- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz
Maxxy10 #41609 üzenetére
Több mint három éve megvan az S9 és még nekem sem viszket a tenyerem hogy cserélni kellene. Megnyomkodtam az évek alatt a 10, 20, 21 szériát és tényleg nagyon jók, de sosem éreztem azt, hogy kell és most. Pedig azelőtt másfél év után már mindig tűkön ültem, hogy mikor jár le a hűségem és cserélhetek telefont.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Maxxy10 #41606 üzenetére
Az nagyon jó ár mindkét telefon esetében, bár naáam nem volt kérdés, hogy az Ultra kiesett a paraméterei miatt. A 10x zoomot esélytelen vagy kézben megtartani, a nagyobb kijelző és a nagyobb akkut kell mérlegelned, nameg az ezzel járó plussz súlyt. Fogdosd meg élőben mindkettőt és azután azt válaszd, amelyik kényelmesebb a kezedben.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Maxxy10 #41544 üzenetére
Ha már sokat beszélünk a piacról.
Kijött az asus zenfone 8, elég ütős lett szerintem. Ez a méret a kedvencem, tetszik a stílus, amit képvisel, remélem a samsung is reagál erre valamit.Pro:
-snapdragon 888, 8gb lpddr5 ram
-értesítési led, 3,5-es jack DAC-val
-hdr10+, 120Hz, 5,9col, nincs lekerekítve a kijelzőCon: nincs micro sd, és vezetéknélküli töltés (ez általában kocsiban jó), gyenge éjszakai videós képesség (valószínűleg szoftver hiba, de nincs garancia arra, hogy végül kijavítják)
Én már megszoktam a samsung felületét, tetszik is, illetve mindig fedezek fel valami újat (pl ma kiderült, h nem tudok mms-t küldeni, de a samsung jóvoltából van hivatkozásmegosztás, amit ezt ingyenesen pótolja).
Illetve még mindig fölösleges pénzkidobásnak gondolom magamnál s9-ről a váltást, akkor inkább akkumlátort cseréltetnék a telefonomban. -
scapegt
őstag
válasz
Maxxy10 #41258 üzenetére
Nem hiszem, de ma reseteltem, nem szeretném újra. Nem emiatt volt a reset. Utána adtam meg mintát, amire nem bírok rájönni. De az a fura, h tudom, h egyszerű volt és hiába próbáltam már minden lehetséges verziót, nem fogad el semmit. Kissé fura ... miután megadtam az új mintát, kb 1 percre rá léptem vissza és újra meg akartam adni, de már nem fogadta el. Azóta már 2 percre "zár" ki.
-
jupp008
senior tag
-
.Szaki.
addikt
válasz
Maxxy10 #40753 üzenetére
Sajnos számomra is csalódás az új széria. Persze engem már nem érint, de még a 12 mini előtt nyilván szétnéztem a Samsung háza táján, mert az S9+ is egy bitang jó telefon, de valahogy azt érzem, hogy a koreaiak most ráfeküdtek a Fold-ra és azt fejlesztik, illetve arra próbálják átvezetni az embereket, ami finoman szólva is irreális. Az S21 nagyon nagy csalódás. Nyilván akiknek számít a kamera, annak jó lehet az S10-20-21, engem ez pont nem érdekel, de ezeken kívül csak a frissítések szólnak az új modellek mellett, semmi más. Én őszintén sajnálom.
-
alcapone386
őstag
válasz
Maxxy10 #40753 üzenetére
Én se éreztem késztetést, de adódott egy lehetőség és váltottam s20plus ra. Asszony megörökölte az s9plusomat úgyhogy még családban maradt. Néha kézbe veszem és meg kell, hogy állapítsam, nem bántam meg a cserét. Nagyon szeretem a mai napig az s9plus-ot, de valamiért s20plusz kezesebb, gördülékenyebb. Az ujjlenyomat olvasó is frankó. A széles látószögre azthittem felesleges, de meglepetésemre sokat hasznalom. S21 család részemről felejtős (flat full hd+??!! Wtf??, töltő, füles nincs, műanyag hátlap, micro sd hiánya? Na hagyjuk is...), de s20plus most 3 évig kap frissítéseket így jó opció. Főleg az ívelt kijelző, a 120hz, micro sd és töltő ami számít nekem. Meg persze nem műanyag hátlapos....
-
jeni
félisten
-
ACE-
addikt
-
-
válasz
Maxxy10 #40081 üzenetére
Ha a modem verziója megfelel a bootloader verziónak, akkor igen. Régebben én is csináltam ilyet, amikor cell standby fogyasztás túl magas volt, és más régiós, de az adott bootloadernek megfelelő modem telepítése orvosolta a dolgot. Persze túl régi (régebbi bootloader verzióhoz való) modemmel nem fog menni a móka...
-
samu74
addikt
válasz
Maxxy10 #36677 üzenetére
Akkor nagyon nem sok embernél jön elő ez a hiba, mertem remélni hogy ezzel a frissítéssel gatyába rázza a samsung. Na majd a következő.
Palika71 valami app is leszívhatja ha úgy van. Nekem 3%-on is vígan elvan úgy, hogy félóra múlva esik 1%-ot. Pedig majd 2 éves pár hónap híján(9+).
-
quailstorm
félisten
válasz
Maxxy10 #22325 üzenetére
Mindegy az ára, akkor is eredeti?
(#22326) jupp008: sima BW-TC-m volt, de odaadtam ismerősnek mielőtt használtam volna
Ha azzal ment volna az szívás. -
jeni
félisten
válasz
Maxxy10 #21760 üzenetére
Igen,csak nem az első napon történt a dolog,és ez az amit nem lehet a futárra kenni.
Azt talán igen,hogy nem én vettem át hanem a hozzátartozom és így nem volt módom az átvételi első napján ellenőrizni a terméket. A benyomás is kérdéses,hogy be lehet-e törni úgy a dobozon keresztül is? -
jeni
félisten
válasz
Maxxy10 #21757 üzenetére
Viszont a beüzemelési idejéből is lehet következtetni,hogy mennyit ment a készülék?
Ez mennyire számít majd? Mert nem mindegy,hogy az első napon a futár látta nélkül vagy a 4-5. napon repedt meg az üveg.Amúgy a biztosítás nem a 0 perctől kezdve indul?
Vagyis ennél nem úgy van,hogy havi fix összeg van meghatározva erre a célra?
Esetleg már előre ki kell fizetni a biztosítási díjat arra a 2évre?Az öcsémnek összetört a Samsung A5 2016-s telónak az üvege és a Vodafone keresztül biztosítás terhére megcsináltattam. igaz előre meg kellett tanulnom,hogy mit is mondjak és mit is írjak majd a eseti leírásába.
-
törölt tag
válasz
Maxxy10 #20709 üzenetére
VLC van a telefonon, de DEX-ben nem jelenik meg.
MX Playert most töltöm, kb azóta nem haszáltam mióta az S7-nél meguntam, hogy külső oldalról kell letölteni hozzá codeket.
Lejött. A 128-as karimon van pár film is. Random belekattogtatva 6-7 esetben minden jó volt.
MX Player:
A kép miatt belekattintottam, hogy feljöjjön az álapotsáv. -
ACE-
addikt
válasz
Maxxy10 #20616 üzenetére
Bár én gesztussal használom, de most kipróbáltam, az általam próbált videólejátszók mindegyikénél eltüntette a navigációs sávot teljes képernyős módban. Youtube, sima média lejátszó, VLC, Google Photos-ban ha egy videót nézek. Neked milyen lejátszóval nem tűnik el? Lehet a lejátszót kéne lecserélned...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Energiaital topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Otthoni időjárás-állomás
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest