- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Telefon egy fülhallgatóval tényleg elmegy, bár nem egy HTC one vagy LG V20-ra kell számítani, vagy marad a külső DAC.
DE pl. egy rendesebb fejhallgatót nem tud meghajtani. Nekem egy AKG K545-m van és elég kevés alá sajnos.
Ezt viszont könnyen lehet ezzel a linekelt alkalmazással orvosolni.Azért linkeltem, mert legtöbb Custom ROM-os beépített Viper4Android valamiért nem támogatja a különböző .irs fileokat sajnos.... Dolby Atmossal meg egyszerűen nem megy. Amit linkeltem abban benne van mindkettő és tökéletesn működnek. A különbség gyári és telepített rendszer között pedig ég és föld.
Nem mellesleg ha van külső DAC azon is sokat tud dobni! -
voyi
aktív tag
Sikerült megcsinálnom! Működik rezgés megint 6os android alatt! Nagy az öröm!
Aki visszaállítaná 6os androidra a telefonját 7esről, ügyeljen rá,hogy odinban ki legyen pipálva a "phone bootloder update", és mind a 4 file-t (BL,AP,CP,CSC) tegye fel. Én mikor kipróbáltam a 7est, nem pipáltam ki a bootloaderes részt visszaállításnál, emiatt hülyült meg a telefonom és tünt el a rezgés.
-
gerner1
nagyúr
A bootloader (BL) miatt, szerintem nem kell downgrade -elni a telót. Sőt, ennek újra írásához még FR sem kell. Szubjektíve, de én megpróbálnám mindezek előtt feltenni, a készülékem aktív CSC -jének megfelelő legfrissebb 7.0 -ás ROM -ot, a HOME_CSC -t betallózva Odin -ba, majd egy wipe cache partition. De, ha pontosan tudod, hogy most melyik régebbi firmware release -zel működik a telód, akkor abból csak a BL -t is felrakhatod ismét, Odin -nal, csak ki kell pipálnod a "Phone Bootloader Update" -t... Ezze(kke)l megmarad a mostani belakott állapotod, és egészen biztos, hogy felülíródik. Amennyiben nem segít, akkor FR, vagy ismét Odin, de az alap CSC -vel (amellyel így automatikusan lesz egy FR is..).
Korábban, vagy itt, vagy az Edge topikban, valaki kapott olyan infót a support -tól, hogy az OTA frissítés(ek) bizonyos esetekben nem futnak le megfelelően, és ez miatt ajánlott egy gyári visszaállítást (FR) eszközölni. Namost, az OTA -n érkező frissítés, és az Odin -nal frissítés közt is van különbség, mert plö ha OTA -n érkezik frissítés, akkor egy bizonyos rövid ideig engedi a készülék, az apkmirror -ról letöltött S8 -as appok telepítését. De, ha ugyan ezt az update -et, Odin -nal rakom fel, akkor nem. -
UfoZoli
aktív tag
S be tudtad regisztrálni? Mert a második év csak akkor jár. Esetleg az eladót kéne megkérdezni, hogy hol a lepecsételt garancialevél, illetve az ottani Samsung-ot megkérdezni.
Azt hiszem a 2. év esetében szokták kérni a garancialevelet is meg a hosszabbítást igazoló papírt, amit sikeres regisztrációt követően te magad tudsz kinyomtatni.Kérdés a nyugati gyakorlat mennyiben tér el a magyartól.
-
gerner1
nagyúr
Akkor meg kell próbálni beregisztrálni a samsung.com/uk oldalon, és megnézni, hogy ott milyen lehetőségeket ad, és azok alapján a te készülékedre mi lesz a verdikt ...
Leírni, ki-iratni a cimborámmal (mintha vett volna tőlem), vagy én magamtól veszek, egy másik nick -kel, egy másik IP címről, majd jól megdícsérem az "eladót" .... - napi gyakorlat ezeken a helyeken. Én fenntartással kezelek minden ilyet feedback -et, ami persze nem zárja ki, hogy lehet éppen minden nagyon frankó, úgy egyébként... -
_Moriarty_
aktív tag
Kb. 1-2 hónapja vettem egy ilyen tokot, a gyári Samsungot, de nem működött az AOD funkció. Utánaolvastam, de nem találtam megoldást a kijelzésére, ezért rövid úton megváltam tőle. Mostanra nem tudom megoldódott-e, de elég nagy blamának véltem.
A hátlapja csúszósabb, mint az azóta is használt Spigen Thin Fit tokom, ez egyáltalán nem csúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest