- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
mantequilla #36055 üzenetére
A launcher szerintem gyorsabb.Az appok annyira nem indulnak gyorsabban,hogy tátva maradjon a szánk...
De úgy összességében jól sikerült.Azért tudok negatívumot is felhozni,pl. az alkalmazásváltó gombra nyomva néha "zavarba" jön,újra rányomva meg dupla kattra reagál.
Amúgy megint elindították az OTA frissítést ,szóval lassan megkapja mindenki. -
Burt1793
veterán
válasz
mantequilla #36049 üzenetére
Nem gyorsabb, de miért? Lassúnak érzed az s7-et nougat-tal? Én összehasonlítottam az itthon lévő nougatos s7 edge-dzsel, ugyanúgy nyílt meg minden kb. Bőven hibahatáron belül voltak a különbségek.
-
Crus
őstag
válasz
mantequilla #35207 üzenetére
Nem használtam ma telót, a semmitől lett 90%. Elmentem futni 1 óra 15 percet és közben hallgattam zenét: 80% lett (semmi GPS, meg futós app., arra egy Garmin órát használok.).
Elmentem rendbe kapni magam: 77%. Most kikapcsoltam már az NFC-t is, az a Led View Cover miatt ment, de ELŐTTE is nagyon merült a teló, ide is beírtam, hogy Day1 már gyanús a teló.
Semmilyen alkalmazás nincs rajta ami gondot okozhatna lenne... minden legál, vagy megvettem és nagyon nagyon kevés appot használok. (CiB app, Garmin app, Samsung Music, Blizzard Authenticator, Steam, Sygic).
Direkt nem is lakom be jobban, mert nekem ez így nagyon gáz... visszaváltok inkább a régi 4 éves telómra, ezt meg eladom, vagy kettétöröm. Mi lenne ha még használnám is intenzívebben az S7-est?
Ja és mindig mindenből kilépek és elhúzom jobbra, ha már nem kell.
Bonus: Eközben a 4 éves Sony Xperia Z1C-m 97%-on van...
-
bnss
veterán
válasz
mantequilla #35193 üzenetére
Az Euronics 1 év garanciát ad, de mivel hivatalos forrás, ezért ingyen kapsz plusz 1 évet, ha regisztrálod a Samsungnál. Saját tapasztalat.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Kérdezd meg tőlük. Leírom még 1x, mert látom hogy az Összefoglalóban található vonatkozó infókat nem olvastad el....
Vásárolni +1 évet csak akkor lehet, ha a megvásárolt készülék hivatalos forrásból származik, és ennek okán már regisztráható volt a +1évre. Szürke-importosoknál ilyen lehetőség nincs !
Tehát, ezt kell kiderítened, hogy amit ott árulnak az "milyen (?)". Amennyiben hivatalaos forrásból származót árulnak, akkor a hirdetményükben szereplő információ pontatlan, hiányos, felületes, és ezzel ilyen dilemmáknak megalapozó.
Amennyiben szürke-importost árulnak, akkor a hirdetményükben szereplő információk a valóságot fedik, tehát sehogysem lesz több garanciaidő, mint 1 év.
Továbbá (még 1x) a garanciaidőt nem a viszonteladó/szolgáltató adja, hanem a Samsung. Az első évet is.... -
jeni
félisten
válasz
1 év alap+1 év Samsung regisztrációval+1év ami még 15000Ft
ha a szolgáltatónál veszed ott nem kell ezzel foglalkoznod mert 2év garival hirdetik. -
jeni
félisten
válasz
mantequilla #35189 üzenetére
igen, ha van még 15000Ft-d !
vagyis a Media Markt megadja az 1+1évet és (regivel) a harmadik évre ami 15000 Ft azt te megveszed a Samsungtól mint plusz garit -
gerner1
nagyúr
válasz
mantequilla #35189 üzenetére
Nem. 1+1 év azokra is. Az Összefoglalóban benne van, hogy 1+2év hogyan lehet (a harmadik évért mindenképpen fizetni kell)...
-
gerner1
nagyúr
válasz
mantequilla #35184 üzenetére
Nem. Hivatalos az a gari, amit nem "ők", hanem a Samsung adja. Feltételezhetően azért 1év, mert nem hivatalos forrásból származnak. A szürke-importosokra csak 1év van.
-
junior11
veterán
válasz
mantequilla #35083 üzenetére
Ha meg vagy elégedve a Honor 8-cal, szerintem nem.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Ha pénztárcád nem bánja az összeget...
-
törölt tag
válasz
mantequilla #35085 üzenetére
Akkor az úgy rendben van.
-
kutga
félisten
válasz
mantequilla #35085 üzenetére
Nem nagyon van jobb ajánlat. Kár hogy nem pár hete akartad venni amikor a Telekom szórta ki őket.
-
törölt tag
válasz
A háttere sokat számít (jótállás miatt). Anélkül nehéz erre válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest