Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
válasz Jeffjn #18991 üzenetére
Case Mate Barely There. Most érkezett meg, nagyon jó tapintása van, minőségi toknak néz ki. 5k körül kapni itthon.
-
samu74
addikt
válasz Jeffjn #19002 üzenetére
Hátlapja jobban karcolódik mint az előlap.Ha a kínai telefonod nem karcos,akkor ez se lesz.
Ha a védelem fontos akkor üveg kell,na az nem egyszerű.Nekem az Auchan-ban lett véve egy Bluestar üveg,viszonylag vállalható a mérete,de ez sem tökéletes.Minden más üveg egy vicc ami volt.És ez tokban is jó.
Tok nélkülItt a képen látható,ahogy a széleknél hajlik a kijelző ott van egy világos sáv.Ez zavar kicsit,de meg lehet szokni.
-----------
-
duvi
nagyúr
válasz Jeffjn #19002 üzenetére
Ha spigen tokot veszel, akkor teljes kijelzős spigen fóliát kell venned hozzá. Vagy olyan tokot (pl. gyári Samut) keresel, ami nem hajlik rá a kijelző szélére és ezekhez jó a gyári Samsung fólia.
-
duvi
nagyúr
Én is Spigen párti vagyok és a Slim Armor verziót vettem az S7-re. Praktikus a becsukható kitámasztólába és leszedhető a kemény hátlap.
-
kengyel
nagyúr
Én még mindig erre szavazok, nagyon jó benne a telefon, a fogása is kényelmes.
kengyel
-
pcsabat
őstag
ez egy jó tok például és el sem csúfítja. Soha egy tok nálam egy telefonon sem bírta annyira a strapát mint ez. Ahogy kijött a telefon tavaly meg is vettem, 11 hónapja rajta van ez a tok. Nem lötyög, nem tört le a sarka, nem esik le a telefonról stb stb. Drágább, de ebből elég kettőt venni a telefon élettartama alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Jeffjn #18757 üzenetére
Alapjaiba véve ha veszel egy ilyen sufni GSM-ből egy telót gyári függetlenként, stb.. akkor nem kellene megijedni ha más szolgáltatós Firmware-el jön. Csak sajna itt nem tudod úgy IMEI alapján kideríteni mint pl iPhone-nál hogy beírod egy bizonyos oldalra és kiírja hogy milyen szolgáltatós stb...
Mert ha kiderül hogy esetleg tényleg gyári független amitn rajtamaradt a szolgáltatós Firmware az nem probléma mert akkor ráteszed a független magyart (XEH) vagy ha már a nugátot akarod hajtani akkor az angliai függetlent (BTU) és ennyi.
Garivesztéssel a folyamat nem jár. A családban lévő Samsungok mind szolgáltatósak (Telekom) de mindig a magyar független romot felpakolom rá mert az nincs módosítva. Mikor küldtem gariztatni nem szóltak sose.
Smoke some weed nigga!
-
Jadro
veterán
válasz Jeffjn #18772 üzenetére
Abszolút egyetértek! Ez célzott megoldás volt az egyedi problémára. szerencsére nekem eddig csak maximum töltő csatlakozó problémám volt, azzal pedig berobogtam a helyi Samsung store-ba és fél óra alatt cserélték garanciálisan.
Szerk: Ja nem, hazudok, mert az S2 korában még működött a házhoz kijövős szerviz és a munkahelyemen javította a készülékemet. Kb ez a két hibám volt összesen mióta a Galaxy telefonjaim vannak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Dyingsoul
veterán
válasz Jeffjn #18765 üzenetére
Pont feletted írta Ákkk. Ez a másik probléma. Van amit nem fogadnak el itthon ezt meg ugye már csak akkor tudod meg mikor nálad a készülék és gond is van vele, vinnéd szervizbe. Vagy bemehetsz persze valami Samu boltba valamit talán ott is tudnak mondani akár vásárlás után.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Jeffjn #18762 üzenetére
Nyugi egy véleményen vagyunk. Csak szólok, hogy -50 ezer cserébe nincs olyan, hogy megbízható hely. Mindent amit a topikban ajánlottak és az árukereső/google felhozott végignéztem, vannak cifra vélemények és vannak simlisségek. Jórészüket fel is hívtam és mikor már tudtam mire kell rákérdezni volt mikor hebegés-habogás lett a vége. Meg persze olyan is van ahol A-t mondanak telefonban és B van a valóságban. Lutri az egész, cserébe persze olcsóbban megkapod.
Én is lottózok.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Jeffjn #18757 üzenetére
lassan 3 hónapja keresek megbízható boltot és arra jutottam egyedül a MediaMarkt és a szolgáltató megbízható minden más tingli-tangli szerencsejáték. Vagy rizikózol vagy pengetsz. Én még az elsőt csinálom de remélhetőleg vége lesz nemsoká.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Jeffjn #18740 üzenetére
A fórumtárs vett tőlük egy S7-et. Függetlent kapott de német Vodafone-os volt a Firmware.
Most vagy az van hogy valakikkel lebeszélik vegyék meg előfizura, stb... és a bolt meg megveszi tőlük és függetleníti.
Vagy az hogy többet gyártott a Samu a szolgáltatónak de az nem kérte hát így az ilyen boltok felvásárolják mert jóval olcsóbb. A Samu a szoftvert meg nem cseréli vissza mert hosszú idő lenne de a Lock-ot feloldja.
Smoke some weed nigga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest