Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Viktor0610 #19985 üzenetére
de épp ezaz hogy semmi sem változott, meg fastchargot a samu fej tud csak
-
SkyS1gn
félisten
Az mitől lehet hogy a blitzwolf pad eleinte gyorstöltött mostmeg csak simán tölti a telót? Beállításokba be van kapcsolva a gyors vezetéknélküli töltés, samsung töltőfejjel és a gyári blitz kábellel használom.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
martin0297 #19619 üzenetére
Nekem 4 hónapja be van kapcsolva nélküle már el se tudom képzelni... folyamatosan váltogatja a helyzetét az óra ezért nem tud beégni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bigdady #19579 üzenetére
Akkor valami nálad van... felrakod, világító szélnél adsz neki engedélyt, LF-ban meg beállítod hogy wake up screen és ennyi... működik AOD-vel meg nélküle is... szél felvillan, utána meg a led villog tovább, ha AOD-be van nyomva akkor ugyan ez + látod a kis messenger ikont. Videóra vegyem?
(#19580) pinterdaniel
samsung gyári üveg
-meg nem is üveg...
Az összes telekom, voda, pláza gsm stb-ben található kiegészítőket tokokat üvegeket mind ebayről rendelik pár100Ft-ért aztán eladják több ezerért, mikor elmegyek mellettük mindig megyjegyzem na itt a helyi ebay kirendeltség
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bigdady #19559 üzenetére
Nekem az ingyenes van, sima Lightflow, nem a legacy bár azt ajánlja...
Nekem nem éleszti fel csak a szélén a világítás megy olyan színben amilyet a samsung beállításokban beállítasz a széleknek.
Viszont az zavar hogy folyton ottvan az értesítési sávban a lightflow de azt írja csak így működik, merülni nem merül jobban.
Nemtudom nálad miért nem csinálja.
Tehát wake up screen ugye nálad pont azt teszi amit kell, de valahogy így hogy a szélek be vannak kapcsolva meg wakeup lighflowal érdekes vagy nem de épp a kívánt hatás jön létre
Edge Lightingban a Lightflow engedélyezve van?
Mert szerintem ez az egész azért jó így mert megkerüli a messengert mint értesítés... a messenger jelez a lighflownak, a lightflow meg benne van a kiválasztható appok között és ezért az kreál egy értesítést maga és így megy a körbe világítás.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Mr.Silkó #19518 üzenetére
Na, de lightflow-ban be kell állítani hogy messenger "wake up screen" és akkor körbefut.
(#19519) martin0297 Simán, a rossz cella nagyon de NAGYON eszi az akksit, én sokat szenvedtem régebben ez miatt akksiidővel.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19516 üzenetére
Nemtudom, Nexus 6P-n használtam azt.
Más: messengerre felvillanó szélek még mindíg nem lehet?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19514 üzenetére
Ez a Pixel 1-é egyébként a Live Earth is igen szép.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19512 üzenetére
Nem, de most nézem amit linkeltem tiszta szarok... írja a cikkben hogy az esős háttér is leszedhető de nem
note 8-hoz:
"this wont be happening without root and a port of the note8 system ui and framework."[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19509 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19445 üzenetére
A moddolt többmindent tud de elvileg fagy S8-on nekem a sima van.
(#19455) kisdobos0111 persze ha csak a launcher kell
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #19440 üzenetére
Én is csak az első Pixel élő háttérképeit használtam, meg most ezt... Nexuson is meg S8-on is mindig Pixel launcher volt fennt. Anno megvettem Novát én is de már nem szórakozok órákat hogy állítgassak ilyeneket, meg úgyis Google féle lenne szóval...
Felrakod a P2 launchert(linkeltem), a Google háttérképek appot play-ből, meg a P2 új élő háttereket(linkeltem) ez beépül a google háttérképet közé.
Van pár ami crashel de jó sok működik... ha fekete képernyőd lesz akkor restart.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
csabicska #19432 üzenetére
De van ami crashel 7.0 alatt a posztban is le van írva, de a többség jó. Nemrossz, tekintve hogy 8.0 API-ra írta meg Google de átportolták.
új élő hátterek de ehhez elöbb kell a google wallpapers app is akinek nincs fennt esetleg
-
SkyS1gn
félisten
Megy szépen a Pixel 2 launcher és a P2 élő háttérkép is
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
ööö néha miért nem kapcsol ki a telefon kijelzője? Leraktam vagy 10 perce visszajöttem és világít...
tuti ez az "intelligens" lockscreen
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Hogy karcolódhat ilyen könnyen ennek az üvege? Elöl és hátul is ilyen 1-2mm rövid de mélyebb karc van már... ugyanúgy használom mint a 6P-met azon nem volt semmi.
-
SkyS1gn
félisten
Kis off /rant/
Megrendeltem aliról a Blitzwolf vezetéknélküli töltőt, 5nap alatt az országba ért, 5 napja meg itt dekkol (tipikus magyar sebesség). Ma kaptam értesítőt elmentem postára kivártam 2x a sort (mert ugye nem csomag, levél!!!) erre amikor sorra kerülök közlik hogy a nemzetközi majd holnap érkezik be... ezek teljesen hülyék? Akkor mire fel kapom az értesítőt? Azon nincs rajt hogy másnaptól vehető át (szerintük igen), hanem hogy értesítéstől 10napig.
Hogy on is legyek, mennyi idő fast wireless chargerrel 8+ töltése?
-
SkyS1gn
félisten
Bírom hogy minden topic átmegy akksinézegetősbe egyszer... én kikúráltam magam már letojom simán... betegséggé tud válni a görbe folyamatos nézegetése
Ha nagyon kevés akkor nézd át a telót mi a helyzet, de mindennel a háttérben heavy usage 3-4óra sot pl 10-12óra alatt nem annyira rossz. Kinek mi, mindeki másképp használja a telefont, más alkalmazásokkal for/background... szóval kár is ezen rágódni.
-
SkyS1gn
félisten
Valahogy be lehet kapcsolni hogy a világító szélek messengernél AOD-n világítson? meg más értesítésnél?
Ahogy észreveszem eléggé lutri, vagy hogy smsnél vagy emailnél világít nem is tudom... van hogy bekapcsolt kijelzővel vagy hogy anélkül...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Ubul86 #16569 üzenetére
Nekem volt S6E és Nexus 6P-n is, mondhatom ezen a legszarabb az elhelyezkedése, vicc, hogy az íriszolvasót kell használnom mert kb az a legmegbízhatóbb.
Legeslegjobb a hátlapon elhelyezett szerintem, ahogy emelem fel már fel is van oldva.
A bixby meg egy retardáltság, főleg hogy nem lehet remappelni én is folyton megnyomom.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zoli133 #16308 üzenetére
Ennél még a 100Ft-al érkező aktiválós kód is jobb volt.
NNaa töröltem a kártyát most megint az fogad hogy majd küldik a 100Ft-al. Azt sem értem a telefonszámot miért nem találja pedig minden lehetséges helyen meg van adva az OTP felületén meg a Simple-ben is, őgy azonnal lehet regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Másnak jó az OTP SImple pay? Egy ideig ment de most nemtudom az érintéses dolgot beregelni csak annyit ír majd értesítjünk ha a regisztrálás megtörtént de semmi.
-
SkyS1gn
félisten
OIS-t ki lehet kapcsolni?
-
SkyS1gn
félisten
Akkor passz, ilyen volt, vagy megzavarodott és ki be kapcsolgatta a töltést vagy nem töltött, de olyan is volt hogy töltött otthagytam mikor kellett volna meg láttam hogy valamikor leállt és majdnem lemerült a telefon.
-
SkyS1gn
félisten
Multkor szó volt itt vezetéknélküli töltőkről, akkor ki milyen ajánl? Nem muszáj a gyorstöltés, valami olcsóbb, de töltsön rendesen inkább dupla tekercses és ne gyulladjon ki vagy ilyesmi
Anno S6E gyárival annyit szoptam tized mm pontosan kellett ráhelyezni másképp nem csinált semmit vagy villogott hogy tölt-nemtölt-tölt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
d.tiborz #14647 üzenetére
Ugye, csak kicsomagolta a package-et és már fennt is volt
Most amúgy igen fáj hogy nem Nexusom van de próbálok nem gondolni rá
A kamera meg a szoft update igen hiányzik másban meg az S8 jobb.
Na majd a Pixöl tú
(#14649) Sunfleur
Már hogyne lenne, fókusz, záridő stb.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Gboard, de miért fehér a navi bar ha feka a bill?
-
SkyS1gn
félisten
Komolyan ilyen hulladék egy ujjlenyomatérzékelőt még életembe... még az S6E is jobb volt pedig az is igen tré.
Nexus 6P 10/10 felismerte azonnal ez meg pár napig jó 10/5, aztán mintha elfelejtené és egyántalán nem működik. Ez nem öntanulós? Visszafelé fejlődünk?
1 ujj 2x van regisztrálva.Iris scanner röhejes, face unlock másfelé álló hajjal már kuka. Marad a pattern. Flagshipproblems 2017
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Valahogy tudom erőltetni hogy bizonyos alkalmazás NE fullscreenbe mennyen hanem 16:9-ben? Mert szétcseszi. A beállításoknál szürke a slider ahol kivehetném a fullscreent.
Névlegesen DJI GO... az ikonok vagy nagyon kicsik lesznek vagy óriásiak. Pedig az elején mintha megkérdezte volna.. azóta ujra is raktam de nem tudom kivenni a slidert.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Semmi mód hogy 5Ghz-ez szórjon a telefon mint hotspot? Vicc hogy a nagy samsung nemtudja épp.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
janosibaja #11119 üzenetére
5Ghz mobil hotstpot, nem 5G modem.
Érted nem 2.4 hanem 5-ön akarom szórni a wifit, de Nexus 6P-n simán lehetett kapcsolni mások nem is látták se géppel se telóval mer régebbi cuccok ugye nm támogatjákMeg gyorsabb.
-
SkyS1gn
félisten
Nem lehet valahogy a hotspot megosztást 5G-re állítani? Nexuson lehetett. 3 napja olyan laggom van hogy használhatatlan játékkal.
Meg valami olyat hogy a teló ne szinkronizálgasson össze vissza amikor hotspot megosztás van?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
600700 #10700 üzenetére
Én többször is beregeltem ugyanazon ujjamat ahogy más telefonoknál is tettem de ennél rosszabbal még nem találkoztam... pici, vékony kis szenzor fennt a kamera mellett. Nagyon rossz helyen van. Arcfelismerés meg ha máshogy áll a hajam kuka, ha működik akkor viszont gyors. Retina scanner meg nevetséges ahogy igazgatnod kell szépen a körökbe szóval az is kuka. Sokszor inkább feloldom a mintával, sajnos.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
leslien #10324 üzenetére
Jaa csak a havi
Igen Nexus vagyok fejben, fura hogy ez még csak 7.0-n van... de ha igazak a Pixel 2 képek akkor nem olyan sokáig lesz samsung megint
Nagyon hiányzik a HDR+, pl háttérvilágításos képet esélytelen lőni.
USB internet megosztáshoz valamit telepíteni kellene? Csak hotspottal tudom használni, usb-n nem történik semmi a gép nem kap netet.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
7.1.2 vagy mi ez az update?
-
SkyS1gn
félisten
Más se tud telenoron SMS-t küldeni? Mi a fac?
-
SkyS1gn
félisten
USB net megosztás miért nem működik tudja valaki? Nem történik semmi... csak wifi hotspot megy.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
architect26 #9126 üzenetére
olyan mint a többi gsm bolt gondolom épp most tárgyalták ki feljebb
-
SkyS1gn
félisten
Kamerától nem vagyok elájulva Nexus 6P után... sőt. Az azért kicsit gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...