- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
zsoltip #40355 üzenetére
Régi az összefoglaló, egyébként én mindig bekapcsoltam de szerintem nélküle is ment volna.
Azt hogy mitől ugrik passzolom. A knox és a gari összefüggése egyszerű, ha ugrott a knox, ugrott a gari. Emellett bizonyos Samsung funkciók sem fognak működni, S-Health, Biztonságos mappa, Samsung Pass, stb.
-
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip #39858 üzenetére
Nos, úgy fest, a Gidano által módosított Adhell 3.1.1.254 verzió, több "rendszergazdai" jogot kér magának. A Security felett is módosítási jogot kér, amiben ugyebár a KNOX védelem működik. (Ezt persze enable és disable állással is próbáltam).
Kértem új KNOX kulcsot a SEAP honlapon.
És láss csodát, úgy fest működik a dolog. -
gerner1
nagyúr
válasz
zsoltip #39858 üzenetére
Eddig is lehetett OFF téma. Az OFF cunami az, ami nem megengedett.
Értékelem (és szerintem a többiek is), hogy igyekszel a megfelelő részt OFF -ba tenni.👍 Respekt.
Bár most még fordítva sikerült...
Így a posztod később kerül majd OFF - ba, hogy mások számára is látható maradjon egy ideig.A reklámblokkoló téma ( azon túl, hogy rendkívül kényes téma a PH! felületén) így az adhell, noSABS, stb itt OFF. Ezek topikja itt van.
Tehát erre is lehet reflektálni itt, de ügyelve az ezzel kapcsolatos tudnivalókra, ahogy eddig is.
-
samu74
addikt
válasz
zsoltip #39592 üzenetére
Keress rá itt a topikban a hálózat eldobálás szavakra.
Meg fogsz lepődni. A BTU rom volt nekem fent mikor küldtem garanciába a telefont javításra, a kutya nem foglalkozott vele.Természetesen gyári rom(angol független) volt ,nem mókolt. Sammobile oldaláról vagy az Updato oldaláról le tudod tölteni a BTU romot.
Szerintem inkább szoftveres probléma ez mint hardveres,de tény hogy a samsung jobban odafigyelhetne erre a problémára, mert pl. a Huawei telefonoknál nem fordul ilyen hiba elő ekkora mértékben... -
-
samu74
addikt
válasz
zsoltip #39576 üzenetére
Próbálni kellene azt a simet egy másik telefonba, ha azzal ok akkor egyértelmű hogy szerviz.Azzal nem vagy előrébb hogy alaplapot cseréltek és nem működik...
zolikaDB hát ha az új kártya üres volt nemcsoda hogy jó eredmény született. De ha jól emlékszem nekem a 64-es tudta azt amit kell(sinceritytraiding szintén).
-
Ferike81
senior tag
válasz
zsoltip #39561 üzenetére
Erre én nem tudok választ adni neked, mert Telekomos vagyok. Mikor a Telekom állt át a VoLTE-ra akkor itt is volt kis zizi. Gondolom ott is az átállás miatt nem megy minden rendben. Majd írják itt a Telenoros felhasználók, hogy van e baj. Vagy esetleg itt érdeklődj utána.
-
stefi68
addikt
válasz
zsoltip #39059 üzenetére
Én ezt a verziót használom: adhell-v3.1.1.181_2018-07-25-18-55.apk Ebben még benne van az alkalmazás fagyasztás.
Nem tudom melyik verzióból tűnt el, de a következő amit letöltöttem annak idején, az adhell-v3.1.1.205_2018-08-01-14-08 volt, amiben már nem volt ez a funkció. -
Kroni1
veterán
válasz
zsoltip #38486 üzenetére
Én azt, hogy a tárcsázóm néha belassul. van, hogy 3 számot beírok mire megjelenik a képernyőn az első. Nem tudom ez fícsörnek számít-e, de eddig nem volt.
Volt remény, hogy a frissitéstől jobb lesz az AoD, de nálam továbbra is elfelejt néha bekapcsolni.
Hát ennyit erről, továbbra sem értem, hogy mitől lehet valakinél hibátlan az Oreo amig másoknál meg nálam is ilyen, ugyanazon gyári fw esetén is.
-
válasz
zsoltip #37939 üzenetére
Nem lehet Dex-re kapcsolni, és nem csak a mikro USB miatt, kellenek hozzá service-ek, library-k is, melyek csak S8-tól kezdve léteznek. Nem tudom, hogy megoldható e ezeket S7-re telepíteni, ha igen, valszeg találsz valami megoldást az XDA -n, de ha ott nem, jobb bele sem kezdeni szerintem.
-
törölt tag
válasz
zsoltip #37895 üzenetére
Lezáráshoz a Screen off & lock alkalmazást használtam korábban. Működik, hibátlanul teszi a dolgát, mégis elvetettem az S7 esetén, mert ha ezzel zártam le, akkor (a biztonsági házirendre hivatkozva) nem engedte meg az ujjnyomatos feloldást. Az pedig nekem fontosabb képesség, úgyhogy inkább levittem 15 másodpercre a kijelző kikapcsolását és azonnalira állítottam a zárást.
Nyilván ez nem mindenkinek elfogadható, nekem rendben van.
Eddig soha nem oldott fel a kijelző, ha be volt kapcsolva a blokkolása.
-
samu74
addikt
válasz
zsoltip #37871 üzenetére
Tasker appal esetleg ,vagy mire gondolsz pontosan?
Ha azt akarod hogy bizonyos appokat ne lőjön ki akkor a beállítások-eszköz karbantartása -akkumlátor-Nem figyelt alkalmazások. Ott hozzáadod azokat az alkalmazásokat amiket nem szeretnéd hogy bezárjon .
Topikgazda neked is írt nagymonológot?papi77 a Members nekem jónak írja az állapotot és annyira azért nem jó.
-
samu74
addikt
válasz
zsoltip #37828 üzenetére
A kolléga kicsit túlbuzgó,ne vedd nagyon magadra.
Amúgy jó telefont választottal, kivéve ha gyengén lefedett helyen laksz .Akkor hamar rájössz hogy ennél a telefonnál ez az egy dolog ami a vicc kategóriája...Persze nemsoká jön a Topikgazda kedvenc "failback " monológja.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
zsoltip #37828 üzenetére
Födrajzilag az É-Amerika. Akkor is, ha ezért -ott- esetlegesen "megorronthatnak."
Mobilról használva is lehet úgy posztolni, hogy a poszt azon részét OFF -ba rakom, ami OFF. Amennyiben azonban a poszt nagyobb része OFF, akkor OFF -ba kerül, mert nincsen szerkesztési jog, mint egy Moderátornak. Ugyan ez visszafelé is igaz, tehát ha a poszt tartalma nagyobb részt ON, akkor ON -ba rakjuk, ahogy eddig is. Aminek pedig van saját topikja (téma, 3rd party app, készülék, stb) az ott ON, itt OFF. Van néhány kivétel, és van folyamatosan olyan is, amit mi tg -k sem tudunk első blick -re. Ez utóbbiakkal kapcsolatban mi is kérdezünk. Vannak olyan topikok, ahol -olykor- én sem tudom eldönteni (ottani ismeret hiányában), hogy ott mi OFF, és mi ON, és elég gyakran engem is OFF -ba raknak, mégsem teszem szóvá, mert a helyi tg teszi a dolgát.
Amennyiben gondolod, akkor neked is elmagyarázom részletesebben, hogy a tg miért döntheti el egy szakmai topikban, hogy abban -a szakmai vonalat (és az egyébb követleményeket is) figyelembevéve mi OFF, és mi ON. Keress meg privátban, és állok rendelkezésedre, de megkérlek, hogy ezzel Te se itt OFF -olj tovább. 👍 Köszönöm. -
törölt tag
válasz
zsoltip #37783 üzenetére
Én személy szerint tiltakozom a fekete ellen. Régen is voltak szines telefonok. Az Ericsson T10 mustársárgában, a Nokia 5110 kb bármilyen színben, a 7110 kaméleonzöldben, szóval nem. Szines egyéniség vagyok, ne legyen fekete a telefonom.
Talán a használtan vett spica, meg utána egy galaxy s advance voltak az utolsó fekete telefonjaim. S5 Mini lett az első fehér telefonom, utána az S7. Most egy orgonalila S9+ van a kezemben. Pedig nem vagyok olyan csajos kinézetű pasi. -
jeni
félisten
-
törölt tag
válasz
zsoltip #37798 üzenetére
A +10k bőven meghálálja magát, amikor (ne legyen ilyen) esetleg gariztatnod kell valami végett. A másiknál van esély, hogy visszadobják és még csak nem is te okoztad a sérülést... ha emiatt úszna el pl. egy beégés miatti csere, akkor rögtön bánnád, hogy nem a drágábbat vetted. Szerintem.
Ezzel a bevizsgálással kicsit túllőttél a célon, de nem szeretnék bele-vau.
-
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip #37790 üzenetére
Ja igen... szemben ezzel.
És az elsőnek, a HA-snak lealkudtam az árát 70re.
Nem tudom melyik lenne jobb választás, de jobban hajlok a jófogásosra. Ez az, amiről, mint arany színű, beszéltem volt.
Ugyanakkor kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ennyi pénzt még nem adtam készülékre... Nem is állt szándékomban, de egyszerűen nem kapok egykori csúcsgépet 40-50 körül, mint korábban... (Nokia N97 mini, Nokia E7-00, Lumia 820, LG G4... mind így vásároltam őket... és garival) -
törölt tag
válasz
zsoltip #37783 üzenetére
Ízlés kérdésében nem lehet egyetemleges választ adni, hiszen az teljesen egyéni dolog. Az számít, hogy TE mit érzel, amikor ránézel, kézbe fogod stb.
Szerintem egyáltalán nem való nekem, ha ajándékba kapnék bármilyen arany színű műszaki eszközt, az bontatlanul menne tovább. Más férfiak pedig oda vannak érte, passzol hozzájuk. Ezt csakis és kizárólag te tudod megítélni, senki más. 😊
Ha az állapota rendben van és igazolható a jótállás háttere, akkor az ára nem rossz.
-
törölt tag
válasz
zsoltip #37709 üzenetére
Szia!
Igen, a 8.0 az utolsó főverzió, ami érkezett (hagyományosan a Samsung flagship-ek kettőt szoktak kapni és ez a második). Várhatóan igen, még kb. egy évig lesznek biztonsági szint frissítések.
(Nyugodtan megemlítheted, mert tényleg szebb az Edge.)
FM rádió hardveresen hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Nintendo Switch 2
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nyaralás topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest