- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#67656192 #31114 üzenetére
Ez konkrétan a note 3 óta ismert hiba, az volt az első készülék, amihez s-view tok készült. Ott még műbőr volt a belső oldal, és az ablak plexi. A plexi éle mentén koptatta le az oleophob réteget, illetve ahogy dörzsölődött, úgy foltosan mindenhonnan. Az S6 Clear View toknál tetőzött a dolog, az kb pár óra alatt szétszedte a kijelzőt. Sajnos az oleophob réteg ilyen. Ami elmozdul rajta, dörzsöli, az lekoptatja. Én ezért nem használok flip tokot. Fóliázni nem vagyok hajlandó, elvi okokból, így ezen tokok kilőve. Mondjuk nekem nem is tetszenek.
-
Gaben06
tag
válasz
#67656192 #31104 üzenetére
Igen értem, csak ha ilyen előfordult már, akkor miért nem írják bele a tok használati útmutatójába, hogy védőfólia ajánlott. Mert nem mindenki olvas fórumokat.
A tokról is van számlám, mert a Telekomtól vettem, egyben a telefonnal.
Valamint Én szeretem az ilyen tokokat, mindig ilyen gyári tokom volt az összes S és Note telefonomon, de nem jártam így. Sajnos fólia meg olyan macerás, a hajlítás miatt.
Ma még nem adtam le a telefont, majd személyesen beviszem a budaörsi Telemaxba.
-
Apone33
őstag
válasz
#67656192 #30518 üzenetére
Azért írtam, hogy nem halottam róla, mert az s7-nél nem nagyon verték ez nagy dobra szvsz. Itt a topikban többször belefutottam. Egy kicsit akkor megnyugodtam, hogy nem olyan érzékeny mint ahogy gondoltam. Az, hogy az aod mennyire eszi az akkut az nem érdekel. Majd nézek egy olcsóbb telót a navira.
-
89Csabi89
tag
válasz
Beletrafáltam a témába látom. xD Galaxy Alpham volt eddig, 3 évig használtam soha nem figyeltem rá ilyen tekintetben, és most sem érdekelne, ha nem lenne az AOD amit nagyon megkedveltem (nekem a naptáros van kint). Itt legtöbbet a fehér színnel operál, és amikor kint van az íróasztalon az elég jól megvilágított irodában, ott azért van fényereje rendesen. S mivel már nem megy arrébb percenként, csak akkor ha aktiválom a kijelzőt és újra zárom, így merült fel bennem a kérdés, hogy most akkor mivan?? Kérdés mennyire hasonló ez a plazma technológiához aminél a pixel úgymond túlhasználódásából ered a probléma az adott helyen. Nyilván az AMOLED sokkal tartósabb ilyen szempontból, de mivel az AOD elég fix most, így kétségeim támadtak ezzel kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz
A beégés(akár az értesítősáv akár az AOD) a *#0*# menüben a kék szín alatt gyorsan ellenőrízhető, kék színben látszik először .
Az AOD-ról még annyit, hogy az ígéretekkel szemben, mérhető fogyasztást produkál ami 5-15% is lehet, fűggően attól, hogy mennyit van zsebben vagy éppen erős fény alatt a készülék. -
Mr.Silkó
veterán
-
-
-
OCTAMD
őstag
válasz
#67656192 #30104 üzenetére
Note8 is így műxik
Nem lenne ezzel nagy baj,csak rengetegen beüzemelik sim nélkül és utána már küldi az üzit,hogy állítsd vissza
Vagy kinti telónál kiírja németül angolul stb. és rányomnak a nem most-ra
Ha ilyen üzi van,akkor a 3db kódból balról az első és második kód nem egyezik meg
Pl.
DBT/XEH/DBT
VD2/VDH/VD2
XEU/XEH/TMHstb.
Ha megegyezik pl.
DBT/DBT/TMH akkor minden oké
-
-
-
zapikanka
tag
válasz
#67656192 #29910 üzenetére
Kipróbálva, nyomkodtam 1 órát High Performance módban, de sajnos ugyan azt a laggolást tapasztalom. Már a zárolt képernyőnél is amikor oldanám fel, először bejön a fekete kép az órával aztán az animált háttér.. Snap chatnál is jelentkezett ez a "laggolva" bekúszó almenü probléma. Őszintén szólva a 40ezres Xiaomi Redmi Note 4 jobb teljesitmenyt nyujtott, mint ez a telefon. Szerinteted T-mobileék vissza veszik vagy igy jártam?
Üdv,
z -
S e t h
nagyúr
válasz
#67656192 #29958 üzenetére
Látom belendültetek, ezért itt kérdezném meg, a specifikus topikban nincs akkora élet, mint itt.
Mostanában kezdtem el aktívabban használni a navigációs alkalmazásokat és eddig meg is elégedtem az alap google maps verzióval, nem is hagyott egyszer sem cserben.
Belekóstoltam a wazebe is, ez sem rossz, talán aktívabb az alternatív útkeresője, javaslatai, viszont az ui nekem idegenebb a mapsnál. Ami viszont itt tetszett, az a rendőrségi riasztások, ezt hiányoltam a mapsből.
És ugye itt van az igo, sygic kérdése is, ezek után csak olvasgattam, igo esetében anno a Szülinappot használtam, de a frissítési mizéria felhagytam vele.
Ha van vkinek tapasztalata az megoszthatná, hogy tanuljunk belőle, az illetékeseket kérem ne irányítsák át máshová, mert mint írtam korábban, szinte reakció sem érkezik ilyen jellegű felvetésre az erre kialakított topikban, itt meg pezseg az élet, köszönöm! -
dnelb
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #29901 üzenetére
Sokszor az a baj egyébként, hogy az írást könnyű rosszabb indulatúnak olvasni, mint ahogy az azt leíró szánta, mivel a hangsúly nem megy át. Ezért célszerű ésszel fogalmazni, illetve másik oldalról nem rögtön a legrosszabbat feltételezni. Nyilván ez nem mindig könnyű, de jobb talán erre törekedni.
(Na most ez olyan, mintha marha okosakat akarnék mondani! :-D )
Egyébként igen, az nyilván nem magyarázat, hogy de a másik ment, mert valami egyéb jelenség is bezavarhat, amire adott esetben nem gondol az ember. Nyilván annak kevésbé van realitása, hogy egy egyébként működő GPS lassabb tempónál totál szar. De valami okozza. Már a két platform közötti programverzió között is lehet olyan eltérés, ami akár egy bug miatt ilyen hibát okoz.
-
dnelb
veterán
válasz
#67656192 #29893 üzenetére
ok én próbáltam segíteni te meg beírod hogy sose kellett ilyet csinálnod.. kit érdekel ?
dkovizoli : nono, azért ne keverjük. G5-re rengeteg panasz volt hogy gagyi a gps, pont hogy neked volt mákod hogy jó volt. Papírlapokat meg ilyeneket kell berakni már g2 óta hogy normális legyen, ez lg gyengeség.. s8-nál viszont jó a gps, kibukott volna rég 1 év alatt ha ez általános gyengeség lenne. Meg kell próbálni a kalibrálást aztán ha nem segít gari. -
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #29871 üzenetére
Szarajevó! Nyáron a Here vitt el a város másik végébe, s a Google Maps offline térképe hozott el a végül is a megfelelő címre.
Nekem már mindenféle mobilt kellett kalibrálnom, a múltkor az S8-ast is.
Külföldön szerintem a legolcsóbb és legpontosabb a Google offline térképét előzetesen wifin letöltve használni.
-
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #29803 üzenetére
Nyilván. Mindenkinek az, ami tetszik. A lehetőségek végtelenek.
Én kizárólag helyfüggetlen biztonsági mentésnek használom. Például nyaraláskor (vagy bármikor) a képeket tolom fel, illetve az otthoni korábbi képeket is felraktam szintén plusz biztonsági mentés céljából. -
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #29793 üzenetére
Egyetértek. Használja mindenki azt, ami neki biztosabb, kényelmesebb. Én itthoni szerverre (is) mentek.
Még egy utolsó off megjegyzés a onedrive-hoz: így utólag persze már mindegy, de a 15-ről 5-re csökkentéskor volt lehetőség valahol arra nyomni, hogy te mégis inkább megtartanád a 15-öt. Illetve volt egyszer valahol olyan (talán valamelyik készülékemnél), hogy a képfeltöltés bekapcsolásával (amit utána azonnal ki is kapcsoltam) kaptam +15GB tárhelyet (nem időkorlátosan, hanem végleg). Így nekem most 30GB van ingyen a onedrive-on. -
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #29788 üzenetére
Igen, de legalább a képeknek jó lenne egy készülék és oprendszer független elérhetőség. Nem feltétlenül azért, hogy tárhelyként használjam, hanem főként a képek biztonsági mentésének eléréséért. Bár én is egyéb megoldást használok, de azért fura ez a hozzáállás a Samsung részéről.
-
karicsek
aktív tag
válasz
#67656192 #29690 üzenetére
Ez addig rendben van, hogy a postás megvárja még kinyitom a csomagot, de előtte ki kell fizetnem.
Ha probléma van , akkor a postás, mint tanú jegyzőkönyvet vesz fel, de a pénzt nem adja vissza és a terméket sem szállítja vissza. Ez saját tapasztalat. A postás csak közvetítő, neki nincs joga az ellenértéket visszaadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest