- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
MPowerPH #38004 üzenetére
aha, persze. talán az usa-ban. apám 2 hetes iPhone 7-ese felforrósodott, gari. csereteló nincs, a 2 hetes készülék helyett kapott egy refurbished-et 3 hét múlva.
asszony fél éves iPhone SE-jén a kijelző jobb oldala becsíkosodott, és nem érzékel. tuti hogy az akku póposodott fel bent, és nyomta meg a kijelzőt hátulról. mentés hónapok óta nincs, mert az iPhone nem mentett, mivel megtelt a felhő a képekkel, amiket senki sem kért, hogy mentsen oda. bár bőven volt még hely a többi mentésre, azt se mentette akkor. csak vegyél tárhelyet. a szerviz nem hajlandó menteni, rakassak rá saját költségen kijelzőt hogy be tudjam írni a jelkódot, de akkor a gari ugrott. végül megoldottam lightning otg csatlakozóval és billentyűzettel, és leadtam javításra a csoda iPhone-t. 1 hónap múlva lesz kész a fél éves telefon. cseretelefon nincs.
asszony megvonta a vállát, és másnap kapott egy Galaxy A5-öt. sokkal jobban bejön neki.
ennyit az Apple szuper gariról. az S7 topikban...
-
Burt1793
veterán
válasz
MPowerPH #38002 üzenetére
Senkit se érdekel, hogy mit veszel, mi helyett, az iphone-t is vízállónak promózzák és ugyanúgy nem érvényes rá a garancia. Ez nem az S9 topik, ahol az új tulajok méregetik az iphone x-et a saját mobiljukkal, ide már nem kell ezeket a szokásos, elcsépelt dolgokat beírni szerintem, még off-ban sem. Egyik gyártó sem jobb a másiknál ebből a szempontból.
(#38004) BMW001: A tabletem kijelzőjét szó nélkül cserélték gariban pár éve házhoz jőve, pedig én ejtettem le (meghalt egy sor pixel), note3 usb portját is házhoz jőve, helyben cserélték, kedvesen. Amúgy meg nincs gond ezekkel a telefonokkal tapasztalatom szerint. Vedd az iphone-t, egy hsz-ben dicsérheted is egy 2,5 éves samsung topikban, de többen keresztül, folyamatosan nem kéne sztem. Ha már mást off-ba rakunk, ezt minimum törölni kéne.
Nem vitát akartam, de ide már elég az a heti pár hsz.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH #32076 üzenetére
Ma bevittem a telot a szervizbe. Bevettek, csaj elorelathatolag annyit mondott, hogy valszeg kijelzot+alaplapot kell cserelni, es meg az akksit. Megnyugtatott, hogy nem kell forrasztani, lol.
Ennek mi ertelme? Kicserelik joforman az egesz telefont. Nem egyszerubb siman adni egy masikat?
Mondta, hogy ha nincs fizikai behatas vagy vizkar, akkor ugye minden garis. Erre mondtam neki, hogy akkor lehet korbefotozni, mert egy utes, horzsolas, kopas, de meg egy karc sincs rajta. A vizkart meg nem is ertettem, mondtam is, hogy ez vizallo, milyen vizkarrol beszelunk?
Mondjuk mostanaban nem is furodtem vele, maximum extrem para, eso erte.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
MPowerPH #9520 üzenetére
Első körben menj be egy sötét szobába (mondjuk ilyenkor bárhova
) és kapcsold be a kijelzőt, húzd le a tálcát és vedd le a fényerőt minimum környékére. Zárd le a kijelzőt, majd oldd fel és megint vedd le a fényerőt. Ezt csináld meg párszor, lehet, hogy észhez tér. Simán lehet, hogy véletlenül párszor max-ra raktad ilyenkor a fényerőt, vagy valami miatt elfelejtette a dolgokat.
(#9521) Kékes525: Nálam elég gyors, jóval kevesebb idő, mint az A5-nél, szóval sose zavart még, hogy túl alacsony, vagy magas. Annyit vettem észre, hogy nem túl folyamatos, vagyis van kb. 5-6 fényerőszint, ami között vált. Nekem nagyon bejön az, hogy én állítom be mindenféle külső fényerőhöz. Ezért régen az S2-n használtam valami app-ot, asszem LUX volt a neve, ami tudta ezt.
(#9523) Littlecar: Van olyan téma, aminek ilyenek az ikonjai, fekete a menük háttere és normális? Én ilyet használok, csak a menük fehérek, lassan váltanék, fő a változatosság, viszont az ikonokat megszerettem.
Nekem most ilyen:
-
Kékes525
félisten
válasz
MPowerPH #9520 üzenetére
Különben nálam sem teljesen tökéletes az automata fényerőszabályzó reakcióideje. Apropó szerintetek mennyi a normális reakció idő általában?
"Az S4 -el es a Note 4 -el osszesen nem volt 3 ev alatt annyi problemam, mint ezzel par honap alatt." Milyen gondjaid voltak még?
-
válasz
MPowerPH #9517 üzenetére
Lehet hogy beletenyereltél egy hibás példányba,sajnos megesik márkától és tipustól függetlenül.
Az Edge-m 2 hónapos,a merüléses hibán kívül semmi bajom nem volt vele se hardveresen,se szoftveresen.
Egy ideje a merüléses hiba is eltünt,teljesen jó.
Pc-n smart switch-csel csinálj egy mentést,akkor nem kell 0-ról belaknod FR után,cirka 90%-osan visszapakol mindet,csak pár dolgot kell beállítanod. -
Geri1985
tag
válasz
MPowerPH #6832 üzenetére
Szia! Szerintem teljesen jól bírja a VR-t, természetesen felmelegszik a készülék tőle. 1 óra VR-tól nekem max 60 fokra melegedett, viszont a fejlett hűtésnek hála pár perc alatt visszahűl 36-38 fokra. A melegedés nálam nem okozott teljesítmény beli problémát, a fejmozgást valós időben követi le, nincs semmi késlekedés.
Készülj fel, hogy a látott kép pixeles lesz, de nem vészesen, az élmény viszont kárpótol. Vettem pár játékot már hozzá (End space, Anshar 2, Gunjack, Jump) és mindegyiket szeretem. Tériszonyos vagyok szóval a legtöbb adrenalint nekem a Jump okozza.
Remélem az S8 már tényleges 4K kijelzővel jön és mégjobban remélem, hogy kompatibilis lesz a Gear VR-ral, mert akkor a látott kép is jobb lesz.
Összeségében megéri megvenni szerintem, bár otthon nem tudom most mennyibe kerül, én Angliában élek és az amazonon most £60, 99 helyett. -
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
MPowerPH #5475 üzenetére
A képernyő tetejénél lévő hangszóró recseg, ropog, és olyan mintha dobozból beszélne a partner..
Megpróbáltam max. hangerőn telefonálásnál "megpuffogtatni", de semmit nem ért.
Szóval ez a teló ennyire "vízálló".
Ha nem muszáj NE TEGYÉTEK vízbe!!!
Vihetem szervizbe....
@maddox12
Nálam a szoftverfrissítés után ugyanez.. múltkor írtam, hogy jó lett reset után, de most ugyanúgy merül.
Hát nem lesz ez a teló sem egy sikertörténet nálam
-
válasz
MPowerPH #5435 üzenetére
Ez nem csak samsung gond,ezt már sok topikban kitárgyaltuk,valamit a google szúrt el,ugyanúgy előfordul Nexusosknál is,vagy éppen az LG-nél,úgyhogy ez most kivételesen nem a Samsung sara.
Ez perpill elég lutri,lehet hogy a G5-nél is előjönne egyszer,ezt senki se tudja megjósolni előre.
Emiatt még nem éri meg cserélni,egyszer csak javítják. -
válasz
MPowerPH #5432 üzenetére
Szépen lassan az S7nél is előjön ez a gond,nem megy le deep sleepbe a teló.
Eddig 1x csinálta ezt (kop-kop-kop),egy wipe és restart megoldotta.Hogy meddig lesz jó,az a jövő zenéje.
Olvass bele az S6 fórumba,sokan panaszkodnak erre,valakinek ritkán jön elő,valakinek szinte folyamatosan. -
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH #5325 üzenetére
Vegul nem raktam fel a kijelzore a foliat, csak a hatuljara. Nekem kenyelmesebb a kijelzot igy hasznalni, sokkal jobb. A tok vedi, homokos terepen meg nem igazan jarok, igy talan az nem fogja megkarcolni. Ha neha kiveszem a tokbol, akkor talan ved majd. De lehet nem fogom, nagyon bejon a Spigen design -je.
-
Deck
titán
válasz
MPowerPH #5322 üzenetére
Hátlapra inkább nillkin átlátszó szilikon tok. Ez véd oldalt és hátul is és nem fog csúszkálni a telefon. Nagyon fasza!
Fóliákat sose szerettem. Kijelző simán a legjobb de azért a wowfixittel érdemes lekezelni. Nem fizet a cég a reklámért, de jobb mintha semmi se lenne rajta!
Gigicuci: Nagyon szívesen!
-
csmarcell
csendes újonc
válasz
MPowerPH #5295 üzenetére
Tegnap raktam fel egyet a telefonomra úgy ahogy kell. Nem ajánlom senkinek a screenknight fóliát. Gyorsan szállítanak meg méretpontos, de a kijelző egyszerűen ocsmány lett tőle. Rossz ránézni. Nem sima, olyan mintha saját textúrája lenne. Arról nem is beszélve, hogy tapad. Így a használhatóságon is ront. Egy ilyen fólia max a házlapra való.
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #5216 üzenetére
Ez nem egyszerű kérdés.
Anno a Wave2 olyan gorilla glass-t kapott amit késsel sem lehetett könnyen megkarcolni.Utána telt múlt az idő, és jöttek az új generációk. Az egyiknél a GG kijelentette, hogy az ő üvegük nem karcálló, hanem karc esetén olyan módon viselkedik, hogy a sérülés semmilyen formában nem befolyásolja az olvashatóságot.
Akkoriban még voltak a piacon klasszikus telefonok ahol a plexi miatt a karc homályosodást, csillogást okozott. Ezzel ellentétben a GG pedig nem. A speciális üvegfelületen karc esetén sem jelenik meg fénytörés se a külső fény, se a kijelző fénye miatt. És mivel üveg a mikrokarcok nehezebben okoznak homályosodást.
Vagy valami ilyesmi dumát tolt a GG pár éve. (Talán 4-5? Valamikor mielőtt megvettem az Advance-t. Az is GG-s volt, és az első karcot sikerült 1 nap alatt beszerezni. ) -
-
viewdetails
addikt
válasz
MPowerPH #5139 üzenetére
Ez teljesen fed, csak macerás felrakni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
MPowerPH #5139 üzenetére
Amit én tudok, hogy tuti jól fed az a screenknight. [link]
Ez elöl és hátul is védi az üveget verzió.
szerk: Arra figyelj, hogy ez vizes fólia. Tökéletesen rásimul szélekre is DE vizesen KELL felrakni. Nem mellesleg tényleg elég méretpontos én kb 2-3percig huzogattam mire pontosan rásimult.
-
válasz
MPowerPH #4965 üzenetére
Közelről kicsit oldalról nézd meg,mozgasd miközben nézed,nagyon nem sík,kb a kijelző szélétől indul egy enyhe lekerekítés,vagy simítsd végig,érezni fogod.
Hidd el vagy 3 üveget próbáltam,egyik se volt tökéletesen jó.
Vagy nem fedi le teljesen (kerettől keretig),vagy ha igen,van egy kis lègrés,ami idővel telemegy szösszel.
Már az S6 is ilyen volt,itt még jobban le van kerekítve.
Note 4 üvege teljesen sík,a leges-legszélén van csak lecsapva. -
válasz
MPowerPH #4838 üzenetére
Én még nem teszteltem,de nem is áll szándékomban!
Ezzel a vízállósággal úgy vagyok,hogy hiába a sok vízalatti videó meg vízállóság teszt,én inkább nem kisértem a sorsot.Nekem az a lényet,hogy egy esőt,vagy egy véletlen elázást bírjon ki,de szándékosan inkább nem rakom vízbe.
Víz alatti videókhoz és fotókhoz inkább egy akciókamera! -
válasz
MPowerPH #4631 üzenetére
Szerintem mindenkinek más az ideális méret,ebben nagy segítséget ne várj,magadnak kell kitapasztalni,ehhez egy Samsung Store,vagy MM,esetleg szolgáltatók boltjai a legjobbak,ott kivannak állítva.
Nekem aránylag nagy a kezem,de az egykezes használat miatt,plusz hogy az Edge funkciók és az íves kijelző nem jön be (na meg a felárat se érte meg nekem),választottam az S7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest