- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Ja, de ezt a nyúlfarknyi frissítést is vagy 20 percig telepíti. 5 fájl másolása mi a tkömért tart ennyi ideig?
A Samsung frissítési mechanizmusát se nagyon értem. Maximális fényerőn telepít, full hangerővel, még éjszaka is. Mindezt több tíz percig, 10% akkuidőt leszívva. Ki érti ezt? -
gerner1
nagyúr
Szerintem rendben vannak. Az a véleményem, hogy az S7 kamerája abban remekel igazán, hogy nagyon gyors a fókusz, és így egy átlag felhasználó számára is jó képeket készít anélkül, hogy lemaradna a pillanatról. Illetve, kisebb eséllyel marad le róla. Ami pedig elkészül, az egy családi albumba nagyon is megfelel.
-
Jack Oneill
veterán
Engem már fotós topikban lecsesztek azért, amikor régi telefonom fényeztem hasonló képekkel. Ugyanis a közeli képekkel könnyű példázni, hiszen majdnem mindegyik telefon remekel benne, de távoli, teszem azt tájképekben néznék meg néhányat
Ettől függetlenül remek képek az első és az utolsó nagyon tetszik.
-
maximilian4
addikt
Épp hogy nem számít a több megapixel. Hála istennek sokan rájöttek hogy a megapixel növelés egy nagy bullshit, hiába több a megapixel a nexusban, az s7edge-bem lévő szenzor sokkal nagyobb és sokkal fejlettebb. Nézz meg mondjuk egy 20 megapixeles telefon képet és egy 20 megapixeles fényképezőgép képét. A fényképezőgép köröket ver a telefonra, holott a megapixel szám azonos, de a lényeg a szenzorban van. Szerencsére erre a gyártók is rájöttek.
Ajánlom ezt a topikot. Itt találsz egy tucat képet mindkét telefontól ha rákeresel, és gépen meg tudod nézni.
Ajánlom még a 2016-os kamera megatesztet, ahol esik néhány szó a szenzorokról is és a megapixel számról is, ráadásul pont az s7e nyerte meg és sokkal komolyabb ellenfeleket is legyűrt mint a nexus 4.
Ráadásul "csak" 12 megapixellel meg tudta nyerni, holott volt a mezőnyben nála sokkal nagyobb felbontású kamera.
-
mycso
veterán
-
Risard
aktív tag
Nekem is volt note 4 em bár azt elbarteleztem egy nexus 6 ra s úgy tértem át s7 edgere! Nem bántam meg imádtam a note 4 et is de nem használtam ki a tollat! Ennek picit kompaktabb a mérete engem nem zavar a kerekített kijelző sem! Üzemidőben jobb mint a note képeket is szépeket lő! Hajlított kijelző miatt a fólia üveg kérdés vita tárgya de leírásban vannak bevált márkák meg tokok is! Meg valakinél jobban merül valakinél nem! Tehát ha nem.fontos a spen akkor szerintem nagyon is jó választás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged