Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Jakesz #28298 üzenetére
Hogy nougat alatt miért? Csináltál FR-t? Ilyenkor minimum ajánlatos egyet, de mindjárt kettőt is nyomni, mert bugos lehet a rendszer. A gyorstöltésről meg annyit, hogy június óta naponta így töltöm, naponta többször is és bírja, mint a barom, sőt talán még jobb is lett. Ha lenne már valami gondja, én biztosan leírtam volna, de ennek az aksija egyszerűen bika!
Kinek akarod óvni, a következő tulajnak?
-
Keem1
veterán
válasz
Jakesz #14534 üzenetére
Én is S4-ről váltottam és nem bántam meg. Ettől függetlenül az S4-et nagyon szerettem.
Azt neked kell eldönteni, vársz-e márciusig, vagy előbb kéne valami új. De akár a kettőt is összekötheted: megveszed most az S7-et, és ha a megjelenés után az S8 tetszik, az S7-et eladod és a belőle kapott pénzt beleforgatod az újba.
Én júniusban mindent beleforgattam, az S4-et, egy másik alaptelót, az ajándékba kapott VR szemüveget. Így a 229 ezres ár helyett alig 130-ba fájt az új. Az meg már tényleg semmi érte. -
laci0530
senior tag
válasz
Jakesz #12697 üzenetére
Hálistennek nem gyakori a kijelző meghibásodása valóban, nekem ez az első telefonom, ami ilyet produkál. Egyszerűen valószínűleg - az előrendelés miatt is - kifogtam egy korai gyártású, betegebb darabot, ennek az összeszerelési minősége sem 100 %-os, ezért is küldtem vissza "futárfordultával" a szervizbe.
A Note 3-ammal, vagy előtte az S III-mal, de más telefonokkal sem volt (1998 óta jónéhány mobilom volt már) hasonló probléma.
Van, aki megússza, van, aki nem, ebből valóban nem lehet általánosítani, csak egyszerűen kellemetlen, amikor derült égből villámcsapásként pl. ott egy rózsaszín csík a 270 ezres munkaeszköz kijelzőjén, aztán lehet vele küszködni, amíg sokadik körre esetleg jó lesz, mert egy nem hibátlan készülékért fizettem ki egy hibátlannak az árát. Na, de nem ragozom, ez van sajnos. Majd rendeződik.
-
zümzümm
senior tag
Ez azért sztem nem túlreagálás. (Nagyállomás) OK, hogy nem DSLR fgép, de akkor se műveljen már ilyesmit negyed milláért. Persze tájfotókon biztos észrevehetetlen a dolog. De adódhat olyan helyzet, hogy a háttérben feltűnik az ilyesmi. Ekkor pedig elég zavaró és főleg bosszantó lehet. És nem kell vájtszeműnek lenni ahhoz hogy feltűnjön...
-
MartOOn
addikt
Ez a baj h ez nem igaz. Sajnos nem ez a legjobb. Pedig sokan erre számítottunk. Hogy a legujabb lesz a legjonb. De ez most nem jött be. Es természetesen nem csak csempe fotózásnal jön elő a probléma. Gondoltam h ezt nem kell elmagyarazni h ezek a kepek csak illusztraljak a problemat, azért fotozunk csempét (vagy barmi mast ahol sok a párhuzamos vonal) mert itt mutatja meg a legjobban h miről beszélünk. Nem gondoltam volna h ezt magyarázni kell... De ugy latszik rosszul gondoltam. Van az a szint...
-
szimike79
őstag
Két androidot futtató készüléket van értelme összehasonlítani valamelyest, bár a hardveres különbségek ott is akkor jönnének elő igazán ha mindkettőn stock android futna. Még esetleg egy kamera összehasonlítás elmegy két különböző rendszer között vagy battery test, de azok is csak abból a szempontból, hogy kinek melyik nyújt jobb felhasználói élményt.
MartOOn: mennyire vastagítja a telót, mert én is egy ilyen spiegen toķkal szemezgetek?
-
MartOOn
addikt
Almát körtével? Szó szerint? Semmi értelme.
Viszont a 41mp-ert cserébe van sd kartyam meg ip68 vedettsegem meg 3600mah akksim átlag 6-7 oras kijelzoidovel. A package disablerrel azt lövök ki amit akarok. Es meg nekem jobban is tetszik. Szóval who's care?Megjött a spigen tokom amazonrol: [link]
A [Verus]tok sem volt rossz de a spigen azert messze jobb. Nagyon faxan all a telonak.
-
Csúnyán kontár oldal az, ami ilyen teszteket futtat és utána ilyen-olyan következtetéseket von le.
"első körben a telefonon lévő összes alkalmazást megnyitni, majd a másik körben leellenőrizni a működésüket és bezárni azokat."
Amellett, hogy életszerűtlen, két szöges ellentétebn álló memória menedzsment rendszert akar összehasonlítani. Nagyszerű.
Az S7 topikban is femerült egy hasonló, nekem ez a véleményem: Link
-
polyszi
csendes tag
Szerintem nem reveláns az összehasonlítás, mert az ios ez pedig android, ahol teljesen más maga multitasking is. IOS befagyasztja az appokat még azok androidon valósidőben futnak. Plussz az ios nem hasonlítható az androidhoz, mert itt ugye nem gyári appokat futtatnak, amik hardver specifikusak. i-nél nem sok mindenre kell őket optimalizálni, az új snapira és exan-ra meg nagyon-nagyon sok alkalmazás nincs optimalizálva. Nem venni észre, mert a hardver elviszi... De nem vitatom, hogy alma nagyon gyors, mert bizony az és ez tény. De vannak érvek azon az oldalon és ezen is.
Ami engem nagyon érdekelne, hogy miért nincs androidra olyan billentyűzet, mint ami az ios-en van alapból?
Első pillantásra ugyanaz, de ha az ember használja kicsit az ios-en basszus ott végtelenül gyorsan és pontosan lehet pötyögni, még a droidon nem... rengeteget kipróbáltam már.. a stock droid áll a legközelebb hozzá, de valahogy az sem olyan.. (svype fele megoldás nekem nagyon nem áll kézre
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple Watch Series 4 44mm Aluminium Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest