- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
HUNgabus #36770 üzenetére
Nos, 8.0 -án ez csak úgy szüntethető meg, ha az appdrawer -t kikapcsolod ott, a "Kezdőképernyő elrendezése" opció alatt. Ezzel, húzásra nem dobálja az alkalmazásokat, hanem az összes a kezdőképernyőre kerül, és ott kell őket mappákba rendszerezve rendben tartani a megjelenést, mint például sok konkurens gyártó termékeinél.
A másik megoldás, hogy 3rd party launcher -t telepítesz.
-
Yany
addikt
válasz
HUNgabus #22311 üzenetére
Szerintem semmi baj, hogy itt tetted fel a kérdésed, a válasz pedig roppant egyszerű:
iPhone 7 vs. Samsung S7 kamera teszt -- itt te magad is eldöntheted. De... ne feledd, hogy rajtad is múlhat a különbség. Ha pl. mindkét készüléket te használtad, akkor előfordulhat, hogy iPhone 7-tel a kezedben pl. épp futkorásztál és gyakrabban bemozdul, vagy nem azonos időben fotóztál és már esteledett, akármi. Ha pedig másik ember kezében volt, vagy akár totál más beállításokkal, ez mind befolyásolhatja az egészet. Egyébként tényleg jobb az S7 kamerája. Nem ég és föld a különbség, de azért jól látható a legtöbb esetben.
szerk.: egyébként a linkelt jutubos csávót mindenkinek nagyon ajánlom, rohadt jó teszteket csinál.
-
enemi
senior tag
-
Geri1985
tag
válasz
HUNgabus #14860 üzenetére
Akkor te szerencses vagy, mert en pl amiota beta teszter vagyok, mindennel meg vagyok elegedve kiveve a kepek minosegevel. Szerintem sokat romlott, de mivel betarol beszelunk bizok benne, hogy legkesobb a vegleges verzioval megint visszakapom ugyanazokat a minosegu kepeket.
Nalam foleg a naplementes vagy napfelkeltes fenykepeknel latszik a minosegelteres. A beta ota csinalhatok barmit total nem adja vissza a szineket, pedig eleg komoly naplementeket latok mostanaban es nem tudom megorokiteni. Az eg es a felhok tul vilagosak, azt a narancssarga szint szinte sehol sem latom a kepeken! -
Taci
addikt
válasz
HUNgabus #14318 üzenetére
Az 1 méter az stimmel, csak nem pluszban, hanem mínuszban: víz alatt.
"Az első számjegy a szilárd anyagok, a második a vízzel szembeni védelemre, az esetleges harmadik a szilárdságra vonatkozik.
Szilárd tárgyak szerkezetbe jutása elleni mechanikai védettség
6: Teljes mértékben védett por ellenVíz elleni védettség
8: Víz alatt folyamatosan használható (a gyártó által meghatározott, 1 és 3 méter közötti mélységben)"Én sem tudtam ennyire pontosan, szóval nehogy kioktatásnak vedd, csak leírtam (kimásoltam), így legalább nekem is berögzül.
Szerk.:
Látom, az aktívabb fórumtársak már megelőztek. -
öregpapa
tag
válasz
HUNgabus #14259 üzenetére
Üdv! Nem én jöttem rá,egyik fórumtársunk írta még az első béta megjelenésekor,hogyan lehet a témákat előhozni.A témák menüben jobb fent három pont,aztán"saját oldal" majd "megvásárolva"és itt azok letölthetők amik működnek a 7.0 alatt!! Én is csak a sötét témát tudom elviselni.
-
-
-
válasz
HUNgabus #4341 üzenetére
Ezt nem értem én se!Nem csak S6E-re,hanem S7E-re is vannak fasza íves üvegek,erre meg csak ilyen ratyikat találok mindenhol (BG,Ali,Ebay stb).
Rengeteg S6-S7-et adtak el,nem ritka széria,mégse tudott (volt hajlandó) egyik gyártó se olyan üveget gyártani mint az I6-ra a Cinder,pedig az lenne a tuti,szerintem vinnék mint a cukrot.
Na mind1,szerintem a karcok ellen kénytelen leszek azzal a nanotechnológiás kijelzővédővel átkenni (wowfixit,nanoshine),ahogy olvasgattam karcok ellen tényleg egész jól véd,csak a bezúzás ellen is jó lenne végre egy normálisan álló üveg.Littlecar:
Ezt tudom,ezért jól meg is néztem a telót.
Én bontottam ki,null perces,fóliás teló,magyar régiós,knox 0x0,samsung garijegy,samsung oldalon beregeltem.Szerintem ennél több bizonyíték nem kell arra hogy nem szürkeimportos.
Persze a használt telóiknák én is futottam bele furcsaságokba,azt tőlük soha nem vennék már. -
-
kakuk100
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Macbook White 13" unibody
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest