- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
wong kok wah
senior tag
válasz
bulikavagyok #2680 üzenetére
Az asszonynak most vettem egy S7-et és felajánlotta a 100GB-ot és be is váltottam...
-
negroo
aktív tag
válasz
Degoo alapból 103GB ad.xD
-
viera
őstag
válasz
Én még az S7-hez sem használtam fel.Csak Google Drive-ot használok,még a HTC One A9-hez kaptam 100GB-ot.Mondjuk 2 hét után vissza küldtem,de azért felhasználtam.
-
julius75
aktív tag
válasz
bulikavagyok #2551 üzenetére
Javították már a névjegyzék problémát?
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2562 üzenetére
Igen, ugyanez van nálam is. Ha rendbejön a mutatóujjam akkor keresgélem majd az ujjlenyomat olvasót, de nálam magasabban van.
Ez a clear cover nem rossz. A gomboktól lefelé megfurkáltam a széleken, ugy jobban tapad. -
zack
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2558 üzenetére
LG G2/G4-en se volt fizikai gomb. Megszoktam, nem volt gondom vele, hiszen ahhoz kell alkalmazkodni, ami éppen van. Majd jött a Note4, és megváltás volt.
-
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #2562 üzenetére
Nem kötelező használni ... inkább arcfelismerés vagy iris scanner ?
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2543 üzenetére
Ugyanez van nálam is. Az s8 tökéletes, nem rózsaszín és homogén.
Az s7e kicsit rózsaszín de az is homogén. Az s7 fehérebb az s7e-nél de nem annyira mint az s8. Szerencsére jót fogtam ki.
Kezdem én is megszokni, hogy nincs fizikai home gomb,jó lesz ez. Egyelőre sem az iriszes sem az arcos feloldás nem nagyon tetszik nem 100%-os meg elég birka dolog nézegetni a telefont arra várva, hogy mahd felold. Akárhogy is de ez az ujjlenyomat olvasós dolog nálam szintén zsákutca, marad a minta. .
Viszont se hardveres, se szoftveres gondom nincs. -
zack
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2551 üzenetére
Ízlések és pofonok. De vica-verza. Ha használnál Note5-öt...Éreznéd, milyennnek kell lennie egy tökéletes telefonnak.
Én maradi vagyok. Nekem jó az előlapi fizikai gomb, ujjlenyomat olvasó.
Persze figyelem az S8 alakulását, mert az új Note alapjai az S8-ban keresendőek. -
sipy888
aktív tag
válasz
Ez adaptív mód? Nekem az összes amoled módba rózsaszínes., egyedül adaptívba nem. Többieknek?
-
zack
nagyúr
válasz
Ultra gáz.
Note5-öm 1 éves, de ha így halad az innováció, akkor lesz 2 éves is.Kijelzője hó fehér, és beégésnek nyoma sincs.
-
L.L.
senior tag
válasz
Nekem S6 vs S8 kb. ugyanez az eredmény.
-
L.L.
senior tag
válasz
bulikavagyok #2461 üzenetére
Nekem is.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2394 üzenetére
Igen, az ujraindulásokat láttam, nálam ez nincs. Lehet, hogy azért mert újabb XEH van rajta.
Az ujjlenyomat olvasót ignoráltam, szar helyen van és szét van vagdosva pont az az ujjam. Az üzemidővel ma nem vagyok elégedett de gondolom lesz ez jobb mert gyenge 3g-n vagyok ma és amúgy is az első napja. -
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #2394 üzenetére
Ahogy olvasom a Micro SD miatt (nekem mondjuk elég a belső tárhely)
-
viera
őstag
válasz
bulikavagyok #2376 üzenetére
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2376 üzenetére
Szerintem a pulimra is nyit
-
khorvat
senior tag
válasz
bulikavagyok #2277 üzenetére
A most következő hétfőn ne erőltesd a dolgot, szerintem nem fog ott ülni senki
De ha kedden meg tudsz vmit várjuk a fejleményeket! -
thebear007
aktív tag
válasz
bulikavagyok #2266 üzenetére
Nekem 15gb-t ajándékot a Google drive dobott belépéskor.
-
Ákkk
addikt
válasz
bulikavagyok #2277 üzenetére
S7-hez még igen de S8- hoz már nem jár....
-
Freezee
senior tag
válasz
bulikavagyok #2266 üzenetére
Hmm ez engem is nagyon érdekelne mert jól jönne most 30GB....
-
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #2154 üzenetére
De akkor is online rendelte ... 20 -án még nem lehetett úgy megvenni hogy bemész a Telekomba és azt mondod hogy szeretnék venni egy S8 -t !
-
sagit
veterán
válasz
bulikavagyok #2134 üzenetére
Csalóka mert ez az oldal sík képernyőt mutat.
-
duvi
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2105 üzenetére
Videók 1440p felbontással:
- Jacob + Katie Schwarz csatornáján
- ULTRA HD] TRANSFORMERS 4 Trailer [HD 4K]
- [Ultra HD 4K] STAR WARS 7 Official Trailer
- TRANSFORMERS 5 - Official Trailer # 3 (Ultra HD 4K, 2017) -
ithomas
őstag
válasz
bulikavagyok #2084 üzenetére
Viszont a gyári füles komoly csalódás. A 20 dolláros (vagy annyi se) Piston Hybrid-em mindenben jobb kb.
Fogadjunk, hogy elektronikus zenét hallgatsz.
Ezzel a 2 fülessel pont van öszehasonlítási alapom, és azt kell hogy mondjam, hogy a Hybrid egyedül egy dologban jó, a mély tatományban.
Se közép, se magas, egyáltalán semmi nincs benne , ami egy normális hangszeres zenéhez kell.
A gyári AKG meg kúrva jó ebben, részletes, van normális magas és középtartomány, viszont a mélyek sajnos visszafogottak.
A kettő együtt lenne jó, de sokkal inkább egy kiegyensúlyozott AKG , mint egy Piston, ami mélyben szétcsapja az arcod, de ezen kívül kb minden más tartomány értékelhetetlen... -
duvi
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2090 üzenetére
Köszi a választ! Ez nem túl biztató
-
törölt tag
válasz
👍
-
ForRedGlory
félisten
válasz
"És egy kérdés: YT-on van pár videó ami nem megy 720p felé, illetve 1080p felé egyiket sem tudom váltani. Ez mitől lehet?"
Nálam is ilyen. Valami bug lehet.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #1969 üzenetére
Biztos voltam benne.
Az érdekelne, hogy akinek rózsaszín a kijelzője annak a szervizmenüben is rózsaszín? -
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #1878 üzenetére
Szuper !
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1822 üzenetére
Kérdés hogy ez a nem túl nagy beruházás mit jelent.
Nem lepne meg ha a Samu évről-évre hozná ki az újabb változatokat, ergo nem csak szoftveres hanem hardveres újítások is lennének és bedobnák, hogy sajnos az új nem kompatibilis lefelé. Nosza, 40 rugó/év.
Ne legyen így, de ezeket ismerve..... -
zazenke
őstag
válasz
bulikavagyok #1822 üzenetére
ez mondjuk igaz . Viszont ez eléggé szűk rétegnek készült ez a termék mert a mai fiatalok és talán még középkorúak között is ritka akinek nincs asztali gépe ,laptopja otthon. ha pedig van akkor ha megveszi amikor használni akarja akkor átkábelez állandóan. Én egy picit úgy érzem ez egy eléggé réteg termék és a többség számára haszontalan dolog
-
zazenke
őstag
válasz
bulikavagyok #1814 üzenetére
én nem igazán értettem meg a dexnek a létjogosultságát.Hol lehet ezt használni a való életben ? Ahol van monitor meg billentyűzet meg egér meg kábelek ott van számítógép is általában mellettük . Milyen területek vannak ahol egy mezei usernek ezt előnyös használnia ?
-
dlaj
őstag
válasz
bulikavagyok #1762 üzenetére
Tisztelt Topikgazda úr!
A Mobilaréna nagy "M" betűvel íródik! De majd bele tetszik jönni.
Persze így kicsivel írva is mindenki érti, de tessék példát mutatni! -
zazenke
őstag
válasz
ezer bocsánat visszaszívom ezt benéztem
-
RaveForce
veterán
válasz
Idorol idore mindig van valaki aki bevadolja a mobilarenat reszrehajlassal, meg azzal hogy le vannak fizetve, a vicces az, hogy mar tobb markaval kapcsolatban is elojott, de amugy eleg szomoru, hogy ilyen vagdalkozasok vannak. Plane amikor Bog bele fut egy ilyenbe, akkor azert eleg szepen helyre szokta tenni az illetot, ami maximálisan jogos is, mert eleg sok munkaja, ideje, es valszeg nem keves penze van abban, hogy letezik ma ez az oldal, es mar a kezdetektől az egyik fo cel a fuggetlenseg es objektivitas ( mar amennyire lehet egy teszt objektiv ugye, de a lenyeg ertheto) volt..
-
sipy888
aktív tag
válasz
bulikavagyok #1520 üzenetére
Én 3 napja használom de még nem nyomtam mellé a lekerekítés miatt. Nagyon el van találva, épp hogy csak le van kerekítve a kijelző.
Ja és ennek köszönhetően az asztalról sem nehéz felvenni, amit negatívumként hoztak fel sokan s6e és s7e esetében.Más: mivel nem volt még amoledem így nem tudom, h. 8-22 óra között működő aod (csak home gomb) be fog égni szerintetek? Az alsó navigációs sávot fehér színről érdemes lehet más színre állítani például feketére, hogy kevésbé öregedjen a kijelző?
-
törölt tag
válasz
Annyira utáltam az edge kijelzőt, hogy nagyon. Most viszont, hogy átmenetileg újra flat s7 van nálam ezt utálom.
-
madgie
titán
válasz
Na de kávája sincs. nem tudnám odaadni másnak, hogy nézd csak ezt a fotót!, hogy ne nyomkodná el átvételkor
Qi hiány jogos, bár nekem az S6-érából annyi maradt meg sajnos, hogy ahhoz kellett is a Qi töltés, mert csak úgy bírta ki nap végéig, ha folyamatosan töltőn volt
dekrer: és ez hogy jön ide? én otthon hallgatom kihangosítva, buszon, gyalog fülessel. Xiaomi fülessel
-
Deck
titán
válasz
bulikavagyok #1505 üzenetére
Na majd ha következő iphoneba hátra kerül..
Telefonon hangosan zenét hallgatni pl vicces, nfcs vagy bluetooth hangszóró azt kész
-
beremend
csendes tag
válasz
bulikavagyok #1494 üzenetére
Abban,hogy az működik mókolás nélkül is. Gyönyörű az S8,nagyon tetszik, de egy 6S plus is sokkal gyorsabb. Az,hogy a szifon nem maszírozza meg az ember fülcimpáját, lehet nélküle élni. Az S8 egy dizájnbajnok, csúcsharverrel, de ettől még androidos. Ez az egy dolog ami aggasztó és nem merek váltani. Pedig nagyon csábító...👌
-
madgie
titán
válasz
bulikavagyok #1494 üzenetére
Komolyan nem tudtok olvasni? Leírtam. Beleqrtak egy mono hangszórót. Flagshipbe, 2017-ben. Az ujjjlenyomatolvasó szar helyre került, erre beleraktak egy írisz szkennert, amit előnykent hozol, miközben kifogás.
Szerintem vállalhatatlan ez a mértékű lekerekítés a kijelző sarkaiban, öt éve az összes iPhone hater azon csámcsogott, hogy a szifon kábé három pixelnyit lekerekitett a kijelző sarkain. Most hirtelen jó a harmincpixeles rádiusz is...Vízálló mindkettő, mindkettőnél ugyanúgy elhajt a szerviz, ha beázik.
A jobb kamera is szubjektív, minden teszt szerint. Jobb, jobb, miben jobb? Agyonélesítésben? Túlszaturálásban? Megint szubjektív, kinek mi tetszik ugye.
AOD nincs a szifonban, de ha előveszed, felold a képernyő. Én asztalon úgyse nézegetem a telefont, zsebből elővéve meg pont ugyanaz. Egyébként szerettem a Moto X-nél is anno a kezdetleges "AOD" megoldást, de az úgy pont jó volt, egy AMOLED-en hiába vándorol 3-4 pixelnyit ide-oda a kontent, fekete alapon világosat inkább kerülnék "always on" módban. Vagy 4 AMOLED kijelzős telefonom volt, imádom a kontrasztját, de mindnél jelentkezett fél éven belül a fix részek másképp öregedése. Direkt nem beégést írok, de a tünet ugyanaz. Szóval engem zavart. Lehet téged nem, mert nem vagy érzékeny erre.
Még egyszer megkérdezem: miért nehéz elfogadni, hogy másnak lehet mások a preferenciái? Nem érdekel már sem az iPhone, sem a Samsung, itt az a lényeg, hogy amint kijön valami aktuális flagship, azonnal szar lesz minden más. Meg megy az önigazolás ezerrel, miért adott ki az illető negyedmilliót egy telefonért. Meglövi kopp ugyanazt a dekomponált üres példafotókat, belinkel két hűha között olyan SoT időket, amelyeket tavaly is összehozott új rendszerrel az akkori telefonon... miközben nem kellene senkinek adatok és kifogások mögé bújnia. Miért vettem meg? Csak. Tetszett. Megtehettem. Oszt?
Részemről lezártam ennyivel a témát, lehet még keresgélni specifikációkat, miben jobb ez, vagy az, DxO meg gsmarena teszteket olvasni, csak épp általában köze sincs a valósághoz egyiknek sem, max támpontot adhatnak.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok #1286 üzenetére
Én még kivárom ezt a frissítést (de szerintem csak annyi fog történni, hogy a frissítés fogja leszedni a színhőmérsékletet, meg amit USSD kóddal lehet
), aztán ha nem jön be, dobom vissza 14 napos elállással és veszek másikat. Ha az sem jó, akkor dobom vissza azt is.
Ma délelőtt hívtak a Samsungtól, miután beírtam egy durcás hozzászólást a facebook oldalukra. Elmondtam ugyanezt, mondták, hogy 1-2 hét és itt a frissítés, relaxáljak. Mondom, OK....
-
zack
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1195 üzenetére
Erre kíváncsi leszek.
Hogy a bú bánatba lehet ez szoftveres? Több régióban van hibás, és jó is, a szoftver verziójuk pedig azonos.
Ha még is megoldják, akkor igen összetett lehet a probléma, ami jelentheti akár azt is, hogy a hardver komponensek eltérőek. Gondolok itt például egy OLED vezérlőre, ami különbözik a telefonokban, és másképpen működnek azonos szoftverrel hajtva. -
PeteePeti
őstag
válasz
bulikavagyok #1274 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert Huawei készüléken egy tárcsázóba be írt kóddal elő jön egy menü ahol meg lehet nézni ezt, gondoltam hátha itt is van olyan!
-
doooo
veterán
válasz
Én eddig is sw hibára gyanakodtam, ezek szerint igazam is volt. Csak kalibráció kérdése. A nem homogén rózsaszínes kijelző meg valószínűleg az AMOLED misztikumaiból fakad... Na de kíváncsi leszek a frissítés utáni helyzetre.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1207 üzenetére
Egész normális összehasonlítás. Aki megengetheti az megveszi, aki nem, annak az S7 még mindég jó alternatíva.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
bulikavagyok #1158 üzenetére
Ez teljesen lagmentes dolog, ugye? Tehát nem olyan mint a Miracast/stb.?
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1207 üzenetére
Objektív, nem elfogult.
-
viera
őstag
válasz
bulikavagyok #1205 üzenetére
Az S7 Edge-et is üzletben vettem,akkor is a másodikat hoztam el.Elöttem bontotta ki,nem volt ezzel semmi gond.Most is inkább kipróbálom mielőtt elhozom.
-
törölt tag
válasz
Az S7 kameráját is szoftveresen próbálták megcsinálni, aztán még mindig torzít mint állat, csak kicsit máshogy.
-
viera
őstag
válasz
bulikavagyok #1201 üzenetére
Ha minden igaz,akkor jövő héten megyek a Telekomhoz a telóért.Legalább átvétel előtt én is ki tudom próbálni.Nem is bánom,hogy nem tudtam előrendelni.
-
p87
senior tag
válasz
Ez érdekes lesz.
És, hogy fogja megállapítani a frissítés kinek pirosas a kinelzője és kinek nem?
Ha megkapja mindenki akkor meg onantól a tökéletes kijelzőjűek meg zöldes-kékesek lesznek?
De olvasom, hogy csak részletesebb színskála allítást tesznek lehetővé. Ez még alapvetően jó is lehet, ha valaki most nem tudta eleggé levenni a pirosat vagy túlvinni a zöldet. -
válasz
Miből gondolod, hogy hardveres hiba?
-
Steady74
addikt
válasz
Lehet szőke nős kérdés, de ez töltő is egyben? Köszi
-
total90
veterán
válasz
bulikavagyok #1160 üzenetére
Itt DE-be 93€ a legolcsobban.
-
Ádám16
addikt
válasz
Nem vészes ez az ár.
Officeozni, böngészni tökéletes így szerintem. -
tomboy0013
veterán
válasz
bulikavagyok #1144 üzenetére
Mondjuk érdekesebb lenne a teszt ha a sima S8-cal hasonlították volna össze, meg korrektebb is.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #1034 üzenetére
Én voltam aki többet próbáltam
Ebben az esetben a szervizmenüben is látszik?
Emelt fényerőn? Vaku alatt? -
Tamás34
senior tag
válasz
Rengeteg telefonom volt már, imádom őket "sajnos" ( sok pénzembe került már )! Nyomon követem a telefonok alakulását, az emberek véleményét a telefonokról, mert érdekel a téma és ezek alapján választom ki a következő típust. Most még nem vagyok érdekelt a témában egyenlőre, csak felszívtam magam, hogy ez én szerintem bődületes baki, akár mennyi is a rózsaszín kijelzők száma, annak meg aki megvette szívinfarktus állapot! Ebben az árkategóriában nem történhetne ilyen, főleg mint említettem ( Note 7 ) bukása után!
Peter0077 +1
-
zazenke
őstag
válasz
vicces lennek ha egy ekkora múlti 1% os hiba aránnyal dolgozna ez megengedhetetlen lenne akármelyik cégről is van szó
-
Tamás34
senior tag
válasz
bulikavagyok #989 üzenetére
Ennél biztos, h sokkal jobb az arány. Rengetegen kapták meg a napokban a telót, így vmennyire érthető, h sok a hibás darab.
Miről beszélsz?
Mi érthető?
Egy ilyen ismert cégnél ahol nem rég volt egy nagy bukta ( Note 7 ), ilyennek NEM szabadna előfordulnia!!! Képek alapján amiket itt és máshol posztolnak ez NAGYON gáz!
Szánalmas és vicces, én agy görcsöt kaptam volna az biztos!
-
leslien
nagyúr
válasz
bulikavagyok #796 üzenetére
jaj jaj mit tettem... 1000 bocs skacok...
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #796 üzenetére
Én anno megnéztem az S7-ben, de már elfelejtettem milyen van benne. Ennyire érdekelt.
-
Roxbury
őstag
válasz
bulikavagyok #798 üzenetére
Melyik a jobb szenzor?
-
válasz
bulikavagyok #605 üzenetére
És w333:
Ha a gyakorlatban tényleg 10/10 vagy legalábbis 90%-os a pontosság, akkor oké a dolog, de elég zavaró lehet, ha az utca közepén nem tudok bejutni és mondjuk válaszolni egy üzenetre, mert vacakolni kell a szenzorokkal.
Hasonló bajom volt a Mi 5s ultrahangos leolvasójával is - rengeteget hibázott. Egy középkategóriás cuccnál is necces, de csúcsnál, 300-ért legyen pontos és gyors, szerintem. Ezt még nem mindenki támasztja alá eddig.
Esőben azért használható, kesztyűben nem próbáltam.
-
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #609 üzenetére
Mondjuk ez is igaz ... de a telefont mindig nézem !
(#610) Cuccok
Szerintem elvannak írva és az S8 és S8+ idők fel vannak cserélve !
-
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #605 üzenetére
Franc fog vele szórakozni ... Arcfelismerés vagy Iris !
Engem még az sem zavarna ha nem lenne rajta ujjlenyomat olvasó !
(#607) RaveForce
Régebbi SOC és IPS kijelző, ezért nem bírja olyan jól !
-
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #602 üzenetére
Az is lehet hogy elírás ... de ha 8 órát bírja akkor kb. S7E -től is jobb !
(#603) stevve
Ujjlenyomat olvasónak is megvan a hátránya, pl. mi van ha kesztyűben vagy ? illetve ha esik az eső ? vagy ha izzad az ujjad ?
Ehhez képest az Iris leolvasó sokkal egyszerűbb, telefont mindig nézzük nem ?
-
válasz
bulikavagyok #597 üzenetére
Az a baj, hogy pont kihagyták az egyik sarokpontot: security és feloldás.
S7-en piszok gyorsan bejutsz a főképernyőre, míg S8-on úgy tűnik, hogy helyzettől függ. Ez zavar, mert pl. Éjjel, elég sötétben, mozgó buszon, utcán sétálva, stb. az előlapi megoldások esetiek, míg az S7-en ez mind ugyanaz.
Én nem tudtam dönteni, így nem is váltok most és egyre jobban szeretem az S7-et.
Sipy888:
Azért nincs kizárólagos egy generáció kihagyás... Simán megérhetné S7-ről váltani, ha valóban megérné, de sajnos nem egyértelmű a kép. -
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #597 üzenetére
-
hroberto
veterán
válasz
bulikavagyok #435 üzenetére
Ha az S8+ akkuideje is gyengébb mint az Edge, akkor ezt kicsit elcseszték...
-
zazenke
őstag
válasz
Hát végig azt pofaztam masik topikban hogy rossz lesz az aksi idő és ebben a mobilarena is megerősített erre most a gsmarena amit nagyra tartok megcafol. Most rosszalva azt gondolom meglobbiztak az eredményt. De ezek szerint a mobilarena is tévedett
-
FuRiONight
addikt
válasz
QHD+ vagy a gyàri FHD+ tesztelték az S8+-t?
-
RaveForce
veterán
válasz
Es jéé, bejott a joslatom, amit mar a bejelentesnel irtam, hogy kisebb csikszel, valszeg amoled optimalizalas es egyeb reszeleseknek koszonhetoen kozel hasonlot, vagy par szazelakkal gyengebb eredmenyt hoz, mint az elod, tehat meg igy is a mezony elejeben marad. Koszi
-
aelod
veterán
válasz
bulikavagyok #301 üzenetére
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
bulikavagyok #247 üzenetére
Az biztos hogy bezavar! Nekem 3 lakossági ,és 1 üzleti van... Anno flottás előfizunál nekem is gond volt..
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
bulikavagyok #244 üzenetére
Hogy hogy?? Visszaigazoló e-mail nekem is jött azonnal, meglévő előfizető vagyok 4 RED-del, de simán megcsinálták telón a rendelést, utaltam is az 1ft-ot nekik... A rendelésem aktív, de azóta nem jött semmi infó.. Lehet hogy csak a futár értesítő jön majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest