerezni. (Megjegyezném, hogy a 128gb-os samsung telefonok ufs 3.1 tárolót kapnak, de a 256gb-os modellek ufs 4.0-át. Nyilvány nem egy őrült nagy különbség, de ez is valami.)
- Az üzemidőben az s23 ugyan azt, de a tesztek alapján jobban is teljesít mint az s24.
- Kamerában valamivel jobb az s24, de ügye most érkezett a one ui 6.1 a s23-ra szóval lehet már abban se nagy az előny.
- Teljesítményben ugyan ott vagy
- Talán ami húzó erő lehet az s24 felé az a kicsit fényesebb kijelző és a 7 év szoftveres támogatásSzóval én úgy voltam vele, hogy akkor már inkább spórolok 100 ezer ft és még a nagyobb tárhelynek is nagyon örülök.
-
imis
senior tag
válasz
ArthurShelby #43479 üzenetére
gyári visszaállítás segített, most nekem is ment a fizetés
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #43484 üzenetére
Az S24 nem opció? Kinézetre az a két általad említett telefon kombinációja. Én az S23-at választanám a 3x kamera miatt, illetve a Samsung ikonjait már megszoktam.
-
ezso
tag
válasz
ArthurShelby #43445 üzenetére
4 napos hír. Az egyik linkjét megadom, sok helyen leírják: [link]
-
Torry
addikt
válasz
De, hasonló a helyzet nálam is. Gondolom a következő frissítésig ez is marad.
-
Indiant
addikt
válasz
Nem. (mondjuk én nem frissítem)
Torry: milyen akksit vettél és mennyivel lett jobb? Samsung Pass hiányozna. -
RandomName
senior tag
válasz
ArthurShelby #43433 üzenetére
+1
Másodtelefonomnak megvan még, napi szinten használom.
A megjelenés havában vettem még 2108-ban.
Minden gyári rajta, és kb ölhetetlen.
Valamennyit lassult, bár mióta másodtelefon nincs rajta annyi app... -
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43426 üzenetére
Így így
Az a baj, hogy elég sok S9 AOSP alapú rom halott az XDA-n. A Linage OS-en, és a Pixel Experience-en kívül a többi fejlesztésével hónapok óta felhagytak, vagy napi használatra nem ajánlott. Illetve a másik gond a kamera. Ezek az AOSP alapú romok nem sok energiát fektetnek a kamera alkalmazásba. Mer'hogy majd úgyis felteszel egy 3rd party kamera appot, ami mindent (is) megold. A felhasználók visszajelzése alapján lófaszt.
Van Alexisnek Noble 2C OneUI alapú romja, ami elég kevés kompromisszummal jár. Talán azt érdemes, "kecske is jóllakik, káposzta is megmarad" alapon. -
válasz
ArthurShelby #43378 üzenetére
Jól emlékszem, hogy ha a twrp fent van, akkor már könnyű a ROM csere? Erre van friss útmutató, melyik jó, Folyton olvasok ezzel kapcsolatosan problémákat, legfrissebb sem mindig jó.
-
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43238 üzenetére
Na! Nemis láttam, hogy Lineage-ezel. Most gondolkodom rajta, hogy végre rászánom magam a romolásra. Az új akkuval se vagyok elégedett az üzemidővel, de a nagyobb gond a melegedés. És jön a nyár ugye..
Az átlátszó hátlapot viszont nem ajánlom(nemcsak Neked, senkinek). Berepedt, és azóta vannak rajta már újabbak is. Egyszerűen túl vékony ez a plexi🤷 -
Dominator
aktív tag
válasz
ArthurShelby #43144 üzenetére
A banki appokkal most mi a helyzet? Egyáltalán nem működnek Lineage OS-szel, vagy csak akkor, ha nem hivatalos kiadást rakok fel?
-
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43228 üzenetére
Facebook piacon árulta egy csaj, 5ért. Bepróbálkoztam 3,5-tel és bejött
Igen, ez nagyon érzékeny. Zúzósabb helyekre nemis ezt használom. Van ilyen velúr/nubuk cipőkre való színfelújító ápolóm, és azzal kezelgetem. 3 hónap után csak a bal alsó sarkon látok valami kis kopásfélét, de én tényleg nagyon sokat használom az S9-et. Napi 4-5óra SOT-jaim vannak. -
pusszycat
nagyúr
válasz
ArthurShelby #43223 üzenetére
Egy próbát megér.
-
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43210 üzenetére
Vagy -ami egyre gyakoribb lesz- hogy az S9-en futó android 10 már nem üti meg az appod minimális rendszerkövetelményét 😒
A Theme Store-t bírom. Ott a céges A32, böngészem az új 5.1-es "vanjúáj"-on a témákat. Közeli megosztással átküldök egy pofásabb témát az S9-re, hogy ne kelljen megkeresni, és egyébként se találom. A tématelepítés sikertelen lesz, mert az S9-en a Theme Store szerint az adott téma az android egyik korábbi verziójához készült. Kit akarnak ezzel megvezetni? -
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43166 üzenetére
Igazad van, de ez még mindig barátibb, mint a Samsung szervízben 85e körül kicseréltetni az egész amoled kijelzőt, vagy helyi GSM-szervízben olcsóbban, de kétes minőségben.
Az S9 27900-as plexi cseréje szerintem is GTK, de aki ragaszkodik a készülékhez, annak jobban megérheti. -
PedroPascal
őstag
válasz
ArthurShelby #43166 üzenetére
Köszönöm
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #43144 üzenetére
Nagyon régen én is csinálgattam, de ma már azt se tudom mi merre hány méter.
Most az s9 még használatban van, de ha kifut akkor lehet én is megpróbálkoznék vele. Addig neki esek az s7-nek ha vissza kapom.
-
J&P
aktív tag
válasz
ArthurShelby #43118 üzenetére
Olvasgatok... https://mobilarena.hu/tema/gyorsabb_es_dragabb_kezunkben_a_samsung_galaxy_s23/hsz_1-100.html
Hát mindenféle kuponok, kedvezményekkel sem tudom megengedni magamnak.
Részeltre soha nem vásároltam semmit, amikor megvolt rá a keret, + van még tartalék fonnyadt forint is nyilván akkor vásárolok. -
válasz
ArthurShelby #43064 üzenetére
Egy ilyen gondolatom is volt, hogy valami régi gyártású akku került a telefonba, ami a használattól pár nap alatt leépült...
-
válasz
ArthurShelby #43060 üzenetére
Úgy gondolom, ha visszaadják az árát, veszek bele egy gyárit. Nem a hellyel van a baj, profi csapatnak tartom őket, viszont az "átlag" nem fizeti meg a gyári akksit, lehet azért veszik ezeket a kétes eredetűeket.
Persze másik telefon jobb lenne, de amit az S9 tud, az alsó hangon egy 300k-s telefon tudná, és hiába lenne rá pénzem, nem fogok beruházni. Munkástelefon az S9, be is van repedve, nekem a belseje miatt tetszik, jó a kamerája, gyors, szuper kis telefon! -
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #43046 üzenetére
Beégett kijelzőre nem ajánlják az erre kitalált appokat. Tartós, de inkább extrém használattal eltűntetheted a beégést, de ezt úgy éri el a szoftver, hogy minden pixelt beéget. A szellemkép-beégések eltűnnek, cserébe minden fakóbb lesz
Más:
A Google android 10-től rendszeresen tervez kiadni fontos frissítéseket: [link] -
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #42989 üzenetére
De lehet. Minden appnak DeX-kompatibilissé kell válnia, hogy teljes kijelzőn tudd nézni. A Twitch, a Google appok, a Microsoft appjai, természetesen a Samsung appok, a VLC, és négány játék tuti, hogy kompatibilis és vélhetően egyre több app fogja ezt támogatni az android szintű támogatás miatt. De nem evidens még minden appnál ez. Vagyis elindul, de nem minden megy full screen, csak kis ablakban nyílik meg(sokáig ilyen volt a TVGO app is)
-
imis
senior tag
válasz
ArthurShelby #42942 üzenetére
Szerintem a biztonsági szinten nem frissítettek, nekem előtte is március 1. volt és a mostani frissítés sem változtatta meg. Lehet nem akarták az orrunkra kötni a valódi okot.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #42942 üzenetére
Nekem ma jelzett a telefon, hogy van egy ~90 MB-os frissítés, de szerintem tuti nem a márciusi biztonsági, mert nekem már előtte is az volt a telefonon és a frissítésben is az szerepelt. Szóval elég valószínű, hogy a GPS-t érintő javítást kaptuk meg mi is.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #42938 üzenetére
Ez nem a GPS-t érintő frissítés?
-
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #42894 üzenetére
Nekem kb. 1 éve írkál ilyeneket a Samsung Members. A melegedést lehet csökkenteni a gyorstöltés kikapcsolásával, megszűntetni nehéz. Mondjuk ha töltés közben nem megy a kijelző, akkor nem lesz meleg annyira.
Azon egy ideje gondolkodom, hogy veszek egy gamer hűtő ventillátort az Aliról, amit csak rá kell pattintani a hátuljára. Viszont nekem akksis tokom van, ami vezetékmentesen tölt, szóval így sem egy zseb-barát méret. Ha még rátennék egy ventit, akkor végképp batár volna. -
pusszycat
nagyúr
válasz
ArthurShelby #42894 üzenetére
Ha forrósodik akkor felpuffadhat, tönkreteszi a kijelzőt, szétnyílik, és persze tűzveszélyes.
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #42671 üzenetére
Köszönöm szépen
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #42679 üzenetére
Megnyitod a tárcsázót, beírod a *#0011# kódot. Majd ismét megnyitod a tárcsázót és felhívsz valakit. A hívás emikor létrejött (másik fél fogadta a hívást) elveszed a füledtől a a készüléket. és átváltasz a "service menü"-re: ott fogod látni milyen codec-kel megy a hang.
De mint ahogy írtam, csak voda VoLTE - digimobil iránnyal van gondom. Minden más jó.
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #42672 üzenetére
-
Rinocerosz
őstag
válasz
ArthurShelby #42663 üzenetére
Nekem Voda rom van rajta és egyenlőre nem jelzett. Mondjuk így is elég stabil a telefon szóval.. ha még ezen is reszelnek az már igen csak fa@szányos lesz
.
Nekem Clear View tok van a telóhoz.. egyedül az volt vele a baj, hogy kicsit tömzsi lett a telefon, de mindentől IS megvédte
.
-
i400
senior tag
válasz
ArthurShelby #42395 üzenetére
Nálam nincs teljesítménymód váltás, és újraindítás után is marad, csak a gyári alap témánál működik rendesen... bosszantó
-
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #42373 üzenetére
Jórészt nekem is használtak voltak, és amit újonnan vettem, hát meg is bántam. Már amikor kihozod nem tudod annyiért eladni, másrészt meg nem mindenki mobilra/kocsira keres, hanem mondjuk családra.
Huhh hallod az Alpha-nak ma is jó ára van: 30-ért láttam múltkor. BB-hez képest kevésbé "must have", de azért a Samsung mérnökei is nagyon odatették magukat. -
pusszycat
nagyúr
válasz
ArthurShelby #42370 üzenetére
Azzal már lehet horgászni...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #42307 üzenetére
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #42033 üzenetére
A legtutibb az, ha 2 olyan hangfalat visztek, amiket láncba lehet kötni. Azok között van szinkron, hogy egyszerre szóljanak.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #42033 üzenetére
Nem értem, miért nem próbáljátok ki?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #41995 üzenetére
Függetlenre még sehol semmi. Na nem mintha nem érezném magam biztonságban.
-
válasz
ArthurShelby #41974 üzenetére
Nálam sokáig jó volt, az utóbbi 1-2 hónapban csinálja. Van, hogy órákig nem szakad le a füles, van, hogy percek alatt ledobja. Múltkor már olyan is történt, hogy beszélgetés közben elnémult, a telefon hangszóróján hallottam csak.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #41901 üzenetére
Az előző telefonom egy A3 2017 volt, azt olyan 2,5 évig használtam, az S9-et ennél tovább szeretném, mert nagyon elégedett vagyok vele, ez a legjobb telefonom eddig. Nyilván az akksi bírhatná két napig, de hát ez legyen a legnagyobb bajom. Minden este bedugom tölteni és olyan 30-40%-kal szoktam hazajönni, szóval ez is abszolút elviselhető.
-
vihartigris
őstag
válasz
ArthurShelby #41898 üzenetére
Én még vagyok egy 9+-al.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Ez a 20e-ért aksicserélés megoldja az akku problémákat?
Én most tervezek (mer ócsó...) venni egy s9+-t egy családtagnak, az aksicserével alapból számolok...
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #41901 üzenetére
Amikor váltottam, akkor még nekem sem volt semmi gondom az akkuval. Viszont egy hónapja, amikor másodjára volt szervizben az S21(mindkét alkalommal az én hibámból) akkor már a powerbankot be kellett dobni a táskába, mert egy hosszú napot nem bírt volna végig, míg az S21 120Hz-en simán hoz. Az S9-ben akkut kellene cseréltetnem, de ha lett volna benne egy 2-3x kamera, akkotór én sem váltanék még jó darabig. De az S21 hozta el nekem azt a telefont, ami számomra kompromisszummentes.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Én nem hagylak magadra és többen is itt vagyunk még váltás után
Én is szeretem az S9-et.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Jelen.
Én sem tervezem egyhamar cserélni a telefont.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
ArthurShelby #41845 üzenetére
Tiszta, 1 mg retek nincs benne. Maga a csati rossz, lóg- mozog a közepe.
-
ACE-
addikt
válasz
ArthurShelby #41845 üzenetére
Egy ferdén késsel elvágott fogpiszkáló talán kíméletesebb megoldás erre...
-
colonia
senior tag
válasz
ArthurShelby #41791 üzenetére
Semmi. Írtam az OTP-nek is de természetesen nem válaszoltak.
-
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #41580 üzenetére
Én is így gondolom. Jó kis telefon ez az Asus, de az S9 is még sokáig jó. Egykezes használat itt sem kizárt.
Az Asusban a memóriabővítés nem probléma(a többség a 112GB-ot se használja ki), a töltési profilok és a 4000-es akksi szuper, de a 120Hz-es amoled panel értesítő leddel is nagyon király!
Ami nem tetszik, az a GG3(a piac legtörékenyebb üvege, tapasztalatból is mondom), meg hát kérdéses az a szintű támogatottság, amit a Samsung előad. 3 főverziót ennyi pénzért én már elvárnék, és a felület is ahogy elnézem eléggé google-ös, amitől a miui-ig menekülnék, ha oneui nem lenne. -
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #41551 üzenetére
Evil Lands
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #41546 üzenetére
Az utolsó frissítes óta a játék nagyon akadozik, de addig semmi gond nem volt vele semmilyen téren. Mindenre elég volt a teljesítménye.
-
bmt50
senior tag
válasz
ArthurShelby #41546 üzenetére
Tisztelt Kolléga, erről beszélek
Az S9 Soc még sokáig elég mindenre. Az akku...hát ez a gyenge pontja a telefonnak, de pl. lehet rá venni akkus tokot, ami 4700mAh-s. Kvázi 1,5x fel lehet vele tölteni, és csak picivel lesz vastagabb, nem szélesebb. -
Maxxy10
addikt
válasz
ArthurShelby #41463 üzenetére
Gondolom hasonló lehet mint az, hogy rá cseppentenek vízet a kijelzőre és utána akkor törhetetlen lesz. Anno még egy iPad-en demoztak a dolgot amin persze volt egy műanyag lap, hogy a gyanútlan vásárló észre se vegye... Ismerős benne volt ebbe az átverésbe milliókat kerestek...
-
thedarkfox
senior tag
válasz
ArthurShelby #41342 üzenetére
Félig témábavágó csak, de pont a napokban lett elérhető a google pay magyarországon. Egyenlőre csak a K&H-nál.
-
GalaxyS9
tag
válasz
ArthurShelby #41338 üzenetére
Google Pay-hez kellett a hide. Viszont a Health, Samsung Pay, Samsung Pass a Knoxot nézi. Ha nem 0x0, többet nem fognak működni sajnos...
-
GalaxyS9
tag
válasz
ArthurShelby #41335 üzenetére
A Google Pay sem működik, hacsak nem rejted el a rootot Magisk Hide-al. A Samsung Health speciel nem tudom miért nem megy, de sajnos az sem működik trippelt knoxnál.
-
ZeroX92P
tag
válasz
ArthurShelby #41224 üzenetére
Több típuson is gond van, Android system webview frissítéseinek törlése megoldja egyelőre úgy tűnik.
-
vihartigris
őstag
válasz
ArthurShelby #41044 üzenetére
fázott
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #41039 üzenetére
A DeX-ben ugyanúgy fel kell oldania a telefonnak mindig, én gyakran oldom fel a telefont billentyűzettel, egérrel, mert nálam PIN-kód van, és ezt javaslom most neked is, mert azt egy OTG-s billentyűzettel is be tudod ütni.
Aztán:
A névjegyeket szinkronizálnám a Google-fiókba, a képeket felhőbe(Google fotók, OneDrive), a beállítasok, jegyzetek meg vagy a Google-fiókba vagy a Samsung Cloudba. Így akkor már nagy veszteseg nem érne. És végül elgondolkodnék azon, hogy egy kijelzőcsere az S9-ben vagy azt az összeget beletenném pl. egy S21-be. -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #41038 üzenetére
Betudtam végül valahogy rajzolni a mintát dex-en (fogalmam sincs, hogy jelent meg ez a lehetőség, talán ha sokáig van rádugva akkor előjön...)
De ugye a smart switch nem tud futni ha a dex is. Végül bezártam a dexet, mivel azt gondoltam, hogy ujjlenyomattal fel tudom oldani a zárolást smart switchen (a mintát ugye már berajtzoltam azt többé nem kéri. Nem így lett, a dex meg persze később nem akart bejönni.De végül most csoda történt, bekapcsolt a kijelző és működik (jelenleg a biztonsági mentés fut). Nem tudom hogy és mitől javult meg és mi történt... és meddig lesz jó.
Ha van tippetek mit kapcsoljak be, (hogy később könnyebb legyen ilyen helyzetben) azt ne tarsátok magatokban.
A findmymobile működött, de biztonsági frissítést nem tudott távolról (nem volt bekapcsolva a 2 lépcsős ellenőrzés és így nem lehet) illetve a távoli feloldás sem tudom mit takart pontosan.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #41031 üzenetére
Nem igazán vagyok benne a root témában, ezek az infók csak úgy ragadtak ram, ahogy olvastam. Igen, a banki appokat azért nem említettem, mert azok elől elvileg már maszkolni lehet a rootot, így működnek(bár a mikéntjükről nincs semmi infóm), de az autós appokról fogalmam sincs, hogy működnek-e.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #41028 üzenetére
Talán a Samsung Pass sem működik, ezaltal nem kellene, hogy működjenek, de szerintem az ujjlenyomat olvasó működik továbbra is, esetleg a belépéseket nem engedélyezi.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #41015 üzenetére
Miért nem használsz sima arcfelismerést írisz nélkül.
-
jeni
félisten
válasz
ArthurShelby #41008 üzenetére
az egyik kezeden az 5 ujjad meg van?
akkor az a legbiztosabb,nekem fel sem tűnt a írisz szkenner,hogy ez is benne van.
tudom van benne anno kipróbáltam,de sose használtam mivel az ujjaim meg vannak még. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Én ignoráltam az írisz szkenner használatát mert nem tárolok semmi olyan titkot amiért megérné szemüveget hordani. A Te esetedre ez a cikk a válaszom. [link]
-
i400
senior tag
válasz
beállítottam és a 3. vagy a 4. után kapcsoltam ki mert fájt tőle... később ismét megpróbáltam de ugyanaz szóval hagytam a francba.
-
TaaT
nagyúr
válasz
"Ma felhívtam a barátomat telefonon, és utána kaptam 2db sms-t, hogy kerestek a szüleim másfél órája."
Olyan SMS-t kaptam hogy hívás közben keresett valaki a másik telefonszámomon (dual sim, a másik sim leválasztódik telefonálás közben).
"Másik, az íriszkenner károsíthatja a szemet?"
Azt írják gyerek ne használja, én sem használom. -
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #40837 üzenetére
Olyat tudsz beállítani, hogy töltés esetén kapcsoljon be a BT, de azzal csak fel fogja dobni a lehetőségeket, de rábökni neked kell majd.
-
vihartigris
őstag
válasz
ArthurShelby #40257 üzenetére
-
heidricha
őstag
válasz
ArthurShelby #40257 üzenetére
Jelenleg még ingyenes korlátlan tárhely van fotókra, HA engeded a G-nek, hogy a képedet úgy tömörítse, ahogy akarja. Ha azt akarod, hogy hagyja meg, ahogy van, akkor eddig sem volt korlátlan, beleszámolta a 15GB-ba
-
samu74
addikt
válasz
ArthurShelby #40114 üzenetére
+1 crue tapasztalatához, nekem is mechanikus a vezéknélküli Baseus töltőm ,és jóformán nem is használtam. Mostanában próbáltam 1x,és se kép se hang.Amúgy jó cuccaik lennének de ezek nem azok...
-
crue
őstag
válasz
ArthurShelby #40112 üzenetére
Szia!
Nekem is van egy Baseus töltőm, nem pont ez, hanem a mechanikus. Egy rakás szar, amikor rájön akkor ki-be kapcsolgatja a töltést azután egyáltalán nem tölt. Nem is használom már legalább egy éve. Kizártam minden más hibalehetőséget, szivargyújtó adapter, kábelek, stb, még a gyári asztali töltőt is kipróbáltam a kocsiban, az egy pillanatra sem szakadt meg.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #39901 üzenetére
Jobbulást! Hogy őszinte legyek, én nem tervezem még a cserét, ahhoz, hogy váltsak, az S21-nek valami nagyot kell gurítania, minimum vissza kell hoznia a változtatható rekeszt (mindhárom lencsére). Meg az AMD-s Exynos is legyen rendben, stb... Szóval teljesen jó az S9 Nekem. Mindent tud, amit el lehet várni. Az S3-at '15-ben azért cseréltem S6-ra, mert piszkosul lelassult. Akkor azt mondtam, hogy az S6-ot S9-re vagy S10-re cserélem. Szerencsére az S9-et választottam, igaz az S6-nak akkor még semmi baja nem volt (most is csak az akkut kellene cserélni), hugom még tavaly Karácsonyig használta boldogan. Karácsonykor vettem meg neki az S10-et, amit amit azóta boldogan használ, de én nem éreztem semmi érdemi különbséget.
-
samu74
addikt
válasz
ArthurShelby #39901 üzenetére
Jobbulást!
Akkor meggyőzted magadat hogy nem kell új telefon?
Nézegetem én is hogy mit dob fel a szolgáltató nálam, de csak mosolygok mikor 350 meg 410 ezres telefonokat akarja adni nekem hűséggel...Kenjék a hajukra. Jó még ez telefon.
-
CTraktor
csendes tag
válasz
ArthurShelby #39835 üzenetére
Megpróbáltam újra feltelepíteni. Ennyit dob fel indulás után: nem sikerült a termék kulcsot hitelesíteni.
-
samu74
addikt
válasz
ArthurShelby #39710 üzenetére
Quick Share gondolom. Jó dolog,fájlokat tudtok oda vissza küldözgetni piszok gyorsan. 1-2 giga pl. pár perc.Persze a másik telefonon is be kell kapcsolni, asszem wifin keresztül küldi át, gondolhatod mennyivel gyorsabb mint a bluetooth-al szarakodni.
Ja látom, nemis az.Az nekem is új
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #39561 üzenetére
Sokáig voltam így én is, hogy offline a tuti, de valahogy azzal soha sem tudtam minden számot lementeni. Azóta egyszer felszinkronizáltam az összes kontaktomat a google fiókomba és azóta ott van a teljes lista minden telefonon, gépen, tableten, amibe bejelentkezek. Nem egyszer bizonyult már hasznosnak. Az apa telefonja megdöglött esetet ne is mondd...az én apukámnak Nokia Lumia 730-a volt, ami még Windows-os volt, így amikor ripityára törte a kijelzőt, a több száz kontaktot nekem kellett egyesével kimenteni neki. Azóta már minden kontaktja a google fiókjába szinkronizál és nem vész el. Volt egy szép karácsonyom....
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #39558 üzenetére
Azt a fájlt ugyanúgy SmartSwitch-csel tudod visszajátszani vagy felmásolod a telefonba és a Névjegyeken belül megpróbálod importálni.
Csak egy indiszkrét kérdés: miért nem szinkronizálod a névjegyeidet az e-mail fiókodba? Sok gondot megelőz -
stilo18
addikt
válasz
ArthurShelby #39222 üzenetére
Nem, próbáltam másikkal is. Tényleg nem értem, semmi logikát nem látok benne
Ákos : Hehe
-
proly01
őstag
válasz
ArthurShelby #38762 üzenetére
Szerintem csak az érintő mert a kijelző nincs megfolyva vagy ilyesmi.
Gari nimcs már rá másfél éves.
Konkrét ajánlat vagy tipp?
Privátban. -
dobobazsy
őstag
válasz
ArthurShelby #38693 üzenetére
nem lehet, hogy el van koszolódva? bár az enyémre is azt mondták amikor egyszer beugrottam a samsunghoz. bevitte a srác hátra, kifújta, azt mondta most már működik. de persze nem..
köszönöm mindenkinek mégegyszer a segítséget
-
dobobazsy
őstag
válasz
ArthurShelby #38690 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek!
közben eszembe jutott, hogy nem csak az akksijával van baj a telefonnak, hanem a jack csatlakozójával is. a hozzá kapott AKG-t ha beledugom nem működnek a gombok. csak szól a füles. ugyanez a füles a régi S7e-emmel tökéletes, működnek a gombok illetve telefonáláshoz is a füles mikrofonját használja, nem a telefonét.
szerintetek ebben tudnak még csatlakozót cserélni? anno az S3 LTE-mben kicserélték háználfzboxx: köszi az infót
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #38624 üzenetére
Nem. Jól láttad, eddig ez nem volt. Most jelent meg a napokban, nekem speciel tegnap. És igen, ez gyakorlatilag egy digitális használati utasítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Hálózati / IP kamera
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest