Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth11
aktív tag
válasz
Silenzio #22709 üzenetére
Az engedélyeket most megnéztem, de ott minden megvan adva neki, amit kér, mind két alkalmazásnál.
Most direkt regisztráltam egy új gmial fiókot és ott felajánlja a mentést a Pass-al.
Elképzelhető, hogy pie frissítés után véletlenül rányomtam a Soha ne mentse lehetőségre? Azt esetleg lehet valahol ellenőrizni vagy visszavonni? Hát feltúom a google-t hátha -
mati12
senior tag
válasz
Silenzio #22563 üzenetére
Azért megnézném a Samsung ügyintézők arcát amikor kézhez kapják a "légy pöcsén a pattanás" szintű piacról egy mezei user fenyegető levelét,miszerint ha nem rakják vissza a videó opciók közé a pro módot akkor Ő soha többé nem vesz majd Samsung telefont. Lehet,hogy még a válságstáb is összeül majd Koreában.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Silenzio #22563 üzenetére
Rendben van, hogy neked ez óriasi problema, de nem gondolom, hogy ennek kellene lennie a legnagyobb problémának, hogy az 1.hsz legyen. Amikor megjelent a Pie a telefonra, akkor kitárgyaltuk ezt a funkcióvesztést és túlléptünk rajta. Hogy őszinte legyek, nekem Oreo alatt fel sem tűnt, hogy Professzionalis módban ott volt mindkét gomb.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Silenzio #22533 üzenetére
Settings (fogaskerék), és Camera menüpont. Ha csak két modul van, akkor sima váltást csinál köztük. Ha van több lencse is, akkor hozza fel ezt a menüt.
User manul egész jó, és a tutorial videók is elég részletesek.
-
válasz
Silenzio #22511 üzenetére
Kapott már fődíjat iPhone-nal forgatott film a Sundance-en
Tudod, ez a kőleves esete, itt a kő szerepét az iPhone játszotta (ráadásul nem is egy, hanem sok iPhone).
Ahogy a kő sem sokat tett hozzá a leves élvezeti értékéhez, úgy az iPhone is csak a szenzort adta a felvételhez, az iPhone-ok elé tettek (az iPhone értékének sokszorosát kitevő) előtéteket, különleges programokat, stabilizátorokat, egyéb kütyüket.
Na mindegy, mindenki úgy készít felvételt a telefonjával, ahogyan ő akarja, de ahogyan a hsz-ed végén te is belátod, az nem professzionális mód, csak egy egyszerű manuális mód.
A vevőkör 99,99 %-ának ez a mód felesleges (jócskán szoktam videózni más eszközökel, de bevallom, hogy az S9 esetében fel sem tűnt, hogy kivették ezt a módot a videófelvétel módjai közül).
-
rgeorge
addikt
válasz
Silenzio #22501 üzenetére
Szerintem ez egy hiba, amit javítani fognak. Egyszerűen átszabták a fényképező UI-t, kikerült a dedikált videórögzítés lehetősége, a videózás pedig üzemmódként került be. Így a pro mód és a videó mód nem választható ki egyszerre. Remélhető, hogy javításra kerül ez hamarosan.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Silenzio #22501 üzenetére
Ugyanezeket a kínokat éltem meg én is. Főleg úgy, hogy van a telefon alá gimbal, külső mikrofon és Moment Wide lencse is.
2 napja viszont a Filmic Pro-t próbálgatom. Nem olcsó, de annyi és olyan jó funkció van benne, hogy köröket ver a Samsung Oreo-s Pro videó módjára.
A Filmic twitterjén panaszkodik, hogy Pie frissítéssel kicsit instabilabb lett a szoftver Samsung-ok esetén, de én egyelőre nem vettem észre.
-
-
csorbajeno
veterán
válasz
Silenzio #9545 üzenetére
1. Professzinális módban lehet választani a kettő közül, de én azt tapasztaltam, hogy az automata mód engedi a köztes lehetőségeket is.
2. A két felsorolt fólia közül egyiket sem ismerem, mert én az XProtector 3D foliaját használom nagy megelégedéssel, ugyanis március óta hibátlanul üzemel. Ide a fórumra tettem is fel róla képeket.
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 12 Pro 128GB Gold - Törött hátlap
- iPhone 12 ,100% Gyári akksi ! Kék, Gyári Független , Új állapotban !
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G Duál 256GB 8GB RAM karcmentes Állapotban
- S22 Ultra zöld 256gb új,biztosításban cserélt 6hó garancia,25w gyári töltő+tokkal eladó! Beszámítok!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest