- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Fényképen a Poco F7
- Windows CE fórum
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monroe8609
aktív tag
válasz ElektrikusDE #30370 üzenetére
Majdnem 1 óra kellett... De mostmár jó. Köszi szépen
-
monroe8609
aktív tag
Nos! Miután a gyerek szájából kivettem az usb töltő végét és szárazra töröltem majd feldugtam tölteni, kiirta hogy nedvességet észlelt és győződjek meg róla hogy száraz a csatlakozó... Ennek immár lassan 1 órája...azóta is folyamatosan ezt írja.. Létezik hogy ennyitől behalt volna??? Valakinek van tapasztalata ilyesféle ügyben??
[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
válasz monroe8609 #28411 üzenetére
Tárgytalan,megoldodott!Viszont a recoverybe hogyan lehet belépni?
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok!Volt már problemája bárkinek a töltővel?Értem ezalatt azt hogy mostanában van olyan hogy több időbe telik teljesen feltöltenie,illetve mintha utána gyorsabban is merülne a telefon...tegnao este asszony G4-ét se töltötte fel,egy éjjel alatt 74%-ra sikerült neki..ha elromlott a töltő azt cserélik e gariban vagy mi a teendő?
-
monroe8609
aktív tag
válasz SpongyaBob #23321 üzenetére
Köszönöm szépen a segitseget!Azert felmerul bennem a kerdes hogy ez miert is van igy?
-
monroe8609
aktív tag
Talalkozott már valaki olyannal hogy professzionális fénykepező modban a raw fenykep egy homályos paca lesz??
-
monroe8609
aktív tag
7.0-n van olyan hogy ha felveszem a telot az asztalról akkor rezgéssel jelzi az értesítéseket?
-
monroe8609
aktív tag
Ez a hard reset a hangero fel+bekapcs gombbal hogy mukodik?nyomom mindkettot folyamatosan de semmit nem csinal..azert szeretnem megcsinalni mert par napja iszonyatosan merulni kezdett..nincs uj app meg semmi..
-
monroe8609
aktív tag
válasz bulikavagyok #19718 üzenetére
Magyar telekomos.Nincs ilyen beállitas,vegigneztem mindenhol..pedig hasznos lett volna nekem is
-
monroe8609
aktív tag
válasz bulikavagyok #19687 üzenetére
Nem talalom...az lehet h nekem nincs ilyen funkcio??
-
monroe8609
aktív tag
válasz Streampunk #19539 üzenetére
Nem feltétlen lesz belőle problema.én a tapasztalatok alapjan csinalok mar minden frissites utan fr-t..regi androidos telok hajlandoak voltak osszegabalyodni frissitesek utan..
[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
Nalam 4 napja van fent a T-s 7.0..Eddig nem talalkoztam semmi anomaliaval,különösebb hibával!Nekem erezhetoen porgosebb a rendszer mint 6-os alatt.uzemidom is valamivel jobb lett de ezzel elotte sem volt gondom!Én elégedett vagyok.
Ja és én is utana csinaltam fr-t.[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
válasz mono7806 #18894 üzenetére
Pedig habkönnyedén lehetnek rajta hajszálkarcok..első naptól spigen neo hybrid van a telomon. Úgy voltam vele elég ez!Aztán egyik reggel a teraszon napsütésben észrevettem pár apró hajszálkarcot bal felül..pedig csak zsebből ki be és más nem volt a zsebembe..mindezt 2 hét alatt..nyilván vmi porszem vagy konkrétan a kosz lehetett mert mással meg véletlenül sem érintkezett a kijelzőm..így vettem hát egy gyári fólia párost..
-
monroe8609
aktív tag
Fólia ügyhöz!
Nekem tegnap jött meg az itt korábban linkelt gyári fólia. 3400 volt szállítással együtt. 2 darabot kaptam. Soha nem raktam még fel semmilyen fóliát,mindig telefon boltban rakattam rá. Tegnap rászántam magam mert most nincs időm sajnos beugrani semmilyen boltba.Rápróbáltam előtte párszor aztán felraktam. Voltak kis bubik itt ott azokat kisimitottam és azóta lekopogom teljesen jó. Spigen neo hybrid sem nyomja fel a szélein!Eddig!Igaz nem üveg de a célnak megfelel! -
monroe8609
aktív tag
válasz -Valinas- #18701 üzenetére
Ízlések és pofonok Nincs bajom a google fotokkal,csak mondom meglepetésként ért hogy amit onnan töröltem azt a telorol is leszedte.Nekem ez ujdonság volt.Nyilvan,ha én a Flickr-t szoktam meg
Ha már itt tartunk!Hol tudnám azt beállitani a google fotokban hogy ha onnan törlök valamit akkor azt a telefononról ne törölje?Lehet kipróbálnám mostmár mint alternatíva -
monroe8609
aktív tag
Már kukáztam utána azonnal Szerencsére Flickr menti folyamatosan ugyhogy nem vesztek el,de azért bosszantó/elgondolkodtató hogy a google photosnak hogy van mersze a telefon memoriájába nyúlni..(de lehet,ahogy ezt később irtak kikapcsolható funkcio.ha az akkor szivesen venném a megoldást rá)sebaj mostmár képbe vagyok,kikapcsoltam az automentést,bőven elég ha Flickr-en megvannak!
-
monroe8609
aktív tag
Ma reggel arra keltem hogy a galériából es a telobol is teljesen eltuntek azok a kepek amiket a telefonnal csinaltam..a tobbi megvan amiket pl letoltottem,kaptam viberen stb...talalkozott mar valaki ilyennel??
Targytalan.megvan a ludas.a google fotokbol toroltem mindent es a telorol is leszedte.. nem gondoltam volna
[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
Egy idő után az értesítések eltűnnek az ertesitesi savbol ha nem nyulok a telohoz..hol lehet ezt beallitani hogy addig legyenek ott amíg meg nem nézem??
-
monroe8609
aktív tag
Az mennyire normális hogy hívás alatt nincs 4g-m?Ez valami feature,vagy esetleg beállításon múlik?
-
monroe8609
aktív tag
válasz -Bandi- #17760 üzenetére
Nem az előugrásról beszélek,azt tudom,ki is kapcsoltam vibernel mert nem szeretem ha az arcomba tolja premierbe...arról van szó amikor pl. asztalon van a telo lezart képernyővel,nem villan fel a kijelző ha üzi jön,rákell nyomnom a home gombra vagy a powerre,akkor látom csak az értesìtési savban...
[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
válasz monroe8609 #17735 üzenetére
Erre valaki esetleg?Minden beallitast atneztem a telefonon es a messengeren is.Volt alkalmazas ujratelepites is szoval minden es az istenert sem villan a kijelzo ha uzenetet kapok messengeren,csak a led jelez es kesz.
[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
Miert nem villan fel lezárt képernyőnèl ha messenger üzenetet kapok?Vibernél ez jól működik
-
monroe8609
aktív tag
Belèptem a táborba,egy fekete példánnyal!Az alkalmazasvalto es vissza gomb vilagítasi idejét tudom valahol állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik