Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz Jeffjn #18991 üzenetére
Én is Spigen párti vagyok és a Slim Armor verziót vettem az S7-re. Praktikus a becsukható kitámasztólába és leszedhető a kemény hátlap.
-
kengyel
nagyúr
Én még mindig erre szavazok, nagyon jó benne a telefon, a fogása is kényelmes.
kengyel
-
pcsabat
őstag
ez egy jó tok például és el sem csúfítja. Soha egy tok nálam egy telefonon sem bírta annyira a strapát mint ez. Ahogy kijött a telefon tavaly meg is vettem, 11 hónapja rajta van ez a tok. Nem lötyög, nem tört le a sarka, nem esik le a telefonról stb stb. Drágább, de ebből elég kettőt venni a telefon élettartama alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Jeffjn
tag
Végre megjött nekem is a telefon. Öröm-bódottá szebb mint, amire számítottam.
Kérdésem az lenne, hogy ki milyen tokkal csúfítja el a telefonját? Üvegfóliát használtok, mert ahogy nézem egy kijelző csere elég borsos (70k)?
-
-Valinas-
senior tag
Én max desztillált vízzel próbálkoznék, mert vízköves foltokat fogtok nézegetni a fólia alatt utána...
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Az adat használatnál az dátumot át lehet valahogy szerkeszteni a dátumot,hogy mettől meddig mérje az adatforgalmat? -
veterán
Clin alkoholos ablaktisztító is jó, az is csúszik, és hamarabb kiszárad, egyik dekoros ismerősöm is azzal tesz fel minden matricát.
https://gamergep.hu/
-
törölt tag
válasz LilProphet90 #18984 üzenetére
Hajszáritó?
Vizes felrakás után amugy is rá kell melegíteni a széleknél. -
LilProphet90
senior tag
válasz varjasz #18980 üzenetére
A vizes felrakásnak az az előnye, hogy tudod "csúsztatni" a fóliát felhelyezés után, magyarán tökéletesre tudod igazítani, csak utána nagyon kell figyelni, hogy nyugalomban legyen 1-2 órát a telefon, mire elkezd rendesen tapadni. Utána akár egy hét is lehet, mire minden vízbuborék teljesen kiszárad.
Én is egy csepp mosogatószer+víz kombóval raktam fel anno az UltimateShield-et
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
samu74
addikt
válasz _Moriarty_ #18967 üzenetére
Nem tudom van-e olyan jelerősítő ami vezetéknélküli...Pl. az antenna része megy az ablakba a másik meg a lakásba. Mint ahogy a wifihez is létezik ilyen.Ha ebay-en nincs akkor nem létezik.
-----------
-
-
Burt1793
veterán
-
törölt tag
válasz Burt1793 #18974 üzenetére
Én olyan helyen lakom ahová a varnyú is lopakodva jár. 4g van, 2g van, 3g nincs. WiFi is van de ha bejön egy hívás hirtelen sokkoló tud lenni szegény telefonnak és azt se tudja hiva kapcsolódjon.
S4 óta szenvedek néha ezzel a hibával, pedig régen telenorosok voltunk.Pont a telephelyemen vannak ilyen anomáliák, máshol nemigen.
Bosznia(ET Haza)1- 2 havonta megyek,sehol semmi bajom.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz _Moriarty_ #18972 üzenetére
Részvétem, nekem nincs gondom vele telenorosként.
(#18971) ΞlittlecarΞ: Nem tudom, Magyarországot és a környező országokat is bejártam vele az elmúlt 9 hónapban, decemberben volt az utolsó eldobás, azelőtt pedig szeptemberben, az is a horvát bosnyák határon.
Magyarországon Hevestől, Tolnáig, Baranyáig jártam, útközben, erdőben, túrázva, hegyek között, ahol volt térerő (van ugyanúgy, mint a többi telefonnak), ott nem volt gondom a hívással. -
törölt tag
válasz _Moriarty_ #18972 üzenetére
Nagyon toprzékoltam.
Viccet félre téve látják a fekete felhőket a fejem felett ők is. Nem tudják megoldani de örülnének ga maradnák, több redem van. -
Burt1793
veterán
Válts telenorra.
-
enemi
senior tag
-
törölt tag
Kb ez a helyzet nálam is csak Vodafone. Kaptam havi 3e ft mínuszt a hátralevő szerződés idejére, vagy kaphattam volna jelerősitőt.
Dobtam labdát a Samsungnak is, cseréltek alaplapot de feleslegesen. Vannak időszakok amikor hónapokig nem jelentkezik a hiba.
Helyfüggő a hiba, ahol előfordul ott a szifon 6 is hibáddzik.[ Szerkesztve ]
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz samu74 #18966 üzenetére
Én már megfutottam a szolgáltatómmal ezt a kört, a Telekom bemért, elismerte, hogy gyenge a térerő. A megoldás egy jelerősítő, amire ha telefonálni szeretnék vagy jön egy hívás, kábellel csatlakoztatni kell a telefont Mondtam, hogy köszi, így nem kell.
Amúgy egyértelműen az S7-nek a leggyengébb eddig a térereje, pedig 4 telefon van itthon és az eddigi telefonjaimat is figyelembe véve.
Megoldás 2G-re váltok itthon. -
samu74
addikt
válasz Ferike81 #18962 üzenetére
Ó,én elég sokat fikáztam ezért az S7-et. Megoldás lehet a jelerosítő, szerintem a szolgáltatódnál van ilyen. Szerintem addig amíg nem jön a frissítés a 7-es droidra (nekem speciel jobb lett) addig otthon használd fix 2G-n ,úgyis van wifi.
Ha nem váltogat fel-le a hálózaton nem lesz gond.Szerintem szervizbe felesleges ezért küldeni.-----------
-
kengyel
nagyúr
válasz Csaba.no1 #18964 üzenetére
2016. márciusban vettem az első S7-t, ugyan ilyen gondokkal küszködtem. Ugyan ezeket mondták nekem is, én sehova nem vittem, egyszer csak rendbe jött. A mostanit tavaly decemberben vettem, ennek ilyen gondja nem volt. Vitték már be emiatt szervizbe, és " ugyan" úgy kapták vissza a telefont. Sokat kell lehet járni a nyakukra, akkor talán el lehet érni valamit.
kengyel
-
Csaba.no1
tag
Én bő egy hónapja használom, többen panaszkodtak ez idő alatt, hogy nem voltam elérhető, pedig volt térerőm. Felhívtam a Telekomot és ők ezt a problémát a Samsungra hárították, majd felhívtam őket is és azt mondták feltehetőleg "a telefon vevőjének a hibája" és vigyem be a váci úti prémium szervizbe, ahol ha nem tudják javítani beküldik a TMX-hez. Elmondtam az ügyfélszolgálatosnak, hogy mélységesen szomorú vagyok, hogy még mindig a TMX a szerviz partnerük (rossz tapasztalataim vannak) természetesen "panaszát továbbítjuk a vezetőségnek". Elég tanácstalan vagyok.
-
-
Ferike81
senior tag
Lehet nem épp témába vág, de annyiban mindenképp, hogy S7-nél van gondom. Használ valaki mobiljel erősítőt? Úgy tudom van ilyen mobiljel erősítő, hasonlóan a wifi jelerősítőhöz. Ez olyasmi, hogy van egy külső antenna és van egy belső jelszóró? Ugyanis az S7-em eldobta a jelet, (ami nem lett volna gond, mert a házban tudtam eddig is, hogy gyengus a Telekom jelerőssége) viszont magától nem nagyon talált. Ilyenkor jött a repülőgép mód ki-be, és láss csodát minden oké. Visszaküldtem a telefont, de azon agyaltam, hogy vennék egy ilyen erősítőt, és akkor nem dobná el a jelet. Nekem csakis otthon van térerőgondom, így megoldanám a gondot. Van valakinek ilyen erősítő cuccal tapasztalat?
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
pohár
félisten
válasz UfoZoli #18960 üzenetére
jaaa, hát hallod, én ezekről el is felejtkeztem, hogy őszinte legyek
de ahogy észrevettem (koppkopp), semmi probléma nincs a telefonnal, bár egyszer nem tudtak elérni telefonon, arra csodálkoztam is, hogy wtf, mikor itt vagyok 2 méterre a hívótól
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
UfoZoli
aktív tag
Tudom, köszi az előző is onnan van.
De mikor hazamentél az általam írt dolgokat csak megnézted az első 3 napban. Mert ezen határidő alatt a boltba viheted vissza ahol személyesen vásároltad, s rögtön cserélik, ha valami gebasz van (just fyi, mint vásárlói jogok)HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
pohár
félisten
válasz UfoZoli #18958 üzenetére
tesztelni nagyon nem fogod tudni sehogy, odaadják neked a telefont az infópultnál (már ki lesz bontva, hogy a garijegyet kitöltsék), odaadják, hogy nézd át, nem sérült-e valahol (most szombaton vittem egyet a WestEndben lévő MM-ból)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
UfoZoli
aktív tag
Gyerekek!
Gyors kérdés: asszonynak a csereutalványból kinéz egy rózsaarany S7-es, persze csak ha jó kislány lesz
Én feketében használom már lassan fél éve, maximális megelégedéssel.
Itt a fórumon is aktív tag vagyok, vásárlás előtt mind a 8-9 ezer hozzászólást elolvastam.
Na de az már régen volt.
Vagyis a kérdés: a forrás biztos lesz (MediaMarkt), de mire kell figyelni? Pont letojom hogy milyen kameramodul lesz benne. Memoriakártya is sandisk evo extreme lesz benne, értelem szerint azt tesztelni kell, meg hogy sérülésmentes legyen a teló, BT/Wifi/mobiladat teszt alap. Kijelző/fényképek minősége, lencse karcmentessége alap. Hanghívás kipróbálása minőség szempontjából alap.
Ezen kívül esetleg még valaki valamit tesztelt vásárláskor? Személyes átvétel lesz, mert a házhozszállításba nincs bizodalmam, így csak 3 nap van hogy visszavigyem, ha valami gázos. Viszont nekem nem lesz 3 napom se hogy szétteszteljem, max 1.Válaszokat előre is köszi, akár privátban
[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
air
nagyúr
válasz -Valinas- #18953 üzenetére
Hát ez az, hogy nincs!
Én visszafogom a használatot, hogy meglegyen az 1 nap.
6 órának a közelébe sem tud érni.
Bár egyszer csináltam loopos videólejátszási tesztet, ami7-8 óra(megtaláltam) 6ó 36perc volt, de az a mindennapi használatra nem mérvadó.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Dyingsoul
veterán
Medzsik! Köszönöm ez már így frankó! Annyira jó ez a telefon, hogy az valami betyár. Csak be ne szarjon ez is, szeretném éveken keresztül használni.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
duvi
nagyúr
Tudom, rengeteg minden befolyásolja az üzem és kijelzőidőt. Mobilnetet alig, de wifit folyamatosan használok. Böngészésre Dolphin van feltéve, szinkronizálás állandóra be van kapcsolva. Következő hetekben még figyelem, hogy változik-e ez a kijelzőidő,de remélem, hogy így marad
-
enemi
senior tag
válasz Dyingsoul #18951 üzenetére
Bónusz kérdés Mikor átakarsz tenni egy ikont ,rajtatartod az ujjad. Fent megjelenik az "alkalmazások áthelyezése". Oda behuzigálod az összes pakolgatni valót,majd átlibbensz arra a lapra ahol hagyni szeretnéd,és kipakolod onnan. Müxik mappáknál is.
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
air
nagyúr
A kijelzőidő nagyon-nagyon sok paramétertől függ.
Nálam például alig éri el a 4 órát.
Vagy mondjuk úgy, 4 órányi aktív használat már 20-30% közé meríti minden nap. Van hogy délelőtt is töltöm és éjszakára is rá kellene dugnom. Másnap délelőttig már alig bírja ki, 15-20% körül jár.
Ha délelőtt feltöltöm 100%-ra, akkor estére 2-3 óra használattal 40-45-re lecsorog.
Gyanítom nálam a wifi és mobilnet mellet folyamatosan futó szinkron (céges és privát levelezés) és a gyakori Chrome-ban böngészés viheti el.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Dyingsoul
veterán
Igen köszi én is csak ezt a megoldást találtam célravezetőnek de akkor is zavar, hogy ott az upday amikor widgeteket akarok kitenni vagy változtatni a layout-ot. Mindegy egyelőre marad ez.
UfoZoli: Köszi a tippet de úgy sem megy. Olyan merev az egész mint egy tégla. Pedig amúgy leszedtem a hátlapról a gyári fóliát meg az imei számos cédulát is, hogy a vastagságot semmiképp ne növelje.
Amúgy a Gear VR egy fólia pusztító. Tegnap úgy tettem be mint a hímes tojást mégis felgyűrte picit a home gomb alatti fóliarészt. Gondolkodtam rajta, hogy kivágom ott a fóliát de más szögben ha még óvatosabban rakom bele akkor belemegy. A másik villája meg a hangszóró résznél akar állandóan beleakadni. Az veszélyesebb mert szerintem a kijelzőt is megkarcolná gyakori ki-be helyezéskor, a fóliát meg simán begyűrné ha csak lazán beletenném a Gear VR-ba. Elég szar konstrukció azt kell mondjam, de a hiba ott van, hogy akkorára csinálták azt a bekattanó villát, hogy a Note is beleférjen. És most nem az állítható microUSB végre gondolok hanem a másik villára ami rácsap és nem állítható.
Bónusz kérdés: Marhára zavar, hogy amikor ikonokat tologatok egyik képernyőről a másikra annyira ki kell vinni a képernyő szélére, hogy fel kell nyomnom a spigen oldalát. Korábban említettetek valami biccentéssel váltást de ezt nem találom hol kell bekapcsolni. Az is jó lenne, ha lehetne állítani hogy mennyire kelljen a képernyő szélére kivinni az ikont ahhoz, hogy a másik lapra áthúzza.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Dyingsoul #18935 üzenetére
Mindig egy saroktól kell lekezdeni levenni.
Betenni meg az egyik hosszú oldalán beilleszted aztán mész körbe és a másik két sarokkal.
Masszív toknak ez az átka.
Vigasztaljon hogy hamar ráunsz a Vr-ra.
Bumperrel együtt is fel meg le lehet szedni a tokot.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Icetee #18941 üzenetére
Nem vetették el a tervet, az S8-hoz majd mellékelnek egy fűrészt hogy ha meguntad hogy nagy a teló nyugodtan ketté fűrészelhesd.
Temészetesen jár egy Mini matrica is majd a csomaggal amit majd felragaszthatsz a hátlapra hogy mindenki tudja hogy neked minid van.
Smoke some weed nigga!
-
Icetee
aktív tag
válasz HaliGab23 #18917 üzenetére
Az én baratnőm is Alphat használ még
Kár hogy az S5-től felfelé már nem csináltak minit. Nagyon szeretem az S7-et, de a hétköznapokra beérném egy kisebb telefonnal is Amikor megjelent az A3 2016 teljesen beleszerettem, mert kicsit az Alpha jutott eszembe, de sajnos elég karcsú volt tudasban, így kiesett a lehetőségek közül
A Samsung teljesen elvetette már a Mini szériát?
-
Dyingsoul
veterán
válasz Wiz Khalifa #18938 üzenetére
Igen de én ezt is el akarom tüntetni. Nem tudok emiatt bal oldali irányba hozzáadni oldalakat. Valahogy sikerült az előző S7-en, ezen nem jön össze.
-
Dyingsoul
veterán
Bónusz kérdés: Az upday-t hogy lehet eltüntetni teljesen? Kikapcsoltam, letöröltem de még mindig ott van amikor a home-tól balra szeretnék egy új lapot hozzáadni és emiatt nem lehet..
-
Dyingsoul
veterán
Az létezik, hogy a Spigen Neo Hybridből kivenni csak úgy tudom, hogy leszedem a bumpert? Beletenni sem bírtam a telefont csak ha levettem róla. Alig bírom szétszedni, GearVR-ozáshoz viszont muszáj. Kicsit idegörlő mindig szétkapni a tokot, attól félek eltöröm. (speedshopból vettem, sztem eredeti)
-
törölt tag
válasz LilProphet90 #18925 üzenetére
Igen jó lesz ez de van még vele ez-az.
-
törölt tag
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #18923 üzenetére
Ezt nem tudtam, akkor bocsesz a dezinformálásért. Az azért már barátibb...
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
LilProphet90
senior tag
válasz #67656192 #18920 üzenetére
Én is hasonlót tapasztalok, sokszor nem is csatlakozik magától, MM-nél illetve más eszközöknél nem áll(t) fenn a probléma.
Más gond viszont nem nagyon van vele, a 93 MB-os frissítéssel eltűnt a mikrolagok jó része is.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
samu74
addikt
válasz #67656192 #18871 üzenetére
Nem vészes a dolog nálam se.Igaz hogy én a béta elejétől használom a nougatot,és főleg 1-2 játék miatt jött hibaüzenet...Persze a telefon soha nem fagyott le,meg nem indult újra,de ilyen app crash volt azért 7-es droidon.A google meg a samsungos appok jól működtek.
Sajnálom hogy nálad a hálózati hibák nem szűntek meg,én hónapok óta nem tapasztalom.Véletlen is lehet,de nekem a nougat óta nincs ilyen gondom...Előtte azért volt nekem is.
Ami nálam a 7-es droidon jobb:
-Nincs hívás probléma -se nyávogás hogy nem vagyok elérhető/sms
-AOD - a bővített értesítés miatt nekem hasznos
-Kékfény szűrő - telefonon böngészve sötétben nem égeti ki a szemem
-A felület/menü - szokni kell,de szerintem pofás
-Picit pörgősebb - igaz hogy az animációt 0,5x levittem
-Aksi idő picit jobb - a doze szerintem jobb mint MM-on-----------
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz UfoZoli #18910 üzenetére
Nem 5.1.1 az ucsó hivatalos. Hanem 6.0.1
Azért nem talált frissítést hiába rákerestél mert a kiállított telók lockolt szoftveresek. Ezek értendők Samsung-ra, Huawei-re, iPhone-ra, stb... és ez mind a hivatalos Store-ra, Media Markt-ra, szolgáltatóra.
Ez azért van hogy ne csessze szét a sok emberke aki megtapogatja. Szóval le vannak tiltva dolgok. iPhone-ba pl a frissítések, meg nem tudsz ikonokat rendezni pl. De még sok más. Ez igaz Huawei-re meg a többire is.
Smoke some weed nigga!
-
norbeey
tag
Ma arra lettem figyelmes, hogy a telefon folyamatosan a töltést jelző pittyegő hangot ad ki. Egy gyári samsung adaptive fast charger volt bedugva amit még a note 4-hez kaptam (szerintem pontosan ugyan olyan). Majdnem megégette a kezem olyan forró volt mikor kiúhztam és égett szag is lett tőle, azóta nem is működik egyáltalán. Ha megrázom valami mozog is benne. Vajon leégett volna a lakás, ha éppen nem vagyok itt? Tapasztalt bárki hasonlót?
-
HaliGab23
senior tag
válasz #67656192 #18919 üzenetére
Pff, kemény!
Nekem az S7 volt cserélve, kamera pixelhiba miatt.. Elsőre sosem bírok jót venni semmiből
Off: vettem egy elég drága Epos órát, természetesen 1 héten belül besz@rt - megszorult - igazítani kellett a mechanikáján utólag.
Korábban írtam, nekem az vízállóság nyom sokat a latban... már meghalt volna kétszer, ha nem lenne az... és egyik sem szándékos/tervezett elárasztás volt (Horgásztúrák veszélyesek a telókra.)
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
törölt tag
válasz HaliGab23 #18917 üzenetére
1-et cseréltek 1 hetes korában, 1 elolvadt az éjjeliszekrényen(usb hiba miatt) , 1 beégett és usb hibás lett, 1 eldobta az imeit, soha többet nem csatlakozott sehova(gsm) ezt is cserélték, amit először cseréltek az szintén beégett és usb-s lett. Szóval 3db volt párhuzamosan, mindegyikkel volt baj(kisebb nagyobb) kb 1 évesen mindegyik új akkut igényelt. Volt ott több tipushiba is ami miatt jobb is, hogy kukázták de akkor is szerettük őket.
Most ugyanez a helyzet. Egyszerre van 2db s7, 2db s7e, egyelőre még csak eggyel volt gond, a többi birja igaz van amelyik még csak 3 honapos. Egész jó széria a hetes.Egy Alpha még van itthon de már nem használjuk mert szar az usb-je nem szereti a töltőt, szar a home gombja és már nincs hozzá alkatrész.
[ Szerkesztve ]
-
matehajagos
tag
Az mitöl lehet hogy az Ampere nevű program szerint a töltés igen ugrándozó, 240-1100mA között folyamatosan ugrál. (4,11V-ot ír) Minden gyári, gyorstöltés kikapcsolva. Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz #67656192 #18915 üzenetére
Nekem cserélték gariban anno az Alphat, és a feleségem még mindig azt nyúzza, nem akar váltani róla, tökéletesen működik, pont megfelelő méretű, stb.
Kíváncsi vagyok az S8-ra, de ez az S7 is megfelelő. Most töltöm le újra a 7-es androidot, nekifutok ismét.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
törölt tag
-
UfoZoli
aktív tag
válasz #67656192 #18912 üzenetére
Alpha-ra volt hivatlos 5.0 is XEH-n. Nekem azzal hozták a cseretelefont 201. novemberében. Igaz utána azt hizem vissza is vonták.
Sajna azóta teló elhalálozott s csereutalvány formájában éledt újjá. Macerás volt az elválás, s sajnálom...
Mostohagyereke volt az a telefon a samsung-nak amivel kikövezték ezt fos túlárazott, mégis low budget specifikációval rendelkező A szériát. Igaz a 17-es verziók már egész vállalhatók lettek.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
Köszi, tudom hogy néhány régióra elérhető, de a kevésbe kísérletező kedvű XEH rommal rendelkező verzió esetében pl a Q1 is kérdéses.
Félreértés ne essék engem nem zavar hogy most ez a hot topic csak nem értem hogy egy tökéletes MM-et miért kell lecserélni.
Persze ez a fogyasztói társadalom lényege, hogy mindig a legújabb kell.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
Gyerekek!
Egyesek nagyon türelmetlenek hogy nincs még hivatalos Nougat!Akkor ezt kapjátk ki: Samsung Galaxy S6 Edge plus-ra az utolsó gyári hivatalos rom 5.1.1-es verziójú.
Ma nyomkodtam a Váci úti Samsung store-ban, úgy hogy wifi-vel rá is lehetett keresni a frissitésekre.
Igaz hogy kisszériás telo volt, de akkor is a Flagship+ kategóriában játszott.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
pohár
félisten
válasz UfoZoli #18899 üzenetére
jaja, utánanézve tényleg az volt az, de nekem bumszli lesz már azzal
ha nagyon csúnya lenne a telefon ebben a mostani tokban, max leejtem véletlen a biztosítási idő alatt
-
mono7806
tag
válasz monroe8609 #18905 üzenetére
Ne érts félre, elhiszem - csak nem értem... itt pl. konyhakéssel szurkálják, vagdossák - és semmi nyoma nincs a kijelzőn: https://www.youtube.com/watch?v=wKl33N2H8CM
-
monroe8609
aktív tag
válasz mono7806 #18894 üzenetére
Pedig habkönnyedén lehetnek rajta hajszálkarcok..első naptól spigen neo hybrid van a telomon. Úgy voltam vele elég ez!Aztán egyik reggel a teraszon napsütésben észrevettem pár apró hajszálkarcot bal felül..pedig csak zsebből ki be és más nem volt a zsebembe..mindezt 2 hét alatt..nyilván vmi porszem vagy konkrétan a kosz lehetett mert mással meg véletlenül sem érintkezett a kijelzőm..így vettem hát egy gyári fólia párost..
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Icetee #18903 üzenetére
Ja!
Csak az elválás nem úgy alakult ahogy szerettem volna...
Alaplap hibával javította a már cseretelefont a TMX aminek következtében a telefon újraindult.
Samsung Magyarországnál keményen oda kellett b@szni az asztalrra, hogy orvosolják a dolgot.
Végül ma kaptam meg a csereutalványt.
Most még azon megy a huza-vona hogy a 2017.04.11.-én kezdődő harmadik éves prémium garit írják át az S7-re vagy adják vissza a lóvét.
Sajnálom, mert szerettem, ráadásul a fizikai paraméterei - értsd mérete - még ma is, így fél év S7 használat után is jobban bejön.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Icetee
aktív tag
válasz UfoZoli #18900 üzenetére
Lehet hogy az volt
Még ha neten rendeltem volna valami webshoptól azt mondom lehet átvertek, de Speedshop nem árul hamis cuccokat Ezért is csodálkoztam. Visszavinni meg nem akartam, mert általában ilyen dolgokra nem érvényes a garancia, Azt mondják "nem rendeltetésszerűen használtam" :/Az Alpha de király kis telefon Arról váltottál S7-re?
-
Lehiñito
senior tag
válasz mono7806 #18896 üzenetére
2hónapja használom. Még nem vettem észre h karcos lenne. Zsebben hordom én is.
Feleségemnek Spigen Ultra Hybrid van. Annak már kemény merev a hátulja, a keret sarkai meg légbuborékosak, hogy jobban elnyeljék az ütődést.
Vettem volna olyat is magamnak de csak rose gold színben volt mikor vettem a tokokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik