-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
válasz PofaJenö #41241 üzenetére
Használd egészséggel! Kövezzetek meg, de én is ezt venném az S21 helyett, ha a kettő közül kellene választani. Átmenetileg a régi S9-emet nyúzom, ameddig megjön az új, de nagyon kezes még mindig, persze már nem annyira fluid, mint régen. Tényleg kedves csoport ez, jó itt lenni.
hírszerkesztő
-
kiskeni
aktív tag
válasz PofaJenö #39872 üzenetére
Nálad csak egy helyen csúszott be egy Z véletlen az R után meg ott felül dupla D van, a többi sorrend szerint stimmel (mármint akkor stimmel, ha nincsenek olyan betűvel kezdődő zenéid, amiket kihagyott az oszlop). Nagyon úgy néz ki, hogy a dupla-triplabetűs karaktereinkkel (dz, dzs, sz, ty stb.) gyűlik meg a baja a lejátszónak, mert ha megnézed csak ott fordul elő a bug, ahol sorrendben egy több betűs karakter jönne. Lapozásnál pedig még zagyvább. Mikor elkezdek lapozni az ujjammal, akkor így dobálja: A Á B C S (nem CS, csak simán S), D Z D Z S, majd az É-től jó egészen G-ig, ott utána Y-t (nem GY-t) dob. Ebből gondolom, hogy nem tetszik neki a több karakteres betű és a több karakteres betűk karaktereit egy-egy különálló betűnek értelmezi (hiszen az a D Z D Z S sorrend gyanús). Asszem most sikerült megfogalmaznom mi is a konkrét bug.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
spider80
őstag
válasz PofaJenö #29936 üzenetére
A UPC a Vodafone hálózatát használja,ezért kaptál te is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
e-newsee
addikt
válasz PofaJenö #25960 üzenetére
Szerintem nem ez az oka. Én most kipróbáltam a Samsung emailt is, az sem értesített. Viszont az Outlook működni látszik.
Egy érdekes dolgot viszont találtam most.
Minden engedély meg volt adva a Gmail appnak. Háttérbeli adathasználat, ne altassa az appot, minden szinkronizálás, stb. Meg mernék rá esküdni, hogy régebben ki volt kapcsolva, hogy optimalizálja az alkalmazás akkuhasználatát, erre most az optimalizált listában volt. Amint kikapcsoltam, egyből megjelent az elmúlt 8-10 olvasatlan email értesítése a függönyön.
Most kíváncsi vagyok, majd figyelem ezt a beállítást is, de kezd gyanús lenni, hogy ez a csoda találmány, ez az adaptív akkuhasználat túl intelligens (akar lenni), és felülírja a háttérbeli futási engedélyeket.
Amúgy ezzel már kezd kicsit tele lenni a tökéletesen a fejem, hogy ahhoz, hogy egy app fusson a háttérben, és tegye a dolgát, külön kell engedélyezni a háttérben futást, külön a háttérbeli adathasználatot, külön az altatást, és akkor még a gyártó saját energiagazdálkodási dolgait is külön kell beállítgatni. Mindezt egy olyan világban, ahol lassan két sörért korlátlan mobilnetet vágnak hozzád, meg tele van wifivel a világ. Eleve egy okostelefonról van szó, ami függ a nettől, különben nem sok mindenre jó. Akkor minek ez a sok értelmetlen korlátozás. Én eleve úgy oldanám meg, hogy a háttérbeli futás engedélyezésén belül lehetne kiválasztani, hogy miket engedsz neki. Sokkal áttekinthetőbb lenne, mint szétszórva a menüben minden ezer helyre.
Bocs, ez most kijött, lenyugodtam.
És amíg ezt megírtam, jött két email, amiről kaptam értesítést. Eddig biztató."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Tiger.
nagyúr
válasz PofaJenö #25711 üzenetére
Nekem is ez van, csak azt nem értem miért nem lehetett, úgy kivagni, mint a dóm glassnal felül.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
PACSA75
őstag
válasz PofaJenö #25447 üzenetére
Általában magam rakom fel a fóliát a telefonjaimra, de ezzel nem boldogúltam, elsőre vettem egy üvegfóliát, de szörnyű lett, ezért a másodikat én is fel rakattam (15 percig simogatta a csajszi) , valami szilikonos folia van most rajta, nagyon jól néz ki vele, szinte észre sem lehet venni hogy rajta van, igaz ez max karc ellen véd.
-
TODI1111
veterán
válasz PofaJenö #25279 üzenetére
Gyárilag sajnos nem. Esetleg egy küső alkalmazással.
Az áruházban nézz szét[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest