- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth11
aktív tag
válasz Silenzio #22709 üzenetére
Az engedélyeket most megnéztem, de ott minden megvan adva neki, amit kér, mind két alkalmazásnál.
Most direkt regisztráltam egy új gmial fiókot és ott felajánlja a mentést a Pass-al.
Elképzelhető, hogy pie frissítés után véletlenül rányomtam a Soha ne mentse lehetőségre? Azt esetleg lehet valahol ellenőrizni vagy visszavonni? Hát feltúom a google-t hátha -
e-newsee
addikt
válasz Silenzio #22709 üzenetére
Az Eszközkarbantartó másnál is ilyen volt, de jött rá frissítés, csak a Galaxy apps is car, és szexuált szólni.
Keress rá manuálisan az Apps-on belül a frissítésekre![ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
mati12
senior tag
válasz Silenzio #22563 üzenetére
Azért megnézném a Samsung ügyintézők arcát amikor kézhez kapják a "légy pöcsén a pattanás" szintű piacról egy mezei user fenyegető levelét,miszerint ha nem rakják vissza a videó opciók közé a pro módot akkor Ő soha többé nem vesz majd Samsung telefont. Lehet,hogy még a válságstáb is összeül majd Koreában.
-
csorbajeno
veterán
válasz Silenzio #22563 üzenetére
Rendben van, hogy neked ez óriasi problema, de nem gondolom, hogy ennek kellene lennie a legnagyobb problémának, hogy az 1.hsz legyen. Amikor megjelent a Pie a telefonra, akkor kitárgyaltuk ezt a funkcióvesztést és túlléptünk rajta. Hogy őszinte legyek, nekem Oreo alatt fel sem tűnt, hogy Professzionalis módban ott volt mindkét gomb.
-
laci laci
addikt
válasz Silenzio #22501 üzenetére
Ne haragudj, de ez a degraláró szöveg itt nem honos. Ne más legyen már a hibás, hogy te nem olvastad el frissítéskor mi változik?! Ne a víz legyen a hibás, hogy ha nem tudsz úszni!
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Bathalsar
aktív tag
válasz Silenzio #22533 üzenetére
Settings (fogaskerék), és Camera menüpont. Ha csak két modul van, akkor sima váltást csinál köztük. Ha van több lencse is, akkor hozza fel ezt a menüt.
User manul egész jó, és a tutorial videók is elég részletesek.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
Damage401
senior tag
Szia,
Ma néztem utána és jeleztem a Samsung felé ezt a malőrt. Kíváncsi leszek a válaszukra. Visszakerül e a videó lehetőség
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
veterán
válasz Silenzio #22511 üzenetére
Kapott már fődíjat iPhone-nal forgatott film a Sundance-en
Tudod, ez a kőleves esete, itt a kő szerepét az iPhone játszotta (ráadásul nem is egy, hanem sok iPhone).
Ahogy a kő sem sokat tett hozzá a leves élvezeti értékéhez, úgy az iPhone is csak a szenzort adta a felvételhez, az iPhone-ok elé tettek (az iPhone értékének sokszorosát kitevő) előtéteket, különleges programokat, stabilizátorokat, egyéb kütyüket.
Na mindegy, mindenki úgy készít felvételt a telefonjával, ahogyan ő akarja, de ahogyan a hsz-ed végén te is belátod, az nem professzionális mód, csak egy egyszerű manuális mód.
A vevőkör 99,99 %-ának ez a mód felesleges (jócskán szoktam videózni más eszközökel, de bevallom, hogy az S9 esetében fel sem tűnt, hogy kivették ezt a módot a videófelvétel módjai közül).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
rgeorge
addikt
Szerintem ez egy hiba, amit javítani fognak. Egyszerűen átszabták a fényképező UI-t, kikerült a dedikált videórögzítés lehetősége, a videózás pedig üzemmódként került be. Így a pro mód és a videó mód nem választható ki egyszerre. Remélhető, hogy javításra kerül ez hamarosan.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Bathalsar
aktív tag
Ugyanezeket a kínokat éltem meg én is. Főleg úgy, hogy van a telefon alá gimbal, külső mikrofon és Moment Wide lencse is.
2 napja viszont a Filmic Pro-t próbálgatom. Nem olcsó, de annyi és olyan jó funkció van benne, hogy köröket ver a Samsung Oreo-s Pro videó módjára.
A Filmic twitterjén panaszkodik, hogy Pie frissítéssel kicsit instabilabb lett a szoftver Samsung-ok esetén, de én egyelőre nem vettem észre.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
veterán
Már ne haragudj, de a "professzionális videózás" és a "mobiltelefon" fogalmak annyira távol esnek egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől
Az, hogy van egy ilyen nevű menü egy mobiltelefonban, az csak a vásárlók megtévesztése
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Vhiktor
veterán
válasz Silenzio #9545 üzenetére
Én samsungot használok az első 1 hét alatt teljesen feljött. Most van rajta a 2. pár napja.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
csorbajeno
veterán
válasz Silenzio #9545 üzenetére
1. Professzinális módban lehet választani a kettő közül, de én azt tapasztaltam, hogy az automata mód engedi a köztes lehetőségeket is.
2. A két felsorolt fólia közül egyiket sem ismerem, mert én az XProtector 3D foliaját használom nagy megelégedéssel, ugyanis március óta hibátlanul üzemel. Ide a fórumra tettem is fel róla képeket.
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest