- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz vezeralmos2 #43605 üzenetére
Az írisz szkennert nem sajnálom, sosem használtam, és szerintem más se nagyon.
A nyomásérzékelős home gombot kinyírta a gesztusvezérlés.
Ujjlenyomat olvasó átköltözött a kijelző alá, A51-el van tapasztalatom, nem jó de nem is tragikus.
A jack csatlakozó az ami miatt felmegy a pumpa.Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz ArthurShelby #43591 üzenetére
Én már túl vagyok egy akku cserén, majd bővebben leírom egyszer a tapasztalataimat. Jövő januárban lesz 6 éve hogy S9+ használok, sose gondoltam volna hogy eddig megtartok majd egy telefont.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz vezeralmos2 #43532 üzenetére
Ez amúgy lehet szoftveres hiba, de biztos nem szándékos.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz vezeralmos2 #43530 üzenetére
"azoknak érdekes módon beszélgetésre alkalmatlan lett a készülék"
Ez mit jelent?Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz RandomName #43527 üzenetére
Én is úgy emlékszem hogy régebbi főverziót nem lehet felrakni, de ez csak emlék, sosem foglalkoztam ilyennel.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Én mondjuk szüleimnek nem veszek 30e forintnál drágább telefont, mert nem vigyáznak rá. Apám kapott egy Redmi 9-et, anyám meg egy Samsung A40-et. Ez utóbbi le lesz cserélve egy A51-re nemsoká, már itt a telefefon, csak várom a tokot és kijelző védő fóliát a mesés keletről.
"de találni 5100mAh-s darabokat is mindenfelé"
Ha a gyári 3500-at hozza egy utángyártott aksi, már összeteheted a kezed.Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #43367 üzenetére
"Ha már ennyire mozibarát a megnyúlt Infinity Display, a sztereó hangzás igazán passzolt volna mellé
A multimédiás hangszóró továbbra is monó és megint alul van"
Ezt találtam a Mobilaréna S8 tesztben, és azért tudom ennyire mert nálam dealbreaker volt az hogy a felső hangszóró nem rendes multimédia hangszóró.Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #43359 üzenetére
Annyit hozzátennék hogy az S9 sztereó hangszórós, az S8 viszont nem.
Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
nagyúr
válasz Balzsika47 #43274 üzenetére
S8-ban úgy tudom nincs stereo hangszóró, az nálam deal breaker lenne.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz PedroPascal #43163 üzenetére
Youtube-on láttam már, de idehaza kb nem hallottam hogy bárki csinálná.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz csabyka666 #43057 üzenetére
Én is aksi csere előtt állok, az enyém 15%-ról esett le majdnem azonnal 3%-ra nemrég.
Az Aliexpress-en sok vásárlói véleményt lehet olvasni és a gyárinak mondott aksikkal van a legtöbb baj (gondolom a koruk miatt), én aftermarket aksit fogok bele venni, de csak olyat amit sokan vettek már és jó értékeléseket kapott.
pusszycat: Így 2023-ban is teljesen jó telefon egy S9, nem high end már, de én még mindig nem érzem azt a "cseréljük le gyorsan mert eljárt felette az idő" érzést.
"Nekem S9+ van ha nem nyúlkálok hozzá 20-25 % merül 24 óra alatt."
Enyém is, de alacsony töltöttségnél már tud meglepetést okozni.Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #42973 üzenetére
Ezt jó hamar kivehették mert 2019 januárjában már nem volt benne amikor én vettem az enyémet.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #42948 üzenetére
Nekem is jött egy ugyanilyen frissítés múlthét pénteken.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
"Teljes töltésről estére 36 %, úgy hogy tegnap egész nap alig nyomkodtam (festettem)."
"Van melegedés is időnként, nem tudom mihez kötni."
Nálam is ilyen az utóbbi időben, korábban simán 60% fölött értem haza munkából, de néha 70% is előfordult ha keveset nyomkodtam. Manapság ugyanakkora használat mellett ilyen 40-30% marad a telóban 17órára."Nem emlékszek, hogy lett volna battery drain ezzel a telóval."
Szerencsés vagy, én már szerintem min egy éve küzdök ilyennel.Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Bjørgersson #42857 üzenetére
Egyáltalán bármilyen kijelző van hozzá ennyiért? Szerintem ennyiért a sufnigsm sem csinál semmit a telefonnal.
szemy94: J5-be talán sikerült vennem értelmes kijelzőt 31$-ért.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Bjørgersson #42851 üzenetére
Tizenpárezerért milyen kijelzőt adnak? Vagy létezik utángyártott lcd bele?
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz dredjudge84 #42817 üzenetére
"Akkor én mázlista vagyok, hogy én 93%-os akkumulátort kaptam?"
Ha annál jobbat nem tudnak adni akkor igen. Nálam a lassan 4éves aksi még 79%-os (740ciklusból mérve). Amúgy kíváncsi vagyok utángyártottból van-e olyan ami közel 100%-ot tud. Olyanra talán egyszer majd lecserélném.Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #42772 üzenetére
Persze, jóval később. Nem tudom, hogy ez gyárilag független-e. De a Telenor ügyfélszolgálat sem tudja. Arra a kérdésemre meg, ha megveszem használtan a telefont és számlástul bemegyek az üzletbe függetleníteni, azt a választ kaptam hogy nem függetlenítik csak aki vette. Na mondom remek.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #42770 üzenetére
Telenortól lett vásárolva, csak az eladó már lassan egy hete nem tudja kideríteni hogy független-e.
szerk.: amúgy nem S9 csak egy a20e.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Facebookra, youtubera, és netezésre allamatlan S9 és S9+ készülékét ingyen átveszem. Köszönöm a figyelmet!
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Bjørgersson #42696 üzenetére
Digi és Invitel szolgáltatás nélkül 1500ft.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Bjørgersson #42650 üzenetére
Remek, de legalább tovább fog működni a progi ahogy olvasom.
Volt hogy a gyári youtube alkalmazást kellett használnom valakinek a telefonján, egy idő után az arcomat kapartam a sok reklámtól.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz dredjudge84 #42576 üzenetére
Nekem azt írja hogy rossz. Accubattery szerint meg 79%-os. Erre írták azt korábban hogy a Members hülyeséget ír.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Amikor tavaly feldobta az applikáció hogy válthatok a google payre, akkor egyből váltottam. Azóta nincs problémám a telefonos fizetéssel (előtte az erstés verzióval volt bőven). Rosszul fogalmaztam, a telefonos fizetés az egyetlen ok amiért fázok a rootolástól.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #42441 üzenetére
Sose csináltam még ilyet, lehet a hétvégén csak egy FR-t csinálok.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #42438 üzenetére
21-én frissült a face, de napokkal korábban is volt ilyen problémám.
osztszoroz: Ez olyan mint az FR?
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Úgynézki a cache törlés megoldotta a problémát, most már nem melegszik és nem is merül eszeveszettül.
Más: Kinek melyik hangszórója szól hangosabban? Nekem eddig az alsó, de hétvégén megtakarítottam a felsőt (is), erre most már az szól hangosabban. Nem gondoltam hogy ennyire el van tömődve piszokkal.
Give them hell Ukraine!
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #42271 üzenetére
Gyengék a színek, nem elég éles a kép, az egér mozgása, meg úgy az egész működése teli van nem gyengén mikro laggal. Egy szóval nem elég gördülékeny/fluid, mint a telefonon. Vagy mint egy 20e forintos PC-n. Nekem csalódás volt, és szerintem nem hardveresen gyenge a rendszer, hanem a szoftver nincs optimalizálva. Anno 11e forintért szereztem újonnan egy DEX pad-ot, annyiért el is tudtam adni. Majd ha reszelnek rajta valami komolyat akkor lehet újra kipróbálom.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
"A vezeték nélküli töltők max hány watton tudják etetni az S9-et?"
Az enyémre max 15W van írva, de annyit még nem sikerült vele elérnem, kb 12W jött ki belőle. De persze az enyém egy noname kínai, lehet a márkásak többet tudnak.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Alap beállítás visszaállítást biztos csináltam, utána megjavult. De tisztán emlékszem hogy volt olyan is, alap beállítás visszaállítás után nem sokkal megint rossz volt. Amúgy én ezt már elengedtem, nagyon kevés HDR tartalmat nézek, szóval ha jó jó, ha nem nem.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Nálam most jó, sőt. Nem csak teljes képernyőben tolja fel a fényerőt hanem ha kis képernyőben fut egy HDR tartalom. Régen ekkor levette a fényerőt és csak teljes képernyőnél adta rá.
Mondjuk nem tudom melyik a helyes működés, most raktam új Youtube Vanced-t fel.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Amúgy én azt érzem hogy nem hardveresen fárad a telefonom hanem szoftveresen, nálam az utóbbi időben elég sűrűn előjön hogy beakad valami progi a háttérben. Tehát böngészek vagy facézek és meleg a telefon a kezemben, és merül rendesen az aksi. Miközben normál esetben ilyenkor kb hideg lenne a telefon, és egész tűrhető az akksi merülés is.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz pusszycat #42018 üzenetére
"A legolcsóbb tok is megvédte volna."
Hááát, én most ejtettem le úgy rendesen a telefonomat 2019-óta amióta nálam van, az olcsó tok nem védte meg, átütött a tokon a beton. Úgyhogy jelenleg van egy jó nagy kráter a telefon fém keretén. Hála a jézuskának hogy a kijelző megúszta. [kép]Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Rakj fel valami progit ami mutat hőmérsékletet. Játék alatt normális hogy meleg a telefon, bár az alaplap a telefon tetejében van, ott szokott melegebb lenni (meg középen az aksi). Meg a kijelző is hűtőfelületként funkcionál, tehát az sem rendellenes hogy meleg.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Nekem is volt ilyen, benne hagytam egy kis időre az autóban nyáron a telót és kiírta hogy ő most csak az alap dolgokat fogja csinálni, face nem indult el de telefonálni tudtam vele.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Donki Hóte #41779 üzenetére
Engem már nem egy ilyen mizériától megvédett az hogy ki van kapcsolva az automatikus alkalmazásfrissítés.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Végül is csak kb10 hozzászólást kellett volna vissza olvasni.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Adatkapcsolat állandó, munkahelyen mobil net (belváros, erős jel), otthon wifi, szinkronizálás be, brútusz be, gps be, 1 SIM (erős jel) [kép] Automatikus alkalmazás frissítés ki, fényerő kb 50% vagy alatta. Utóbbi időben 1% vagy kevesebb a készenléti merülésem óránként, ennél jobbat nálam nem tud a telefon. Accubattery szerint 81%-os az aksi, 2850mAh maradt benne.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest