- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelos
aktív tag
válasz
Bjørgersson #43201 üzenetére
-
jupp008
senior tag
válasz
Bjørgersson #43201 üzenetére
Nekem még bontatlanul megvan.
-
RandomName
senior tag
válasz
Bjørgersson #43125 üzenetére
Elèg is lenne, de nem a sima telefonhasználat miatt olyan a felbontás, hanem a Gear VR miatt kell....
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #43129 üzenetére
Nézd... nyilván a felhasználók többségének bőven elég a 1080p. Az én 24 collosomon mondjuk ennél nagyobb felbontást használok és nem kivagyiságból, hanem a tervezőszoftveremhez kell.
Továbbra is fenntartom, hogy én látom a különbséget az S9-en a két felbontás között, és engem zavar is a kisebb. Látom az apró recéket a háttérképek kontúrjain.
Az S osztály a prémium kategória, és itt számos extra kerül a modellekbe, ami nem biztos hogy létszükséglet. Egy Vertu mobilon se indokolható értelmesen, hogy miért van szükség ilyen-olyan extrákra, de lehet olyan felhasználó is, akinek jól jön a titán anyagválasztás, vagy a zafírüveg,(most mondtam vmit, nem biztos hogy ilyen van), stb. És igen: ha a 289ezres nyitóárú s9-be sikerült beletenni, akkor a 469ezres S23-ba szomorú ha nem. -
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #43125 üzenetére
A50-ről S9-re váltva én igenis érzékeltem a nagyobb felbontás adta különbséget.
Másrészt ha az egész csak parasztvakítás, akkor 2 hipotézis van:
1.: S6-tól S20-ig mindenki túl érzékeny volt, és nem volt elég a korábbi 1080p-s kijelző (S6 pl. csak 5,1 collos)
2.: a Samsung fejlesztő mérnöki osztálya volt lámák gyülekezete, és egy felesleges extrát próbált nyomatni kb. 5 éven keresztül az alap S modellekben.S23 6,1collos kijelzőjén a 1440p észrevehetetlen, de az S23Ultra 0,7collal(!!!) nagyobb kijelzőjén már érzékelhető? Sokkal inkább tartom valószínűnek, hogy ez a költségcsökkentő részleg partizán akciója, amivel sikerült egy kis extra profithoz jutni....a vásárlók kárára.
Mindenkitől bocsánatot kérek, aki szerint természetes, hogy ha valami újabb és reál értékben is többe kerül, akkor tudjon kevesebbet, mint az elődje.
-
Indiant
addikt
válasz
Bjørgersson #42967 üzenetére
Akkor nekem biztos személyreszabott frissítést küldtek OTAn.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Bjørgersson #42943 üzenetére
Tegnap nekem az S3 Classic óra kapott egy több, mint 60MB méretű GPS-t érintő frissítét, szóval lehet az jön, csak nem tették szóvá.
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #42945 üzenetére
Naaa azért olyan nagyot én nem kívántam.
Amúgy android 12/OneUI 4.1-ig minden kint van az XDA-n, Noble ROM név alatt. ;-)
Számomra elég kevés kompromisszum lenne ami nem megy, így nálam ez inkább csak lustaság és időhiány kérdése. -
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #42943 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42857 üzenetére
Egyáltalán bármilyen kijelző van hozzá ennyiért? Szerintem ennyiért a sufnigsm sem csinál semmit a telefonnal.
szemy94: J5-be talán sikerült vennem értelmes kijelzőt 31$-ért.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42851 üzenetére
Tizenpárezerért milyen kijelzőt adnak?
Vagy létezik utángyártott lcd bele?
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42847 üzenetére
És mi az olcsó? 70e?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42837 üzenetére
So sorry
-
szemy94
senior tag
válasz
Bjørgersson #42832 üzenetére
Sem a Tab, sem a Ctrl - nem segit, az előtte lévő párbeszéd ablakban sem megy a tab, zseniális programozás, csak az egérrel enged tevékenykedni
Jah, bocs, az előtte lévő ablakokban működik a Ctrl-, csak ebben nem
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42832 üzenetére
Ne már, én naponta járok így, kisebbíteni kell és annyi.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42824 üzenetére
Hát a google assistance még nem panaszkodott. Bár volt olyan is, h csendben maradt inkább...
Valahogy nekem azok kimaradtak, nincs tapasztalatom velük, csak úgy adja magát.
-
Tibor691
tag
válasz
Bjørgersson #42804 üzenetére
Hogy ne minősüljön reklámnak.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Bjørgersson #42805 üzenetére
Ezt így nem, de a többiek se kaptak olyat itt a topikban, akik az elmúlt pár héten említették, hogy cserélték. Sőt ők rosszabbat kaptak mint én. Nekem legalább a Samsung nembers azt írja hogy akku állapota jó. Bár 93 százalékos csak.
-
|AP|
veterán
válasz
Bjørgersson #42783 üzenetére
ha kiderült a turpisság elmondom. Nem akarok addig gyanúsítgatni amíg nem biztos, amit sejtek.
Visszaviszem majd valószínűleg gariban és ha gond lesz, akkor megosztom természetesen -
jeni
félisten
válasz
Bjørgersson #42733 üzenetére
Annyiban gond lesz,hogy biztonságilag nem lesz védett a teló. Aztán kitudja milyen alkalmazások nem fognak majd működni rendesen.
A minőségben hosszú távon nem tudom mire gondoltál? -
jeni
félisten
válasz
Bjørgersson #42731 üzenetére
A soha nem viszontlátásra S9 széria
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42696 üzenetére
Digi és Invitel szolgáltatás nélkül 1500ft.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42688 üzenetére
Hetek óta fent van nálam.
-
hematoma1
senior tag
válasz
Bjørgersson #42683 üzenetére
Persze hogy kérdezem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42650 üzenetére
Remek, de legalább tovább fog működni a progi ahogy olvasom.
Volt hogy a gyári youtube alkalmazást kellett használnom valakinek a telefonján, egy idő után az arcomat kapartam a sok reklámtól.
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #42639 üzenetére
Kedves Kollega,
Egyrészt beismertem, hogy nem olvastam el figyelmesen fórumtársunk kérdését. Másrészt engedd meg nekem légyszíves, hogy eldöntsem, mit tartok kissé kioktatónak.
Ezt a kérdést egyébként Kékes525 kollegával nélküled is meg tudtuk beszélni, szerintem kultúrált hangnemben.
Google Chrome vagy Samsung Internet topic ha külön nincs is, netböngészős biztosan van, ahol van lehetőség a fenti kérdést feltenni, témába vágóan. -
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #42633 üzenetére
Jogos!!!
Ettől függetlenül egy kis Szibéria nem ártana nekik, meg úgy látom más IT cégnek sem. -
Vitaqo
senior tag
válasz
Bjørgersson #42613 üzenetére
Szerintem jól visszaadja, mennyire pixeles az átmenet a széleken. Gyári, kék háttér.
-
zetecR
addikt
válasz
Bjørgersson #42598 üzenetére
Hú, baszki, tényleg elírtam... tudom, persze, pedig vissza is olvastam...
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #42568 üzenetére
Nem elengedhetetlen, de ha már S7, S8, S9, S10-be sikerült belerakni, akkor utána miért vált "feleslegessé".
Persze érthető, hogy a képfrissítés 60Hz-ről 90-120-ra emelésével fluidabb lett a használat, meg az is biztos, hogy 1080p-t könnyebben hajt meg az új Qualcomm, Exy(f)nos Soc, de akkor is. Ha mondjuk már Dexen nézzük, kijön a különbség, a másik az ár. Ezek zászlóshajók, prémium szegmens. Egy kazal olyan funkció különbözteti meg őket, ami az A szériában nincsen. Ez a sima S22 speckó nálam kevés, még akkor is, ha amúgy se fizetnék ki ennyit egy telefonért sem.
A fentiektől függetlenül tiszteletben tartom a véleményed, és pont egy fórum az a hely, ahol igen unalmas lenne az élet, ha mindenkinek egyezne a véleménye. Bégetnénk itt a Samsung szlogenekre Beeeeeee beeeee -
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #42558 üzenetére
Nekem több paraméterben is csalódás az S9-hez képest. Igaz, hogy a kijelző méret úgy növekedett, hogy fizikai hosszméret csökkent, de szélesebb is lett valamivel. Viszont a felbontást nagyon visszavették. Nekem ne akarjanak ~450-500ért egy 1080x2340es felbontást eladni. Kamerák nem győztek meg, ahogy a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó sem. A50-emben volt, nem akarok szopni többet ilyen megoldásokkal. Hiába ultrahangos, izzadt, vizes kézzel nem ismeri fel. És ami S20 óta nekem megbocsáthatatlan: nincs pulzus és véroxigénszint mérő szenzor.
A véleményem szubjektív, nem kötelező egyetérteni vele. -
|AP|
veterán
válasz
Bjørgersson #42564 üzenetére
nem, én ezt úgy értelmezem, hogy ennyiért megcsinálják, alkatrésszel, munkadíjjal.
30 perc alatt -
|AP|
veterán
válasz
Bjørgersson #42560 üzenetére
ilyesmiket találtam
-
|AP|
veterán
válasz
Bjørgersson #42558 üzenetére
hát nyilván
Jobb lenne az új kamera, de amúgy tényleg elvagyok még az S9-cel. 15k körül megáll, ha jól látom, ugye?
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #42548 üzenetére
Nézegettem ezeket az XDA-s romokat, de egyelőre nem találtam olyat, amire váltanék. Közös jellemző, hogy az írisz szkenner bukó, az ujjlenyomat olvasóval nem lehet a banki appokba belépni, csak kóddal. A OneUI 3.1-es romban a 2.5-ös kamera modul van, mert nem tudják a 3.1-et az S9 kamerára megírni. A kijelző alul nyomásra már nem reagál, mert az S10 és felfelé nincs már meg ez a fícsör a telefonokban.
ArrowOS jó lenne, de full fapad Google dizájn, Samsung appok jó része nem működik. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42497 üzenetére
Aham. [link] Én olvasom a mobilarenat te nem?
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #42484 üzenetére
Köszi
lafaty80: valóban szerencséd volt, és így egy rakás pénzt megspóroltál.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42377 üzenetére
Kellet neked belém kötni...
-
e-newsee
addikt
válasz
Bjørgersson #42358 üzenetére
Ha jól emlékszem, asszony levetett S7-ese meg 2021-ben kapott biztonsági frissítést. De ezt még kellene néznem, csak nincs kéznél a teló.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42360 üzenetére
Kicsit kiszíneztem a dolgot, meg arra akartam kilukadni, hogy még használom, várom a frissítést pont úgy mint ti.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42358 üzenetére
Nekem mindegy én már 2 telefonnal is lecseréltem mindazonáltal ez is megy kapott egy sim-et és még fel is van töltve. Az egyenleg.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Bjørgersson #42313 üzenetére
-
J&P
aktív tag
válasz
Bjørgersson #42313 üzenetére
Én sem látom azt az ezt.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Bjørgersson #42308 üzenetére
Nem hiszem el, tényleg ott van. Már kerestem pedig ott is...
(régebben egyébként az url sávba írtam be a keresendő szöveget, és utána lejjebb rá tudtam menni, hogy keresés az oldalon, ez sajnos már nincsKöszönöm
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42283 üzenetére
Ne lássak többé pc-t se telefont ha nem igy van...
-
i400
senior tag
válasz
Bjørgersson #42256 üzenetére
de hát az igo az offline! nem fogyassza a mobilnet, meg legalább nem is teljesen naprakészek a térképek! mostmár értem miért van ez a sok autópályára/gyorsforgalmira fordított irányból felhajtás
-
vihartigris
őstag
válasz
Bjørgersson #42219 üzenetére
Ezt gyorsan kiadták.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42186 üzenetére
Amúgy igen, sokat hülyéskedek, h oldjam a napi feszkót.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42186 üzenetére
Nincs humorérzéked. De én raktam smiley-t.
timelord1987 - Először is tudni kell melyik a pontos ezt egy csuklós vérnyomásmérővel le lehet ellenőrizni.
Ha felpumpálod 120-ra a pulzust akkor is 60-70 mér?
Véroxigénszintet jól méri? -
ArthurShelby
addikt
válasz
Bjørgersson #42034 üzenetére
Előre akarok dolgozni.
Közben megtaláltam a megoldást: [link]
Egy dologtól félek, de az majd ott fog kiderülni: a visszhang hatás, a különböző késleltetésű bt eszközök között. Most kipróbáltam pár eszközzel:
-sportolós füles és hangszóró: füles késik
-fejhallgató és hangszóró: jól együtt szólnak, nem késik a hang (vagy nem észrevehető) -
MrTwister
őstag
válasz
Bjørgersson #42016 üzenetére
Igen.
Volt rajta tok, Samsung gyári szilikon tok.
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #41996 üzenetére
Telenoros verzió se kapta még meg.
Esetleg valami infó, hogy mekkora, mit tartalmaz? -
vihartigris
őstag
válasz
Bjørgersson #41983 üzenetére
ja, hogy az
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #41945 üzenetére
Vagy veszel az S9-re egy akksis hátlapot. Van olyan is, ami támogatja a vezeték nélküli töltést. Kb. 13ezerért vannak. Olcsóbb, mint egy megbízható állapotú A5, és nem 2 telefont hurcolsz magaddal.
-
Dave1984
őstag
válasz
Bjørgersson #41941 üzenetére
Ha fenn lóg hálózaton 2 sim akkor is jelentősen fog csökkenni a készenléti idő!
-
zunga
tag
válasz
Bjørgersson #41939 üzenetére
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41939 üzenetére
Ez nem kérdés. Ha aktiválva van. Meg pl. nem mindegy h full jel van vagy mindig keresi a hálozatot olyan gyenge.
Parallaxis Azt irtad, h nem életszerű de azt nem h nem használod ugy.
-
samu74
addikt
válasz
Bjørgersson #41929 üzenetére
Pedig nem tölti túl az aksit ha rajta lóg. Lekapcsolja töltést és annyi.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Bjørgersson #41770 üzenetére
Nem tudtam, elnézést.
-
i400
senior tag
válasz
Bjørgersson #41668 üzenetére
Én nem! Material Dark Cameron Bunch féle a kezdetek óta.
-
depence
tag
válasz
Bjørgersson #41661 üzenetére
Kell hogy kapjunk. Még nem járt le az ideje.
Jó készülék, rossz akku kapacitással
kiváló kamerával aminek szeretem a természetes színeit. És máig nagyon gyors készülék! Remek OLED panel!
-
csorbajeno
veterán
válasz
Én nem. Nálam automatikusra van állítva napszak függvényében.
-
TaaT
nagyúr
válasz
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #41658 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #41616 üzenetére
Végül megérkezett nekem is.
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #41649 üzenetére
1. Mert arany áron dolgoznak
2. A hátlapot hőlégfúvózzák/pengetővel körbe feszegetik. Máshogy sajnos nem tudják leszedniÍgy az árban az adott komponensen és a munkadíjon felül ott a ragasztó csík cseréje is.
-
imis
senior tag
válasz
Bjørgersson #41646 üzenetére
Valóban, 20ezer egy csere. Asszem annyit nem érdemes költeni erre a szolgáltatásra.
-
ACE-
addikt
válasz
Bjørgersson #41629 üzenetére
És hozzányúlnak magához a telefonhoz? FR-t nem csinálnak rajta sima akksicserénél?
-
mapalika
csendes tag
válasz
Bjørgersson #41575 üzenetére
A DBT-nél megjelent a május 1-i frissítés
-
bmt50
senior tag
válasz
Bjørgersson #41575 üzenetére
Annyi baj legyen.
Vannak 2020-as Samsung mobilok (pl. A51, A71), amiket már jó ideje negyedéves frissítésre állítottak át, pedig az ígéretek szerint kapnak android 12-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest