- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
sutiand #41645 üzenetére
Nekem ráadásul ez nem is volt ilyen nyilvánvaló, mert hetek óta ment ez a szoftveripari hulladék (AccuBattery), s csak azután „romlott” el a vezeték nélküli töltés. Nyilvánvalóan telefonos hardveres hibára gyanakodtam. Ha te nem említed azt, hogy az AccuBattery képes egy ilyen hardveres hibát produkálni, még csak nem is sejtettem volna. Amióta eltávolítottam ezt „bug halmazt”, azóta ugyanúgy kitűnően működik a vezeték nélküli töltés.
Szóval nem győzők hálálkodni neked ezért a tippért. -
E2E4
aktív tag
válasz
sutiand #41634 üzenetére
Sikerült!
Eltávolítottam ezt a hardver hibát okozó, használhatatlan, semmire való AccuBattery alkalmazást és csodák csodájára, elmúlt a hardveresnek hitt hibajelenség.
Működik a vezeték nélküli töltés a noname és a Baseus BSWC-P21 típusú 15W-os gyorstöltővel is.
Köszönöm. -
gerner1
nagyúr
válasz
sutiand #41611 üzenetére
Csak arra van lehetőség, hogy a "standard" töltés helyett, gyorstöltéssel töltsön. Ennek opciója csak akkor jelenik meg a beállításokban, ha a készülék legalább 1x alkalommal gyorstölteni is képes töltőpadra volt helyezve. A gyorstöltés opciói itt érhetőek el, a:
- Beállítások ⇒Eszköz karbantartása ⇒Akkumulátor ⋮ ⇒Speciális beállítások ⇒Vez. nélküli gyorstöltés
vagy
- Beállítások ⇒Speciális funkciók ⇒Tartozékok ⇒Vez. nélküli gyorstöltés
menüpontok alatt.
Más lehetőség nincs. Egyéb, nagyobb töltési teljesítményű töltővel sem fog érdemben gyorsabban tölteni, mert a készülékben lévő töltés vezérlő elektronika egyrészt leszabályoz. Másrészt, nagyobb teljesítmény leadására képes töltőpaddal, rövidebb időn belül keletkezik magasabb hőmérséklet, amely miatt hamarabb fog a készülék töltésvezérlője visszaváltani normál töltésre..
-
fornettisuti
veterán
válasz
sutiand #37369 üzenetére
Kb. S5 volt az utolsó sík üveges típus, utána 2,5D-s fantázia nevű agyrém üvegűek vannak (nem csak Samsungnál).
Illetve az edge panelesek, azok védő üvegezése egy fokkal rosszabb, gyakorlatilag nem létezik !adhezív módon tapadó üvegfólia, ami lefedné a széleket is teljesen!, mint a sík kijelzőknél régebben.
Mivel az üvegfólia sík, ellenben a kijelző üvegével, aminek a széleinek rádiusza van, és aláhajlik a síknak, fizikailag csak addig tud fel feküdni a védő üveg, amíg van mire. -
gerner1
nagyúr
válasz
sutiand #37373 üzenetére
Nem tudunk (legalább is, én biztosan nem..).
A kapható védőüvegekkel kapcsolatban, a következő "problémák" valamelyike mindenképpen megáll:
- a kijelző teljes felületen nem érzékel vele jól,
- a védőüveg nem fedi le teljesen a kijelzőt,
- részlegesen (pl széleken) nem jó vele az érzékelés,
- a védőüveg belső felülete valamilyen mintával struktúrált, ami látszik, zavaró ...
- a védőüveg belső felülete valamilyen mintával struktúrált, amely miatt "parázslik" a kép...
- a védőüveggel "szivárványos" a kijelző,
- a védőüveg nem tapad fel megfelelően,
- a védőüveg használat közben "ropog" a kijelzőn,
- a védőüveg méretezése pontatlan, ez miatt a használati élmény nem kifogástalan..
- a védőüveg jó, és a fentiek (⇑) egyike sem érvényes rá, de azt teljes felületen ragsztani kell a kijelzőhöz, amely miatt nem nagyon cserélhető, ha arra valamilyen ok miatt szükség volna...
- stb... -
kaciokos
őstag
válasz
sutiand #36717 üzenetére
Nekem továbbra is van 8.0 alatt, csak a kezdőképernyőt állította el valami hülyeségre, nyomd hosszan a böngésző Home gombját, és állítsd vissza Quick access-re.
(#36712) bordi10 - Ez engem alapból nem zavarna, mert szerintem a mobilnet keretet ilyenkor nem fogyasztja, de ez vajon azt is jelenti, hogy ha csatlakozva vagyok WiFi-re, és olyan helyen vagyok, ahol 4G elérhető (persze beszédre nem), akkor a háttérben a 4G hálózaton lóg csak azért, hogy bejövő híváskor visszaválthasson valami másra? Ez már nem lenne jó, tekintve a sok 4G fallback hibát.
-
samu74
addikt
válasz
sutiand #35011 üzenetére
Na megnéztem.Ha WQHD-ra teszed,állítsd be újra a hátteret(a viber beállítások-csevegési háttér),akkor már nem csúszik szét.
A Mindig TV alkalmazást letöröltem majd újratelepítettem, de itt sem változott semmi:
teljes képernyős módban kb. 240 sorfelbontású a kép minősége és nagyon kockás, és szaggat.
Nálam a minőség jó,nem kockás.Nem lehet hogy a neted lassú,mert akkor simán lehet ilyen.
Még annyi,hogy egy recovery-s wipe cache partitions lehet nem ártana.Ez törli a gyorsítótárat,esetleg ha maradt volna valami szemét utána. -
pcnet
addikt
válasz
sutiand #35006 üzenetére
Nálam Ingress csúszik szét biztonsági frissítésekkor egy ideje. Én FHD-n használom, ha vissza veszem HD-ra, megjavul, csak azt már nem szeretem böngészéskor. Nálam az vált most be, hogy felhúzom WQHD-ra, elindítom Ingresst, bezárom, vissza állítom FHD-ra, majd recoveryből csinálok egy wipe cache-t. Utána jó az Ingress. De hétvégén egy egyszerű SIM csere után is szétcsúszott.
Próbált meg vissza venni FHD-ra, majd vissza WQHD-ra és egy wipe cache-t recoveryből. Hátha Neked is szerencséd lesz ezzel a módszerrel.
-
gerner1
nagyúr
válasz
sutiand #35006 üzenetére
Nem is nagyon lenne értelme változtatni, mert a telefon kijelzőjének fizikai pixelbontása akkor is WQHD marad. Ehhez jön még az, hogy az SD adás sorbontása (minősége) sem lesz 720x576i -nél több, ahogy a HD adások is maradnak 1440x1080i -ben (nem 1920x1080 !).
Tehát, a kijelző fizikai sorbontásával sehogysem fog köszönni, a nézhető video stream(ek) sorbontása(i), és a csatornák többségét jelentős nagyításban nézi az ember. Otthon, egy FHD felbontású TV -n nézni SD adást az 4x -es nagyítás.A szaggatás, kockásodás az inkább az elégtelen sávszélességre vezethető vissza. Otthon, DVB-T vevővel is pont ugyan ez a jelenség, ha tré a vétel.
-
samu74
addikt
válasz
sutiand #34992 üzenetére
A vibernél lehet az is,hogyha a biztonságos mappába rakod fel adott felbontással akkor néha megzakkan mikor a telefonon változtatod.Ha mükszik full hd-ba akkor jó,nálam néha a felbontás váltásnál a smiliey-k óriásiak lesznek.
A Mindig Tv felbontást nem értem,nálam tök jó a minőség,a teljes képernyős mód is megy rendesen.Nem tudom nálad mit jelent,hogy nem megy maximális felbontásban,úgy hogy nem is lehet változtatni... -
samu74
addikt
válasz
sutiand #34964 üzenetére
A viber szokott ilyet csinálni ha változtatod a felbontást menet közbe.
Indítsd újra a telefont vagy ha nem javul akkor töröld a gyorsítótárat.A MindigTV alkalmazásnál az élő adások nézésekor nem tudom maximális felbontásban nézni a műsort
A felbontást lehet állítani ,mert én nem találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest