Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
Rian_82
üzenetére
Nekem tetszik,szerintem jó lett.
Az ujjlenyomat olvasó kicsit fura helyen van,de ha az írisz szkenner jól működik akkor úgyis inkább azt használnám.Tokot amúgy is csak belebújtatóst használok,nem bírom elviselni a többit.
A keskeny kávák viszont nagyon tetszenek.
De majd 2 hónap múlva meglátjuk,hogy milyen lesz valójában.
-
samu74
addikt
válasz
-Valinas-
üzenetére
Mondjuk az sd mérés eredményei érdekesek nougaton szerintem,és én is azért "fogtam" a témát mert aki felhozta a dolgot kíváncsi volt hogy miért annyi amennyi.Az hogy téged ez zavar,az meg engem zavar.

A nougat jó,legalább annyian állítjuk ezt,mint amennyien nem.Ilyen ez. -
Frank97
csendes tag
Azt mondják,hogy hivatalos sajtófotó.
http://tech2.hu/hivatalos-sajtofoton-a-samsung-galaxy-s8/
-
samu74
addikt
válasz
-Valinas-
üzenetére
Ez egy szakmai fórum,és mindenkinek van véleménye,tapasztalata,stb.Majd jól eldönti mindenki hogy neki mi a fontos.

Még mindig jobb ezen agyalni,mint azon hogy a Crystal Clear tokon milyen szögben hogy csillan meg a fény...Cuccok a mobilnetet használhatja egy csomó beépített app,pl. időjárás/widgetek,play dolgok,rendszermentés,stb.Kapcsold ki a mobilnetet ha nagyon idegesít.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
üzenetére
Mondd már meg nekem, hogy mi a bugos a nugátban... Hogy ronda lenne? Szerintem sokkal szebb felület, mint az MM volt.
Miért kell mindig sírni valamin? Pár napja úgy néz ki a fórum, hogy
SD kártya sebesség!
Szar a Nugát!
Szar a Marshmallow!
SD kártya sebesség!
Szar a Nugát!Mindenki eldöntheti magának, hogy 7-es szoftvert használ, vagy marad a régi (előbb utóbb nem biztonságos) 6-os verzión. De ne terjesszünk már ilyen hülyeségeket, hogy bugos meg ronda a nugát, mert egész egyszerűen nem az. Ráadásul csomó feature van, ami szerintem hiánypótló, és sokat növel a telefon használatának kényelmén.
-
Rian_82
csendes tag
Nem lehet, hogy töredezettek a kártyák fájlrendszere, ezért lassabb néhány?
-
samu74
addikt
Én elhiszem hogy ennyi neked,csak azt mondom itt valami hiba van.Az sd bench mér hülyén,vagy a nougatra nincs optimalizálva.Vagy mindkettő.

Érdekes mód,akik mértek 6-os droidal azoknál 10000 mb/s ram másolási sebesség volt.
Neked is meg nekem is nougat van rajta,és érdekes mód 3000 mb/s a ram másolás sebesség.Az elég érdekes.
Most mértem nálam is annyi mint nálad
-
samu74
addikt
válasz
Rian_82
üzenetére
Most hogy mondod...
Itt értetlenkedek hogy miért van durva eltérés ugyanolyan kártyák sebességével,most nézem hogy a ram sebesség 10k feletti mindenkinek.Míg az "extrémgyors" kártyánál rendre 3k alatti a tempó.
Szóval,itt van egy kis bug.
viera ennyivel nem gyorsabb.Bug ez.

-
samu74
addikt
7-es windows lenne a legjobb,de a 10-en is megy galiba nélkül az odin.Flashtool(asszony Lenovojához kellett) nálam macera volt a 10-en,de meg lehet oldani.Annyi még,hogy a gyári adatkábelt használd.
Próbáld ki a nougatot,szerintem jobb mint a 6-os droid.
viera elvileg annyi csak a különbség,de akkor is nagyon durva hogy annyival ír mint olvas.

Míg a többieknek harmad annyi sebesség ugyanazon a kártyán...Nem létezik hogy csak a 32-es kártya tudja ezt.Esetleg még teljesítmény mód ami befolyásolhatja ezt,de nem ennyivel. -
-
TOZ
addikt
Mindjárt szerzek egy Windows gépet és felrakom. Annyira mondjátok, hogy milyen jó.
-
Icetee
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ha EU-s a telefonod akkor itt:
[http://www.samsung.com/hu/microsite/szervizpontok/]
De ha GSM boltba vásároltad kérdezz utána, mert lehet csak rajtuk keresztül tudod érvényesíteni a garanciát.
Álltalában 5-15 munkanap a hivatalos szerviz, de a Samsungnál gyakorlatban 1 hét alatt megvan szinte bármi.
Csere készüléket nem mindig adnak. Ha mégis akkor sem egy S7-et fogsz kapni. Egyik barátom fél éve egy S3 Mini készüléket kapott az S5 helyett cseretelefonnak
-
törölt tag
Most akkor direkt elb****ák az s7-et ezzel a bugos, ronda felületü 7.0-va,csakhogy vegyék-vigyék az s8-cat ami 7.1.1-gyel jön, és amit majd csak akkor kapunk meg ha majd elég s8 fogyott?
-
nuri
aktív tag
Ha esetleg valaki most akar nougatot rakni kipróbálná, hogy adb backup rendesen megy-e?
Nougat előtt futtatja:
adb backup -all -f c:\akarmi\backup.ab
(teló kérni fog egy kódot)Majd ha felment nougat visszatolja apk-kat, majd:
adb restore c:\akarmi\backup.ab -
F-ECT$
titán
Gariztatni hova érdemes vinni a telefont? Csereteló van? Kb hány nap az átfutás ha alkatrész csere is kell?
-
nokiauser
aktív tag
Hát ez vicces. Illetve nem.
-
nokiauser
aktív tag
Lehet, hogy visszamegyek mm-re, mert amióta nugát van fenn (és csak azóta) napi rendszerességgel eldobja a hálózatot. Másnál nem csinál ilyet?
-
ShadowLac
addikt
Most akkor jobb a 7es vagy rosszabb mint a 6 os??????
-
-Valinas-
senior tag
válasz
matehajagos
üzenetére
Most is meg volt nyitva a chat buborék? Esetleg frissítettél Nougatra?
-
matehajagos
tag
Érdekes amúgy mert én pl. használom a chat fejeket és nem dobta fel most, de régebben meg igen. Nem tudom mitől függ a dolog.
-
mono7806
tag
Hát nagyon kíváncsi lennék, hogy konkrétan a te telefonodban a 64GB-os Pro kártya mit tudna.
Itt vettem a héten:
https://www.pcland.hu/samsung_microsdxc_64gb__adapter_pro_class_10_-mb-mg64daeuBár akkor még a bruttó ára volt annyi, mint most a nettó. Ha ez az ár most reális ár, akkor végül is elég jól jártam

-
Frank97
csendes tag
Köszönöm.
Akkor ez ilyen reménykedjünk benne,hogy nemsokára meg oldják.
-
appel
őstag
-
wody21
tag
Előre is elnézést kérek, ha nagyon helytelen itt a következő kérdésem - ha így lenne, majd moderátor törölje.
Németországban hány eur-t érhet egy használt, tokban (de kijelzovedo-folia nélkül) tartott, gyárilag független S7? Ebayen 285-450 között vannak, nyilván állapottól fuggoen. Amazonon néha ki lehet fogni refurbished, csomagolás sérültet 470 körül, vagy simán 490 - amellé 10% kedvezményt is fel tudnék használni, ennek fényében érdemes használtban gondolkodni?
Jah, még valami: S8 megjelenését követően 100%, hogy nem lesz tapasztalható csökkenés S7 árában? Ha mégis lenne valamilyen mértékbsn, akkor akár várnék S8 startig a vásárlással.

-
Frank97
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés.??
Nemrég én is be neveztem az S7 táborába és fel tettem a 7.0 át az (UK) verziót.
Viszont van egy olyan problémám vele,hogy mikor be állítom az automata fényerőt és jól működik de ha be lépek a kamerába hirtelen meg emelkedik a fényerő szint legalább 40% al és ha csinálok egy képet és meg is nyitom egyből ki süti a szemem,de ha vissza lépek a menübe akkor vissza áll a világítás a normál automatára.
Ez miért van fiúk?
-
samu74
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Lehet hogy ennyi van benne,csak érdekes mód 1 hsz-el előttem valakiknek kb.3x gyorsabb az írás ugyanazon a pro kártyán...Ne. hiszem hogy csak a 32-es ilyen gyors .

Páran mertük itt az sd-t,és elég fura hogy a Pro írása alig jobb mint az Evo+ verzióké. Az olvasás ugyanennyi. És a Pro jóval drágább...
Vagy lehet hogy amire hivatkozok az egy Pro+ kártya, csak a tulaj nem tud róla?
-
vatafakk
aktív tag
Sammobilen van fenn egy francia (orange) és egy egyesült arab emírségek 7-es ROM is, ami újabb mint az UK.
Próbálta ezeket valaki, érdemes lehet váltani? (még 6-on vagyok és gondolkozom, hogy melyiket pakoljam fel) -
HUNgabus
senior tag
sziasztok
Kérdésem lenne azokhoz akik szintén részt vesznek / vettek a béta programban, nektek se jött frissítés már régebb óta? Tudom vége a béta tesztnek, de még a biztonsági szint is 2016. dec. 1. ragadt, holott már rég kint van a 6-os verzióra a januári is.
Végleges verzióról vmi hír?
Az is feltűnt hogy egy az utolsó update óta nincs felugró ablak az ikonok hosszú nyomására, ami a 7-es verzióban pedig alap.köszi
-
kengyel
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez tényleg nagyon komoly megoldás, aki tok nélkül használja.
-
Z14
csendes tag
És hátlap tokok közül milyet ajánlotok? Valami elegáns félére gondoltam
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Z14
csendes tag
Sziasztok!
Az S7-re lehet a hátlapjára valami fóliát venni, mert nem igazán szeretem a tokokat? -
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mostanában "futok ahova csak tudok" időhiány van.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
samu74
üzenetére
Ez a kártya (illetve a telefon) ennyit tud, én is ilyet használok 128-asból és hasonló értékeket mértem vele. Eredeti kártya, 10 év Samu Magyarország garanciával. Korábban 2 hasonló ebay-es kártyát is kukáztam, ezért vettem most hivatalos forrásból majdnem dupla áron.

-
mono7806
tag
Talán emlékeztek még az egy héttel korábbi memóriakártyás tesztjeinkre.
Akkor két, független, külföldi fórumban látható írás/olvasási sebesség eredmények alapján az jött ki, hogy az S7-es 75MB/sec olvasási és 65MB/sec írási sebességgel kezeli maximum a kártyákat.
Ezen felbuzdulva vettem is egy Samsung 64GB-os Pro kártyát, ami max 90MB/sec írási és 80MB/sec írási sebességet tud, ilyet:
A régi SD kártyám sebességei:
És az új kártya sebességei:
Látszik, hogy bár az olvasási egész közel jár, de az írási messze alulmarad a 65MB/sec-hez képest.
Mivel többen is mértétek, gondoltam megosztom veletek az eredményt. -
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Festéklágyító. Csiszoló, polirozó.
Van korongos polirozó gépünk, alupaszta, stb. Persze elő, hátlapot leragasztottam.
Kell hozzá egy kis gyakorlat mert hamar kikapja a gép az ember kezéből a munkadarabot.
-
air
nagyúr
válasz
migabi24
üzenetére
Ez így kicsit ellentmondásos.
Ha egy Google alkalmazásban "komoly hibajavítás" történik attól még egyrészt tartalmazhat hibát, másrészt biztosan nem fog működni a Google Services és a Google Play Services frissítése nélkül. Tehát azt is fel kell tenned.
Vagy a frissítés kizárólag nem Google alkalmazásokra vonatkozik, és a Google alkalmazásokat (Maps, Gmail, YouTube, Drive, Calendar, Photos stb.) soha nem frissíted, vagy nem is használod? -
air
nagyúr
válasz
migabi24
üzenetére
Aha. Ennél nagyobb butaságot régen olvastam.
Biztos viccből adja ki a Google a service-ék és a rá épülő alkalmazások frissítéseit.
Néha becsúszik egy-egy hiba és wl-ot okoz egyik másik service, de ezt legtöbbször gyorsan javítják.
A frissítéseket törölni nem megoldás.
Ráadásul semmiféle gyári verzióra nem térsz vele vissza, mert ezeket is a Google adta ki, nem a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

(6-os Android)