- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Keem1
veterán
Van, csak nem volt nálam
Tegnap éjjel piásan nekiálltunk fotókat nézegetni, és kézből kézbe járt a telefon, aztán hazaindultunk (ill. én haverhoz, mert ő közelebb lakott) és ma hajnali 10-kor arra ébredtem, hogy táplálékért visít a telefonom.
Még mindig nem érdekelt. Reggeli és kávé után hazaindultam és a trolin már nagyon könyörgött a kis nyavalyás. Akkor döntöttem úgy, hogy kipróbálom az ultra takarékos módot. Kár volt... De legalább az én esetemből tanulnak a többiek. -
jacis
nagyúr
Nalam ugyanez a szitu csak annyi a különbség, hogy az irodámban a qi töltőre rakom nem az asztalra. Az enyém a lakásban konyha pultra lerakva karcolódott meg egyszer szerintem. Mind1 jön minden védelmet szolgáló cumó hozzá ami megoldja a dolgot.
Más: akksiban bitang jó ez a teló.. -
Hátigen, nálam is leépítésre került a 10kilós szörnycsomag (nikon dslr+tele), első körben m43-ra, ami még megvan, de sokszor csak a port gyűjti az olympus gagyi videós képességei miatt, aztán egy rx100(iv) nagyszenzoros kompaktra. Utóbbit imádom (az árcédula kivételével
), nadrágszíjra csatolós tokban minden fotó-releváns alkalommal nálam van, lehet telóról távirányítani is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Van olyan is, de sajnos az egy akkora dög, hogy csak akkor viszem magammal, ha valóban együtt a család és brutális minőségű képeket akarok, amit anno még itt is árultam, és egy tartozás fejében kaptam, mert különben a tkm vett volna ilyet. Végül nem tudtam eladni...
Azóta megszerettem és rendesen ráköltöttem az évek alatt, de mint írtam mostanában már egyszerűen nincs időm, sem kedvem ezt a canon-t magammal hurcolászni. Eladni már nem akarom, mert az egyik legjobb széria volt a 2010-zes.
-
-
-
Slash20
tag
Akkor ez nagyon remek...Vízbe sose szeretném tenni, maximum ha esőben kénytelen lennék elővenni és lenne rajta pár csepp. Szerintetek mit kezdjek vele, jelezzem a webshop felé, vagy maradjon olyan amilyen? Bár eddig meg se gondoltam volna, hogy ebben a kategóriában is vannak illesztési gondok...eddig minden készülékem hibátlan volt.
-
vadászcsiga
félisten
Nem akarja senki "kicsinálni", szimpla reklámról van szó. Az hogy szep, szagos, manapság már nem hír. Azzal viszont hogy felrobbant, konkrétan bekerült a hírekbe. Kell ennél jobb reklám? A különböző iPhone-al kapcsolatos ügyek mint az antenna gate, stb szerinted miért vannak?
-
kellcucc
aktív tag
Így van, kisebb kéne, az s7e tulajdonságokkal.
Tudom sokatoknak bejön hogy egyre nagyobbak a kijelzők, értelemszerűen könnyebb is rajtuk operálni, de hogy egy farmerzsebben már nem fér el, vagy kényelmetlen átfogni a telefont egy kézzel..(átlagos kezem van) az már annyira nem szimpatikus. Bárcsak lenne S7e mini (s6 méretű)
Kisebb akksival, nem érdekel, úgyse játszok a telefonon.
-
Bírósági tárgyalás van belőle - ez már nem az "xy noname kínai fórumra beszúr vki egy kamufotót" sztori, meglássuk. Egyedül annyi lehet, hogy kamuphone robbant a srác zsebében -esetleg másképp szerezte a sebesülést és volt egy samu teló kéznél, amit valami módon eldurrantott, hogy legalább némi pénzhez jusson. De ezek elég meredek gyanúsítások már, nem fizet a samu, hogy az ördög ügyvédje legyek. Ahogy a bringás srác szifonja, ez is simán lehet, hogy valami gyengébb mechanikai behatás (esés, ütődés - amiknek alapesetben nem szabadna ilyen reakciót kiváltani) révén sérült és eldurrant.
Amúgy ahogy a fotókat néztem, nagyon valószínű h tok nem volt a telón, tehát egy kemény tárgyra ráülés, esés, odakoppantás 1:1-ben súlythatta a telót.
-
tothl
addikt
Érdekes....nekem is Lumia 950 a céges telóm.
Nagyon tetszene, ha nem lenne az S7E.
Nem rossz teló, nagyon jó a készenléti ideje, simán visz több napot is !!
DE amint elkezded használni a kijelzőt, brutálul tud merülni. SOD -ban meg sem közelíti a samut....nem tudom, hogy a nem megfelelő optimalizáció az oka, vagy esetleg a kevésbé gazdaságos fogyasztású kijelző....
-
WinstonWolf
senior tag
Sokan hülyének néznek, amikor azt mondom ennél már az expansys garanciája is többet ér. Igaz ott ki kell küldeni, aminek van egy kb 10 ezer forintos díja, de ott ilyen soha nem fordult elő... Angliában kicsit másképp áll hozzá a Samsung szerviz az ügyfelekhez.
Ellenpélda: egyik ismerősöm leejtette az S6-át. Elment a kijelző. Bevitte a pólusba a Samsungba, még garis volt. Szó nélkül a fél telefont kicserélte neki a Telemax. Baszki ez se normális. Néha olyan érzésem van, hogy a bekerülő telefonok először kapnak egy pénzfeldobást. Ha fej, akkor mindent javítanak normálisan gariban, ha írás akkor jön a szopott f...sz rosszabb oldala...
Ennek nem így kellene működni!!!!!
-
Keem1
veterán
Nekem is 122 ezer környékén mért az előbb az AnTuTu, belakott, 2 hónapos telefonnál, semmi újraindítás, kézmeleg, használat utáni mérés. Nálam is a CPU és a RAM pontszámai maradnak el a 13x ezres mérésekhez képest.
De tudjátok mi a véleményem erről? Lesz@rom... tudom hogy jó telefon és kész. -
heidrich
senior tag
látnád mennyit laggol a Note 7-em... ehhez képest az S7-em hibátlan. Erősen gondolkozok megéri-e nekem ezt a felárat és visszajövök az S7 Edge-re... (14 napig agyalhatok)
természetesen eltekintek attól, hogy baj lehet az akksival, mert azt úgy is kapnék hamarosan egy újat.Amúgy a Note 7 szoftverétől sem estem hanyatt, értesítési sávot eléggé elbaszták, ahhoz, hogy fényerőn állítsak duplán kell lehúznom az egészet a 600 ikonnal együtt és nincs gyors menübe urgás ha hosszan megyek pl. a wifire, mostmár alatta lehet kinyitni az egyéb beállításokat. (tudom gyari Androidba is így van de S7-en nekem sokkal jobban tetszik)
Beállítások csoportosítva vannak de valahogy nem jött be, nekem átláthatatlanabb lett az egész, állandóan a keresőbe írok mindent, nem jöttem rá vissza lehet-e állítani a régi nézetre nem találtam olyat.
Intelligens kezelő is megszűnt (és a widget is amit imádtam) helyette van egy "eszköz karbantartása" menüpont teli katyvasszal. Akkumulátor alatt millió faszság amit egy átlag user át se tud látni. -
-
Keem1
veterán
Nyilván nem egy ilyen kategóriás fülest
, hanem egy Piston 3-at.
Viszont az legalább prímán illeszkedik a fülembe, az én elvárásainak megfelel, és messze az eddigi legjobb fülesem. A korábbi gyári headsetekre (van itthon 1-2) pedig hosszú köröket ver.Mondjuk, ha lenne egy 4-500 dolláros fülesem, akkor meg lehet, a telefont találnám szűk keresztmetszetnek.
-
RaveForce
veterán
idegeskedni meg vesződni jó, amennyire eddig rájöttem, annyi a lényege hogy bizonyos alkalmazások funkcio, lebegőgombjai a másik alkalmazásra "ülnek", és emiatt ütköznek, és akkor jön ez a csodás felugró ablak, mindenki tökéletesen megvolt évekig enélkül, de bele kellett rakni most...
-
törölt tag
De ez mobil minőség uraim nem több, annak viszont egyre jobb ezt nem szabad eltagadni.
Az emberek, felhasználók nagyobb részének tökéletesen megfelelő.
Ahogy a fotósnak sem elég, úgy a profi zenésznek sem, de ez teljesen mindegy, nem arra készült, hogy ezt a réteget kiszolgálja.
Én bevallom se fotós se jazzdobos nem vagyok, engem lenyűgöz néha a hangzás(sima poweramp-pel) és úgy általában a multimédiás képességek.
Valahol Siemens s1 Marathon környékén kezdtem (ill westel 450-nel) de ha csak az Samsung Okostelefonos pályafutásom nézem akár a Galaxy spica óta is szépen fejlődött minden egy ilyen kis eszközben.Magam részéről azt mondom, hogy a fotózás legfontosabb kelléke a téma és nem az eszköz ezért bármilyen komoly eszközöd is lehet,ha nincs nálad b@szhatod. A zenehallgatás hasonló a fotózáshoz, tudtunk zenét hallgatni Ladában is, annak a gyári hifijén....és milyen jó volt (már nem a minőség, hanem a hangulat). Innen nézve, ma ahová jutott egy ilyen eszköz, az lenyűgöző egy usernek.
Nyilván aki a fotós, zenész és ezekből él nem elég amit lát vagy amit hall de annyira csak nem lépett ki önmagából, hogy egy s7-től többet vár mint ami.
-
600700
senior tag
Nézd nem azt mondom hogy semmit nem er,valamennyire ellenalobb lesz. De ettol en nem varnam hogy full megnyugtatoan karcallo legyen.Inkabb ez hasonlit egy oleophobic retegre. Egy folia , vagy egy uveget kell ra dobni es kesz. Ha az karcos lesz a porban levo kvarc szemektol kicsereled ennyi. Vagy lehet ezzel nem is foglalkozni vegsosoron egy hasznalati targy. Mindenki szive joga, hogy jo neki vagy sem.
-
leslien
nagyúr
már latom h nem ok
más
érdekes h midig a szarabb verziót kapjuk..
USA pre order Note 7+Free Gear Fit2 or 256 GB card f@sza mi!? nekünk azta beteg szemüveget erőltetik
ja és "850. - dodo csak" -
Sefneni
őstag
Én igazából a leejtős-széttörős verziótól tartok főképp
Most dilemmába kerültem egyébként, mert így, hogy az ügyfélszolgálatos csaj is igazából csak kertelt -még nem érkezett meg a raktárunkba a készülék, de szerintem a héten mindenféleképpen megjön és már nálad lesz - nem vagyok benne biztos hogy péntekig ideér a telefon... Ami azért is ciki mert vasárnap utazom el egy hétre
Az iPon-tól viszont ha ma megrendelném az (elvileg) pénteken már nálam is lenne.Szóval most az igazi kérdés az hogy megéri-e ez a garancia plusz dolog az MM-nél vagy sem...
-
Sefneni
őstag
-
600700
senior tag
Szerintem bármit is teszel (fólia - üveg )rá nem lesz olyan mint a kijelző alapból de ez nem kerdes szerintem.De ez a fólia egyaltalan nem " ragados tapintasu. Az edzett uveg jobb persze most az mindegy Nilkin vagy sem mert az is csak egy kinai okos marketingel 9H kamu kemenyseggel . De mint tudjuk uveg meg nincs ra ami normalis. Szoval vagy hasznalod barmi nelkul es karcos lesz valamilyen szinten vagy folia uveg, mindenki maga dont.En a foliat atkenem nano folyadekkal felrakas utan igy fain nagyon.Ha meg neked barmi kicsit is ront akkor felejtos akkor edzett uveget se tegyel ra ;-)
-
Joe.36
addikt
-
-
gerner1
nagyúr
-
Ezt használom, a sebesség annyira nem érdekel (olvasási legyen gyors), csak egy 128-as sima EVO-t már kidobtam fél év után tönkrement, remélem ez az EVO+ tovább bírja.
Amúgy ti gépről hogyan másoltok az SD kártyára? Nekem állandóan megszakad nagy fájlok másolása közben (kábel jó) és van amikor nincs engedélye írni a kártyára...
-
Gempas 70
aktív tag
OK. THX
Úgy néz ki megoldódott a gond. Nem melegszik és vígan 51% reggel óta. Köszönöm a segítséget és persze mindenkinek aki rám írt ez ügybe.
Más: most hogy úgy néz ki, hogy rendben a gép még egy pár csengő hangot is találtam rajta.. Eddig ez nem volt ill. csak egy. Ha jól emlékszem mások is jelezték a zenehangok hiányát.. Érdekes..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest